-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
-
kirjak
aktív tag
válasz
Atti777 #50354 üzenetére
Rendben, köszi.
(#50355) csapee: a klán tagok neve utáni kiírást ribanc logónak hívni azt enyhén szólva is túlzásnak tartom. Egy csoport tagjai külön-külön szerzett tapasztalatát ha megosztják egymással jó szándékkal az mindegyiküknek komoly tapasztalatszerzés lehet. Nem véletlen csoportosulnak az élőlények már évezredek óta, együtt eredményesebbek vagyunk még mi emberek is.
Persze ha a sötét szobámban depisen kuksolva játszanék sokat akkor jobb egyedül de már csak a társaság miatt is megérheti a csatlakozás ha az valóban jó.
Írtam mindezt annak ellenére hogy vannak negatív tapasztalataim de ez nem zárja ki hogy vannak jó hangulatú csapatok is. -
törölt tag
válasz
Atti777 #50160 üzenetére
Köszi a guglit én is tudom használni beírtam, hogy tank belső de az nem segített, angolul meg nem tudtam, köszi
Czmorek
kösziAzt gondoltam, hogy nem lehet tánc versenyt rendezni.
Telefonon szoktatok játszani? És mivel? (nekem nem jön be a WoT mobilos játéka, mással játszom azt szabad itt ajánlani? hasonló tankos game de több módja van )
-
lacibacsi
addikt
válasz
Atti777 #47555 üzenetére
Most vettem meg a Type 4-et! Éppen csak felszerelés meg átképzés akcióra várok. Remélem, hogy elsejétől lesz az is és akkor ezzel a szörnnyel is megpróbálom.
(#47557) bodry123: Két és fél év?!? Mindjárt kapok be vagy két Seduxent... Karácsonyra álmodtam a garázsomba a T-55A-t, de ez már nem jött össze. Mondjuk az álmomban nem láttam az évszámot. Lehet, hogy 2017. volt?
(#47556) galervin93: Nem a szorzózás a legfontosabb nekem sem. 90%-ban a Skorpióban ülök, mert kellene még 4-5 millió kredit januárig. 14 tankot vettem most az akcióban (+2 már kifejlesztve) és bizony mire azokat felszerelem kell grindelni nem keveset. Eddig költöttem kb. 38 milliót tankokra és még kellene vagy 8-9 millió a felszerelésekre és modulokra.
-
nightmare13
őstag
-
zodo
nagyúr
válasz
Atti777 #45184 üzenetére
10 mp + az igen.
Más tankok meg szinte a szemem előtt tűnnek el a lövés után.
Van hogy én se válaszolok ha vádolnak.
Tankomon van álca festés és a legényeken 76% álca, gondolom arty nál nem számít hogy fák mögött megyek ezt már több mint soknak véltem ezért kapta a jelzőt.
Ha a light kilövése után közvetlen megkapom akkor azt mondom benne van de B0-ból A0 domb közepéig el jutottam persze egyenes vonalban de T-10 ami nem is lassú és kb 8 mp eltelt.
Szóval ha ezt kiszámolja és nem is láncol hanem telibe talál akkor az kukurikú kis kakas.(#45187) galervin93
Csata után írtam neki, privibe.
(#45192) szallasi007
Tudom és ez esetben csak 16x hp kellett sebeznie de ilyennel még nem találkoztam hogy ennyi idő elteltével halálpontosan betalál és ezért akasztott ki.
Az más kérdés ha spotoltak akár többünket is és álldogálva várjuk hogy a másikba csapjon azt aláírom. -
Midway
senior tag
válasz
Atti777 #44960 üzenetére
Bugos , mint az egész játék.
Bulldog vs grille 15. az ágyúja csöve átlóg rajtam (mellette állok és hosszabb a csöve mint a bulldog) és így is eltalál.
Ezt hogy?hogyan talál el valamit ami közelebb van mint az ágyú cső vége:
Ugyebár csak mögém tud lőni (elvileg) engem nem.
Panther II esetén ugyanez. -
kchryss
veterán
válasz
Atti777 #44764 üzenetére
Ezek közül egyiket sem tapasztaltam. A szakasz viszont bugos, szakaszban mentem senkit nem hívtam meg csata közben és csomószor beadta a dinamikus szakaszmeghívó hangot és úgy jelölte a szakasztársam mint ha ő hívott volna épp meg.
(#44768) @jim bcs:
Ezt a bekeményítetteket fejtsd már ki. Te vagy már kb a 4. aki ezt írja itt prohardveren, de én sehol semmi ilyenről nem olvastam. Áttértek egy fejlettebb script tecnhológiára ennyi történt. Idő kell amíg a modokat is átírják erre, de utána éppen könnyebb lesz modolni. Az áttérésnek semmi köze nincs ahhoz hogy a WG bármilyen lépést tett volna a modok ellen. -
KisApám
addikt
válasz
Atti777 #44569 üzenetére
Tényleg, a lőszer naggyon drága az FCM 50t-hez képest. 680 versus 255 credit...
Meg ha az alfa alatt sebez sokszor, az sem túl jó.(#44570) diegho
SirFoch "Is it worth the Gold?" videóit szoktam nézni.Amit a CDC-nél láttam sokszor - rengeteg ammo rack. Minimum 2 javítót vinni kell.
A Panther 8.8-nál a gundep (a többi prém medhez képest) nem túl jó, illetve STA-2-nél és AMX CDC-nél kisebb az átütése. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Atti777 #44357 üzenetére
Amúgy tényleg az ! A gold még annyira nem is sok szerintem ,de a HE tegnap majdnem pórul jártam emiatt . Elég lenne kettő is belőle .
Baret: Jah amúgy mivel már láttam az első percben , hogy nulla a csapat így szépen csipegettem hátulról . ezek meg csak jöttek a mezőn így tényleg könnyű volt.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Atti777 #44101 üzenetére
Előbb a tornyot.
Nekem nagyon bejön ez az amcsi med ág. A Patton lesz az első tankom, amiben 5 skill-es legénység lesz...
Pershing-től kezdve mind megtartós vas...
Kredit termelés + további legénységi tagok képzése céljából szemezek is a SuperPershing-gel. Mennyire tudja pumpálni a kasszát? -
szbalogh
addikt
válasz
Atti777 #43886 üzenetére
Én csak a 3000-es teljesítménynövelőt tettem fel rá. Soha nem romlik el a motor és csak egyszer kell kifizetni. De van 15000-ért turbó is az nagyon fasza, próbáljátok ki! Lángol tőle a kipufogó
Védekezéshez hazaszaladni nagyon hasznos. Sajnos ezt minden körben meg kellene venni
-
mcwolf79
veterán
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atti777 #43545 üzenetére
Emma dofi. Jol megszivattad a Sturer Emilt, meg a szegeny Fekete Herceget
A munkatarsam megy most melozni, es ulok neki tankozni, ha menni fog a net.
Felvehetlek havernak, ugye ?
(folyamatosan gyujtom az ismerosoket, hogy legyen akivel egyutt menjek szakaszba, ha ugy hozza a helyzet.Eddig osszesen 4 emberrel tudtam a legjobban jatszani szakaszban, azaz en + 2, akikkel tokeletesen kiegeszitettuk egymast.Sajnos 2 beloluk mar nem aktiv - a klanunkba vettem fel oket, amolyan veletlenszeru csataban ismerkedtunk meg, a masik 2-t is ugy ismertem meg vagy 3-4 evvel ezelott, de ujabban ritkan jatszanak, de most epp itt a forumon talalkoztam 2 urgevel, Nightmare es XLag forumtarsakkal, egy rakast Turankodtunk, a Turanom nyeresi aranya 45%-rol felkuszott 57%-ra
)
Persze ez nem jelenti azt, hogy mas forumos nagyon jo jatekossal nem tudtunk volna egyutt jol jatszani, de ezekkel a sracokkal erzem azt, hogy tamogatjuk egymas elkepzeleset es vedjuk is egymas segget, ahogy a nagykonyv eloirjarlazol mennyire nehez azokat a kuldiket megcsinalni, marmint a Stug utaniakat ? valami Concept, T55a, es meg van egy, nem ?
Legalabb a Stugos kuldit meg akarom csinalni, hogy Marcsaekat ultethessem be a Turanbainfectedmann neked mi a neved a jatekban ? felvehetlek, hogy majd egyet tuzerkedjunk kozosen ?
-
Antonius1978
addikt
válasz
Atti777 #43395 üzenetére
Akkor free-bol kihuzom ezt a Pz.Sfl. IVb-t, es hatha sikerul vele csinalni valamit...
szbalogh hat nem a nagy kedvencem, es arra gondoltam hogy mivel nagyon pontatlan, nehez lesz vele megcsinalni a kuldeteseket, mert amugy sem arty-s tipus vagyok, es nem vagyok valami nagy tuzer.
De talan ha felvaltva jatszom a 2 artyval, akkor talan sikerulhet. -
Emu
őstag
válasz
Atti777 #43151 üzenetére
A spot egy része nem lánctalp lövés miatti támogatás volt? Nem tudom, hogy van megfogalmazva a küldetés...de ha jól emlékszem az nem számol bele.
@jozef: én is gondolkodtam rajta, mert nagyon szeretem a T34-85t, de már van 3 orosz med legénységem, úgyhogy elvetettem, mert gyűjtő meg nem vagyok.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Atti777 #42543 üzenetére
Pont most néztem vissza: Volt velem, de nem annyira, mint lehetett volna. Éppencsak megérintett lágyan fortuna keze, pl a T67 mikor rohant be mellém, jgpz beledurrantott egyet, aztán nekem jött, ami érdekes, de épp elég volt ahhoz, hogy megmurdeljen, vagy mikor a T34et lőttem tarkón, illetve csak akartam, mert az rng a ház élének küldte, vagy mellé ment, de pl az utolsó lövés, ST.Emil, kilőtte a lövészem, mégis betalált. Szóval jah, volt ott +25%ék, de sokszor mégsem volt ott.
-
jimmy74
őstag
válasz
Atti777 #42358 üzenetére
Hát igen sajna a kínai prèm 59 pattonrol lemaradtam mèg tavaly mert volt egy fèlèves kihagyásom.
Nem is tudom mikor lesz mèg kapható ugyanígy lemaradtam ami mèg tetszett a mutz.
Kapható mèg a cdc de az annyira papír.
A T34/3 lenne mèg de arról jo vèlemènyem nincs.
Mindenkèpp medet szeretnèk. -
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777 #41263 üzenetére
Persze ízlés szerint konfigurálható. Bár szerintem nem a GambitER damage panelre gondoltál, mert az a bekapott találatokat mutató panel és abból még nem láttam olyat ami csak az összeset mutatja.
Szerintem te a kiosztott sebzésre gondoltál ami ha xvm-et használsz akkor a hitLog.xc-ben van. Alapból a "lines": 0-ra van beállítva ezért 0 soros, ha átírod mondjuk 15-re akkor az utolsó 15 találatodat mutatja, ha 1-re akkor az utolsó 1-et. -
Greentea
senior tag
válasz
Atti777 #40385 üzenetére
Köszi!
Ja igen amx12t is ki van fejlesztve, a francia ág is egy jó ötlet. Csak ott is az a bajom, hogy sosem húztam francia tankot így nincs jó legénységem. (csak 1skill)
Teszek rá mindig mindent, álca, optika, álcaháló, periszkóp.
Ru-t meg azért adtam el másodjára is, mert az a AP lövedék sebességét nem tudtam megszokni. Téged az nem zavar? Persze lehet csak szokás kérdése.(#40386) zolika15
Grat!Melyik pályán?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Atti777 #39689 üzenetére
Elsőre én is a Proto-t ajánlottam, annak ellenére (vagy éppen azért), hogy nekem csak fixtornyos VIII-as TD-im vannak... Utána majd eldönti, hogy merre tovább.
(#39690) Greentea: Nem elhanyagolható szempont!
(#39691) emre: USA ágon nekem még nem sok tervem van ezekkel a TD-kkel, de akollégám célja (is) nyilván előbb-utóbb a X-es lesz mindkét ágon. Ha majd odajutok, akkor nekem is ez lesz a célom. (A T110E4 ennyire vacak?)
A kollégámnak ez lesz az első TVIII-as TD-je. Ki van fejlesztve mindkettő, de abba szeretné ölni a free xp-jét, amelyikkel jobban tud érvényesülni az egyéni küldetésekben.(#39692) csapee : Valóban, mintha ebből többet látnék a csatákban, mint a másik kettőből...
Köszi a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest