-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
Diarmand #35597 üzenetére
Szép kisregényt írtál ide
"De térjünk át a statisztikára. No Public Stat Policy. Jó ez? Szükség van erre? Tisztában vagytok azzal, hogy minek a rövidítése az MMO? Hagy segítsek Massively Multiplayer Online (Game). Lehet szótárazni.
Azért játszik az ember MMO játékokkal, mert - merem feltételezni -, más játékosokkal együtt akar játszani. Más emberi játékosokkal. Ennek egyenesági következménye a kialakult versenyhelyzet a meccseken, legyen szó FPS-ről RPG-ről vagy TANKozdáról. (aki többet akar tudni a témáról olvasson utána Neumann János játékelméletének) Ugyanazért játszik az ember MMO-t, amiért single playert is. Hogy nyerjen. A különbség mindössze annyi, hogy botok vagy más emberek ellen játszol. Ha pedig MMO-t játszol, akkor tudomásul kell venni, hogy valahogy jegyzi a játék, hogy mennyire vagy jó.
...
Fel kellene fogni, hogy a statisztikának közösségépítő hatása van. Aki ezt tagadja az nem ismeri a szót, sport. És itt most nem arra kell gondolni, hogy mire vered az e-dákót, hanem arra, hogy ha eredményt akarsz elérni, akkor tudj válogatni."AW témához nem tudok hozzászólni, mert 1 csatát mentem vele egyelőre.
A statisztikáról alkotott véleményeddel viszont nem értek egyet. Igenis van egy rakás játékos akinek semmit nem számít a győzelem. Múltkor nézegettem a tankos szépségversenyre jelentkező lányok statjait. Volt akinek a kedvenc tankjával 1,02 a wn8-a, nem 102 hanem 1,02 és 23,81% a winrate. Ilyen értékekhez tutod milyen játéktudás párosul, mégis élvezi különben miért játszana? A sport egyébként nagyon jó példa. A focival jól lehet szemléltetni mire gondolok. Nem tudom te hogy voltál vele gyerekként, de én rengeteget jártam grundra focizni. Gyorsan elosztottuk a csapatokat aztán játszottunk. A végére sokszor azt sem tudtuk mennyi az eredmény mert a győzelem annyira másodlagos volt. Megyeiben is van egy csomó focicsapat amelyiknek az egész bajnoki szezonban egy győzelem sem jön össze, mégis mindig kiállnak a következő fordulóra, pedig amatőr csapatként pénzt sem kapnak érte. Ha kijön valakinek a lépés a grundon és rúg 6 szép gólt és lenne róla videó nyílván megosztaná mert büszke rá, de attól még nem azt nézegetné hogy mennyivel gyengébben focizik, mint Messi vagy Ronaldo. Aki a mennyei első osztályban jázszik az már nyilván hasonlítgatja magát a nagyobb sztárokhoz.
Ugyanígy a wotban is van egy csomó játékos aki szórakozásból, kikapcsolódásképpen játszik, nekik az eredmény egyáltalán nem fontos. Mint a fociban itt is van egy kisebb számú elit réteg az unikumok akik a bajnokok ligájában szereplő focistáknak felelnek meg, van egy sokkal szélesebb réteg (sárga és zöld wn8) akik a különboző erősségű bajnokságok első osztályaiban fociznak és van egy csomó (piros wn8), akik az amatőröknek felelnek meg, akik csak kedvtelésből játszanak. És persze van olyan is, hogy valaki nagyon tehetséges (ő a cselkirály a grundon), de mégsem játszik komolyabb bajnokságokban, wotban ezek a jobb stattal rendelkező játékosok akik szórakozásból játszanak, nem érdekli őket a statjuk és a győzelem, de mivel a képességeik jók így a statjuk is.
Ami az MMO-t és a versenyhelyzetet illeti, épp az általad szóbahozott RPG műfajban van elég sok olyan játék ami noha MMO még sincs benne versenyhelyzet.
Ami a klánokat illeti. Ha komoly céljaik vannak a játékkal nyilván stat alapján szerveződnek. De wotban is vannak olyan klánok ahol baráti alapon megy a szervezés. Összejönnek a haverok gurulni pár kört, közben ts-en beszélgetnek egy jót, az eredményt pedig letojják. -
KaLeun
senior tag
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Kedves Mester!
Szép összefoglaló, elolvastam, én teljesen másként látom, de elfogadom a véleményedet ( nyalás on --- egy vagy azok között akinek adok a szavára-mondandójára-véleményére ---nyalás off)
Említetted, hogy +2tier AW-ben is jelen van: Nekem idáig, ha volt elég játékos egyszer se rakott be nagyobbak közé. Tehát szín 3-as, 4-es, stb. tierbe rak. PVE Hard fokozatán, nem csúcsidőben előfordult, a low-top tier, de egyébként nem jellemző.
Én személy szerint besokalltam a WOT-tól, számomra túl sok a zavaró tényező, ezt most szándékosan nem fejtem ki, majd lehet, egyszer visszatérek.
Jó játékot mindenkinek, sokatok hiányzik az AW off fórumból!
PEACE!
-
bigobert
tag
válasz
Szép írás. Összehasonlítani nem tudom a két játékot, de úgy tudtam a wot-ban nem csak a lag miatt lehet a körön kívülre lőni, hanem ez a szabály.
"The aiming circle (also called the dispersion circle, dispersion indicator or reticle) describes the area of 2 standard deviations (2σ) from your aim point. Based on a standard normal distribution, this means that 4.2% of your shots would fall outside of the aiming circle. The shots move (deviate) away from your aim point, outwards toward the edge of the circle, but rarely shoot past its edge. Only 4.2% of shots go outside this circle."
A wikin ez van, bár lehet, hogy én értem félre, hogy milyen körökről van szó valójában. -
jano_77
nagyúr
válasz
Lehet felületesen olvastad az AW fórumot, mert én speciel már szóvá tettem, hogy a PvE nem túl baráti, ha mindig ugyan arra a pályára dob a gép és a botok mindig ugyan ott bukkannak fel, mert ezt 2-3 csata alkalmával kitapasztalja az ember és rá un!
"minket meg az AW-féle kemper nyomorékok szívatnak?" - úgy gondolom, hogy a kemperkedés a WOT-ban már sokkal az AW hírének megjelenése előtt jelen volt, tehát ez jó nagy öngól volt részedről!
"Olyan a kisugárzása a gépeknek, mintha játékautókkal furikáznék körbe-körbe" - sajnos ezzel némileg egyet kell értenem, nekem is volt ilyen érzésem a kezdetkor, mikor elkezdtem játszani az AW-el.
"a fák teljesen feleslegesen lassítják le jelentősen a játékos járművét, értem én a mágikus realitást, de idegesítő. Hogy meneküljek el ha közben a fákat kell kerülgetnem, különben egy nyomorult erdő miatt halok meg?" - ezzel tökéletesen egyet értek, nem is értem, hogy ha épp neki koccanok egy mellettem haladó csapattársnak, rögtön 0-ra csökken a sebességem és nem kevés kell, hogy újra felgyorsuljak.Az lemaradt, hogy egyébként jó kis összefoglaló lett - némi kiegészítéssel.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Annyit hozzátennék, hogy a "wot-féle spottereket" nem fikázásnak szántam (lehet így jött le), hanem egy könnyen értelmezhető jelzőnek. A többi a helyén van.
A statisztika pedig szerintem is fontos. Kinek mennyire az más kérdés, de az tény, hogy ez ösztönzi a népet arra, hogy jobb játékosok legyenek. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Diarmand #35576 üzenetére
A helyzet az, hogy az AW nem tolerálja a noob-ságot. Ha nem figyel az ember, akkor 5 másodperc alatt vége lehet a csatájának, a célzásidők és pontosság miatt (nem véletlen az alap hatodik érzék). Ezek az elsöprő vereségek pont a nem odafigyelésből, illetve a nem akarásból adódnak. Ha a csapatodba kapsz a Wot féle spotterekből (sajnos egyre több van), körítésnek 4-5 rambó MBT-vel, azok 2 perc után nem élnek, aztán jön a darálás.
Ahogy közeledik az éjfél és leülepszik a játékosállomány, nagyon szoros és hosszú csaták vannak. Ez egy idő után úgy felfog hígulni, hogy inkább a nagyon-nagy bukó/nyertes csaták lesznek túlsúlyban, kiemelkedő 1-3 sebző játékossal (kb. már most is ez a trend). -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Diarmand #35582 üzenetére
ÁÁÁ két napi adagot kell átolvassak mert nem voltam. Remélem találok hasonló gyöngyszemeket
Viccet félretéve, ha az ilyen hozzászólásokat megnéznénk és rákeresnénk azokra akik ezeket írják, nem kellene sok idő és mindnél lehetne találni ellentmondást rövid időn belül.
Mint a statisztikai dolgokat, hogy "itt milyen jó hogy nincs de ide beírom, hogy szerintem 85% körüli az átlagom és remélem látja mindenki milyen jó vagyok" hozzászólás az illetőtől. -
Tomi0703
addikt
-
szallasi007
őstag
válasz
Diarmand #34961 üzenetére
Hát igazából én azt nem tudom felfogni hogy minek játszanak ilyen emberek egy olyan játékkal ahol ha nem olvasol vagy videózol "utána" a dolgoknak (ugye az olvasás már igazából ciki, mert helyesen sem kell már írni, tehát olvasni sem tudnak az emberek, nemhogy a saját nyelvükön de mondjuk angolul meg pláne) akkor kb. szenvedés az egész játék ami igaz minden MMO-ra.
Más MMO-kkal nem játszom mert se kedvem se időm a WoT is túl sokat vesz el az életemből
Az AW pont ugyanaz lesz mint a WoT, sok droid és néhány száz vagy ezer aki meg ésszel játszik és néhány tíz aki meg a legapróbb részletét is ismeri és használja a játéknak. Engem nem zavar örülök ha van konkurencia az mindig mindenkinek jót tesz.
Aminek nem örülök hogy az EU régiót lesz@rja a WG, mindig mi kapjuk a leghülyébb akciókat a legrosszabb időben - egyébként valószínűleg a wz-t is azért tette szeptemberre hogy a sok középiskolás a nyári szünet után üljön le a gép elé aztán kaparja ki magának az ajándék tankot. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Diarmand #34961 üzenetére
Jól beszélsz Mester!
Ami szerintem(nekem) vonzó az AW-ben, hogy modern tankok vannak benne( nem értem miért nem lépkednek felfelé, tier XI,XII, stb. a wotban, értelmesebb lenne mint a japán heavy ág), a másik sokkal szebb, és jobban optimalizált. Ezeket most nem azért írtam mert, győztest szeretnék hirdetni, és nem is értem, hogy a két tábor miért ellenséges egymással.
-
emre
veterán
válasz
Diarmand #34950 üzenetére
Köszönöm!
Ja, hát én is próbálkoztam tegnap, és elég érdekes dolgokat tapasztaltam.
Beálltam maussal, erre egy jpze100 HE-vel lebontott apránként, E100-ban egyből jön a gold, és a torony és test közötti rész belőhető. Bélával meg simán ellövik a motort utána már nem megy a riszálás, aztán viszik a géppuskafészket, vagy a parancsnoki kupolát is. Ráadásul bélámnak elég lassú a toronyforgása, én továbbra sem szeretem annyira.(#34953) Kakumix
Na, pont ezeket tapasztaltam én is.
(#34941) Bingisz
Ahogy egy okos embert mondta: Minden ugyan az másképpen. (ef. Zámbó)
-
Kakumix
senior tag
válasz
Diarmand #34950 üzenetére
És a HE-t még ki is hagytad
Sajnálom, hogy eladtam az ST-I-t. Utána azt hittem a Béla még többet fog pattintani, de azt közelről simán lövik és az oldala is simán lőhető ha kicsit túlforgatom. Múltkor szemtől szemben álltam egy WZ-111-gyel és rámentem, hogy akkor nehezebben lövi a kupakot, erre háromból háromszor belőtte a géppuskát sima AP lőszerrel. Az első 4-5 csatám jó volt vele, ebben volt a háromszoros pattintás és utána egy több mint 10-11000 HP-s kör a 15-ös küldire, de befoglalt a csapatom és nem lett meg. Azóta viszont már a 4000 pattintás is nagyon ritkán jön össze. Persze aláírom, user error, de akkor is úgy gondoltam sokkal könnyebb lesz vele pattintani. Valamelyik nap harcoltam egy Type-4-gyel, utána megnéztem Tank Inspectorban, hogy hol tudtam volna lőni a kupoláján kívül és ha beforgattam nagyjából úgy ahogy a csatában volt az jött ki, hogy az oldala 300+ mm vastag. Megnéztem a Bélát az meg csak 198mm volt ugyanúgy beforgatva. -
jr1994
addikt
válasz
Diarmand #34929 üzenetére
Grat! TD15-höz van nálam JPz, WTE, 268 de egyik se az igazi, szóval párhuzamosan fejlesztem a 263-mat, meg az E3-mat.
Orosz ágon a SU101-nél tartok, adtál egy kis kedvet hogy néha menjek is vele
Lehet hogy valami mod a ludas, de belegondolva szerintem már több hónapja ilyen csak annyira nem zavart. Viszont nálam csak Aslain modpakk van fent
-
-
zsolthee
senior tag
válasz
Diarmand #34826 üzenetére
A videot csak azért tettem be, hogy a DPM-et prezentálja. Nyilván lököttekkel volt tele az ellenséges csapat és etz szépen kihasználta a srác.
Ebben sajnos igazad van: a nem létező sebessége a hátránya az FV-nek. Viszont ehhez már idomultam valamennyire a 7/1-nél. Sokkal inkább az a fránya 10mp reload miatt fogom eladni a 9-est és cserélem a X-esre.(#34828) Tomi0703
Igen, az a nevem a WOT-ban is
Ha csak egy szót írtam ami "a"-val kezdődik és "d"-re végződik akkor az arti volt. Ha egy választékosabb összetett mondat, akkor agyhalott csapattagoknak szólt. Bár én két csatára emlékszem aznapról azon a pályán és ott viszonylag sikeresek voltunk, még ha ki is kaptunk. De ha te mondod...Egymás ellen voltunk legalább
-
h1mpi
félisten
válasz
Diarmand #34731 üzenetére
Hétvégén a sógorom (800 WN8) szeretett volna prémtankot venni tier8-ast. Oda adtam Neki az accom, ahol a T-54 proto, CDC, SP is megtalálható 3-4 skilles legénységekkel és full felszerelve, ahogy kell. A T-54 nem jött be Neki, a CDC-vel ment egy elég jó kört (2K dmg), de az SP-t vette meg. Aztán tegnap ment vele vagy 10 kört és 1.5-2.5K között sebzett, alig használt gold ammot. Egyszerűen annyit pattintott, hogy meg tudta lőni az 50-60K-hoz szükséges dmg-et. Ja és persze csak prémfiókkal nyomjuk.
-
nyunyu
félisten
válasz
Diarmand #34728 üzenetére
Az ágyút már megszoktam rajta, szinte mindig van lehetőség oldalba kapni az ellenfelet, meg azért nincs annyira sok heavy amit ne vinne szemből alaplőszerrel, talán csak az IS3 trükkös.
Tiger 2, KV-4, IS-3, IS-6
De pl. a T32 hasat sem szokta eltalalni 150 meterrol, hanem vagy a toronyrol pattan, vagy a tank ele lo ket meterrel...
-
nyunyu
félisten
válasz
Diarmand #34719 üzenetére
Detto.
Miota ismet nekialltam jatszani, azota folyamatosan esik a WN8, mivel az eventek miatt foleg olyan tankokkal toltam, amikkel nem tudok/szeretek jatszani, vagy meg stock, vagy uj a legenyseg.
Mindegy, meglett a WZ, osszelapatolok vele meg par millio creditet amig tart a prem, aztan visszaterek az eppen huzott tankok napi duplazgatasahoz. Vagy meg ahhoz sem.
Franc se fog napi 5-6 orakat ezzel vacakolni.
-
törölt tag
válasz
Diarmand #34710 üzenetére
Csak egy kis szalonképes idézet:
tejesen hűjének nézik az embereket..
és ha nemlenének modok a játékhoz már sírvafakatam volna..
mert kb a modok tartyák lasan életben a játékotVan akit jogosan néznek hűjének
Nem vagyok semmilyen ...ista, de erre csak azt tudom mondani, hogy gázt neki!
-
-
-
-
kchryss
veterán
válasz
Diarmand #34331 üzenetére
Ezek közül még nem próbáltam egyiket sem. Sőt még semmilyen illegálisnak számító modot nem próbáltam. Az igaz, hogy a gyenge játékosok ettől sem lesznek sokkal jobbak, de a jó képességekkel rendelkező játékosoknak igenis sok előnyt adnak. Úgy tudom ezeknek nagy része kikapcsolható illetve gombnyomásra aktiválható, így ha valamelyikre szükséged van lenyomod azt a gombot és csak annyi infóval kell többre figyelned amire éppen kíváncsi is voltál.
- növényzeteltávolító: Lehet, hogy te "kitanultad a répaföldön keresztüllövés művészetét", de nekem mint erősen színtévesztőnek ez elég nagy segítség lenne. Ha belóg valami növényzet közém és a célpont közé akkor az engem nagyon meg szokott zavarni. Csomó időm elmegy azzal, hogy keresem a sziluettjét. Ehhez még hozzájön, hogy van olyan mod is ami folyamatosan mutatja a felspotolt ellenséges tankok sziluettjét, akkor is ha takarásban vannak, illetve nincs rajta a célzód. Ezt se használtam még, de biztos vagyok benne, hogy jelentős teljesítmény javulásom lenne tőle, noha illegális.
- Lézer mod: Videókon láttam már, elképzelni sem tudom, hogy lehet úgy játszani, nagyon zavaró lenne nekem. Viszont ha kevés és kicsi gyenge pont van a páncélodon akkor jól jöhet. Amint meglátod, hogy a gyenge pont közeléhez ér, beriszálsz. Ennek a modnak egy finomabb változata amikor a térképen mutatja merre néznek az ellenséges tankok. Ez kifejezetten hasznos lehet és ezt még nem is tartanám csalásnak. Ha például a csapattársaid spotolják, akkor az úgy van interpretálva mint ha rádión jelentenék a pozícióját, miért ne jelenthetnék azt is merre néz.
- auto aim: Ha tudod hol vannak a modulok nincs haszna, de azoknak akik nem tudják ez nagy segítség. Ez inkább a gyenge játékosoknak ad előnyt. Viszont van egy olyan változata ami mozgó célpontoknál rakja az auto aimet a célpont elé. Light tankoknál ez marha nagy előnyt adhat. Sokszor előfordul olyan szituáció, hogy a lightok kergetőznek körbe körbe, ilyenkor ha a gyári auto aimet használod, akkor szinte mindig a célpont mögé lősz. Gyors mozgás közben sniper nézetet nem célszerű használni. Ilyenkor én az árkád nézetet szoktam használni és manuálisan célzok a célpont elé, de ez elég sok gyakorlást kíván. Ha lenne ilyen aim botom, ezekben a szitukban sokat segítene. Ezeket is a durva csalás kategóriába raknám.
- rombolásjelző: Taktikailag óriási előnyt ad. Ez a legundorítóbb csalás. A játékosok nagy része nem is tud a létezéséről, gyanútlanul döntik ki a fákat, hogy álcát építsenek maguknak aztán lesnek amikor kicsapja őket az arty (jó mondjuk arty nézetben eleve el lehet csípni egy fa döntést, de ha van ilyen modja az artistának az nagyban segíti). Randomban csata elején még incs nagy szerepe, de mint írtad a csata végén nagy előnyt ad ha tudod merre van a maradék bújkáló ellenség. A másik a 6-os stronghold. Ott a csaták egy jelentős részénél az a taktika, hogy az egyik oldalon elrohan az összes játékos és befoglal vagy a hátukba kerül. Ha tudod melyik oldalról jönnen nagy előnyben vagy.Lehet én is kipróbálom egyszer, hogy jobban átlássam mivel tudnak trükközni ellenem. Fps-t nem figyelted egyébként? Mennyire húzta le ez a sok vacak amit kirakott a képernyőre?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Diarmand #34338 üzenetére
És azt a csatát talán el is vesztettük akkor mikor ez szóba került
Igen, ott rohant az is-7 a parton a vízbe a maradék ellenfél elől, csak képtelen volt megfulladni a sekély víz miattIstenem mekkora retardált volt az az ember
Amúgy igen, hányszor említettük már itt is a fórumban, ts-en is, hogy ha valaki hülye a játékhoz, ezek a dolgok nem fognak neki segíteni, nem fog javulást hozni a játékában, maxim picit a statisztikájában.
De attól még nem lesz jobb játékos egy hangyaf... sem
Ezt kellene megértenie az embereknek. -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Diarmand #34331 üzenetére
Azért most lebuktattad magad, hogy miért is vagy unikum játékos!!! Aha... persze... nem lilultok csak úgy
Akkor azt mondod fel se rakjam?
Viccet félretéve, köszi a részletes leírást, figyelni fogok végjátékban, hogy ne döntögessek semmit. Most nem a tűzijátékhordókra, illetve az égig érő paszulyfákra gondolok, mert az ugye alap! Hozzáteszem "tisztábbnak" gondoltam a játékot.
Ja, megnéztem a xx-xxx átlagsebzésed, igazad volt tényleg szörnyű csak KÉK!!!!
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Diarmand #34280 üzenetére
Ezt nehéz elhinnem, hogy neked nem áll kézre. Mennyi átlagsebzésed van 2000?
(#34281) meunier
Én meg onba most azt olvasom, hogy GTX 970 pakoltál a gépbe?
Milyen proci mellé? Még mindig nem tudom, hogy notit vegyek, vagy a gépbe egy vga-t....lassan 3 hete ezen törpölök
-
Telda
addikt
válasz
Diarmand #34075 üzenetére
Így van, van mit olvasni, a többség élvezi a játékot.Vannak még bugok és hiányosságok, de hozzá kell tennem továbbra is zárt béta fázisban van a játék. Van benne PVE és PVP is, így mindenki megtalálja benne magához illő játékmódot.
Továbbra sem értem ezt a szarkasztikus hozzászóllást.... -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Diarmand #34116 üzenetére
Köszi!
Hát így a végére elfogadható lett, de a csőlehajlás( kényesek kedvéért függőleges ágyúkitéríthetőség) miatt azért szenvedtem. A végére a dimbes-dombos területeken is feltaláltam magam(alulról felfelé, vagy negatívba sréhen-átlósan keresztbe), de ehhez azért kellett pár csata!
Nem lopta be magát a szívembe ez a statomon is meglátszik:
T34-85(kedvenc) 55% WR 948 avg.damage
Type 58 50% 789Nem rossz tank, de sokkal "egyszerűbb" a szovjet változattal szerintem.
Chi-To-t én se szerettem kimondottan, de vigasztaljon az, hogy szerintem egyre jobbak felfelé, Chi-ri sokkal kellemesebb a 3as tár, és rövid újratöltés miatt (persze nem tier IX-ben), a STA-1 meg egy dombharcos, és mivel kicsi a "feje" a lövegpajzs nagyon sokat pattint. Én így éreztem-tapasztaltam elképzelhető, hogy másnak nem ez a véleménye róluk!
-
PitLee
őstag
válasz
Diarmand #34116 üzenetére
Lassú !? ugyan már, várd meg az új fizikát és szakadéknak, hátszéllel, 69km/h T95
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Diarmand #34079 üzenetére
Mennyit is nevettünk ezen pár napja ts-en, sőt inkább mondanám már azt nyerítésnek mikor jobban belementünk ezekbe a hozzászólásokba. Én nem tudom, de baromi jól szórakozok még most is a játékkal. Vagy így vagy úgy, de megannyi lehetőség van a változatos játékra benne és nem keresem a megmagyarázhatatlan dolgokat.
Ha valamit furának találok inkább utána nézek és csodák csodájára, szinte mindenre volt eddig magyarázat, nahát mik vannak emberek -
h1mpi
félisten
válasz
Diarmand #33849 üzenetére
Sok közöd nincs hozzá, hogy mire költöm a pénzem, ha megveszem az összeset és eladom az is az én dolgom ez csak egy játék
Amit tudtam segítettem, mivel nem vagyok pro player, hisz csak 1 éve játszom, így nem én voltam értelemszerűen, aki mindent tudott, mert én is tanultam. Szerintem pont Te ne magyarázzál, amikor számos alkalommal voltál végleg is kitiltva ezekből a fórumokból a trollkodásaid miatt csak visszakönyörögted magad...
Egyébként kiknek kéne segíteni a többieket ha nem a jobbaknak?
Hát ez az, hogy soha nem a WN8 szerinti legjobb playerek segítenek a legtöbbet, hanem azok, akik normálisak.. vannak itt elég sokan.. azért sok lila nincs itt a fórumon...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Diarmand #33690 üzenetére
Mindenkit nem törölhetünk hol lenne akkor a móka !
Egy darabig hagyom elmenni a témát aztán ha nagyon kezd elszabadulni a pokol és Enzo popcornos képet posztol akkor törlöm az illető hozzászólását. Azért jó pár trollt sikerült már az utóbbi időben továbbtolni innen . Lehet az FB oldal linket kellene betenni , mint lehetséges alternatívát ezeknek
Amúgy azt hittem beszállsz az ESl csapatba fővezér !
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Diarmand #33649 üzenetére
Egyeseknek mind egy mivel lövöd be, ha beütöd akkor már gold-gold
Na és ebből mi jön le? Hogy ezeknek még a modok se segítenek, hiába írja ki feketén-fehéren, hogy mivel lőtt, nem képesek még ez se értelmezni. Ezek után várjuk el, hogy megértsék mi hogy működik a játékban? Ugyan -
Motyi
senior tag
válasz
Diarmand #33170 üzenetére
Gondolom a kérdéseimre is azért nem válaszol, mert mindegyikre NEM a válasz és ebből nagyon az jönne ki, hogy szándékosan kitol másokkal, ezt élvezi és büszke is rá. Pedig ilyet csak a férgek csinálnak.
Félreértések elkerülése végett nem minősítek konkrét személyt, csak leírom a véleményem: Mások játékát csak gerinctelen férgek teszik tönkre.
-
szbalogh
addikt
válasz
Diarmand #33136 üzenetére
Én azért követem a dolgokat de ez a fos mindig változik, alig lehet naprakésznek maradni.
Lásd a lenti majdnemhülyeségetírtam példát...Eddig az volt, hogy az utolsó tankot kergetőknek adtam esélyt a körben ki-be ugrálással, mert abban a tudatban voltam, hogy csak bent kell lenni a körben, de ezentúl ha esélyem sincs odaérni, akkor behúzok annyit amennyit csak lehet.
-
scyllarus
veterán
válasz
Diarmand #33059 üzenetére
Nem akarok én senki áttéríteni, csak ha már megidéztetek, gondoltam kiegészítem pár dologgal. Ha megnézitek a két topicot, össze lehet hasonlítani a panaszos hsz-ek arányát. (Janót levonhatjuk mindkét oldalon
)
És az egy kialakulóban lévő, pre-béta állapot, ez meg egy évek óta futó, kész játék (most a nevében béta hülyeséget hagyjuk)
Mindegy, több időt erre nem kívánok szánni, de ne az EA2-es tapasztalataiddal vesd össze, EZ a játék fejlődik -
-
emre
veterán
válasz
Diarmand #33038 üzenetére
Hát én például akkor használok gold lőszert ha tuti biztosra akarok menni, mert vagy a helyezkedés vagy a távolság nem optimális hogy nyugodtan megkínáljam simával.
De pár replay-t megnéztem az elmúlt időszakban és ez alapján elmondhatom hogy egy csomóan a statjuktól függetlenül abszolút ész nélkül spammelik a gold-ot.
(#33042) diegho
Ha emlékeim nem csalnak akkor csak egy bolhafaszányival lesz gyorsabb mint a Pershing, szóval végsebességet nem fogsz sokat nyerni, de jóval mozgékonyabb lesz a top motorral és lánccal. A PTA-ra csak a top löveg kevés lesz kezdésnek, de ne legyen igazam.
-
sp3cnaz
csendes tag
válasz
Diarmand #33021 üzenetére
Drága csillagom, vak vezet világtalant, mindig voltak olyanok és lesznek is.Elég ha megnézzük azokat akinek a wn8 2000 felett van ha kell ha nem aranyat tölt be mindenre ami mozog nehogy a statisztikája csökkenjen. Szerintem te tévedsz az AW-vel kapcsolatban menjél hard fokozaton biztos nem forgatja a tornyát össze vissza, örülsz ha végig tudsz menni a pályán. WOT-ban még több bot játékos van, mégis sokan élvezik ellenük a játékot.
-
-
törölt tag
válasz
Diarmand #32916 üzenetére
Persze, hogy kocsog a wg, nem akar adni ingyé egy talicska aranyat. Pedig náluk vásárolnám el!
Persze, hogy semmi értelme. Igazából azért kezdett el foglalkoztani a dolog, mert mintha azt vettem volna észre, hogy a tiger II 10.5 L/68 ágyúja inkább átlag alatt lő. De lehet, hogy akkor közelít leginkább az átlaghoz, amikor már fullos a legénység, van bia, van szellőzés stb. Bár valószínűleg ez is marhaság.
-
rlazol
veterán
-
h1mpi
félisten
válasz
Diarmand #32723 üzenetére
Akkor rosszul értetted. A T-54 mod1 az egyik kedvencem. Maga a csata volt ilyen és ezért írtam, de téma lezárva kár volt beírni ide.
Persze jobb, mintha 1000-es WN8 és 30% WR lett volna, de nem voltak élvezetesek a csaták. Persze mondhatni én voltam a ló jó oldalán, de hidd el ez se jó. Hiányoznak a küzdős, egy szintű csaták. Tudom játszak CW-t.
-
jr1994
addikt
válasz
Diarmand #32718 üzenetére
Bármily meglepő, velem is előfordult ilyesmi, hogy +2 tierben gondolkodtam hova menjek, mire odaértem egy oldalra ott nem maradt ellenség, mire a másik oldalra átértem ott sem maradt mit lőni. Mittudomén, lehet hogy az RNG sem adta, volt 2 mellé meg 3 pattanó. Most akkor balfasz vagyok?
Balszerencse. -
LZs?!
aktív tag
válasz
Diarmand #32635 üzenetére
@Diarmand
[...] ezek mellé mikor fér be a camo? És leginkább miért?
Azon a vonalon a camo önmagában sokat nem ér; ugyanakkor én az E50 legénységemen a 3. skillsor után puffer skillként camo tettem mindig. Lassan jön a 6. sor (5. -> 88%) és a camo-t a legutóbbi reset akcióban dobtam el.
Igazából csak a "view range game"-ben hasznos: jelenleg van 470 méter látótávom (de alapból is 440 optics-szel bárkinek). Amikor mozogsz, számíthatsz rá, hogy ~400m range esetén az ellenfelet te látod meg előbb, főleg ha közben lő vagy mozog is; illetve ugyanez igaz a peek-spot-ra is.
Amikor lőni kell, ott a célzásra szánt időt növelheti meg, de utána tipli fedezékbe.
-
xAttilax
őstag
válasz
Diarmand #32631 üzenetére
én simán nyomok rá álcát.
E50:állva: simán: 9.06, tank festéssel: 12.06, +full camo: 19.44 és ha van bia meg venti akkor még plusz egy pont.
menet közben: simán:6.78 tank festéssel: 9.78, +full camo: 15.30 és ha van bia meg venti akkor még plusz egy pont.
Igaz, hogy nem e legjobb értékek de azért nem is annyira rossz fullosan.
-
stork13
aktív tag
válasz
Diarmand #32623 üzenetére
Bármennyire hihetetlen, tisztában vagyok ezzel.
Én csak jeleztem, hogy egy nagyobb statisztikai oldalt használók adatai alapján mi a helyzet.
Valamint E50-ről beszéltünk és pölö egy 7/1-hez képest ott már nincs nagy különbség camoban.
Illetve ha valaki már T9-be van, ott a 3. skill is lassan kiér illetve a 4. is van valamennyire így már belefér a camo is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest