-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
kchryss #51881 üzenetére
Tegnap este neztem Barry-t, 90% korul volt neki a gunmark a KPZ 50t-vel es zsinorban bukott vagy 5 csatat 4,5-5k sebzesekkel mert olyan csapatokat kapott, hogy az hihetetlen.
Hangosan gondolkodott, hogy nem eri meg menni segiteni a bajba jutott csapattarsaknak, mert elveszit miatta 1k hp-t, de akiket megment azok ugyis hasznalhatatlanok, tobbet erne gunmarkozas szempontjabol ha hatul maradna es onnan lovoldozne. De persze ugyanugy tolta elol a kovetkezo csatakban is, iszonyat jo jatekos.
-
szallasi007
őstag
-
-
szallasi007
őstag
válasz
kchryss #51851 üzenetére
Ez a táblázat nekem vicces azért. Konkrétan én az arcba álló típus vagyok. Tdvel azért nem tudok játszani mert nem bírok a seggemen maradni.
Lightok is úgy működnek nálam hogy szaladgálok mint pók a falon. A csatáim nagy részét azért bukom mert nem tudok várni. Gunmarkolni pl azért nem tudok mert türelem kell hozzá, az meg nekem ebben a játékban nincs.
2k wn8am mellé van vmi 53% win rate-em.És a hátul ülök bokorban mert én vagyok az unikom létezik, viszont azért nem mennek előre mert fölösleges. A full kretén csapattársak úgysem fognak segíteni neki.
Nézd meg CarryBarry obj 260 gmet csinálja 3 napja. Megy előre de minek? Van hogy 1 sarokra van tőle 4 társa ő meg küzd 4 vs 1-ben amíg a többiek végig nézik ahogy meghal. Folyamatosan sír, kb nehéz tank semmire nem jó mert kapják folyamatosan a goldot. Ennek mi értelme?
Ugyanez az arty is. Miért van az hogy tier 10-ben 3 arty kell hogy legyen? Nerfelték ezeket a szarokat közben meg 800 körül átlagot kapok tőlük?
Tier 10ben már sokkal rosszabb játszani mint 7/8/9-ben. Ez sem véletlen, a sok túltolt op szarral van tele beszari játékosokkal. Teljes lemming rush vagy full camp a meccsek 90 százaléka.Ezekkel így mind szopok. Ezer évente egyszer szakaszozik velem a haver de ő még agresszívabban tolja mint én, kb sírva röhög hogy hogy lehetett így elbaszni ezt a játékot az évek során...... Winrate meg wn8 már rég nem arról szól amit mutat vagy mutatnia kellene.
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51867 üzenetére
Valóban jó lenne a like rendszer . Attól nem kell félni , hogy a köszik miatt olvashatatlan lesz a fórum . Na nem azért mert mindenki attól tart , hogy olvashatatlan lesz a fórum .
A kérdésekre is csak egy maroknyi ember válaszol ... és mindig csak ez a pár ember ( igen , Te is ) . Emelem a kalapom előttük ! -
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51862 üzenetére
Az , hogy kisajátította az kicsit erős ... ide ír . Ennyi . Közösségnek éppen nem nevezném az on és off topikot... az nem így működik . Viszont van egy-két jó arc , akik ha felteszel kérdéseket válaszolnak is . Ők vannak kevesebben . A másik ... ha valaki bónuszkódot ír be vagy valami hasonló a "közösség" javát szolgálja a köszönöm válaszok számát a két kezemen meg tudom számolni . Tudom , hogy nem a köszönöm válaszok miatt teszi , de azért jólesik neki a visszajelzés . Ne nézz rám , nem magamról beszélek ... én nem osztottam meg bónuszkódot , hiszen én vagyok az utolsó aki értesül róla .
-
törölt tag
válasz
kchryss #51860 üzenetére
Szerintem több játékos köszönheti nekem a segítséget, mint neked, sőt, meg merem kockáztatni, többen hálásak nekem, mint az ott levők 80%-ának!
Csak ahogy más is írta, vannak akik unatkoznak, de nem segítenek, hanem megvárják, míg valaki segít, aztán abba belekötnek....
Én ezt untam meg a végére, és én is elkezdtem kötekedni, aztán amikor azt is meguntam, ott hagytam az egész nyavajás bandát, de már annyira unatkoznak ott is sokszor, hogy áttévednek máshova is!
Haragudni nem haragszom senkire, mert volt idő - mint említettem, hogy ugyanezzel éltem ki magam... mindenki oda ír, ahova akar, mindenki azt ír amit akar, etc....
Jó játékot mindenkinek! -
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51860 üzenetére
Most miért kell kigúnyolni ? Talált egy "homokozót" , ahol a nagyok nem kötnek bele mindenért és nem veszik el a lapátját a vödrét . Mi is van az on-ban ? A keménymag uralja a terepet . Ha nekik nem tetsző véleményt nyilvánít valaki ( ehhez minden joga megvan , elvileg ) , azt falkában támadják , kigúnyolják . Kvázi kiutálják a fórumból . Sokan ezért nem kommentelnek ... vagy ha igen , akkor 2x meggondolják , hogy mit kérdeznek vagy mit gondolnak a játékról .
A fentit ne vedd magadra ... ( komolyan ne !!! )Off az Off-ban
-
Greentea
senior tag
válasz
kchryss #51853 üzenetére
jaja nekem is
Jobb nélküle, nem vonja el a figyelmet az idegeskedés a csapatokon, ha meg elit játékossal találkozom, az úgy is feltűnik
Winrate érdekes kérdés. Az biztos, hogy minél jobb a játékos annál magasabb a WR, de ahogy mondod, ki is számít jó játékosnak?
Ha a lila szín bűvöletében élünk és egyéni szempontból nézzük, akkor természetesen a hátulról campelő statpadder a legkifizetődőbb. Csatabefolyásolás tekintetében viszont már egy statpadder light okozza a legnagyobb problémát a végkimenetelre nyílt pályán. (régen tartotta a mondás, hogy lightal lehet igazán jól wn8-at húzni a Patton mellett-most eszembe jutott)
Aki viszont mindig tankosztály szerinti relatíve legjobb pozíciót választja a pályákon az nagyon dicséretes.Csak itt jön képbe sztem az a probléma, hogy ha 14 hülyével kerül össze az ember akkor nagy rá az esély, hogy az elsők között halsz meg és csökken a WR is, amiről te nem igazán tehetsz. Viszont ha hátulról campelve operálsz, simán lehet, hogy úgy jön ki a lépés, hogy meglehet fordítani a csatát. (bár nem mintha védenem kellene őket, én is szeretek frontvonalban lenni)
Igazság a kettő között lehet. Egy hátul campelő light prohorovkán, és malinovkán dűhítő, Mountain Pass-on egy nem heavy pozícióba menő heavy szintén.Ami még szerintem nagyon fontos, és jelen esetben főleg a jó/elit játékosokra igaz, hogy szakasz-szakasz-szakasz.
Sztem egy bizonyos szint után nem lehet szakasz nélkül magányos farkasként, hosszútávon, mindig magasabb WR-t elérni.
-
kchryss
veterán
válasz
kchryss #51851 üzenetére
A "nem lesz köztük olyan akinek a lenti táblázat alapján a wn8-ukhoz viszonyítva ne lenne alacsony a wr-jük" hülyén lett megfogalmazva a dupla tagadás miatt. Helyesen nem lesz köztük olyan akinek magas a wr-je vagy másként fogalmazva mindegyiknek alacsony lesz a wr-je a wn8-hoz viszonyítva.
-
Dobi 562
addikt
válasz
kchryss #51831 üzenetére
Heavy es med jatekosokra akadtam ki akik nem segitenek a kulcspoziciokban. A TD jatekosokat majd egy masik posztban fogom ekezni, mert oket sem szeretem.
(#51834) ooloo: vicces sztori, tegnap esett meg velem. Elovettem a Maus-t nehany korre kuldetes miatt (meg mindig imadom azt a tankot). Fisherman`a Bay-en, bemegyunk a varosba 6-an heavy-k. En elorebb megyek egy utcasarokig, a templom mellett felspottolodik 2 db E100 meg egy Type 4. Elkezdem bontani oket, ok meg nem tudnak beutni ezert repeszre valtanak. Na most kepzeld el, hogy mit csinalnak a sajat tankok. Valahol hatul remegnek.
Akkor voltak hajlandoak megindulni mikor lebontottam a ket E100-at 4-500 HP-ra, a Type 4-et meg 1k-ra, eddigre nekem is mar csak 3-400 hp-m maradt.
Eddigre mar kinomban telispammeltem nekik a chat-et: "raertek fiuk?", "tudnatok jonni segiteni, ha nem banjatok?" , "ha elfogy a hp-m, akkor ki mogott bujkaltok majd?".
De nem b@zdmeg! Csak akkor mertek megindulni mikor en konkretan leharcoltam nekik az osszes ellenfelet. Hosszu perceken at vartak passzivan, hogy eldoljon a csata, amibe ok nem kivannak beleszolni. A kocsog Maus majd megoldja egyedul...
Ezek kozott a jomadarak kozott nem volt egy sem akiknek elerte volna az 50%-ot a gyozelmi aranyuk. Ha nagy ritkan van is kozottuk olyan, akkor az altalaban valami kis tier-es tankkal ment sokat. Magas tierben meg megy a lapitas.
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51833 üzenetére
Még egyszer nekifutok ... a fórumtárs azt állítja , hogy a hátul maradóknak - akik szarban hagyják a csapattársaikat - gyenge a WR értékük . Én erre azt mondtam , hogy egyáltalán nem biztos . Hogy jön ide a 2 héttel ezelőtti "szóváltásunk" ? Ott nem a játékosok WR értékeléséről volt szó , hanem a szimpla gyávaságról .
A "gyáva" TD a jó TD !!
Mostanában nagyon paprikás a hangulatod ... ne rajtam vezesd le .
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51750 üzenetére
Azért csak óvatosan a galérián ... én előszeretettel szórom meg azt a részt
Régebben volt szó a "tuti" pozíciókról ....
Cliff-en van egy kiemelkedés ... a kulcspozíciókat lőheted anélkül , hogy felfedeznének . A felderítési köröm kívül , a rádió hatótávolságán belül vannak a nyíllal jelzett területek . A bal oldali bokros részt érdemes vakon megszórni , ha a sziklán óvatosabban dugja ki az orrát az ellenség . Egy dologra figyelni kell ... ha szemben a magaslatot az ellenőrzése alá vonja az ellen , akkor pucolni kell ...
Rajtam kívül még nem állt ide senki ... pedig ha adja , akkor nagyon adja .
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51736 üzenetére
Kockázat nélkül nincs győzelem ... ha meglátom , hogy rohan felém az a három tank , amit bekarikáztam , akkor egy lövés után lecsúszok hátra . És benne van az is , hogy pattintanak vagy el sem találják őket . Az FV és a T30 is fedezékbe vonul , középen fellélegezhetnek és ... de igazad van . Ezt már nem tudjuk meg soha mi lett volna ha .
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51727 üzenetére
Mondjuk én nem a nehéz tankokról és a balfasz TD játékosokról írtam , akik berohantak középre , hanem arról a játékosról aki nem próbált meg segíteni a csapattársainak . Ha időben indul meg a jobbszárnyon ( az ö szemszögéből ) , akkor engem lezavar a galériáról és oldalba lőheti a kis csoportot ott középen . Én a jelét nem láttam annak , hogy próbált volna tenni bármit is .
Egy frontharcos - a példának felhozott játékos - ne a túlélésre építse a csatákat , hanem a győzelemre .
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #51727 üzenetére
Csak minimális gondolkodási képesség kell, hogy az ember ne menjen a térkép közepére egy lyukba, hogy mindenhonnan, akár spot határon kívülről is lőhessék. Akinek ez nem megy az szokott a csata közben megveszekedetten pingelni arty-ból, meg TD-ből, hogy nincs spotja középen, jaj, mi lesz vele. Esetleg középről, mert ő odament és éppen szarrá lövik és szeretne maga mellé még egy kis HP-t, hátha tud lőni egyet-kettőt, ha nem csak őt lövik.
ui.: egyetértek
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51725 üzenetére
"Folyómederbe pár ritka kivételtől eltekintve csak a hülyék mennek." Jó neked , hogy ez a tapasztalatod . Az én tapasztalatom az én csapatommal az , hogy ritka kivételtől eltekintve mindig ott mennek . Ha megfigyelted ebben a csatában sem volt ez másképp .... ha nem mutatja meg magát a 60TP és az obj 257 , akkor meg sem állnak a kiszögellésig ami ott középtájt van .
Én továbbra is azt mondom , hogy egy ilyen remek tankkal volt sansza , hogy fordítson a csata kimenetelén . Sajnos elég sűrűn látom ezt a tankot az ellenség soraiban ... és azt is tudom , hogy mire képes .
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51723 üzenetére
Elég hamar feladta .... nyugodtan nyomulhatott volna még előre , hiszen a mi közepeseink bőven lő és látótávon kívül voltak . Meg sem próbált a szorult helyzetben lévő nehezeknek segíteni . Ha előrébb jön , akkor engem is villanthatott volna . Nem beszélve arról , hogy esetleg oldalba lőhette volna azokat , akik középen a folyómederben és környékén tevékenykedtek . Ha ezt egy gyengén páncélozott , gyenge tűzerővel rendelkező tank teszi meg , akkor még egyet is értenék , de így ....
Nem tudom , hogy miért mondod azt , hogy ott ment , ahol a mi heavy tankjaink szoktak menni .... ott a közepesek szoktak támadni . Esetleg arra mennek még a fürgébb nehezek , ahol ebben a csatában a közepesek támadtak . Alap esetben a folyómeder a munkaterületük .
-
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51677 üzenetére
Nem is tudtam , hogy a jó wr értékekre is izgalomba lehet jönni ..
Most őszintén .. aki 10 csatából 5-öt nyer az szomorú ? Aki 10 csatából 6-ot az elélvez ?"Azt ne mondd, hogy a csaták majdnem 60%-át megnyerni nem élvezetes. " Szerintem nem releváns .... az viszont elképzelhető , hogy egyéni sikernek könyvelik el egyes játékosok . Szerintem döntően a csapat és a wg határozza meg az egyén wr értékét (is ) .
-
ooloo
őstag
válasz
kchryss #51670 üzenetére
Ha nem akadna magasabb szinteken hasonlóan fun jármű , akkor az egyetértésemet adnám . De így ? Van élet tier III felett is . Az , hogy élvezi a játékot az sem állja meg a helyét .... felsőbb szinteken frusztrálva érzi magát a sorozatos kudarcok miatt és ezért alacsonyabb szinteken próbál érvényesülni . Ott sem aratva nagy sikereket .
Az is megoldás lehetne , ha tier V alatt WN8 értékek alapján csoportosítaná a szemben álló feleket .
-
törölt tag
-
e-newsee
addikt
válasz
kchryss #51326 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam. Néztem, néztem, és vártam, hogy mikor kezd el csapkolódni, vagy káromkodni, vagy bármi komolyabb reakciót. De igazából ez csak értetlenkedés volt. Egyszerűen nem tért napirendre egy váratlan helyen felbukkanó TD fölött. (Há' miii, há' hogy? Létezhet ilyen? Hogy nem a sztenderd bokor sztenderd gombája mellett táborozik le egy Foch?) Pedig a TD szemszögéből nézve zseniális ötlet volt. Látta, hogy oda bemehet kockázat nélkül, és sportja is lesz, ha valaki arra téved, meg ki tud rá tárazni. Arra úgy is általában heavyk járnak a csihi-puhi után. Én inkább feljegyeztem magamnak.
-
KISDUCK
addikt
válasz
kchryss #51013 üzenetére
Semmi probléma. A helyzetet tisztáztuk, mindenki másképp gondolkodik, nincs ezzel semmi baj.
Hát az eddigi jelenetek cáfolják, hogy tisztában lennének magukkal a jelentkezők az ikszfaktorban. Youtuben szoktam nézni néha pár jelenetet. Van pár eset amikor a delikvens úgy kezdi, hogy bírom a kritikát aztán a következő jelenetben már kiabál meg dobálja a mikrofont. Persze vannak tehetségesek és normálisak is, de sokan nem tudják kezelni, ha szembesítik azzal hogy valami nem oké. -
KISDUCK
addikt
válasz
kchryss #51011 üzenetére
Hú itt félreértés lesz. A fórumtárs példáját az ikszafktoros példához kapcsólódoan írtam. Bevallom szerencsétlen volt a megfogalmazás és hogy az ikszfaktoros példát offba tettem. Arra akartam utalni, hogy van aki nem bírja a kritikát, ha szembesitík vele. Szerencsétlenül jött ki tényleg, de nem az agyhalottakhoz akartam hasonlítani a fórumtársat. Ha valakit megbántottam a félreérthető megfogalmazással akkor elnézést kérek.
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #50187 üzenetére
Elszállt velem a csillaghajó. Egész évben nem fizettem semmit a WG-nek ezt a ládás akciót leszámítva és az akció utolsó 2-3 napjában vettem még vagy 3 évnyi prémért ládát.
Nem jó ötlet éjjel vásárolgatni, nem sok minden van nyitvaszerk.: Viszont megjött a kedvem a játékhoz is. A legutóbbi 4 napban közel annyit játszottam, mint a megelőző 3 hónapban.
szerk. 2: 20k aranyból kifejlesztettem a Type5-öt és még mindig annyi van, amit el sem lehet költeni
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #50183 üzenetére
Próbáltál a hétvégén T8-as prém tankkal menni? Én csak azzal mentem egyik nap és 50+ csata után 9,8 volt az átlag tier. 2-3x volt full T8, T7-es és T6-os tankot nem is láttam. Ilyen még sosem volt korábban. Míg a T10-ben játszók meg sorra kapták a 3db T10-es, 5db T9-es és 7db T8-as leosztású csatákat. Másnap inkább már T10-ben szedtem össze - sokkal könnyebben - az 50k XP-hez szükséges győzelmeket.
ui.: Az MM-re írtam és 30 csata környékén feladtam, mert nem voltam tényező a csatákban, Még mindig kellett 18 győzelem. Hiába próbáltam okosan játszani, helyezkedni, hiába sebeztem sokat, nem nyertünk. A WN8-am 2500+ volt, majd átmentem zombiba, csata elején 2xR és mentem előre agyatlanul. Volt 0-3 közti lövésem (leginkább a Lorr.40t-vel tudtam egynél többet lőni
) és sorra "nyertem" a csatákat, úgy hogy még a Top10-be is befértem.
ui.2: Az első 21 csatában 4 győzelmem volt.
-
Yofej75
aktív tag
válasz
kchryss #50098 üzenetére
Köszönöm a válaszod, visszanézem ma a replayt és megjegyzem amiket írtál különös tekintettel arra, hogy mit miért és hogyan csinálhattam volna ésszerűbben.
Talán még nyerhettünk is volna ha a városba megyek...
Egyáltalán nem vigasztal és nem okoz örömet de az O-I nagyobb balfék volt még nálam is...(#50097) lacibacsi valahogy éreztem, hogy nem rám gondoltál, nem a sértődés jellemző rám hanem
inkább az agresszív reakció
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #49999 üzenetére
Én egyre inkább úgy látom, ez tervszerű, tudatos a WG részéről. Mindig van egy-egy menő ág, vagy OP prémtank, amire lehet költeni a dellát. Aztán előre bejelentik, hogy nerfelik, így még egy rakat pénz belemegy azon userek részéről, akik menni akarnak vele, mielőtt elbasszák.
A nerffel együtt kialakítják az új "menő" vonalat.
Erre fel a userek becserélik a prémtankokat, megint belapátolva egy adag lovét.
Aztán jön az új kör, meg a még újabb.
A user belapátolt már X prémtanknyit, de még mindig csak egy prémtankja van. Eltelik Y idő és megint az lesz a menő, ami a kör legelején. Újra erősnek tűnik majd a prémtank, újra izgalmasnak egy olyan vonal, amihez azzal lehet legénységet húzni. De a usernek megint költenie kell, hogy megkapja azt a prémtankot, ami már eredetileg is az övé volt.
Ha mindig minden állandó lenne, akkor ez a kör nem létezhetne, jelentősen csökkentve a WG bevételeit, hiszen féláron beszerezni egy menő tankot egy szarért sokkal csábítóbb, mint kifizetni a teljes árat és megtartani a másikat is. A usernek így ugyanúgy megvan a "jó üzletet kötöttem" érzése, mint amikor inkább 5dl-es üdítőt vásárol 100 forintért (20ft/dl), pedig csak 3-at akart inni 90 ft-ért (30ft/dl). Ott is azt hiszi, a legolcsóbbat vette meg, pedig igazából 10%kal többet költött, mint ami szükséges lett volna. -
jr1994
addikt
válasz
kchryss #49864 üzenetére
Ma mentem párat Emuval, és egész jól adta, meg is lepődtem. Pl olyan is előfordult hogy 10-es heavy szakaszban voltak 9-es tankok is, azt hittem rosszul látok. Lehet hogy csak lakótársam accountja van elátkozva? Vele régen tök jókat mentünk, de az MM módosítás óta alig van jó csatánk.
-
sebijani1982
senior tag
-
robogo81
senior tag
-
szbalogh
addikt
válasz
kchryss #49561 üzenetére
Neked is onnan van T95E2-d, mert kihúztam egy inv kódos accounton 0 pénzből
Olyan 2000 wn8 lett a végére a WT E100 ágon... az Emil elég rendesen lehúzta az eredményt.
Djuree-nak már az Obj 430 ágon csináltam meg, szintén 0 pénzből. Az kicsit jobb wn8-al zárt de nem emlékszem mennyi volt a vége.
A mostani accountomban ~1000Ft van
Persze lövöm a goldot ha nagyon kell de kredit is van mindig bőven. -
benvolio
őstag
válasz
kchryss #49561 üzenetére
Persze, hogy abba hagyta, érezte ő, hogy nem fogja tudni tartani a lilaságát, amit bizonyít is, hogy már elkezdet kékülni a 7-es szinten, és ez egyre csak csökkenne és beállna egy szintre, de lilára biztos nem. Ja, és én úgy gondoltam egyébként, hogy halad az ember előre folyamatosan egy ágon mindig egy tankkal, mert elméletileg nem kell farmolni külön egy jó játékosnak. Tehát a 10-esig persze el lehet jutni ingyen, nagyon hosszú úton, de a végén nem lesz érett szilva.
-
Stanislav84
tag
válasz
kchryss #49495 üzenetére
Pont ezért írtam, amit. Sokkal élvezetesebb azokkal játszani, te magad is ezt mondod ezzel.Én alapvetően azért játszottam vele, mert tetszett, SH-ra is jó volt, meg éppen 3markoltam volna. Talán még 3markolom, de így valószínűleg utána eladom és megyek inkább feljebb a csajokkal a Sheridanhez.
Vagyis ahogy mondtam a végén a WG nyer.
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #49408 üzenetére
Csak a festésekből vettem meg mindet
13-14k közt kellene kapnom, ebből 1200-ba kerültek az alap festések (4 tank, 3 festés, 100arany/db) + 3000-ért fektettem be a saját aranyamból. A többi pedig ajándék a WG-től. Mégiscsak ingyen lesz meg az STA-2Valószínűleg a linkelt képen lévő ember megvette az összeset, így kapta azt a 29700 aranyat.
-
notika77
senior tag
válasz
kchryss #49256 üzenetére
Na, a második teszt szerver listájához most hozzácsapták, hogy akinek megvan az LTTB/M41 Bulldog az most a T8-as tank eladási árát kapja meg kompenzációként. Így már biztos nem érdemes eladni a T7-es tankot, mert már itt is bukni lehet rajta, a leszerelt felszereléseken pedig még továbbiakat.
Ha a szülinapi akciókban a T8 eladási áránál olcsóbban be lehet szerezni ezeket a tankokat, akkor érdemes lehet megvenni a hiányzókat.Csak az LTTB-s részt másolom, az M41 Bulldog ugyanez:
-If the LTTB is not available in the Garage, add the LTTB with a vehicle slot and a crew trained to 50%.
-If the LTTB is available in the Garage, perform refunding in the amount of 1,205,000 credits. -
vJokka
aktív tag
válasz
kchryss #49131 üzenetére
Amit h1mpi is írt, támogatni lehet vele a streamereket.
US-en keresztül itt van egy "watch ad" opció is, s az ott megnézett reklámok után kapsz biteket (5 és 100 között).
A VPN meg arra jó, hogy ne az eredeti ip címemet lássa a twicht, hanem hogy US-ból vagyok (más országot is be lehet állítani egyébként, de reklámok csak az amcsiknak vannak). Csak azt eddig nem sikerült kiderítenem, hogy ez belefér-e a szabályzatukba. -
szallasi007
őstag
válasz
kchryss #49093 üzenetére
Azért itt az offban a legtöbb embernek a mai küldetés nem szabadna hogy tier 10-es tankba ülve a mostani futkorászós bot körökben 18-20 körnél több legyen. Kíváncsiságból mentem hat kört amiből egyben ultra béna voltam a maradék ötben sebeztem 3k-t átlagban. Ha jó a matekom akkor 20 körrel számolva ez durván meg kell legyen nem egészen másfél óra alatt.
Szóval ne izguljatok rá a sztorira az első másfél percben relax kemping aztán a maradék másfélben meg kacsavadászat. Nyerni úgysem kell -
superfly2
tag
válasz
kchryss #49058 üzenetére
Köszi.
Itt egy újabb jó kis kör, de most Object 140 6k+dmg, 2,5k+ spot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest