- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
válasz
nightmare13 #46654 üzenetére
Igen erre gondoltam köszi!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Jactor modpakkot használok.Aki esetleg ezt használ meg tudná mondani,hogy az xvm kiírásnál a játéban ne azrt írja ki az értékre 5*** hanem tényleges értéket!
-
Flayer
senior tag
válasz
SoulReaver #44692 üzenetére
Hát lesek csak össze vissza de a hajókázást meguntam egy kicsit!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Pár év kihagyás után ismét úgy döntöttem ismét előveszem a játékot!Az lenne a kérdésem melyik modpackot vagy csak sima modokat érdemes felrakni?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Flayer
senior tag
válasz
MinionFlasH #30014 üzenetére
Na egy ilyen ajándéknak én is örülnék de hát egyedüli vagyok a családba aki WOT-ozik!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Elnézést ha már volt róla szó!
A Jactor féle modpackot használom és az lenne a kérdésem,hogy lehet az beállítani csata utáni jelentésben bal oldalon ott legyen mint régen mennyit sebeztem,spotoltam ..stb!
Most ott egy nagy üres hely van!? -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Valaki itt használ Jacktor Mod Packot?
Nekem az a gondom nem csillagozza meg a felspotolt tankokat!Erre van valami megoldás? -
Flayer
senior tag
Basszus!
Most csináljátok a csapatbulit!?
Család odavan, ideális lenne csak én is melózok! -
Flayer
senior tag
válasz
galervin93 #26474 üzenetére
Nincs prémes tankom ezt nem tudhatom!
-
Flayer
senior tag
Ismét megy a noobmeter!
h1mpi
ekem tegnap 5300 körül adta meg de voltam hozzá védő,harckocsizó mesterlövész...stb!
-
Flayer
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26225 üzenetére
Tudom bolondok napja van de ez most komoly kérdés!?
Tessék wot nick név nincs több kérdés!
gyilokgep -
Flayer
senior tag
válasz
MinionFlasH #26219 üzenetére
Szólok Zsolt_72 kérünk 1 hét csetbannt neki ide is!
-
Flayer
senior tag
Üdv all!
Nekem is ma telik le az csetbannom!
Viszont azt nem értem,hogy a garázsban a klán tagoknak sem enged írni!? -
Flayer
senior tag
válasz
#21346560 #25713 üzenetére
Én meg lehet kiszedem ezt SafeShot modot direkt megakarom lőni a tapló csapattársat aki azzal szórakozik,hogy akadályoz akkor sem engedi!
Egy kérdés!
He-vel meglövöm a bunkó csapattagot elkezd leégni de mivel nem tudja,akarja eloltani meghal!
Ezt a rendszer egylövésnek veszi vagy egyből bann jár érte!? -
Flayer
senior tag
válasz
bluyoo #24938 üzenetére
Magyarok között is van nagyképű unikum játékos!Azt nem hiszem szokott ide járni a fórumra nevet nem is írok inkább!Ő ST-1-el volt én JP2-vel!Fel voltam spotolva ő is lőtt már belém ,erre kiáll az oldalát mutatva nekem amatőr módon persze,hogy kilőttem!
Erre a játékban majd privát üzenetben elkezdett osztani!Csak annyit írtam vissza neki,hogy az zavar kiszedett egy zöld játékos!? -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Járt valaki úgy mint én,hogy a néhány verzióval ezelőtt mikor a stugnak több fajtája lett a win8 értékem 1000 csatánál erőteljesen negatívba ment valamitől és ez így is maradt!Ja a noobmeterről beszélek egyébként!
Tehát nem én voltam béna csak az a mínusz érték beragadt vagy tényleg én voltam béna?!
[link] -
Flayer
senior tag
Elnézést ide is beteszem mint az On-ba!
Sziasztok!
Kaptam ajándékba egy Churchill lll-at!
Orosz HT legényeket akarom majd húzni benne!
75% legénység van benne most.
Mit érdemes cuccokat rátenni és a legénységnek kiosztani!
Alap fiókkal mennyire hozza a lóvét és,hogy érdemes játszani vele! -
Flayer
senior tag
B.U.E.K. All!
Másnapos ill. aznapos vagyok,fáj a fejem és mindennek a tetejébe melózok is! -
Flayer
senior tag
Akkor mákod van vagy nem érti amit mondtál és nem jelentett fel!
Amit én mondok nem kell hozzá nagy angol tudás,hogy megértse!
Lehet magyar volt az illető csak a név alapján nem mindig lehet tudni ki-kicsoda!fradi81 : Remélem nem lesz nagy csalódás én is szándékozom megvenni a KV 3-at
Viszont a T-150 nagyon szeretem!Még kéne egy kis segítség!Nem tudom de valamit nagyon bekavartam xc filével!
A legújabb xvm van fent viszont most az jött elő ami régen volt ha meglövök egy Kínai HT megjelenik a nagy buzi fehér szám a képernyőn!
Azt tudom,hogy alt lenyomásával el tudom tüntetni csak a múltkor az alt nyomása közben nyomtam egy F4 véd meg a bázis üzenetet a játék meg szépen be is zára magát! -
Flayer
senior tag
válasz
fsb1000 #20770 üzenetére
Fuss neki akart lenni!
Elnézésed melózok és telóról vagyok.
Én most olyanokról beszélek aki már járt nagyobb tierben de visszament kicsibe és itt nem a 4-6 gondolok hanem még lejebb!
Egyébként azt sem tudom ki az a Lacika és még a statját sem láttam csak egy véleményt fogalmaztam meg!
Már eladtam régen a T18 de egyszer poénből nyomtam vele egyet!
Volt mindenféle medal és még akkor nem is adtak minden szarért mint most!
El is szégyltem kicsit magam a low tier trollkodás miatt a kezdők között hiába volt medaleső a végén!
Részemről a ezt a gondolatsort le is zártam! -
-
Flayer
senior tag
Üdv all!
A jagtiger tulajokat kérdezem,hogy most csökkent a motortűz lehetősége ki lehet venni a tűzoltás skillt mindenkitől és oldjam meg esetleg manuálisan!?
A kuplungégetőnek van itt értelme vagy sokat ez sem segít ezen a lassú TD-n? -
Flayer
senior tag
válasz
#21346560 #19941 üzenetére
Erre mit lehet mondani!
Én sem vagyok pro de ennyi csatával a hátam mögött és ilyen stattal önként mennék száműzetésbe!Más!
Az mitől lehet ha megnézek egy saját replayt akkor a tankok kiinduló pontja és a tankok is fekete a minimap-on!?
Mit kell és hol állítani,hogy úgy nézzen ki mit mikor csatában vagyok!? -
-
Flayer
senior tag
Annyit szeretnék mondani,hogy aki jelen szokott lenni mind a két topikban és jó memóriája van annak esetleg feltűnhet,hogy más név is szokott lenni a wotból kirakott képek között!
Van aki letagadja van aki nem de nekem 2 accontom is van a játékban!
A régebbi a gyilokgep de ezt olyan béna módon a topik olvasgatása vagy bármiféle tanulmányozás nélkül nyomtam sokáig.
A másik a Balazs73
Ezt azért mondtam el mielőtt felmerülne valakiben a más tollával való ékeskedés fogalma!
Köszönöm a figyelmet! -
Flayer
senior tag
válasz
fsb1000 #19741 üzenetére
Azt néztem bár az oldalon valami olyasmit ír,hogy ez az online editor már nem kompatibilis az új xvm-mel!
Köszönöm a grt-et a t 29 sebzéshez!
Nekem az eff elég alacsony nem nagyon szoktam cappelni csak ha kevés hp maradt nincs kedvem lassú tankkal egy egyetlen enemy túlélőt hajkurászni! -
Flayer
senior tag
válasz
kislaszlo83 #19734 üzenetére
Ahogy megnéztem 1326-os win8-al régen és az új besorolás szerint is zöldnek kéne lennem!
Tehát ezért nem értem a dolgot!A legújabb xvm van leszedve csak én hülye vagyok a szerkesztéséhez nem nagyon akarok belebarmolni most pont jól van beállítva csak ez a szín dolog nem stimmel!
Na de ez legyen a legnagyobb gondom úgy is más zöldnek lát tehát az nem gond,hogy én milyennek látom magam!
De ez az emberi gyarlóság már csak ilyen! -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az xvm xc guruktól!
Az mitől lehet,hogy játék közben rendesen kiírja nekem az eff és a win8 értéket de én magam sárgának látom viszont megkérdeztem csata közben a többieket és nekik meg zöld színű voltam!? -
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy azokon a heavy tankokon ahol van vert stab oda érdemes mèg tenni a célzàsgyorsitót is vagy inkàbb a mozgàs közben aktìv tàvcsövet!?
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Őt ismeri valaki?
Annyit tudok magyar játékos!http://www.noobmeter.com/player/eu/Kn0ck_0uT/518936422/
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki adni egy működő szerver oldali célkereszt linket?!
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Eladtam kv 85,megvettem t 150!
Kérdésem az lenne kell-e a top löveg rá? -
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #18595 üzenetére
Szerintem a egyik legjobb NFS a Porsche unleashed vagy Porsche 2000 ki melyik néven ismeri!
Ott van az aláírásomba a vett telefon! -
-
Flayer
senior tag
válasz
Patrick76496 #18007 üzenetére
Lecseréltem az Xperia mini pro telót egy nagyobbra!
Most már kifér egy oldalra a hozzászólásaid! -
Flayer
senior tag
válasz
Djuree #17849 üzenetére
Ne engedj!
Minek a nagy felhajtás?!
Nagy lakodalom sok lóvé és akkor csak a gazdag rokonokat szabad meghívni,hogy a menyasszonytánc visszahozzon valamit a költségekből!Más!
A hellcatot a teszt szerón próbálta már valaki itt már nerfelték?
Ha nagyon szar lett akkor inkább usa T29 veszem meg! -
Flayer
senior tag
Én nem tudom mi van ezzel a játékkal!
Vonzom az idióta magyar vérpista szakaszokat a csapatomba!
Azon akadtam ki,hogy lenyomott több ezer csatát már xvm-ről nem is hallott és mikor alapvető szakkifejezéseket írok neki mit kéne csinálni akkor megkérdezi az mit jelent!!!!!!
Bezzeg itteni normális emberekkel nem tudok összeakadni!! -
Flayer
senior tag
válasz
bigobert #17532 üzenetére
Üdv!
Az a baj,hogy némelyik játékos nem tudja milyen tankban van.Leginkább azokra gondolok akiknek spotolni kéne de ő végig a pálya legvégén egy bokorban. álldogál vagy mint legutóbb a linket videón 2 elc egymást kergetik!Ezzel azt akartam mondani,hogy ha át is alakítanak pályákat az kevés néhány játékos agyát is át kellene!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest