-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
benvolio #51656 üzenetére
Még most sem érted .... én is úgy gondolom, hogy "játssz úgy ahogyan neked tetszik" , de viseld a következményeit . A részesedés meg nem kellőképpen szerény ahhoz , hogy elvegye a kedvét a kempingezőknek . Ne lehessen már kiválósági jelet húzni egy közepes vagy nehéz tankkal az ütközési zónától mérve a legtávolabbi sarokból .
Szerinted elképzelhetetlen a random csatákban egy viszonylag laza , ámde kellően hatékony csapatmunka ? Szerintem nem elképzelhetetlen . A sokak által dicsőített WG vastagon tehet a kialakult helyzetről ... roham TD , amit képtelen alaplőszerrel átütni egy azonos szintű nehéz tank ? Közepes tankok , amik tulajdonképpen a nehéz tankok paramétereit teszik nevetségessé ? -
ooloo
őstag
válasz
benvolio #51654 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal .... Ha a wg büntetné azzal a hátul maradottakat , hogy jóval kevesebb részesedést kapnának azoktól , akik odateszik magukat a csatában , az nem azt jelentené , hogy a kempingezőknek korlátozná a körülhatárolt részen belüli mozgását . Ha jóval kevesebbel is beéri , akkor maradjon nyugodtan hátul .
-
e-newsee
addikt
válasz
benvolio #51522 üzenetére
Bőven.
Asszony gépében 1050Ti van, az is röhögve viszi a fullhd-t. A WoT nem egy GTA, fullhd-ban szinte mindenen elmegy.
Egyszer volt szerencsém kipróbálni egy 930Mx-es laptopon. Ki tudtam hozni a HD kliensből 30+stabil fps-t egész játszható grafikával. Persze az extra effekteket le kellett venni (árnyék, víz, lánctalpnyom, stb), de a lényeg úgyis az, hogy a környezeti textúrák minél jobbak legyenek, hogy minél pontosabban lefedjék a textúrák a hitboxokat. Meg persze egy kis AA, hogy ne legyen minden szőrös.
Ha még egyszer a kezem közé kerül a topi, csinálok róla egy tesztet, csak úgy kíváncsiságból. -
KISDUCK
addikt
válasz
benvolio #51526 üzenetére
A gpuja igazából ugyan annyi számoló egységet tartalmaz (+újabb) és a memória sávszél is egyezik csak a memória méretben kisebb. Azon mondjuk meglepődtem hogy 4k-ban is kicsit többet tud mint a 1060. Arra számítottam hogy ott már dominálni fog a memória miatt a 1060, de nem.
-
KISDUCK
addikt
válasz
benvolio #51452 üzenetére
[960 vs 1050ti userbenchmark] Az oldal szerint 4 fps-sel tud többet átlagban a 1050ti (68fps) wot alatt mint a 960 (64fps). Szóval szerintem wot miatt nem éri meg, legalább is az a 4 fps nem nagy differencia.
-
e-newsee
addikt
válasz
benvolio #50297 üzenetére
Asszony gépén dettó. Igaz, az egy ezeréves laptop, de stabilan tudja normál grafika mellett 35-40fps-sel. Néha azonban leesik ugyanígy 10-20-ra, és szintén csak a gép újraindítás segít. Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nálunk van a bibi. De ez jó hír, mert akkor várható, hogy később megjavul, és akkor a picuron is játszható lesz ismét normálisan.
A map rotációról meg annyit, hogy én az 1.0 óta játszottam kb 150 csatát, mire tegnap hajlandó volt bedobni először!!! az új Glacier mapra.
-
kchryss
veterán
válasz
benvolio #49638 üzenetére
Mert az okos wg összevonta az auto-lock és az turret-lock funkciót. Vagyis csak ugyanaz a gomb lehet amivel rárakod az ellenséges tankra az auto célzót, mint az amivel fixálod a tornyot és mivel még bugos is a rendszer így ha az auto célzót átrakod más gombra akkor a torony fixáló nem működik.
Wg staff szerint pár héten belül javítják: [link] -
kchryss
veterán
válasz
benvolio #49564 üzenetére
Szerintem meg pont akkor kezdett volna el igazán lilulni ha eljut a 8-as 9-es szintre. Ott arányaiban sokkal több csatát megy az ember már fullos tankkal és jó legénységgel. Onnantól pedig hogy eléri a 10-es szintet simán hozta volna a jelenlegi recent-jét.
Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy f2p is lehetne lila valaki. Szerinted mi akadályozná meg benne? A 63%-os wr-en nem úgy tűnik, hogy a gonosz wg-nek sikerült 50%-ra balanszolnia. -
kchryss
veterán
válasz
benvolio #49543 üzenetére
Scheff megcsinálta kb 1 évvel ezelőtt. Meghívókóddal csinált egy új acc-ot. A cél az volt hogy 2 ágat kihúzzon rajta 0-ról a 10-esig pénzráköltés nélkül. Végül vagy megunta vagy nem tetszett a nézőinek, hogy low tierben bohóckodik, ezért csak 7-es szintig jutott.
Scheffrigan az acc neve. Azóta fun acc-nak használja. Az unikum szint simán ment neki. Az összes csatáját élő stremen nyomta vele akkoriban és én meg is néztem mire jut pénz nélkül. Ráadásul megnehezítette a saját dolgát, mert 1 db prém lőszert sem rakott egyik tankjába sem. Félig stock t-150-nel emlékszem 2. csatájában ászt ment 8-as csatában, kemény heavy-k ellen a közepes ágyúval prém lőszer nélkül. Kredit gondja nem volt. Simán kihúzta volna a 10-eseket ha folytatja.Egyébként ha jól rémlik kukibébi is megcsinálta ugyanezt és ő ki is húzta 10-esig.
-
-
Stanislav84
tag
válasz
benvolio #49487 üzenetére
Az a baj most nézem, hogy a T37 is komoly nerfet kapott... szintén látótáv, pen, dpm nerf, hp nerf... és 0,43 pontosság... hát ez förtelmes lett...
Ezután tényleg az lesz, ha 6-os szinten akarok jó lightot, akkor Type64 lesz a legjobb választás minden szempontból. Na akkor megvárjuk mikor lesz leértékelve... Végül mindig a WG nyer!
-
LZs?!
aktív tag
válasz
benvolio #49474 üzenetére
@benvolio
Az én kedvencem a T71, de ezt is elsz@rták.
Szintén zenész... Elővettem a patch után, de nem az 'igazzy'. Faxa, hogy még mindig 6-os tárral megy, de a löveg sohasem volt a toppon, a múltkori szórásmódosítás már betett neki, most még a penje is le csökkentve lett. Ráadásul mióta a fizikával is variáltak/nak, olyan a mozgása (stabilitása...), mint Wartburg-nak a szlalompályán.
Ellenben a 1375 egész jó lett. A löveg mindig is xar volt, de most sokkal mozgékonyabb és végre van rá stabilizátor...így fél év után lehet, folytatom a francia ágat.
-
kchryss
veterán
-
diegho
nagyúr
válasz
benvolio #48144 üzenetére
Stieger11. A kezdetekben rengeteg csatát játszottam vele. Ezreket a régi accomon és pár százat az újon. Nem volt soha prém fiókja, amikor együtt játszottunk, pedig az lefogott kb 3 évet. A kis prém tankokat szokta megvenni, amikor akciósok, mert gyűjti őket.
Humbart (már Humbob néven tolja). Szerintem a legjobb játékos, akivel valaha együtt játszottam és volt bizony elég sok közös csatánk szakaszban (régi accomon). Teljesen prémium acc nélkül tolta akkoriban. Emlékszem rá, amikor a klánchaten ujjongott, hogy végre meg tudja venni a su122-44-et. Aztán elkezdett esl-ezni és azóta lett prémium accountja.
Amúgy nem értem miért gondolod, hogy nincs ingyen unicum. Az unicum sokat sebez, sok sebzés=sok kredit. De vegyünk egy egyszerű példát. Engem. Fél év kihagyás után új accot indítottam. Kaptam egy invite kódot. 1500 gold 7 nap prémium. Ebből kijött 3 hét prém acc. Ingyen. A 3 hét alatt kihúztam két 10-es tankot és egy 8-as lightot (ez a kínai ág teljes kihúzását jelentette, azért ezzel kezdtem, mert a régi accomon nem voltak meg) kihúztam a hellcat-et kreditet farmolni. Semmilyen kreditgondom nem volt, bőven meg tudtam venni a 121-et és a 113-at is. Ez ugyebár teljesen free volt. Innentől pedig semmilyen anyagi probléma nem érhet, teljesen mindegy, hogy van prémium vagy nincs, a hellcat 1600 átlagsebzéssel annyi kreditet hoz, mint egy a játék által átlagosnak tartott játékosnak a 8-as prémium tankja. Ráadásul pár héttel később jött valamilyen ajándék prémium tank, talán a Dmax, vagy a Tog, ha azokat is használom, akkor simán van kreditem annyi, hogy bármire elég. Tudom, hogy ez számodra elképzelhetetlen, de menj egy 1600 sebzéses kört a Hellcat-el, nézd meg mennyit kapsz, na az az én átlagom azzal.
-
diegho
nagyúr
válasz
benvolio #48137 üzenetére
Csak pár dolog.
Volt egy másik accom, 3200wn8 és 28k csata után hagytam abba. Azon az elején nem volt prémium. Amikor abbahagytam 78M kredit volt rajta, 480k free xp és kb 20000 gold lőszer az esl tankokon és azon több 10es volt. Az új accon nem használok goldot (csak ha elfogy az ap, vagy ha tényleg nagyon kell), amikor először elértem a 20M kreditet, dönteni kellett. Nézem majd a milliárd feletti kreditet, vagy csinálok vele valamit. Ezért raktam szinte minden tankba prémium fogyókat. Így most mindig van kredit, nem megy fel túl sokra. A nálam sokkal kevesebbet sebzők is simán eltartják magukat prémium nélkül. De nem is értem hogyan lehet bárkinek kreditgondja, amikor ennyi ingyen prémium tankot adnak. -
4580693
senior tag
válasz
benvolio #47574 üzenetére
Tier 8-as tankokat szeretem, most leginkább a td-ket (borsig, charioteer). Tier 8 felett nem szívesen játszom. Erős vasak, sokkal jobb játékosok vannak arra felé. Én meg nub meg bot vagyok.
37 tankom van, de 4-5 tanknál többel nem szoktam játszani. Időnként, amikor valami bekattan, akkor veszem elő a többit.
-
rlazol
veterán
válasz
benvolio #47290 üzenetére
Bennem fel se merült, hogy a lassabb, kisebb átütésű és DPM-ű, pontatlanabb ágyúval menjek, ki se fejlesztettem. Ezzel a tankkal meglapulni és távolról lövöldözni szoktam, ha kisebb a pen akkor a gyenge pontokra kell, amit viszont megnehezít a nagyobb szórás. Az alapcső APval beviszi az E100 tornyát szemből, a nagy csak golddal, és váltani 16 mp.
-
kchryss
veterán
-
mcwolf79
veterán
válasz
benvolio #47141 üzenetére
Egy gyenge játékos, aki xar stream-eken szocializálódott. Úgy van vele, hogy pontatlan az ágyú , hogy weak-spotot lőjön vele, kompenzáljuk azzal,hogy csak APCR-t használunk, az úgyis ementálivá lyuggat mindenkit. Az már más kérdés, hogy az illető szimplán hülye ahhoz, hogy egyáltalán megpróbáljon gyenge pontot lőni. Amire való az az ágyú mondhatni arra alkalmas (mivel nem egy sniper tankról beszélünk, hanem egy ízig-vérig brawler tankról)
(Nem, nem kell megmagyarázni, hogy a prémlőszer nem egyenlő az instant win-nel. Ezt tudom)
Amúgy ez a "mindent meg tudunk magyarázni" kétélű dolog. Pl. egyik kedvenc magyarázatom a full gold használatára az AMX50b-vel, hogy "kompenzálja az illető az RNG trollkodását".LOL! és ezt egy replay-ben láttam a Wotinfo-n a főoldalra kirakva. Most akkor mit várhatunk egy Vér Istvántól ,aki csak puffogtatni akar tankokkal, mert az milyen cool. Szánalom -
mcwolf79
veterán
válasz
benvolio #47134 üzenetére
Ez aztán jó példa. 32000 csatával is csak 1200-as WN8-at tudott összehozni. Ez aztán a mérvadó játékos.
Én ezt egy átlag alatti játékosnak mondanám, aki a tudás hiányát prémlőszerrel kompenzálja. Nem ujdonság, hemzsegnek ilyenek a szervereken.
Xar példa volt, nem jött be
Amúgy IS7 ágyúja nem teljesen xar. Én prémlőszert csak E100, Maus, JGPZE100 ellen használok vele. -
xAttilax
őstag
válasz
és a 1200 csata alatt rájött, hogy az is7 ágyúja egy nagy rakás szar, szóval ha szeretne sebezni akkor sok prem ammo (nem gold mert lehet kapni kreditért is) kell bele...
Én is full prem ammo setting-el tolom azt a tankot, ha normálisan szeretnél vele játszani, ami egy tier X-el illik akkor sajnos kell bele.
amúgy meg a t44-et még simával is bebasztam volna kb bárhol
-
rlazol
veterán
válasz
nem mondtam, hogy legyen ez életed célja. pár kör ezzel, pár kör azzal. Mondjuk azt nem értem, miért nem lehet a legtöbb tankkal, a legtöbb csatát végigmenni gold nélkül. Nálam is van, de csak akkor töltöm be, ha nagyon muszáj, leginkább, ha a csata múlhat az átütésen. M10-vel idejét se tudom, mikor lőttem utoljára, pedig van, hogy szakaszban T9be kerülök vele.
-
Emu
őstag
válasz
benvolio #47111 üzenetére
Ne vedd kötözködésnek, de egy 300wn8-as játékos hiába rak pót ellátmányt a tankba, utolsó bokorban állva teljesen mindegy az a 10% amit a kaja nyújt. Viszont közelharcban - ahova általában az unikumok még papír medekkel is bemennek - nagyon nem mindegy.
Egyébként itt bejön az amit az előttem szóló mondott, hogy klán esetében valószínű bőven belefér a hozamba a pót ellátmány...vagy akár gold ammo is. (Én sem vagyok a goldozás pártján, de van olyan tank amivel elég nehéz érvényesülni gold nélkül) -
jr1994
addikt
válasz
benvolio #47113 üzenetére
Azért a pótkajánál elég nagy hátrány hogy az egyik alapvető fogyócikket ki kell hagyni miatta. Én randomban csak T54E1-en használom a tűzoltó helyett, mert annyira botrányosan pontatlan az ágyúja hogy muszáj.
Ha kredit gondjaid vannak keress olyan klánt ahol van SH, bónusszal annyi kreditet hoz a tank mintha prémiumod lenne. Persze az megkötésekkel járhat, de ez a játék nem szeretetszolgálat, vagy klánozol, vagy fizetsz, vagy kevesebb kredited lesz.
Amúgy a csata szép volt, bár az ellenfél mindent megtett hogy meglegyen neked a Kolobanov, de élned kellett a lehetőséggel
-
jr1994
addikt
válasz
benvolio #47031 üzenetére
Tier 6 felett minden tankra volt egy ranglista a játékosok alap xp-ben elért legjobb ötös sorozata szerint. A top100-ért már járt némi személyes tartalék is, top10-ért ugyanaz csak kicsit több, a top3 meg prémium tankot kapott.
jimmy74: a kitüntetéseid között megjelent hogy V. osztályú ász vagy, mást nem is kell látnodEhun a link a versenyhez, be kell lépni a zaccodba: [link]
-
jano_77
nagyúr
válasz
benvolio #47012 üzenetére
Mondjuk sok értelme nem volt, hogy így szenvedte fel magát az AMX, de tény, én sem tudtam, hogy fel lehet menni. Viszont azt sem tudtam, hogy ugyan ezen a mapon az A2-ben is fel lehet menni a sziklára!? Mióta és hogyan? Arról a bázisról indultunk, amit Ti elfoglaltatok és meddel felmentem a dühöngő részhez, hogy az esetleg keresztül vonuló heavyket oldalba lőjem. Erre egy T49 olyat ba**ott a pofámba szemből a szikláról, hogy csak pilláztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest