-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
infectedmann #49595 üzenetére
-
Midway
senior tag
válasz
infectedmann #49484 üzenetére
Lehet.. De , amilyen jól játszható, élvezhető tank volt , olyan kidobandó fos lett belőle.
-
h1mpi
félisten
válasz
infectedmann #49386 üzenetére
Tegnap már nem volt 5x szorzó
-
Gyuri27
félisten
válasz
infectedmann #49285 üzenetére
Mert a wg-nél egy magyar se dolgozik. Főleg nem modi vagy admin.
Oké köszi szia heló. -
Midway
senior tag
válasz
infectedmann #49279 üzenetére
Ennyire nem vagyok fanatikus, hogy minden hírt elolvassak.
És ez nem sírás, hogyan publikáljam a wot hibáit (nem sok van,,, áááááá) ? -
GoTReX
őstag
válasz
infectedmann #49105 üzenetére
Köszönöm 😋
-
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #49068 üzenetére
Volt már hasonló és akkor 1 napot kaptunk pluszban.
Zodo: én régóta ennek lennék a híve, de hát a WG kezében van a döntés és Ők biztosan nem fognak ilyet bevezetni. Hülyék lennének. Nekik az az érdekük, hogy megvegyék a prémium fiókot minél gyakrabban és ezt úgy tudja jól elérni, ha időnként a szerverekkel gond van, addig ketyeg az értékes idő, amit persze nem tudsz kihasználni. Majd mikor lejárt, veszed a következőt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
infectedmann #48869 üzenetére
Te vagy Buksi85, igaz?
Amiket leirsz nem latszodik a statisztikadon. A 7 napos meg a 30 napos is nagyon rendben van, egyenletes a fejlodes. Az 1-2 napos statisztikakkal nincs ertelme foglalkozni annyira kicsi minta.
Nagyon kar egymast megtamogatni a konteos baromsagokban mert ennyire egyszeru a dolog: folyamatosan jol jatszol = tobbet nyersz.
--------------------------------------------------------------------------------
(#48865) jim bcs : a konteozas miert nem zavar? Mit kellene mondanom mikor valaki baromsagot ir le, hogy ne seruljon az erzekeny kis lelkivilaga? -
e-newsee
addikt
válasz
infectedmann #48370 üzenetére
Ehhez az avatarhoz a Buksi név...
-
_Atesz
addikt
válasz
infectedmann #48315 üzenetére
Mivel ezek pillanatnyi laggok lehetnek, ezért kb. lehetetlen pont abban az időben mérni.
Mindenesetre most feltettem egy Win 10-et, ha itt is csinálja majd, akkor tuti a net a ludas. -
_Atesz
addikt
válasz
infectedmann #48309 üzenetére
-
e-newsee
addikt
válasz
infectedmann #48290 üzenetére
-
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #48235 üzenetére
Grafikai beállításokban ezek mindenképpen legyenek minimum magas szinten:
- Textúra minősége
- Környezet minősége
- Tárgyak kidolgozottsága
- Megjelenítés távolságaAz összes többi nem olyan fontos, azok akár teljesen ki is kapcsolhatók. De ezek kellenek, hogy ne lőj például földbe vagy sziklába azért, mert a te képernyődön nem látszanak ezek a tereptárgyak.
-
Dobi 562
addikt
válasz
infectedmann #48232 üzenetére
SD klienst hasznalsz, ugye? Szerintem ha HD kliensel visszanezned a replay-t akkor a tankod nem a levegoben logna, hanem szikla lenne ott, amibe beakadtal.
-
Emu
őstag
válasz
infectedmann #48094 üzenetére
Valamely szinten szerencsém is volt, mert néha meg is szakadt a kapcsolat, illetve ha úgy volt a modem nem tudott teljes sávszélességgel felcsatlakozni (ezt látta a hölgy a központból) ezért küldtek ki végül szerelőt.
Üröm az örömben, hogy most meg a TV lett szellemképesAzt egyébként is csak asszony pajti nézi
-
Greentea
senior tag
válasz
infectedmann #48034 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann #48001 üzenetére
Ez így, sajna nem jó.
Két tiltás nem tudom mit tiltana de nem láttam változást valamit a log eltolása csak azt eredményezi hogy láthatóvá válik a gyári sebzés számláló trió így abból kettő lesz.
-
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann #48001 üzenetére
Köszi megnézem!
(#48002) emre
Bocs nem 7100 hanem 7093 azaz nem a nightly de ettől függetlenül kb enyém is így nézne ki csak kikapcsoltam a sallangot mint hitlog, avg damage, total hp, stb.
+ ezt az ikonpackot és napi statot raktam fel.
-
Stanislav84
tag
válasz
infectedmann #47901 üzenetére
Én úgy döntöttem most szüneteltetem estig... mert kb 25%-os win rate-en állok a mai nap tekintetében...
Így egyszerűen nem élmény a játék...
-
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #47835 üzenetére
Grat! Nekem TOG-gal jött össze anno egy. Ensken elindultam a városban, de az a kis patkány fv304 szitává lőtt amíg átcammogtam. Végül félholtan, de addig vánszorogtam, hogy ki tudjam nyírni a rohadékot és sikerült.
-
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #47751 üzenetére
Replay alapján sajnos nem fogják lebotozni, hiszen akármi is lehet (kapcsolati hiba, szellemi fogyaték...). Én a minap insult miatt küldtem replayt, ott azt írták, hogy léptek valamit, de nem mondták meg, hogy mit (személyiségi jogok: azt se tudhatom, hogy az a tolvaj, akit pár éve elkaptak miután meglopott, mit kapott, bár mindent bevallott és visszakaptam az értékeim).
-
Gyuri27
félisten
válasz
infectedmann #47665 üzenetére
Dehogynem.
Adott játékos egy prem acc-n és egy free-n teljesen más statot generál.
Több xp, több buznyák. Kevesebb oboa a stock tankokkal. Felszerelések, átképzések. Pénzkereső prem tank, prem tankok.
Nyilván egy pirosból nem csinál lilát. De egy zöldből kéket simán.
Nincs ezzel gond. Ilyen az élet, ilyen a játék. Csak ne tagadjuk. -
zodo
nagyúr
válasz
infectedmann #47654 üzenetére
Lehet hogy az de talán sikerült megtalálni egy élvezhető minőségi beállítást amit AVS editorral konvertáltam.
Teszt VideóNem lesz belőle rendszer de örülnék a visszajelzésnek hogy nézhető vagy sem.
(#47655) KisApám
Igazad van de cápaorral legalább a láncát leverhettem volna mert az az oldala alatt fúródott be de többet nem próbálkozom.
-
törölt tag
válasz
infectedmann #47576 üzenetére
köszi
-
4580693
senior tag
válasz
infectedmann #47521 üzenetére
Hát, vissza kellene zavarni az általános iskola 4. osztályába, mert katasztrófa. Tulajdonképpen mit is akar?
-
h1mpi
félisten
válasz
infectedmann #47496 üzenetére
Nem sokáig fogja, mert az egy igazi f@s. Amúgy twichen lehet valami, mert mindenki megy át máshova.
-
4580693
senior tag
válasz
infectedmann #47431 üzenetére
wontinfo.net
Mostanában szoktam nézegetni, leginkább aze-pénisz, hogy lássam, tudok-e még fejlődni felfelé.
Szerencsére még egyelőre nem visszafelé megy a wn8. Csak baromi lassan araszol. -
DaveHutt
őstag
válasz
infectedmann #47278 üzenetére
Nem, most nagyon sok a kezdő játékos tier 8-10 között. Mármár tier 5-ben érzem magam.
-
4580693
senior tag
válasz
Az sta-2-m nekem sem sikerült. De ma addig megyek vele, ameddig le nem szorzózom.
-
jr1994
addikt
válasz
Akkor neked nagyon rossz, én tudtam.
-
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #47202 üzenetére
Tegnap Highway-en pont belefutottam az illetőbe, akiről beszéltél! (tudom, hogy nem konkrétra gondoltál
)
LTTB-el megállt fent a bázisunknál a bokorban, ahol kb az artyk szoktak tanyázni. Persze a tetves Safeshot mod miatt még csak bele lőni sem tudtam, pedig szerettem volna. Ő 2x lőtt belém a nyomoronc. Természetesen elbuktuk a csatát nem kicsit.
Többször volt olyan csatám tegnap, ahol T55A és Skoda T50 hiába sebeztem 3-4 ezret, mert a többek az 1000 nem tudták elérni és legyalultak minket mint Erdei annak idején a ringben.
Persze ilyenkor pont azok pofáznak a chaten, akik a csata végi eredménylistából kiderül, hogy semmit nem csináltak, fingjuk nem volt a csatához.
Egyre kiábrándítóbb lesz a játék és a nyomi WG nem tesz ellene! -
jr1994
addikt
válasz
infectedmann #47166 üzenetére
Mikor? Most nem kampányozok, úgyhogy nem voltam képben. Vajon a másik oldalit is elzárták?
-
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #47015 üzenetére
"KRESZ" alapján szerintem az ő hibája, főleg, ha a seggében voltál, nem illik odalőnie.
Másrészt, ha megvan a küldi, egyértelműen nyertek és csak túl kell élned, miért nem bújsz el? -
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #47013 üzenetére
nem néztem meg a replayt, az íratlan szabály szerint, ha "kijelöli" a célt, ne menj a közelébe. Ha Te beírod, h küldin vagy, az nem jelent semmit, mert nem biztos, hogy van chat-je vagy olvassa, így ott csak az egyértelmű visszajelzésre lehet támaszkodni, és az se mindenki nevében jön.
(amikor a T55A TD15-ét csináltam, egy tank volt hátra, nekem még kellett a hp-ja, beírtam. Gondoltam 5kill és 5k+ dmg után csak megadják. Hát nem akarták, "Negatív!" volt a válasz, de csak az enyém lett.)
Másik oldalról nézve, artyként nem szabad ilyen kavarodásba belelőni, mert könnyen a sajátodat találod el. Ha ezek után az ellen a keresésedre indul, az nagy szívás. Persze, ha már nagyon vezettek, utolsó tankra jut 8 saját, akkor ez lényegtelen, de akkor se illik közelharcba beledurrantani. -
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #46987 üzenetére
és mi volt? hátha másnál is előfordul.
-
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #46979 üzenetére
cache clear gondolom megvolt... gondolom nem XP alatt vagy. Vírusirtó?
-
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #46974 üzenetére
persze, csak azzal fizettem eddig. Igaz, kb március óta nem vettem semmit.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
infectedmann #46974 üzenetére
Én csak azzal fizetek!
-
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #46964 üzenetére
Grat!
Én is szívesen levadásznám, de még sosem kerültem vele szembe. -
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #46921 üzenetére
Egyik klántársamnak ez sikerült 2 napja:
Napi statnál simán előfordulhatnak ilyen extrém értékek. Túl kicsi a csataszám. Előző 100 csatát kell nézni akkor kiegyenlítődik.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
infectedmann #46918 üzenetére
Azt mégis hogy sikerült összehozni?
Nem lehet mindent az mm-re kenni -
galervin93
addikt
válasz
infectedmann #46729 üzenetére
Grat!
Én is utálom a mocsok arty-küldetéseket, mar hónapok óta vagyok elakadva a 8-szoros sebzésnél... Nem tudok összelőni 4000-et a G.W. TigerP-vel. Három komolyabb találat elég lenne, de nem... Éppen ezért (is) utálok vele játszani, de így sose lesz T55-öm... Megvehetnék persze valami kisebb gépet (M44), de megfogadtam hogy nem veszek többet artyt (aztán lehet hogy beadom a derekam...).
MT megvan, LT megvan, TD meglesz valamikor a WT-vel, vagy legkésőbb a Grille-vel (100e xp még), az arty lenne még könnyű, heavyvel nincs kedvem mostanában gurulni... -
kokuszdio01
csendes tag
válasz
infectedmann #46729 üzenetére
Grat! Nekem is ma lett meg pont
Sajnos az M44-el nem, de az M12-el sikerült összehozni 8 csata után.
-
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #46716 üzenetére
Nincs nagy választási lehetőség. Én CDC-vel húztam új legénységet az amx12t-be, de csak akkor képeztem át őket amikor már 2 skillesek voltak. Hátránya hogy mivel a light ágra csak 3 tag kell így lett egy túlképzett töltőm aki csak a CDC-ben van. FCM-mel is lehet képezni, de ott még több a felesleges tag.
-
emre
veterán
válasz
infectedmann #46716 üzenetére
Light missziókkal lehet húzni a legénységet, mire meg lesz a T55 már a bat-et is kifejleszted.
-
galervin93
addikt
válasz
infectedmann #46674 üzenetére
Csak a szokásos, bottom-tier tankban kell alkotni, hogy az agyhalottakat ellensúlyozza az ember... Itt van egy ELC ász, ugyanez a szitu, T5-ös lighttal kell T8-ban sebzést osztani... (no meg az LTTB kollégának - többiek mit csináltak? Banyek, 4-es ebeztünk 1000 felett...)
Itt már nem sikerült a 13 90-nel. A V4D-os kollégákkal megküzdöttem, egyiküket kiszedtem, a másik BC sajnos jókor talált meg, pont töltöttem. Azért cicázással 3 lövését is kikerültem, mire (300 hp-ról) kilőtt. Persze a Grille - IS-7 - 121 trió itt is alkotott... -
notika77
senior tag
válasz
infectedmann #46665 üzenetére
Örüljünk neki, hogy "csak" keddig tart és nem szombatig, mint ahogy a többi tankosztállyal tartott
-
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #46492 üzenetére
Már többször leírtam, de Neked leírom újra, hogy ez a "kínai karácsonyfa" , ahogyan nevezed az én beállításaimat - ami gondolom a színes kontúr ikonokra vonatkozik - sokkal informatívabb mint az alap, amiből semmi, de semmi nem olvasható ki! Azt sem lehet eldönteni, hogy med vagy HT tankot ábrázol avagy TD-t. Nálam rögtön látod azt, hogy egy játékos az épp medben vagy heavy-ben ül illetve milyen nemzetiségű valamint az XVM miatt azt is látom, hogy kire lehet és kire nem számítani. Sual lehet, hogy kírácsonyfa jellege van a szemedben, de ha jól megnézed, akkor szerintem meg sok hasznos dolog leolvasható belőle.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
infectedmann #46428 üzenetére
Bocs a dupla miatt. Hozzánk TS-re jár fel egy srác aki szintén csak arty-val játszik és már vagy 30K csatája van , de azért , mert egy balesetben elveszítette a bal kezét. Ahhoz képest , hogy arty-val tolja viszont nem rossz a srác mert picivel 1000 felett van a WN8-a.
-
jano_77
nagyúr
válasz
infectedmann #46425 üzenetére
szerintem ez a fickó tuti MAZOCHISTA!
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Még mindíg jobb , mint tegnap este T10-ben egy top tier szakasz elég bénácska volt és kíváncsiságból ránéztem mivel játszottak eddig. Mind a három a legtöbb csatát Loltrakival tolta.A legkevesebb 3K míg a legtöbb 10K csata volt csak azzal az egy tankal Tier1-ben
Délután otthon megkeresem a képet róla .
-
Enzolord
addikt
válasz
Kifejtenéd, hogy itt mi a hiszti tárgya?
-
Arolotifar
őstag
válasz
infectedmann #46407 üzenetére
Ó, engem nem zavar
-
h1mpi
félisten
válasz
infectedmann #46297 üzenetére
"Ha kikapunk, nem verjük szét a billentyűzetet vagy a monitort, hanem játszunk tovább"
Akkor mi értelme játszani?
-
elttiL
senior tag
válasz
infectedmann #46238 üzenetére
Éjjel meglesem, aztán ha nem tetszik, lehet, hogy marad a mod-által kiírt...
-
kokuszdio01
csendes tag
válasz
infectedmann #46235 üzenetére
Nekem eddig 2x bedobta tier 8-ban.
-
h1mpi
félisten
válasz
infectedmann #45967 üzenetére
Az obj 260 volt a lényeg nem a csataszám/wn8, mert ennél vannak rosszabbak is
szerk: látom rájöttél
-
jozefgucci1
addikt
válasz
infectedmann #45693 üzenetére
Ha nem volt akkor . Tudnak az 1001-hibáról és jön is rá ma javítás !
-
szbalogh
addikt
válasz
infectedmann #44193 üzenetére
Egyszer engem is visszafordítottak már
Előtte fejtetőre állva kilőttem egy mókust, a hülye épp a csövem elé gurult
jano: Nem ilyen kis ingadozásokra gondoltam, hanem arra, hogy egy 3000wn8-as játékos wr-je 58-60 közötti, 2500-asé 55-58 közötti..... 500-asé 45-47 közötti. A szopóággal meg mi van? Egy dobókockával se tudsz folyamatosan 3,5-öt dobni de az átlag annyi lesz.
-
kchryss
veterán
válasz
infectedmann #44193 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
infectedmann #44143 üzenetére
Mi a baj vele? Ugyanolyan, mint mindig +-2 tier kivéve a light tankokat és a speciális besorolású tankokat.
A játékosok tudását nem befolyásolja a MM, legyél 8000 WN8-as super unicum és szard le kit kapsz magad mellé!
-
Arolotifar
őstag
válasz
infectedmann #44143 üzenetére
Vagy nem eleget
-
mcwolf79
veterán
válasz
infectedmann #43756 üzenetére
Ne aggódj, ha elkezdődik a nyári szünet az agyhalottakhoz becsatlakoznak a 10 éves VérIstvánok is. Lesz ennél rosszabb is, ne aggódj
-
lacibacsi
addikt
válasz
infectedmann #43756 üzenetére
Öööö?? A tankfoci miatt? A bajnokság 17-én indul, de annak semmi köze a randomhoz. A focis játékmód meg holnap indul, de annak sincs köze a randomhoz. Van egy rossz hírem: az agyhalottak nem a tankfoci miatt szaporodtak el. Szaporodnak azok csak úgy, maguktól is...
-
Snooker
senior tag
válasz
infectedmann #43710 üzenetére
Köszi. És jól értelmezem, hogy ha meghívom a tesóm az ajándék tank T95E2-höz szükséges 1 000 000 xp-t csak platoonban tudjuk összeszedni? Mmint csak a platoonban játszott csatákat számolja bele, amit "magunkban" megyünk azt nem.
-
jozefgucci1
addikt
válasz
infectedmann #43563 üzenetére
50 ezer van belőle
-
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann #43563 üzenetére
[meg van a nyűgöm, törölhető a komment]
-
Antonius1978
addikt
válasz
infectedmann #43539 üzenetére
A Pz.Sfl. IVb nekem tokeletesen megfelel, mondom hogy rohadt pontos 75%os legenyekkel is, a tobbi arty nem izgat, kivetel, ha olyan feltetelek lesznek, amit nem tudok teljesiteni vele, akkor ahogy kchryss mondja, muszaj lesz atnyergeljek a francia arty-ra, ha jol emlekszem kikutattam azt is a 12t-bol.
Atti777 eszerint te javasoltad ezt az artyt ?
rlazol te hanyas nemet artyval tudtad megcsinalni ?
-
rlazol
veterán
válasz
nekem csak német arím van, azzal csináltam meg a stug és a t28 artys küldijeit is. És a t55-t is azzal fogom, ha rávisz a lélek.
-
válasz
Valamelyik nap Mineson összejött vele 29xx sebzés, szóval nem olyan rossz az, de kell hozzá némi szerencse. Én a stock Grillet utáltam nagyon, de a nagy ágyú sokat javított rajta.
(#43537) Antonius1978:
-
kchryss
veterán
válasz
Stug spg-15 nekem a francia 6-ossal lett meg. Előnye hogy kifejleszthető a light ágból is így az is könnyen megszerezheti aki nem szokott artyzni. Nagyon gyors, mozgékony, kiváló a camoja. Papíron elég pontos az ágyúja, de a gyakorlatban olyan mint a többi francia ágyú, ritkán megy a lövedék a célzókör közepére.
-
vJokka
aktív tag
válasz
infectedmann #43393 üzenetére
Akkor csak velem cseszik ki. Csinálnám a 15ös med missiont a T-55A-hoz és kb. 5-ből 4-szer top tier vagyok
-
rlazol
veterán
válasz
infectedmann #42385 üzenetére
ne haragudj, de ha a korrábbi hszben mutatott képek a te accountodhoz tartoznak, akkor a statok alapján Te is éppoly kezdő vagy, mint a többiek, semmivel nem lógsz ki felfele a csapatodból. Kevesebb, mint 1000 csata, 217-es WN8, 38 dmg/tier. Nem beszólni akarok, mindenkinek joga van úgy és annyit játszani, ahogy neki tetszik, és elfogadom, h neked ez így esetleg jó, de ha felteszel egy XVM modot, látni fogod magad is, a teljesítményed alapján egyelőre a ugyancsak leghátul vagy a legtöbb csapatban. Félre ne érts, én se vagyok sokkal jobb nálad, épp ezért nem szoktál itt a csapattársakra panaszkodni látni.
természetesen, ha elnéztem valamit és az nem a Te accountod, nem a Te statot, akkor elnézését kérek. PEACE
-
fradi81
veterán
válasz
infectedmann #42365 üzenetére
nyugodj meg ez ilyen játék.
-
Enzolord
addikt
válasz
infectedmann #42326 üzenetére
Mert nem volt armored racecarod..
Alias T50-2
-
csapee
őstag
válasz
infectedmann #42324 üzenetére
Mit kell nezni ezen az eredmenyen?
-
lacibacsi
addikt
válasz
infectedmann #41654 üzenetére
Welcome to the real world!
-
lacibacsi
addikt
válasz
infectedmann #41645 üzenetére
Ha pedig harmincból egyszer rendesen betalálsz az artyval, akkor hacker/cheater/clicker/skycancer/motherfucker/gay (stb.) leszel. Ez ma az általános hozzáállás az artistákhoz...
-
robogo81
senior tag
válasz
infectedmann #41541 üzenetére
Szép,grat!
Egy javaslat, a hetzer legénységét képezd át legalább 75%-ra,van rá kredited bőven,meg bármely tank legénységét,amiben nincs annyin a legénység.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Google Chrome
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest