-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
notika77 #51767 üzenetére
En sokszor csak nevetek rajtuk (kinomban) mikor latom, hogy ezek a jatekosok mindent forditva csinalnak mint kellene. Mikor tamadni kene vagy jonni segiteni akkor hatul lapitanak mint szar a fuben es mikor lenne ertelme, hogy ott van full hp-n es be tudna vedeni a bazist, akkor megindulnak egyedul es szarra lovetik magukat 20 masodperc alatt.
-
e-newsee
addikt
válasz
notika77 #50692 üzenetére
Volt már pár olyan helyzet, amikor azért lett döntetlen a csata, mert az ellenfél pár megmaradt tankja olyan helyre fészkelte be magát, hogy a mi lightunk csak spotolni tudta őket, de érdemben sebezni nem, meg jó eséllyel belehalt volna. Olyankor én is elmormoltam magamban, hogy de jó lenne most egy arty, aki kipiszkálná őket onnan.
De lehet, hogy a kolléga csak arra gondolt, hogy ha van arty, de szarul csinálja a dolgát, akkor az a baj. Olyan viszont rengeteg van. Pl.: amikor az arty ott marad a biztoshalálban ahelyett, hogy a menekülőkkel menne a másik oldalra, és onnan támogatná a védekezést, vagy a bázis visszafoglalását... -
kchryss
veterán
válasz
notika77 #50186 üzenetére
Hétvégén csak vasárnap hajnalban szorzózgattam 8-as prém tankokat:
löwe: 10
lorr40: 8
m4190gf: 8-9-10
fv4202: 10
t44100: 8-8-9-8
Vagyis 10 csatából: 5 top tier, 2 mid tier, 3 bottom tier.Hétfő este 8-as prém tankokkal csináltam meg a két kötvényes küldetést:
löwe: 8-9
lorr40: 8-9
patriot: 10-9
t54mod1: 8
strv s1: 8
m4190gf: 9-10
fv4202: 9
t44100: 10
rev: 9-8-10
pilot: 9-8
is5: 10wz111: 9
fcm: 9
sp: 8Vagyis a nem limiteseknél 18 csatából: 6 top tier, 7 mid tier, 5 bottom tier
Limiteseknél 3 csatából: 1 top tier, 2 bottom tierSzóvan nekem kedvezett az mm. Minden esetre ha 10-ből 8x bottom tierbe rakott volna akkor utána csak 9-es és 10-es tankokkal mentem volna és nem erőltettem volna 30 csatán át a 8-asokat.
Mióta van lorr40-ed nyitottál még dobozt?
-
notika77
senior tag
válasz
notika77 #50175 üzenetére
Nem is tudtam, hogy 56-ban a Corvin közt Kisfaludy köznek hívták. Tud valaki erről korrekt infót, mert az alábbi képen a Corvin mozi előtti részen van a T-34-85 roncs és mégis Kisfaludy köz van az utcatáblán (jobbra a háttérben az Üllői út túloldalán lévő Kilián laktanya). Gyerekkoromban a Kisfaludy köz a Corvin mozi mögött volt és mikor a mozit hátrafelé kibővítették megszűnt.
-
zodo
nagyúr
válasz
notika77 #49785 üzenetére
Nyilván tudom hogy sok mellé ment és nem mindig gyenge pontra ment a lövés de örültem hogy 3200-at pattintottam.
Kis helyezkedéssel ami azt jelenti hogy közelebb kellett volna menjek talán már az első két percben meghalok.
Kérdés részben költői volt mert mit csináltak aki még 2k-t sem lőttek össze. -
-
jano_77
nagyúr
válasz
notika77 #49265 üzenetére
Félek, hogy ugyan ez lesz majd a gold-ért vett álcafestéssel is! Mint anno egy angol tank lőszerével, mikor is észrevették, hogy mindenki nyakra-főre milliókért vesz lőszert, mert úgy volt, hogy vagy 50%+ vagy még többért lehet majd eladni. Végül "rendes" volt a WG és az eladásnál nem féláron ment el, hanem megkapták ugyan azt az összeget, amiért vették.
Szal a kérdésem, hogy mit gondoltok, érdemes lehet a T8-as light-okat a 6. éves akció keretén belül 50%-on lefesteni aranyért?(#49272) jr1994: ez túl szépen hangzik, hogy igaz lehessen!? Bár mondjuk még el is tudnám képzelni, ha nem a WG-ről lenne szó......de róluk van szó!
-
rlazol
veterán
válasz
notika77 #49267 üzenetére
Köszi az infót! sajnos nem követtem eddig ezt a váltást mert azt hittem nem érint, ezek szerint de...
A Bulldog a garázsban, ő megy feljebb, csajokkal, felszereléssel, mindennel, ez oké.
A T49 nincs meg, de ki van fejlesztve - gondolom nem kapom meg, ugye?zodo: a tesztszerver lényege, h teszt, nem az, h minden játékost be tudjon fogadni. Vsz pontosan tudják, hány játékos kell, h rajta legyen ahhoz, h értékelhető adatuk legyen. Ha ennél többen vannak, az veszteség, mert ugyanakkor ugyanők az élesen is játszhatnának, ami - direkt vagy indirekt módon - bevételt termel.
Nem értem, mit kell ezen rinyálni. Ez egy profitorientált cég, tessék így gondolkodni, sok mindent megmagyaráz. Nem azt mondom, h ez jó, de ez van. -
lacibacsi
addikt
válasz
notika77 #49240 üzenetére
Viszont ezen az alapon, ha nekem már meg van a T54E1, de még éppen csak a T71-nél járok az alsó ágon, akkor patch után megkapom a T69-et? Illetve még egy kérdés: az éles szerveren is beállnak a garázsba az új T7 light-ok, vagy csak ki lesznek fejlesztve, mint a német heavy ág variálásánál legutóbb?
-
kchryss
veterán
válasz
notika77 #49222 üzenetére
Telejesen jogos a kaliber szerinti kábítás. Meggymaggal dobálnak ne ájuljon el a legénység.
(#49223) @h1mpi:
A legjobb megoldás az lenne ha maradnának a mostani elvárt értékek. Akkor senki sem artyzna, mert lefelé húzná a wn8-at.
Biztos megoldják valahogy. Lehet a wn9 lesz rá a megoldás az úgyis recentet néz.
Vagy új tanknak veszik a módosított artykat és akkor megmarad a mostani elvárt érték a mostani statokkal és lesz egy új elvárt érték a jövőbeni statokkal, például T92 v2. -
e-newsee
addikt
válasz
notika77 #49222 üzenetére
Hát jah. Kb a felére. G.W.E100 pl 2000 helyett 1100, és mindehhez társul az 53-as átütés. De még az alacsonyabb tiereket is durván nerfelik, és más nem is javul, csak a robbanási sugár. Se töltés, se forgás, se pontosság, se célzás...
Innentől mindegy, hogy mondjuk a Grille még ezután is 550-et sebez, ha maradt szegénynek a 38-as átütése, és a 22mp-es töltése. Még ha le is láncol, mire újratölt, részegen kábítva is visszarakják a srácok a láncot. -
-
notika77
senior tag
válasz
notika77 #49209 üzenetére
Ráadásul, mivel az alap és a prém lőszer közt csak annyi a különbség, hogy minimálisan nagyobb területen sebez az utóbbi, azt használni sem lesz értelme és így a töltőre 3. skillként kifejlesztett Intuition skill (megérzés?) is mehet a kukába. A tízes artykban általában 2 töltő van és a BIA+álca mellé eddig is csak ezt az Intuitiont volt "érdemes" rájuk választani, mert a többinek még ennyi haszna sincs.
10-20 kört mentem a Sandboxon és a teszt szerveren artykkal (T10) és semmi ráhatásom nem volt a csatákra a láncolásokon kívül (1x sikerült 2000 fölött sebeznem). Tankban ülve eddig sem nagyon foglalkoztam velük, max. annyit, hogy a pályák egy nagy része tabu, ha van arty, de ezek után még annyit sem kell. Egy T10-es med egy T10-es artytól 3-5 találó lövést is túlélhet, a heavyk még többet is. Csak bosszantani lehet velük az ellenséges (és "baráti") tankokat a sok láncolással.
-
Papooo
senior tag
-
diegho
nagyúr
válasz
notika77 #48431 üzenetére
Ezzel a moddal gondolom minimum 5000, de inkább 6000 WN8-at átlagol a srác. Ez legalább 3 sebző lövést ad átlagban. Rengetegszer lövök mellé a bokrok miatt, pláne mozgó tanknak, mert nem látom hogyan változik a terep, vagy reflexből gyenge pontra, rack-re, láncra célzok, de az már nem lőhető.
-
kchryss
veterán
-
lacibacsi
addikt
válasz
notika77 #47796 üzenetére
Ezek a klán tagok valószínűleg jó játékosok. Vajon a bot-szintű játékosok közül bannolnak embereket? Tegnap miután kilőttek átültem egy 30k csatás, 88 WN8-as játékoshoz, Tiger II-be. Még full HP-n volt, amikor egy Pershing kapta el. Az ellenfél egy sötétkék játékos volt, ennek megfelelően szépen körbetáncolta a Tigrist, miközben eszegette az életerejét. A Tiger eközben végig rajta tartotta a csövét, illetve végig próbálta lekövetni a Pershing mozgását. Ami a szép: függetlenül attól, hogy a cső éppen merre nézett, kb. 10 másodpercenként lőtt egyet. Ja, és mindezt mozdulatlan testtel csinálta. Vagy valami rossz bot volt, vagy egy hülye, aki lenyomva tartotta a bal egérgombot, de hogy nem normális volt a helyzet, az tuti... Az ilyenekkel mit lehet kezdeni? Egy report (ami semmit sem ér), oszt jónapot?!?!?
-
nightmare13
őstag
-
kobipeti
aktív tag
válasz
notika77 #47372 üzenetére
A sváboktól? Én még rosszat róluk nem hallottam. A többi nemzetről beleérte minket, azért hallottam már negatívat, de róluk nem. Lehet műveletlen vagyok. A Hentesárujuk zseniális, a szalámijük nagyon finom, és szabolcsi lévén nem tudtam megjegyezni a nevét, de rákerestem "stifolder" mennyei
-
jano_77
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
notika77 #47101 üzenetére
Autoaim+snapping mod-ot kiszúrtam, mert azt könnyű észrevenni. Ez a mod nemrég lett tiltólistás, ezért hívtam fel rá az illető figyelmét, hogy ne használja.
Néha furán mozgott a célkereszt, de én jóhiszemű vagyok ezért ezt betudtam szerver oldali célkereszt és/vagy replay bug-nak. Mást én nem vettem észre igaz nem is elemeztem ki a videót. Te mit láttál még?
Majd Tudjukki kielemzi miután végzett a 2. leleplező videóval. (Remélem még életemben elkészül és láthatom.)
Egyébként meg nekem tetszett a karika, mert rég röhögtem ennyit mint azon a japán tigrisen a cap körben.
-
galervin93
addikt
válasz
notika77 #46478 üzenetére
Jaj bocsánat. Ismerem a modot, talán kettő vagy három patch erejéig nekem is fenn volt, amikor még mókoltam az Aslain's-szel.
Szerintem nem olyan vészes mod, mert olyan dolgot tud csak, ami kis ügyeskedéssel amúgy is megoldható. A wg szemét viszont szerintem tuti szúrja...Én is azon a véleményen vagyok, ha esetleg korábban volt fent valami nekem, ideiglenesen elviselem a bannt, ha cserébe a hardcore csítereket kiirtják.
-
kchryss
veterán
válasz
notika77 #44197 üzenetére
Jó megoldás, beállítottam így legalább tudom ha frissítés van, de nem lassítja be a netet azzal, hogy automatikusan leszedi.
Amúgy én is a csoportházirenddel oldottam meg. "Eszköztelepítések korlátozása eszközazonosítók alapján" és itt megadtam hogy a vga-hoz ne telepíthessen drivert. Amíg ez be van kapcsolva nem csak windows update, hanem még én sem telepíthetek drivert a vga-hoz. -
törölt tag
válasz
Már a kezdetektől wim10 van a gépeimen, és még egyszer sem okozott gondot az automatikus frissítés.
Az újraindítást lehet ütemezni egy adott időpontra, amúgy a közhiedelemmel ellentétben nem indítja önhatalmúlag újra a rendszert ha beállítja az ember, az 'Értesítés újraindítás ütemezéséről' lehetőséget . Driver frissítés csak egyszer szivatott meg, de akkor meg az Nvidia frissítőprogija rántott le valami vadiúj de bugos drivert.3-4 havonta jön a rendszerhez egy komolyabb frissítés, akkor lehet hogy picit belassul a net, és a rákövetkező leállítás és indítás percekig is eltarthat, de lazán együtt lehet élni vele.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Sziasztok!
Elég gyenge egy játékos vagyok, de hogy lehet ekkora eltérés wn8 ügyileg:
wotlife
wotinfoAz utolsó heti, és a hónapos közöt is 20-30% eltérés van, ennyire nem objektív a dolog sajnos...
vagy az xvm után ezt is száműznöm kell, mert többet árt mint használ? Mondjuk ha szar kedvem van, akkor a wotlife-on nézem meg, ha meg valaki lenooboz (mindennapos még sajnos) akkor meg a wotinfo-n nézem meg ki az hátha úgy egálba vagyunk
-
Arolotifar
őstag
válasz
notika77 #43435 üzenetére
Újratelepítettem a játékot (előtte és utána töredezettségmentesítés is volt), az XVM oldalán a Settingsben kikapcsoltam az XMQP-t. Az eddig fagyás és akadás eltűnt, modokkal is hibátlanul megy a játék
Pár napig én is szívtam, de most már 20 csatát nyomtam le és nincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest