- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Mi a véleményetek a T-29 ajándék premium Tankról? Ha Premium Tank Farmolásról beszélünk ,akkor úgy kell érteni hogy minden Premiummal szerzett Xp az szabad XP-be megy?
-
GoTReX
őstag
Amúgy milyen szintje a retardáltságnak az ,mikor rád ír valaki privátban hogy reportolt mert foglaltátok a bázis holott ő lövöldözni akart....Kis [Moderálva!] vágják mire van a "report" funkció? Vagy számukra ez az egyszavas fenyités kísérlete droidországban?
[ Módosította: jim bcs ]
-
GoTReX
őstag
Van kedve valakinek koraeste 1-2 vagy 3 fős szakaszgamet nyomni? Tier 3-8-g.Nem nyomtam még úgy, kipróbálnám. TD és Heavy vonal, csak Német szinte. ☺ Ferdinand, Tigris I, Stug 3g, Hetzer jellemző.
-
GoTReX
őstag
válasz
Patrick76496 #49133 üzenetére
Jól látom az ott a mostani tankom a vk30.01 h?
-
GoTReX
őstag
Lehaltak a serverek vagy mi történt? Még a festést sem tudom feltenni.
-
GoTReX
őstag
válasz
infectedmann #49105 üzenetére
Köszönöm 😋
-
GoTReX
őstag
Xvm full kilőtte nálam a hatodik érzék hangját.Nalatok is?
-
GoTReX
őstag
A gyenge pontokat mutató skin mod legális?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Megpróbáltam kicserélni a Sixth Sense hangot, és hiába csinálom a leírtak szerint ,semmi nem történik. Audioww mappába bemásoltam sixthSense nevű mp3 filet.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Van olyan oldal, ami kitér arra hogy milyen felszerelést érdemes tenni az adott tankra? Pro-kontra....
Köszönöm
-
GoTReX
őstag
Valaki délután/estefele jön párosba? Tier VI Jg.Pz. IV
-
GoTReX
őstag
válasz
rlazol #45061 üzenetére
Germán TD a fő vonalam nekem is, mellette van egy szintén Német tüzér Grille is ,amit nagyon szeret a barátnőm. Egyre inkább látom át ,mit is kell csinálni az aktuális Tankommal, és nem is megyek bele túl forró helyzetekbe vele,inkább törekszem a túlélésre és sebzésre. Azon gondolkozom ,hogy mit érdemes még fejleszteni TD mellett. Elkezdtem a Német Pzkf I könnyű tankkal. Teljesen más világ persze,de annak is meg van a szépsége. Jó párosítás ez így?
-
GoTReX
őstag
Low tierben szoktatok menni,vagy csak az elért maxost használjátok?
-
GoTReX
őstag
Jól mondom ,hogy Grille tüzéremre Álcaháló, Fejlesztett Célzórendszer és Közepes-kaliberű tüzérségi gyorsító kell? Elég jól megy vele,kicsit megpimpelem ,aztán max utána lépek át más tankra.
-
GoTReX
őstag
Az hogy van hogy kiakadt 127fps-nél ha átmegyek egy falon akkor megreccen az egész...Ez az új fizika,vagy lag spike,vagy minek tudható be?
-
GoTReX
őstag
Hülye kérdés: Miért van tele a garázsom "Speciális nem megvehető" orosz és amerikai Tier I-II tankokkal?
-
GoTReX
őstag
Srácok a segítségetek szeretném kérni grafikai gebasszal kapcsolatban. Csak WoT alatt ingame halványan vibráló vízszintes vonalakat látni. Ez már régebben is így volt, nem tudom hogy Nvidia valami effectje jön így ki vagy micsoda ez. Úgy tudnám szemléltetni,mint a régi antennás tévéknél mikor gyenge volt a vétel. Sivatagos pályákon látszik jobban. Lehet a motor hibája ez? Nem elviselhetetlen ,csak zavar hogy nem tudom mi ez....
-
GoTReX
őstag
válasz
diegho #44892 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Nem használok Goldot ,csak olvasgatok a WoTinfon,meg nézegettem a statisztikám az accountomban és felvetődött a kérdés. Általában 10db lőszer mind a három tankomban van ,de max olyankor táraztam be mikor sorozat pattintásaim voltak. Persze csak Silverért vettem.... Ásom bele magam és tetszik hogy elsőre nem látható mélység azért van a játékban. Milyen kaszt/milyen pálya/milyen gear/arcvonal követés/ ellenséges típusok. Ezt átlagolva elvileg nem lehet két egyforma meccs. Szóval nem teljesen arcade a dolog ,ahogy sokan mondják.
Ha lemegy még pár meccs felteszem a besoroló addont.
-
GoTReX
őstag
Nem vagyok még nagyon rutinos WoT-ban. Jól látom hogy a Gold ammo nem minden esetben ad ugyanolyan bónuszt az alaplőszerhez képest? Úgy értem ,hogy típusfüggő ,mennyire érdemes Goldozni vagy sem.
-
GoTReX
őstag
Teljesen igaz,hogyne lenne ugyanolyan joga,csak kíváncsi voltam erre.A dolog második fele ,hogy miért hazudnak és építenek torz tükörképet csakazért is azt sosem értettem. Nekem az Alekosz rajongói klub ugrott be kb....
Más: Játszanék teamben,vagy akár párban is. Ha valakinek van ehhez kedve bátran jelezze.
Low Tier. TS is lehet.
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
Nagyon zabálja az erőforrásokat a HD Textura változat? (i5 4440, 8GB Hyper X fury, GTX 950 OC )
-
GoTReX
őstag
Kicsit Off kérdés: Próbáltátok a másik kettő WoT konkurenst? Nem tervezem a váltást,csak kíváncsi vagyok miben tér el.
HA jól tudom mindkettő a WoT után jött ki.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Egy ideje nem néztem fel WoT-ra. Azóta jócskán változtak a dolgok. Oldalt a garázsban kiírja a tecnikai adatokat ,ami nekem mind "büntetés" alatt van. A büntetés okai viszont krixkraxos betűkkel van leírva
Át tudom állítani ,hogy normális legyen,vagy meg tudom nézni máshol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest