- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz
#43783936 #35772 üzenetére
Ne is emlegesd a 207-et. BC-vel reggel fishermans bay, szaladgálok saját térfélen (épp bespotolt egy light) megyek 60-nal és eltalál, -1300, -2 modul. És a poén, hogy nem is engem célzott, velem szembe jött csapattárs 7/1, centikkel kerültük ki egymást és amikor kb összeértünk, akkor csapott be a lövedék. Nem is nekem szánta, a 7/1 megúszta. Röhögött is utána mindkettő, csak én nem
-
jozefgucci1
addikt
válasz
#43783936 #35766 üzenetére
Ügyes szép kör ! Lépsz tovább az lttb-re is ? Már lassan két hete vettem meg és van benne majd 50K xp és kezdem megszeretni . Persze csőlehajlás nulla ,de a sebzés átütés jó . Alig használok goldot vele .
Más .: Nem összeesküvés elméletet akarok szőni ,de az utóbbi időben nekem rengeteg a nulla sebzéses találatom és vagy kritikus sebzésem !
-
jano_77
nagyúr
válasz
#43783936 #35313 üzenetére
Köszönöm szépen!
(akkor csak a WT miatt fogom kifejleszteni
)
Ez vmi hihetetlen! Következő köröm! Mi lenne ha tudnék feltenni mondjuk töltésgyorsítót is!? -
nyunyu
félisten
válasz
#43783936 #35225 üzenetére
Plane, hogy a TDknek joval kisebb a sebzes szorzojuk, mint mas tank osztalyoknak.
Mittudomen, Shermannal ugyanannyi sebzesre sokkal tobb lovet kapsz, mint Stuggal.
Vagy pl. JagdPantherrel 4375 sebzes, 5 fragra adott 1196XPvel aszt, 39.2k brutto ezustbol maradt 10.3k netto a javitas+ujratoltes utan prem nelkul.
T29-cel 3883 sebzes, 5 fragra 1497XPvel, 43.1k bruttobol 22k netto maradt. -
zsolthee
senior tag
válasz
#43783936 #34993 üzenetére
TK helyett:
Múltkor 9-es VK-val mentem egy klasszikus HT helyre ahol egy T25/2 gondolta, hogy beáll elém és majd Ő izmozik. Nem lőttem ki, mert több hasznot láttam abból, ha pajzsként használom majd a roncsát. Többszöri figyelmeztetés után sem vette a lapot, így amikor már csak egy lövésre volt a haláltól, beleálltam a hátuljába.
Tudom, nem szép de ez van. Finoman még koccantottam is, hogy érezze, nem jó helyen van. De aki nem ért a szavakból esetleg tanul a hibáiból. Ha az sem, akkor meg úgy is mindegy.Egyébként nincs hír egy új tutorial-ról, ami nagyobb hasznára válhat az újoncoknak?
-
kchryss
veterán
-
woryz
senior tag
válasz
#43783936 #34546 üzenetére
Hát igen, én rosszabbra számítottam, azt hittem folyton fel pakol az mm majd tier 8-ba, de eddig nem tette ezt, isten tartsa meg a jó szokását.
Én nem szoktam töltésgyorsítót felszerelni kis tankra, annál skótabb vagyok.
Meg remélem hamar meglesz a cromwell.
Á, szóval onnan lettek a srácok a barakkban. Majd legközelebb, ha veszek valamit akkor meglesem hátha akad még valaki benn. -
-
jr1994
addikt
válasz
#43783936 #32922 üzenetére
Épp erre vagyok kíváncsi
Jobban zavar ha nem szedem ki a low hp ellent, aki talán ki is lő cserébe, mint amennyire jól jön nekem túlélni párszor így túlélni.
Tőlem az is lehetne hogy 1 lövéses tanknál kikapcsol az rng és ha több az alfád mint az élete meghal, ha nem nem. -
Diarmand
senior tag
válasz
#43783936 #32922 üzenetére
Ezt én kiszoktam használni. Ha 1v1 van a végjátékban és nagyon fontos, hogy kiszedjem az ellenfelet, akkor ha több hp-m van, mint neki az átlagsebzése, akkor szinte mindene esetben bevállalom a lövést - ha nincs más megoldás - és kilövöm, mert igen nagy eséllyel nem fog kiszedni.
Fordított helyzetben sem árt erre figyelni. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#43783936 #31330 üzenetére
Ennyi. De ha megyek elore ahogy kell, akkor 5 meccsből 2 istentelen magas WN8-at hoz, 3nál meg 148 garázs és egyből az átlag lenn van a béka segge alatt. Persze a mögöttem osonó szuperunikum élópajzsként tekint rám és elfeledkezik arról hogy nélkulem semmi lenne...
Aztán feljön az ember egy fórumra ahol lenézik azt akinek a csodálatos WN8 értékelése nem megfelelően magas, hmm-hmm... szerencsére iylen szempontból a pH! még elég normalis a masik/többi magyar fórumhoz képest, ott 1-2 embernek az arcába lépnék a megnyilvánulásai alapján.
De sajna sokan itt is lenézik a masikat mert kicsi az e-p3nis...
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #31296 üzenetére
Már leírtam, hogy a hülyékből lehet meggazdagodni, ezt csinálja a WG. Azt hazudja az xvm, hogy átlagosak, jók stb és költenek a játékra. Volt róla szó, hogy tiltják az xvm-et, de mégsem tették. Szerinted miért? Mert nem virítana ott a csatában, hogy úúú sárga vagyok, akkor nincs semmi gond, költök még kicsit, hátha zöld leszek, a narancs meg na, aki jobb nálam csak goldot lő, ha én is lövök és sok prémet veszek, akkor sárga leszek én is.
Az is elég érdekes, hogy mindig a sárga/zöld kezdi el fikázni a narancsot/pirosat és nem a lila. Figyeld meg a csatákban. Az xy bot? kérdést mindig a zöld/sárga teszi fel, mert neki azt hazudja az xvm, hogy ők átlagosak, vagy jók, ezért, aki alattuk van az gyökér. Lehet itt problémázni ezen, de az is biztos véletlen van, hogy mindig a sárga/zöld nyihog minden szarért a fórumon is. Ez lenne az átlag? Ne vicceljetek már!Arról ne is beszéljünk, hogy az ilyen csalózó, fórumon nyihogó, csaták elején beszólogató biztosan nem élvezi a játékot, sikerélménye alig van, ezért inkább a többit kezdi cseszegetni. Csak azt nem értem, hogy ha a sikerélmény hiányában kezdi el ezt az egészet (másik lehetőség az intelligencia hiánya lehet), akkor addig miért nem jut el a tudata, hogy lehet nem is ő az átlag és az xvm hazudik?
Továbbá azt megint hogyan magyarázzátok meg, hogy ha adott egy pontszámítási rendszer, ahol 0 és mondjuk 5400 között vannak a játékosok rangsorolva, akkor a nagyjából 10% bot/afk/sarokban álló eredménye miért nincs kivéve? Ja mert akkor az átlag feltolódna és máris jönne az, amiről beszéltem?
-
diegho
nagyúr
válasz
#43783936 #31294 üzenetére
Ha megnézel egy tesztet a PH-n egy új hardverről mi érdekel? Az, hogy menyivel gyorsabb az átlagosnál (ami hardver téren kb egy fos) vagy az, hogy mennyivel gyengébb a legjobbnál?
Ha nézel egy bármilyen versenyt. az érdekel, hogy az összes befutó átlagosan milyen időt ment, vagy az, hogy egy adott versenyző mennyivel lassabb a legjobbnál?
Matematikailag átlagos focista lenne az is, aki megye2-ben játszik, hiszen ha az összes embert, aki focizott már életében átlagoljuk, akkor kb ott lenne a közép, de ez kit érdekel?
Mindenben, ahol győzelemről és vereségről szól a történet, mindig a legjobbhoz hasonlítanak mindent. Ez a játék pont erről szól.
Az xvm pedig azért hazudik, mert, ha azt mondaná, hogy az 1400WN-es piros, akkor rengetegen abbahagynák a játékot, mert nem tudnák elviselni, hogy szarok. -
wwenigma
Jómunkásember
-
Gyuri27
félisten
válasz
#43783936 #30536 üzenetére
1-2 tankot kéne húzni. De az nem megy.
Farmolni meg dmaxal, su85l-l nem nagyon lehet. Papir mindkettő. Supportankok, de ugye a botokon nem tudsz supportolni.
Meg mint írtam mostanába a dmaxot többször dobja t8-ba. Ott meg 300+ méterről már nem lőssz be semmit vele.jagada: németeknél meg füszerezd meg azzal, hogy az első a lánc. Aztán az esetek többségében kell a torony is. Majd a gun. E75-l jártam így. Lánc, torony. Nagy gun nincs, de folyamat t9-10 agyhalotakkal.
-
galervin93
addikt
válasz
#43783936 #30531 üzenetére
Sajna nem mindegy a ph...sznak melyik oldalán csüng az ember.
Engem amúgy nem is a WR zavar sokszor, hanem a 15-3, 15-6 meg ilyesmi 3-4-5 perces csaták. nincs taktika, nincs ész, nincs izgalom, csak rohanás és lövöldözés. Abban semmi fun nincs. Legfeljebb a lightokkal, gyorsabb medekkel, mert mindenhová oda lehet érni.
Sajnos valahogy meg kellene oldani, hogy ne legyen ennyi paradicsom magasabb szinteken, bizonyos minimális szintet meg kellene ütni, hogy tovább lehessen lépni, akár tankokra külön lebontva. Mint most az osztályozási rendszer (3, 2, 1 és ász), csak ez alulról indulna. Pl. a játékosok alsó húsz százaléka az adott tankkal ne mehessen tovább. Talán jobb teljesítményre sarkallná a népet, ahogyan a pozitív osztályozás is öngerjesztő most, ugyanígy működhetne itt is szerintem. Vagy valami jutalmat kapna az ember, mert ugye a büntetés sosem jó "nevelő" eszköz, akkor ne a gyengéket büntessük, hanem a jobbakat jutalmazzuk. Vagy is-is.
Ötlet lenne, persze megvalósítani más dolog, nem a mi kockázatunk, nem a mi üzletünk, fotel-szurkolóként könnyen okoskodunk.Mindenesetre a felhígult közösség nagyon nem jó. A következő időszak (1-2 év) szerintem vízválasztó is lesz egyébként, elválik majd, merre megy tovább a WoT - tovább terjeszteni a bázist, mindegy milyen áron (=sok retardált), vagy meghúzni a gyeplőt és a kevesebb néha több szemlélet jegyében lépni valamit.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
szbalogh
addikt
válasz
#43783936 #28575 üzenetére
Tegnap obj140-el nekem is az arty-n múlt a sebezz 6-ot menet közben és lőjj ki 4-et menet közben küldi másodlagos része.
Szépen meg volt minden, kb egyedül lehoztam, erre a végén az utolsó gw e100 fordulásból elmákolt. Egyet belelőttem, az volt a 6. tank meglövés, de ő lett volna a 4. kill is. Nevetséges, hogy egyszerűen nem is lehet szinte megközelíteni őket... -
MinionFlasH
senior tag
válasz
#43783936 #28042 üzenetére
Ez engem abban a pillanatban, kicsit se érdekelt!
Megtette a legkegyetlenebb dolgot az E-75mel, a porig alázást!!!
-szerk-
Ha igazi troll akart volna lenni beírta volna chatbe: Go garage!
(#28043) szbalogh
T34-85el azért lehetett bizonyos helyzetekben tornyozni, azért kérdeztem!
-
-
jano_77
nagyúr
-
zsolthee
senior tag
válasz
#43783936 #27663 üzenetére
"És még ott van a "vaklőszerrel" lövés is"
Akkor nem csak nekem szúrja a szemem. Igaz, kihagytam 2-3 frissítést, de viszonylag közelről beszűkült célkereszttel olyan lövések mennek mellé HellCat-tel, hogy...
Pedig annyira nem vagyok béna vele, tudom mire képes a nerf óta... -
-
galervin93
addikt
válasz
#43783936 #25438 üzenetére
Szép sebzés.
A végén a TD kergetésének elején még írtad is, hogy jó a látótávja, ehhez képest szerintem nagyon merész volt elindulni a tóparton. :-D Én inkább a pálya szélén mentem volna a városkából, lehet hogy úgy rögtön bele is botlottál volna.
Az M7 decapnél miért nem javítottál? Elég meleg volt így a szitu, full hpval könnyebb lett volna a DickerMax keresése is.De csak kötözködöm, az eredmény magáért beszél, grat! :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest