- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
jagada #37865 üzenetére
Téged az zavar a legjobban, hogy tudod, hogy szar vagy, ha nem zavarna nem kezdted volna úgy, hogy a T34-re kell a gold lőszer, mert akkor leszarnád, hogy átütöd a T10-et, vagy nem. Elhiheted, hogy sokkal jobban élvezem a játékot, mint Te valaha fogod és tudod miért? Mert nekem sokkal több a sikerélményem, ez ilyen egyszerű, az pedig nem tud élvezettel eltölteni, hogy állandóan mások hozzák le a csatát helyettem, hiszen az nem az én érdemem, Te ezt szánalmasnak nevezed én igényességnek.
Kezd ez a topik is olyan lenni, mint a magyar labdarúgás, mindenki ért hozzá, de csak páran tudják játszani.
-
diegho
nagyúr
válasz
jagada #37860 üzenetére
Ez a fórum arról szól, hogy minden szar játékos beleugat abba, amiről fogalma sincs, Te vagy az ékes példája ennek. Soha a büdös életben nem mentél T10-ben egy kört sem, de tudod milyen. Tudod milyen, amikor minden tank rád koncentrálja a tűzerőt, az összes arty téged lő, ráadásul minden azon múlik, hogy ezt hogyan tudod kezelni, mert mindenki tőled várja azt, hogy lehozzad a csatát. Menj 1000 csatát T10-ben és meglátjuk milyen csodás eredményed lesz, de elárulom előre, hogy ugyanolyan szar leszel, mint most, vagy még szarabb, mert már most sem tudod T8-ban kisebezni a saját HP-d, T10-ben pedig legalább 2500-at kell ahhoz sebezni, hogy értékelhető legyen a teljesítményed. Persze te mindent jobban tudsz... kivéve játszani az továbbra sem megy és nem is fog menni amíg rá nem jössz, hogy mekkora hülyeséget írsz ide.
-
diegho
nagyúr
válasz
jagada #37841 üzenetére
Most is fél stock arl-el tolom, most lett meg rá a motor, Nem költök goldot crewra, csak ha akciós és akkor is csak a commanderre, most sincs meg a lámpa az arl-en, de nem akartam sokat bukni. Minden tankot stock is tolom, raktam ide nem egy stock tankos ászt, de mivel szokott lenni freexpm azt el is használom, ha úgy van és ésszel haladok az ágakon, ezt is írtam már mit takar.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
jagada #37841 üzenetére
Ez a te nézőpontod és hogy minden E100 prém lőszerrel lövöldöz akkor szerintem szintén urban legend részemről. Az utolsó e100 aki ma meglőtt sima AP-val lőtt rám. Tudom hazudok.
Egyébként ha kedve lenne hozzá szinte biztos, hogy tudna neked olyan replayt adni amiben AP-val szétgyalázza a csapatot. De a helyében én ezek után biztos nem fáradnék vele.Az meg hogy hova dobál téged vagy bárki mást, elég csak arra gondolnom amikor több 10k replay landolt rlazolnál és csodák csodájára mi jött ki statisztikailag? Hát persze, hogy olyan arányba rak nagyobb tierbe és kisebbe is. Nem megérzésen alapul az állítása, nem hasráütésszerűen mint a legtöbb embernél hanem feketén-fehéren alátámasztva lett megdöntve ez a hülyeség is.
-
sith7
félisten
válasz
jagada #37841 üzenetére
juj ...
...kicsit beletrafáltál ... keress rá pl. olyanra, hogy stock Tigris 1 tank ász... meg ami még rémlik "E75 a Tigris 2 ágyújával nagyon jó cucc " ... és hasonlók
Nekem is van E100 - am, azt hiszem 2 gold - ot ellőttem már vele ... 273 csata alatt
... pedig én közel nem vagyok olyan jó játékos, mint Ő ...
Ez az én első tank ászos köröm vele, és láthatod, hogy a 14 lövésből 1 sem volt gold /14*1260 = 17640/
Hidd el, ha egy olyan játékos, mint én ilyen kört megy vele gold nélkül, akkor ez neki simán megy
-
Chris0321
veterán
válasz
jagada #37811 üzenetére
Nekem megvan azóta, hogy bekerült a játékba, mentem vele 2583 csatát és már a negyedik skill-t tanulja a legénység így elég használhatónak érzem. Egyáltalán nem érzem op-nak, de rossznak sem. Van egy oldal ahol meg lehet nézni adott tankkal mennyi az átlagkereset, (sajnos nem tudom az oldal címét) ott úgy emlékszem nem áll rossz helyen a tank. A Panther/M10-em kevesebb sebzésre is tud annyit hozni mint a T34 mert olcsóbb bele a lőszer, ott viszont a kis átütéssel lehet probléma amit a T34-el soha nem érzek. Arra sem emlékszem mikor töltöttem bele utoljára prém lövedéket, pedig ha kell nyugodtan váltok át. Azért van annyi üzleti érzéke a wg-nek, hogy egy prémium tankhoz is megérje megvenni a prémnapot, így természetesen jobban hoz ha nem alap fiókkal használja az ember de azzal is lehet vele jól keresni szerintem. Egyszóval én meg vagyok elégedve a tankkal és azoknak akik szeretnek az amcsi tankokkal játszani és prém tankot vennének csak ajánlani tudom.
-
Chris0321
veterán
válasz
jagada #37802 üzenetére
Ok, kösz. Ha minden igaz addig eléri a 100%-ot a skill, remélem addig javítanak majd a pontosabb ágyú átütésén is.
grizlisandor: Nálam a T-43 új legénységet kapott mert tudtam, hogy valószínűleg meg fogom tartani a T-54-et és a két utána következő medet is meg fogom venni így 3 tanknyi legénységre lesz szükségem. A T-43 legénységét átraktam a T-44-be és ezt fogja megkapni a T-54 is valószínűleg, bár lehet jobb lenne ha a T-34-85 első skillt tanuló legénységét kapná meg mert azzal úgyis sokat kell majd játszanom mire kifejlesztem mindkét tízes medet.
-
szallasi007
őstag
válasz
jagada #37112 üzenetére
Ja, ahha értem. Kicsit keress rá aztán majd magyarázd meg hogy miért van az hogy billentyűzetről állíthatod a weak spotok lövését (lásd állandó track + ammo rack lövés) ez nem segít mi?
, csak akkor lő mikor biztosan talál és társai. Lehet hogy pont a legbalf@szabb videót linkeltem be mivel telefonról kerestem rá és nem néztem meg előtte a videót de azt hittem a lényeg átjön, de valahogy veled soha nem tudom megértetni magam
Gondolom az sem zavar amit ugyancsak láttam hogy gyakorlatilag eltüntetik a a bokrokat, meg az a mód mikor valakit felspotolnak nyomsz rá egy jobb egérgombot és mikor már "hivatalosan" nem látod akkor is kurva nagy nyíl mutatja végig a monitorodon merre megy?
-
Departed
őstag
válasz
jagada #36631 üzenetére
Elvileg a KV-2 tölt gyorsabban wargaming wiki alapján. Nomeg nagyobb a penje HE-vel, az is tud sokszor számítani. Meg persze gyorsabb.
De tény hogy OP az O-I (mint az elődje azzal az alfával), de hát WG mindig ezt csinálja, különben kutya se kezdene neki az új line-oknak.Egy megoldás van, én is ezt követem (mondjuk én felváltva veszem elő O-I-t és KV-2-t): játsszatok vele a nerf-ig.
-
jr1994
addikt
válasz
jagada #36476 üzenetére
Én részemről befejeztem, elmondtam a véleményemet a tankról, azt is hogy nem kiemelkedő de annyira nem is szar, akinek kell a 10-es úgyis menni fog vele. A túl sok bújkálás vagy túl hamar megindulás a -2 tier csaták szépsége, el kell találni mikor lehet megindulni. Vereségnél meg úgyis mindegy, hogy 200 vagy 250 xp-t kapsz. Egyébként én a medeknél a T-34-2-ig jutottam, na az egy kalap szar, ahhoz képest a Type 58 is király. Én ott adtam fel (minden modul ki van rajta fejlesztve és még 40000 xp van rajta, így még nem kaszáltam egy ágat sem!) és inkább a light vonalon közelítem a WZ 120-at. A heavyk egész jók.
-
jr1994
addikt
válasz
jagada #36472 üzenetére
Dehogynem, simán belövi APval is - az oldalát. Tier8-ban meg nem neked kell lehozni a meccset, ott sebzel 800-at 1000-et és jó vagy. Ki kell várni a lehetőséget és akkor menni, addig meg vigyázni a HP-ra. Városban meg nagy alfás szörnyek elé nem kimenni, kempelni és ahogy bigobert mondta az 59 16-ról, keresni kell a rést. Nem mondom hogy nagyon jó tank de sok rosszabb van nála.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
jagada #36417 üzenetére
Akiket leoltott megérdemelték. Furcsa, hogy se Dieghoval se Diarmanddal nem jössz ki. Nincs egy kis önértékelési problémád?
H1mpi: Rólad ne is beszéljünk, nyomod itt a hülyeséget és tegnap is szó volt róla, hogy megyünk gyakorlóba, hogy megmutassam hány helyen lehet az SP-t egy másik SP-vel normál lőszerrel belőni, de nem jelentkeztél. Nem sok hasznosat tettél a fórumon, hasonlóan jagadához, de azért az észt osztjátok és nem veszitek észre, hogy nektek sincs elég!
-
nyunyu
félisten
válasz
jagada #36297 üzenetére
Frag+spot nagyobb sullyal szamolodik el az XP osztasnal, mint a sebzes.
Most nezem csak, hogy buktad a meccset, igy nem kaptal 1.5x szorzot az XPre.
Ha nyertel volna, akkor siman asz lett volna ~1500XP-vel.Vagy ha kaptal volna valami extra ermet a meccsre (top gun, high caliber, tank sniper, confederate, stb...), akkor is megkaptad volna a gyozelmi bonuszt.
-
törölt tag
válasz
jagada #36136 üzenetére
Egyszer volt szó róla. hogy egy játékostól egy adott játékosra egy csatában csak egy feljelentést számol a rendszer.
Magyarán ha egy nyomorékoskodó vérpistire rátolsz egy csatában 10 reportot, az ugyanannyit ér, mintha csak egyszer jelentenéd fel.
Ha hárman küldenek rá fejenként 10 reportot, akkor az nem 30, csak 3. -
rlazol
veterán
válasz
jagada #36136 üzenetére
nem tudom, h számít-e, de nekem nem logikus, ha a feljelentések típusa mindegy.
Szerintem egy 3 fős szakasz tud adni 3 bot reportot, 3 sportszertlen reportot stb.
Vagyis mind a 10 kategóriából 3-3at. De ezzel még nem éred el az egyes kategória ingerküszöbét, szerintem.Ha mégis, akkor tökmindegy, kit mivel reportolsz, a lényeg a report maga. Akkor viszont egymagam harmadrészt kibannoltathatok valakit csak, mert nekem nem szimpi?
-
zsolthee
senior tag
válasz
jagada #35635 üzenetére
"Egy jó felderítő sebzés nélkül is lehet nagyon hasznos tagja egy csapatnak"
Persze, de a csata végén belelendül és nem a 10HP-n csordogáló E100 fog elindulni a bújkáló TD(k)-ért, hanem a light. Ha ügyes, akkor egyedül le is vadássza...akár csak az artykat.
"(I)sebezd le a saját életerőd amúgy is egy bullshit(/I)"
Miért is? Mondjuk vegyük az én példámat. A IX-es medek közül az E50-et érzem a legjobbnak. Az eredmény: 1895 átlagsebzés szemben a tank 1650HP-jával. A Cent 7/1 már csak épp elfogadható mert ott 1700 körüli az átlagom. Az AMX30-cal meg hiába lőttem eddig 1663-at, vérszegény ez az eredmény. Ezt sajnos tudom és hanyagolom is már egy ideje. (nem azért mert nem hozom a szintet, hanem mert a löveg franciásan sz@r).
Jól látszik, hogy igen is el kell érni sebzésben a HP-dat - de inkább egy kicsivel felette kell lenni vele - hogy azt mondhasd: "oda tettem a vasat"
De a lényeg: aktívan részt kell venni a csatában. Minél hamarabb ki kell osztani a "pofonokat", nem a végén tárazunk ki először, majd az összesítő képernyőt bámulva, a mellünket döngetve kijelentjük, hogy: "hát én sebeztem annyit amennyit kell". -
zsolthee
senior tag
válasz
jagada #35319 üzenetére
Szerinted?
Az alap lőszere 268pen/390dmg, a "gold" pedig 210/480 vagy 105/480.(#35314) jano_77
Na látod, pont ezért vettem vissza a Borsót. Bár ehhez eladtam a WTE100-at, amit azóta se bánok.
Álcája kb annyi mint az Eiffel-toronyé. Én abban a X-es tankban csalódtam a legnagyobbat eddig
Azon az ágon nekem bőven elég a T8... -
woryz
senior tag
válasz
jagada #34132 üzenetére
Igen, azt látom, hogy mi a leírása a ventilátornak, de tényleg ér valamit?
Vagy esetleg a stabilizátor + gyorsabb szűkülés jobban megérné?
(#34133) szbalogh: Hogyhogy honnan? Nem értem a kérdést.
Akkor vettem meg, amikor még volt a shopban, Úristen, milyen rég volt...Azóta megbántam már ezerszer, mert nem tudok vele játszani, ezért sokáig csak porosodott a garázsban... Most fújtam / fújom le róla az évek alatt rárakodott por réteget. Ha el lehetne prém tankokat aranyért adni, ejh...
A periszkóp tényleg kicsit fura nekem (is)... De én nem értek hozzá. -
ako001
aktív tag
válasz
jagada #33502 üzenetére
Szerintem fogadd el,hogy ezt te rontottad el
Én ugyan nem néztem meg a replay-t.de ezzel a hozzáállással szerintem felejtsd el a Bc arrtyt
Frusztráló lesz mindig csak 1 lövést leadni a tárból
Én minden csatát counterezéssel kezdek,hozzáteszem nem vagyok jo arysta
Pár napja törtánt:
Ellen fv arty-t a második lövése után kiszedtem,erre beírja hogy reportol hack miatt.1600+wv8al
Mondom neki az,még hagyján,hogy a bázisról se mész el,de hogy lövés után se?
De a célkereszt ott maradt rajta amíg száj karatéztunk,és mit látok,hogy az M53,már a 2. lövést ereszti el ugyanonnan,mellöle 30m-el
Szemléltetés képen kicsaptam öt is
Ekkor közölte hogy küldi a replayt a Wg-nek,és kibanánoznak örökre -
jozefgucci1
addikt
válasz
jagada #33492 üzenetére
A Tracer az nem csaló mód ! Lehet látni honnan lő a másik arty. Sőt a jobbak ha egy oldalon van több is akkor a bejáratott helyeket lövik vagy nézik. Szoktam én is csinálni arany lőszer be ( nagyobb a robbanáasi sugár ) és nézem honnan lőnek. A másik, hogy vannak mapok ahol annyira kevés jó pozíció van artynak , hogy ott mozogni kell lövés után előre hátra , hogy ne lőjenek be.
-
rlazol
veterán
válasz
jagada #33492 üzenetére
akkor még egyszer:
1, ha counterezni akarok tudom, mely helyeket kell néznem.
2, LÁTOM a lövést. Vagy te még sose láttál tankból fel nem spottolt ellen torkolattüzét?
3, Odaszűkülök.
4, Ha ez megtörtént, eldöntöm, oda is lövök-e vagy várok tovább.
5, jelen esetben ő megvárta a második lövést. És mivel ugyanonnan jött különsebb igazítás nélkül baszott oda. Sakk-Matt.Fogadd el: Te hibáztál. Nem kell ehhez se mod se semmi, csak az, h az ember tudatosan artyra vadásszon és ezzel feladja a normál supportot.
-
Diarmand
senior tag
válasz
jagada #33484 üzenetére
Már elmondták a lényeget. Végtelenül hülye voltál jelen helyzetben... Mindezt tízezer csatával
És még azt hiszik az emberek, hogy a csataszám növekedésével egyenesen arányos a játéktudás növekedése.Azért vicces, hogy mindenki cheat modra hivatkozva mondja, hogy nem volt csaló a delikvens.
Ennek a hsz-nek még annyi értelme sem volt, mint a replayednek... már mínuszba mész hawer
-
rlazol
veterán
válasz
jagada #33484 üzenetére
a lövésed látszik akkor is, ha nem vagy felspottolva.
Minden lövés után azonnal arrébb kell mozogni. Sajnos sokszor arra sincs idő, h megvárd, talál-e. Nem kell kilométereket, de a 30 mp-es töltés alatt 50 métert arrébb tudsz gurulni, és még bőven van időd beforogni és célozni. -
dvids
aktív tag
válasz
jagada #33484 üzenetére
Ha nem a kuksolós, kameranézetes modot használnád akkor tudnád, hogy az alap, gyári SPG nézetben látszódnak a tracerek. (Megjegyzem ironikus, hogy még ezt se tudod, de engem szúrsz le, hogy nem értek hozzá...)
És igen: JÓ arty playerek pozíciót váltanak AZONNAL lövés után, mert ha nem teszed, akkor néha pontosan úgy fogsz járni, ahogy most. Nem mondom, én is el szoktam lustulni és állni egy helyben, mert manapság sokkal kevesebben countereznek mint régen és nem is szoktam ennyire evidens helyen leparkolni, de ha kicounterel valaki akkor nyeld le felnőtt módjára.
-
csapee
őstag
válasz
jagada #33484 üzenetére
Jobb ha nem artyzol tobbet, ekkora baromsagokkal csak magadat szivatod. Kihuztam a GWE agat es minden loves utan mozgok a tetu lassu gw. tigerrel is, ha van mod ra vagy csak counterezik az ellen artyja is mind1. Nem adom meg az eselyt neki. Amugy is min. 30 sec reload alatt nem fogok recskazni egy helyben mozgatom a vasat. Jobban teszed ha te is tanulnal ebbol, mert ez epic fail volt.
Tracer meg van arty nezetben, en is szoktam nezni a tipikus helyeket, nagyon sok tomato van akit konnyen ki lehet szedni.
Utana a heavyk is jobban mozognak a palyan. Igy elsodleges lenne az ellenseges arty kiszedese, nem? -
Diarmand
senior tag
válasz
jagada #33479 üzenetére
Már megint csak a hülyeség...
1. Igazán kiváló helyet választottál magadnak artyval, komolyan
2. Egyetlen egyszer sem változtattál helyet lövés után, akkor mégis mit vártál hm? Mi volt az, amire számítottál? Hogy a bokrok mélyéről (khm hegy tetejéről) büntetlenül putyogtathatsz?
A GWtiger végig rátok várt, látott egy tracert, nem is egyszer, ráadásul mindig ugyanonnan, erre odalőtt. Én is ezt tettem volna a helyében.
Hol itt a csalás? Itt nem csalásról van szó, hanem az emberi hülyeségről, amit utána mindenre ráfogunk csak ne mi legyünk a hibásak.
-
dvids
aktív tag
válasz
jagada #33481 üzenetére
Megnéztem. Pontosan amögött a hegygerinc mögött szokott mindig elbújni egy-egy arty (mivel eleve ott is kezdik a csatát), ahogy a csapattársad is tette. Ha SPG-zek betöltés közben én is oda szoktam kuksolni és bizony ahol te vagy az bőven benne van a képben... Két lövést adtál le, közben egy centit nem mozdultál. Nem kell ahhoz gigalila játékosnak lenni, hogy az ember tudjon counterartyzni, le lehet paradicsomozni az ellenfelet, de bizony a paradicsom most téged vert le. Tipikus helyen voltál, lusta voltál mozogni két lövés közt, nyeld le és játssz tovább a szánalmas anyázás meg retardozás helyett...
-
Greentea
senior tag
válasz
jagada #32097 üzenetére
Igen, mindig akkor jön össze amikor nem számítasz rá..
(#32098) zolika15: Igen, most borzasztó játszani, reggel még jó köreim voltak ezért leültem délután is de akkor már éreztette az MM a rossz hatását
folyamatos bukták..
(#32099) h1mpi: Közben előkerestem a sreenshotot, Stug lt15-öt Prohorovkán sikerült megszereznem. -
lacibacsi
addikt
válasz
jagada #30874 üzenetére
Én voltam hátrébb, ő pedig a szikla tövében megbújva. Vizuálisan nem látta az ellenséget, de kb. 30 méterre álltak tőle a sziklán túl. Ha jól tudom akkor 50 méteren belül akkor is spotolódik az ellenfél, ha nem látom. Tehát a spot mindenképpen őt illeti. Vagy ha ő nem látja, csak 50 m-en belül van, akkor az nem érvényes? Legközelebb bekapcsolom a replay-t, mert kíváncsi vagyok, hogy minden lövésem után jelezi-e a támogatást... Ja, és láncot nem lőttem, mert akkor ugye automatikusan átszáll rám a spotolás.
-
diegho
nagyúr
válasz
jagada #30832 üzenetére
És persze ezt is monitorozták, mint minden mást. Komolyan mondom a világ értelmesebb fele olyan jól szórakozik az ilyeneken.
Nyugodtan lehet magyarázni, hogy leszólok bárkit, de ez van... ha valaki hülyeséget beszél, nem fogok asszisztálni az agymenéséhez, mert nem hazudok senkinek! Tényleg csak a gyengébb képességű játékosok jönnek elő mindenféle baromsággal és terjesztik azt, hogy ezzel magyarázzák meg, miért nem jobbak. Ha már itt vagyunk, akkor elmondom miért nem fog változtatni a WG semmit.
1. Mert kibaszott jól szórakozik a sok rinyáláson
2. Mert amíg 1 millióból maximum 10000 ismeri a játékot, de legalább 300000 költ rá, addig semmi értelme változtatni
3. Mert az a 990000 tökéletesen meg van győződve róla, hogy ők a jó játékosok, a maradék 10000 pedig csaló köcsög
4. Mert senkinek esze ágában sincs felvilágosítani a szarokat, hiszen belőlük élnek
5. Mert úgysem mentek el mást játszani!!! -
diegho
nagyúr
válasz
jagada #30823 üzenetére
Az 5% álcafestés tuti sokat számít. A legtöbb béna játékos álcahálót rak az összes tankjára, mert nincs pénze másra, azt meg lehet pakolni, ha mellé volt még camo skill is, akkor a kérdésed teljesen értelmetlenné vált. Az álcaháló és a camo skill együtt csodákra képes.
h1mpi ez úgy baromság, ahogy van! A játékosok 99%-a olyan szinten van, hogy fogalma sincs miről szól a játék, mégis tele vannak a szerverek, akkor ezt mivel magyarázod? A kezdetekben a játékosok kb 3%-a volt képben, ez mára nagyon nagy jóindulattal 1% Nem a tomato megy el, mert ő olyan értelmi szinten él, hogy neki a szopás is élvezetet nyújt, ráadásul mivel fogalma sincsen mi hogyan működik, ezért gyakorlatilag nem is tud min idegeskedni, hiszen nem tudja mit csinál.
joergie ha megvan a 100% skill, plussz bia, cola (vagy ami éppen oda való), venti és festés, plussz a háló, akkor bokorban 50m-ig tuti semmi nem lát meg, ha bokor mögött vagy, akkor még lőhetsz is, 100m-ig nem nagyon fognak észrevenni, malinovka mezőn, ha jól emlékszem 157m-t mértünk még valamikor nagyon régen, de akkor nem volt se festés, se cola, se bia.
-
rlazol
veterán
válasz
jagada #30407 üzenetére
nem spotter bokor, TD bokor
Erlenberg, G1. A domb tetején is van egy bokor, de attól kicsit beljebb, a domboldalban is. Assault módban, ha a védekezésben vagyok mindig eresztek oda 1-2 lövést, artyval is. És szokott lenni nagy csodálkozás...
Azóta csinálom, h egyszer egy ilyen vaklövéssel spot nélkül egylövésezett onnét egy arty a párducból. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jagada #30352 üzenetére
Igen, jo erzes amikor latom hogy kidugod a tornyod T29-cel es nem birnak veled, szenved a csapat, nálam meg pörög a visszaszámláló majd a célkereszt rádszűkül. Lassan, csendben kattintok egyet, szinte viszhangzik a panellakásban. A dörrenés zaja elnyomja mert közbe pozíciót kezdek váltani. Egy ijedt galamb mellett elsuhan a lövedék, végig a pálya felett miközbe tolatni kezdesz kicsit. Már késő. Becsapódik, a parancsnoki állásban elharapja az embered a szivarvégét az ütéstől. -412HP, majdnem annyi mintha szemből bemegy egy lövés de végre harmadjára benyeltél egyet.
Közben mar latom honnan megy a következő lövés, mosolyogva robogok felé: Menj kicsi arty, menj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest