-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
-
ughhh
senior tag
-
e-newsee
addikt
válasz
Dobi 562 #52180 üzenetére
Én pl középosztálybeli játékosként is azt mondom, hogy a 25% lehetne 15%. Ugyanígy a szórás is lehetne kisebb. Nem sokkal, csak mondjuk visszatérhetnének a régi szórásképhez. Még akkor is, ha ezzel még jobban elszakadna egymástól a jó és a rossz játékos. Egyrészt, ez nem tudom, miért baj? Legalább mindenkinek reálisabb képet látna arról, hogy mire képes. Másrészt amennyivel jobban a jó játékosok befolyásolnák a csatákat, a rosszak annyival hátráltatnák, mert ha rossz pontot céloz, akkor kevesebb eséllyel "húzná" a szórás a lövést a gyenge pontra.
De amiért én legjobban örülnék a kisebb RNG-nek, az az, hogy az átütés, de még inkább a sebzés sokkal kiszámíthatóbb lenne. Sokkal jobban be lehetne saccolni, hogy mondjuk egy tárral ki tudod-e filézni az ellent, vagy sem. Esetleg hány lövést tudsz még bevállalni a maradék HP-dal. Vagy ha a célzókör nagy része lefedi a gyenge pontot, akkor el is találod. Nem kell nekem Counter Strike-os 0 szórás, nem akarok pixeles heccsátot, de legalább azt érezzem, hogy kicsit több befolyásom van a lövéseimre. -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52183 üzenetére
Miért ne tudná dokumentálni ? Akármit dokumentálhat . És azt ne mond nekem , hogy az egyik csatában beszari módon hátul marad a játékos , de a következőben előrerohanva lehozza a csatát . Ez nonszensz
A szóráskép és a páncélátütési érték is változó ... ja. Csak nem véletlenszerűen . Ha valóban véletlenszerű lenne , akkor nem lenne ekkora kilengés a teljesítményben .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52168 üzenetére
A szerencse=szerver döntése . Valóban ... a szerencsének vajmi kevés szerep jut a tankos játékban .
Csipegethetsz és döntögetheted a páncélt is ha rád esik 3-4 kompetitív játékos . Amit Te írsz , hogy csipegetsz és döntögetsz az csak azok ellen a beszari játékosok ellen hatásos , akik egyesével mennek eléd a pofonért . Pedig , ha egyszerre esnek rád esélyed sem lenne .Nyuszi , : Én úgy gondolom , hogy azok a szerverek amikről beszélünk nem kétforintos gépek . Alkalmas a másodperc tört része alatt - a rendelkezésre álló adatbázisból - összeválogatni bármilyen összetételű csapatot . Az , hogy így is tesz vagy sem azon lehet vitatkozni .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52120 üzenetére
Még eszembe jutott ... az is napi gyakorlat , hogy oldalanként csupán 3 tankvadász van , de TD pozíciót további 3-4 tank vesz fel az alább felsoroltakból . Mennyivel kellemesebb felállás , ha a harmadik vonalból "csipegető" progetto , Leopard PT A , UDES 15/16 és társaik vannak TD pótló gyanánt ? Úgy gondolom , hogy a jelenben a tankvadászok jelentik a legkisebb problémát . Példának okádék , a kerekes fostaligákkal kéne valamit kezdeni . Mondjuk bele kéne venni a kilövési pontba a kerekeket is . Vagy annyira "lebutítani" a fordulást mint ahogy az E25 és a Kanonenjagdpanzer 105 esetében tették . Botrány , hogy mennyire túltolták az irányíthatóság nerfet ezen a két egységen.
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52097 üzenetére
Ez tisztán matematika .... és mivel egy számítógép tud számolni a szándékossághoz kétség sem férhet . Adott egy halmaz ( a csatára váró játékosok ) . Nehogy már ne tudna hasonló tűzerővel rendelkező , hasonlóan felkészült játékosokat egymás ellen felállítani . Mennyi lehet egy átlagos napon , átlagos játékosszám esetén egy adott pillanatban a csatára várók száma ? 10 ezer ? Ebből a számból akár dekára pontosan fel lehet állítani az egymás ellen harcolókat még tankosztályok szerint is .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52092 üzenetére
Érdemtelenül de köszönöm !
Közöm nem volt hozzá ... mindent úgy csináltam mint máskor csak most oda csapódott a gránát ahová céloztam . Ebben a pár csatában volt az a szórási értéke a tüzérnek , amit az adatlapon megadnak . Mondom ezt úgy , hogy én tovább nerfelném vagy végleg kivenném a játékból a tüzéreket (is) .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52050 üzenetére
Nem konkrétan a színnel ... rosszul látod . Egy piroska esetében csak legyintek . Ez tőlük megszokott . Viszont ... általában a kék játékosok odateszik magukat . Lehet rájuk számítani az esetek 90%-ban . Teljesen megérdemelten vannak ott statisztikailag ahol vannak . A fennmaradó 10% ... na az . Képesek alacsonyabb tier-ben statpadderkedni és ezzel óriásit tesznek azért , hogy a kezdők idejekorán megutálják a tankos játékot . A másik , hogy sok WN8 növelésére játszó játékos úgy húzza WN8-at , hogy azzal a csata megnyeréséhez nem vagy csak alig tesznek hozzá. Tipikusan kivárják míg a csapatok lesebzik egymást és akkor indulnak el és kezdenek el csak játszani. Ekkor már kevesebb ellenfél van. Kevesebb sebzést kell felvenniük és ha leadnak néhány sebző lövést , illetve kilőnek néhányat a csata korábbi fázisában már leharcolt tankokból , akkor egész pofás sebzést tudnak összehozni.
Szóval ... le a kalappal aki aktív játékkal tornázta fel magát a ranglétrán .Az meg menjen a sunyiba , aki ügyeskedéssel .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52048 üzenetére
Ja ... túlerő az F0 kockában 1db Standard B képében . A szerencsétlen Panther II ( gyenge játékos ) tette volna a dolgát , de amikor azt tapasztalta , hogy egyedül kell szembeszállnia a rivális csapattan , inkább visszavonulót fújt . Nem hibáztatom .
Próbáld ezek után szidni a kempingezőket ... majd megvédem őket azzal , hogy biztosan küldetést csinálnak .
Vagy amikor egyedül mész a heavy sorra , akkor meg azt , hogy bolondok lennének arra menni , hiszen csak egy tank megy arra . Majd lemészároltatják magukat a túlerőben lévő ellenséggel ? Nem ... nem ettek meszet .
Szóval ... mindent meg lehet magyarázni .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #52046 üzenetére
Kemping-Bot Béla se a frontvonalban , se leghátul nem ér egy fikarcnyit sem . Tök mindegy hová pozicionálja magát . Ellenben egy kék játékostól azt várná az ember , hogy a játékbeli tudását nem lesipuskás stílusban , hanem az ütközési pontokon kamatoztatja a csapat nagy megelégedésére . Nyilván vannak helyzetek a taktikai visszavonulásra , de azt ne a csata első másodpercébe tegye - Mindezt gyáván és a statra hajtva .
-
SoulReaver
veterán
válasz
Dobi 562 #52028 üzenetére
Sose értettem azokat... Megvárják egy bokorban, hogy meghaljon a csapat, aztán egyedül maradnak és utána mit terveznek?..... Balfaszok...
Ha lenne teleport, megjelennék mögöttük és a saját billentyűjükkel verném szét a gépüket, hogy ne tudjanak játszani egyhamar :D Még lehet őket is
-
törölt tag
-
szallasi007
őstag
válasz
Dobi 562 #51948 üzenetére
Talán ide kapcsolódik talán nem, de ez a remek történet ugrott be nekem.
Ezer évvel ezelőtt voltam klánban. Az egyik pali valami milliárdos biznisz ura volt. Elmondása alapján ő havi 300k-t tolt a játékba. Ez akkortájt volt mikor még fizetni kellett a goldért keményen, ha jól emlékszem havi 10k goldot lőtt el.
Első cw, lövi az IS-7 oldalát BC-vel és nem sebződik, ordít mint a fába szorult féreg hogy mit csal már megint ez a játék.
A vezír közölte vele, hogy el nem tudja képzelni, hogy lehet Mr. Kőgazdagbutafaszvagyoknak 2k a recent wn8 értéke ha azt sem tudja hogy a gold lőszerrel nem kell az IS-7 láncát lőni tán mert tök fölösleges. Esetleg menjen a seggébe és lőjje le. A válasz: neki egy senkiházi tróger fizikai melós ne mondja meg, hogy kell játszani. Ha ő el tud vezetni egy x milliárdos céget akkor csak ért a játékhoz is. Hát rajta ment el a kör, azt hiszem a csata után baszták ki a csapatból. -
Dobi 562
addikt
válasz
Dobi 562 #51943 üzenetére
Itt is vannak a toronyforgatok. 3-bol 2 top tank nem mert harcba bocsatkozni az ellenfellel...
Komolyan! Ilyenkor mi jatszodik le a jatekosban mikozben korulotte daraljak a csapatot, o meg bujik a szikla mogott es forgatja a tornyot? Nem tudom elkepzelni...
Nyomtam is egy alt+f4-et csata utan, mara ennyi eleg volt.
-
peterson79
őstag
válasz
Dobi 562 #51894 üzenetére
Az ami Ranked alatt nagyjából működik, elért szint szerint besorolt játék. Ez mindkét félnek jobb lenne, mert a profi föleg profi ellen, a kezdő föleg kezdő ellen játszana.
Talán egyszer Random alatt is lesz hasonló. Persze akkor derül ki az is, hogy így mennyire jó a játék, de szerintem ha ez müködik bizonyos időszakokban, akkor mehet állandóan is... -
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51912 üzenetére
Az egész nem szól másról , minthogy ma elveszi a HP-m ( mindeközben katasztrofális szóráskép , minimálisra lecsökkent páncélátütési érték ) , hogy egy másik játékosnak adja . Majd másnap elveszi mástól a HP-t ( akinek szintén pocsék szórásképe van ebben a periódusban , ami karöltve jár a minimális páncélátütési értékekkel ) , hogy nekem adja . Ez ám a játék ...
-
törölt tag
válasz
Dobi 562 #51898 üzenetére
Bújj el, nehogy meglássanak, aztán ha már nagyon kevesen vannak, akkor elmegyünk foglalni.... vagy hasonlók!
Támadunk, felderítő vagyok. Mentem spotolni. Spotoltam 2 percig, nem lőtte őket senki. Nézem a minimapot, mindenki elmenekült mögülem...
Oks, akkor csináljunk valamit:Egyébként a Skorpió meg az Udes volt mögöttem egy darabig.... Szerintem akkor szedtek össze pár sebző lövést, amikor a map leghátulján ülve várták, hogy lemészárolja őket a védő sereg...
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51894 üzenetére
A tankosztályoknak már nincs jelentősége vagy legalább is csekély ... A heavy páncélzatot felülmúló muszka TD ... a kerekesek mozgását lekövetni képtelen löveg ... a heavy jellemzőkkel megáldott muszka közepesek . Rendbe kéne tenni a tankosztályokat . A kerekesek gallyra vágták a klasszikus felderítőket . A sok idétlen kezdő gallyra vágta a magasabb szinteken folyó csatákat . A random csatákba beengedett kitúlzottan OP jutalomtankok . A játék ezer sebből vérzik , de még itt vagyunk .
-
Jadro
veterán
válasz
Dobi 562 #51886 üzenetére
Ez a kis röpke összefoglalás nagyon jól jellemzi a mostani játékmenetek nagy többségét. Most mentem egy kört M44-el. 2és fél perc alatt voltam halott úgy, hogy leghátul álltam (arty-val hol máshol) és volt 2 killem. (603 dg) Oké, elég alacsony tier, de a taktikának még halvány nyomát sem lehet felfedezni.
-
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51845 üzenetére
Ahogy már leírtam ... ebben a játékban nem kell félni . Itt nincs körmös vagy a sarokban térdepelés ha nem jön össze egy-egy manőver vagy támadás . A kenyér sem lesz olcsóbb , ha jó a statisztikád ... és attól sem lesz drágább , hogy gyenge a statisztikád . A csajok sem az e-pénixre buknak . Gyakorlatilag semmit nem kockáztatsz ami fontos lehet , ha egy kicsit bátrabb vagy .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51835 üzenetére
Maximálisan átérzem az indulatokat , amik ilyen csata alatt benned vannak . Nekem is hasonló eseteim vannak és én is kiakadok ( tudom , nem kéne ) a balf@x csapattársakon . Ez egy játék háború ... ahogyan mondod . Itt akár bátor és merész is lehet a játékos . Képzeld el ezeket egy éles bevetésen ... nem szeretnék egy éles helyzetben ezeknek a szakasztársa lenni .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51802 üzenetére
"Hat edes jo istenem mar tenyleg! Ennyire hogy az istenben lehet gyavan viselkedni egy szamitogepes (haborus) jatekban, hogy nem mernek harcolni 2 szinttel kisebb tankok ellen. "
A statisztika mindenek felett .... kimondva , kimondatlanul a játékosok döntő többsége a számok ( statisztika ) bűvöletében él . Sajnos.
-
vJokka
aktív tag
válasz
Dobi 562 #51790 üzenetére
~7 éve tettem be a fórumra egy "pacifistát", ránéztem és még mindig "játszik"
Kicsit gondolkodtam, hogy mit játszhat. Szerintem minden pályán kijelöl egy evakuációs pontot, ahova az élete árán is el kell jutnia
-
e-newsee
addikt
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51696 üzenetére
Amikor fent volt az xvm , akkor tudtad ki miért ad okot a bosszankodásra ... most , hogy nincs fent az xvm , most nem tudod , hogy ki miért van hátul de ugyanúgy bosszankodsz . Próbáld meg elengedni , mert ezen - személy szerint Te - nem tudsz változtatni . De készülj fel , hogy ez még rosszabb lesz , mert hamarosan gyorsabban szerzik be a kezdő játékosok a X-es tankokat . Csak pislogok amikor 500 alatti véennyóccal X-es tankban ül .
(
)
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51652 üzenetére
Az általam felvázolt elképzelés csak egy kósza gondolat volt , de a hozzáértők biztosan kitudnának dolgozni egy működő "orvosságot" a problémára . Én nem azt látom problémának , hogy gyenge játékos Johnny hátul marad , hanem azt , ha penge Paul - aki jó játékosnak számít - 400 méterről páncélvadászt játszik egy könnyű , közepes vagy nehéz tankban .
-
ooloo
őstag
válasz
Dobi 562 #51641 üzenetére
Ja ... bocsi . A szerződéses katonák nem éppen vastag borítékban viszik haza a havi zsoldot . A századparancsnokom kért , hogy maradjak tsz. , de a szerelem mindent felülírt ....
Mindent összevetve így jobban jártam , de azért 1-2 napra szívesen visszamennék . Ha másért nem , akkor azért , hogy egy jót ökörködjünk a surranótársakkal . Istenem ... mennyi élményem van azokból az időkből ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest