- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Leszorzózva az összes tank amit húzok, elég is volt mára.
2db T6 lámpa nélkül, 2db T9 és a maradék T8. -
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #43146 üzenetére
Köszi, következőleg kipróbálom.
XVM, napi statisztika és versus modjaim vannak, jó ideje csak ezeket használom, eddig nem volt ilyen problémám.
-
grizlisandor
veterán
Komolyan még mindig nem sikerült kijavítani, hogy ki lehessel lépni a csatából, miután kilőttek?
-
grizlisandor
veterán
Scheff beoffolt a részegedős streamjében.
Elment kergetni a rókát. -
grizlisandor
veterán
Ki mit tud, milyen kampány lesz kb 1 hónap múlva?
-
grizlisandor
veterán
válasz
jozefgucci1 #39697 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
kchryss #39649 üzenetére
Megint csapatja! Tingyoka(katt)
-
grizlisandor
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy egy év alatt hány csatát mentem, ezt hogy tudnám megállapítani? Screen-jeim kuka egy vírus miatt, WotReplay-sen egy évnél régebbi replayem, de azt meg nem játsza vissza...
Ötletek?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #38571 üzenetére
És problémái vannak az mm-el, minden a régi! -
grizlisandor
veterán
válasz
rlazol #38581 üzenetére
Obj907-tel 2db 1k dmg-es kör, ha jól emlékszem meg pár gyors csata, ahol a mester nem tudott kibontakozni. Ráadás a tier IX-es tankkal nem volt top tier, de bezzeg aki ott volt vele egy szobában ts-en az folyamatosan az volt.
Valami még biztos volt, csak sajnos nem jegyeztem meg mindent.
Trollkodás on: Linkin még 2 hete olyat mondtál, hogy: "És a bohócot jól meg is fizetik
" off
-
grizlisandor
veterán
World Of Tanks:Linkin1994
1 órája ·
A csodás World Of Tanks nevű játékot letöröltem ennyi volt.Linkin facebookjáról.
Csóró kicsit kiakadt a mai live-on.
-
grizlisandor
veterán
válasz
galervin93 #38504 üzenetére
Ledobta a láncot!
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #38400 üzenetére
Értem...
Ki nézi Linkin mestert?
Szerintem hamarosan rage következik. -
grizlisandor
veterán
Csak egyet nem értek, hogy egy jól működő rendszert miért kellett megbolygatni? Persze nem volt tökéletes, de hogy feje tetejére állítjuk egy valaki miatt jogtalanul az már nevetséges. 20 ember(most mondtam valamit) be tudta tartani egy meg nem... Persze a szabályok a hülyék.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38307 üzenetére
Na hajrá nem feladni miattuk az ágat.
Én megrekedtem az M103nál, mert nincs bele legénységem. A T32 megtartós, és idő mire lesz egy 3 skilles legénység az SP-ben...Szerintem biztos van olyan topik itt PH-n, ami kielégíti az igényeidet!
-
grizlisandor
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38305 üzenetére
Én nem kételkedek benne!
Más: Tegnap nézte valaki a YaMaaaan srác Twitch(katt) közvetítését?
Ment a TierVIII-as cseh szupertankkal kivágta az arty full hp-ról. Következő csatában artyzott, a Ferdinand csapattársa kilőtte és annyit mondott, hogy f*ck*ng clicker!Volt rage rendesen.
-
grizlisandor
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #38303 üzenetére
Megakadtam a Photoshop-nál...
Túrd te is egy kicsit a netet, én meguntam. -
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38297 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #38293 üzenetére
A jó nő itt kezdődik: Kate Upton(katt)
-
grizlisandor
veterán
Múlt héten leveszem az RHM lövését M4 Stuart-tal, most meg felrobbantanak SU-100-zal úgy, hogy van Biztonságos elhelyezés.
Sírás vége.
Más: Randomban megengedett, hogy 1 klánban lévők ellenfélként találkozzanak? -
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Nincs Prémium Shop, wtf...
-
grizlisandor
veterán
Aki még nem kezdte el a szorzózást, annak adok egy jó tanácsot, el se kezdje!
-
grizlisandor
veterán
Imádlak WG, hogy Kharkov-on nem javítják ki, hogy be lehessen mászni A0-ba...
Mindig marad egy arty, aki ott ássa be magát és kezd kicsit unalmas lenni... -
grizlisandor
veterán
Találkoztam csatában talán másodjára randomban a csodálos Cseh ág tankjaival.
A második találkozásban a TierVIII-as csodát felrobbantottam 1k hp-ról.(#37477) szbalogh: Rossz fele forgatod!
Szerintem meg jobb lett, ellenfélként azt mondom az oldala mintha keményebb lenne. -
grizlisandor
veterán
Sose lesz meg az ász ezzel a tankkal...
A buff nagyon jót tett neki. visszajátszás(katt) a csatáról, jó döntésnek bizonyult az elején visszavonulni, pedig a csapattársam le is b*sz*tt érte.A vége meg izgalmas volt 2v2 IS-3+én VS 7/1+T95.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #37079 üzenetére
Eddig tartott a motivációm...
Pedig még tolni kellene a Centi-be egy 30-40k XP-t... -
grizlisandor
veterán
World Of Tanks:Linkin1994
3 órája ·Egy kis rövid infó ,hogy hogyan lehet valaki-ből jó játékos
1.Minimap használata
2.Pályák kiváló ismerete
3.Tankod ismerete
4.Ne ragelj(Ezt sosem tudom betartani pedig be kéne)
5.Sose bízz a csapatodban
6.WASD és egér megfelelő használata ez lehet ,hogy viccesnek tűnik de nagyon fontos az egér érzékenység max 1000 dpi-vel játszható még a játék a túl érzékeny egér sosem jó.
7.Ha kell töltsd be a goldot nem kell semmivel foglalkozni ha úgy érzed hogy kell akkor kell.Tessék ezt szentírásnak venni és talán lehettek átlagos játékosok.
-
grizlisandor
veterán
Köszi wg, hogy az utolsó minipatch óta a Centimmel minden 2. csata TierX...
Eddig minden 4-5. volt csak... -
grizlisandor
veterán
válasz
SoulReaver #37026 üzenetére
Remélem ammorack-elted.
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
-
grizlisandor
veterán
Lehet ő nyerte meg a nyereményjátékot, amit csináltak, hogy a kampány idejére bevesznek valakit.
Más: Mostantól nem csak "ebay account"tal lehet beszólni a másiknak, hanem a PH account(katt) is alkalmas rá.
-
grizlisandor
veterán
válasz
jozefgucci1 #36696 üzenetére
GGWP, ez a dolga a T49-nek.
Más: OP-n kenem a Cent 1-nek, már a nagy motor megvan a többit freeből megkapta, kivéve a rádió. Szegény szakasztársaimnak végig hallgatniuk kellett engem, hogy mekkora egy sz*r ez a tank meg milyen kín szenvedés lesz az utam az AX-ig. Ma egy furcsa dologra lettem figyelmes, hogy a felszerelése a tanknak, szépen csücsül a Raktáramban.
Feldobtam rá vstab+töltgyors+szellőzés és csodák csodája megtáltosodott a tank.
-
grizlisandor
veterán
válasz
jozefgucci1 #36681 üzenetére
Köszi, még működik.
-
grizlisandor
veterán
Történt egyszer, hogy szakaszozgatunk Balage8x klántársammal, ő farmolja keményen a kreditet és én meg az XP-t a Action X rögös útján.
Az ellenségnél volt egy alap wn8 színezéssel kék színű rhm, én valami csodával határos módon pattintottam őt és kinyilvánította nem tetszését, mi jót röhögtünk. -
grizlisandor
veterán
válasz
Gyuri27 #36567 üzenetére
Igazad van, de én próbálom "más szemmel nézni" a steameket több/kevesebb sikerrel...
(#36568) emre: 30 perc tanítás egy Löwé-ért?
Keressétek Linkin-t!
(#36569) MinionFlasH Biztos nem megalapozatlan az ötlet... Bár a hülyékből lehet meggazdagodni.
Rudi tegnap emlegette a srácot, hogy nem volt mikrofonja a random gyereknek, és nem volt nagyon együttműködő, míg Rudiék meghaltak, addig a srác kempelt hátul.
-
grizlisandor
veterán
válasz
MinionFlasH #36559 üzenetére
Túloznák, hogy ha egy szóval elintézném, hogy: vicc.
45k-ért 20 órát foglalkoznak bárkivel, ez alatt csinálnak unicum játékosokat?
Megnéztem az oldalukat, hogy kik is azok a nagy wot tanárok, hát egy sincs publikával, csak a lol-osok, ezek után mit is várnak el a magyar wot-os playerektől, hogy teli pénztárcával jelentkezzenek a látatlanba? A magyar wot közösség 3 nevet tud felsorolni: Scheff, Linkin és Rudi.(+diegho) Ezek közül valakit nem állítanak maguk mellé, le is húzhatják a rolót a wot-os résznél.
Ha valakit maguk mögé állítanának a fent sorolt listából akkor se jelentkeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest