- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
grizlisandor #38868 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy egy év alatt hány csatát mentem, ezt hogy tudnám megállapítani?
-
nyunyu
félisten
Juhuu, Fjordson egyedul tartom fel az ellent A0-an, erre lemerult az egerem, nem tudtam tobbet loni, meg mapot pingelni sem.
Lemmingjeink meg 11-4-es vezetesnel kepesek voltak bukni a meccset.
Most nezem csak, hogy a tartalek egerem fel volt toltve, igy nyerhettunk volna.
-
nyunyu
félisten
válasz
Lanash #38613 üzenetére
Stug TD-15-hoz a 3k sebzest JagdPantherrel nem annyira nehez osszeloni valamelyik assault palyan(Erlenberg, Sand River...), mert gyorsan celoz es pontosan lo, es az agyu vizszintes kiterithetosege is jo, es lefele sem olyan rossz. Mobilitasa is nagyon jo. Camo mondjuk lehetne jobb is, de senkit sem zavar a hianya, ha 448+ tavolrol is otbol negyszer eltalalod a celpontokat.
SU-152 tul lassan celoz, es nagyon pontatlan, meg lassan mozog, fordul.
SU-100M1 nem szereti a dombos palyakat a tul kicsi gun dep miatt, inkabb a nagy mobilitasara kell epiteni, kulonben nem jutsz sebzeshez. Amugy gyorsan es pontosan lone kicsiket.
AC46 az nagyon francia, agyui meg inkabb RNG vezereltek, mint a SU-152-e.
AT7: passzolom, AT8 utan feladtam a brit TD1 agat. Gondolom az AT7 ugyanugy nem tud teleportalni, meg az agyu kiterithetosegeben is komoly kihivasokkal bir. De legalabb beepitett magnese van az egbol potyogo szeretetcsomagok konnyebb elkapasahoz.
Challenger: Papir, keves pen, de legalabb forog a tornya, es gyorsan mozog, igy konnyeden tud ide-oda cikazni, ahol eppen szukseg van ra. (kb. mint a nerf elotti Hellcat)
T25/2: turhetoen mozog, forog a tornya, gyorsan celoz, viszonylag pontosan lo, de kicsi a penje, nyolcas-kilences tankok ellen kb. ugyanugy nem er semmit, mint a Challenger.
T25AT: jobb camoja van, mint a JPnek, dombos palyakon is konnyebb vele jatszani a valamivel nagyobb gun dep miatt, de pontatlanabb. Tuzero amugy rendben van.
Sturer Emil: borzalmas. Ugyan neki van a legdurvabb agyuja a hetes TDk kozott, de a hajadra kenheted a szuk kiterithetoseg miatt, nagyon limitalt, hogy honnan merre lehet loni vele, es sokat kell mozogni+forogni a celzashoz, igy a celzasi ido sem annyi, mint amit az agyu statja mutatna... Ahhoz kepest, hogy mennyire papir, haladasi sebessege a lassu bunkerekkel vetekszik. Igy vagy lemaradsz a bulirol, vagy nem tudsz elmenekulni a heavyk elol sem.
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #38611 üzenetére
Ma mentem egy aszt a Charioteerrel, siman meglett volna vele a T28HTC TD-13/14.
TD-15-hoz hianyzott 10 sebzes. (kb. 10 masodperc kellett volna az utolso arty levadaszasahoz, de meguszta.)Bezzeg a most aktiv TD-12-hoz (eggyel nagyobb heavy+2k sebzes) sosem ad megfelelo csapatokat az MM, vagy 1 T9 heavy van oldalankent, az is a palya masik oldalara megy, vagy BT10-ben szivhatok 3-4 tizes ellen.
-
nyunyu
félisten
válasz
Lanash #38604 üzenetére
Stug TD és Arty küldikhez mit ajánlotok? Most semmi nincs a garázsomba, de szeretném elkezdeni azokat is csinálni.
Artykkal nagyon kerek mennyisegu tapasztalatom van, igy azt mind meg is osztottam ebben a mondatban.
Stug TD kuldik meg nem olyan bonyolultak, nagy reszuket tetszoleges hatos-hetes TDvel meg lehet csinalni, egyedul a sebezz sokat kuldikhez kellhet egy JP2/Ferdi/ISU/Charioteer.
Viszont ha nem akarsz sokat szopni, akkor nem allsz neki a franciaknak, a lassu bunker brit elso agnak, meg a masodik nemet ag sem olyan jol jatszhato kisebb tierekben, mint az elso.
Szovjetek SU-100-ig nagyon jok, utana a 152-268 vonal relative lassu, nehezen manoverezheto, es erosen RNG fuggoen osztogatja a foldrengesszeru maflasokat, 101-263 ag viszont gyorsan manoverezik, de a kicsi gun dep miatt nagyon helyfuggo, hogyan tud loni, viszont kicsiket osztogat, de azt legalabb gyorsan es pontosan.
Amerikaiakkal konnyu eljutni tier6-ig, utana viszont a T25/2 elegge elmarad tuzeroben a konkurenciahoz kepest, nyolcasaik meg sosem ernek idoben oda, ahol a buli van, igy azok grindjehez SOK turelem kell, mert befolyo XP az nem nagyon lesz veluk.
-
nyunyu
félisten
Bakker, hol a francban van E50-nel az asz szint?
1326XPre csak 1. osztalyt adott.
-
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #38418 üzenetére
miért nem jó a replayek standard nézegetése?
Mert a kovetkezo verziovaltasnal ismet hajadra kenheted a mostani replayeidet?
Mindig csak az aktualis WoT verzioval mentett menteseket tudod lejatszani, regebbieket nem.
[szerk:]Hmm, december kozepi 0.9.12-es replayeket erdekes modon lejatsza, most nem tiltottak le az elozo verziot.
Novemberi 0.9.10 replayjel viszont hibauzenet nelkul kivag a desktopra. -
nyunyu
félisten
válasz
jr1994 #38252 üzenetére
És arra nem gondoltatok, hogy megtartjátok mindkét tankot ugyanazzal a legénységgel, és 1-2 havonta (vagy mittudomén kb 200 csatánként) nyugottan átrakjátok egyikből a másikba.
Kredites atkepzes azonos tankosztalyba az -39153XP-vel jar, igy prem nelkul mehetsz ~80 kort, mire ismet 100%-osak lesznek, es csak utana fog folytatodni a skillek gyujtogetese.
Elvileg golddal ez megsporolhato, de nem hinnem, hogy a jatekosok tobbsege ezert valodi penzt fizetne...
-
nyunyu
félisten
válasz
zolika15 #38101 üzenetére
Type T-34 messze nem olyan rossz, mint kettovel-harommal feljebb a T-34-1/2.
Wiki szerint 3 fokkal rosszabb a gun depje, mint az orosz T-34-nek. *
Emiatt persze korultekintest igenyel, hogy a bucka melyik pontjarol tudsz loni, de legalabb szokod a kinaiakat, mivel a tobbi med/light/heavy sem jobb ilyen szempontbolT-34-1/2 pluszban meg is van verve a heavyk lassan celzo es baromi pontatlan agyujaval, szoval szembol weakspotot loni, vagy kempelni kb. eselytelen veluk.
*: Regen nem 1 fok volt a kulonbseg? (-5 es -6 remlik)
Tanks.gg mar -8-at mutat az orosz T-34-re, buffoltak volna? -
nyunyu
félisten
válasz
jr1994 #38093 üzenetére
Most jovok ra, hogy a garazsban all az elit T-34-2, meg a WZ-131, es le tudnam cserelni oket az eggyel nagyobbakra, amig akciosak a kinaiak a napokban.
Viszont nincs kedvem meg egy kilences medet huzni, amikor meg a Cent 7/1, E50, Leo PTA sincs keszen, plusz a Patton is a legenysegre var 2 eve.
Plane, hogy utalom a kinaiakat a szovjeteknel is rosszabb loveg sullyedes miatt.
-
nyunyu
félisten
válasz
diegho #38077 üzenetére
Mi történt a light tankot játszó akadály szintű játékosokkal? Eddig legalább minden csatában odament valaki prokhorovkán a bokorba, most ha 5 light van, akkor is mindegyik középen rohangál és spotolja a tankokat, amiket senki nem tud lőni.
Nemreg meg a bokorban lapulo lightokat szidtatok, hogy nem csinalnak semmi ertelmeset, meg hogy a passziv spot ideje lejart.
Kulonben sem lehet vele statot novelni -
nyunyu
félisten
Amúgy van valami "misztika" abban hogy hova tesz a csapat sorrendbe?
n. tier HT
n. tier MT
n. tier TD
n. tier SPG
n. tier LT
n-1. tier HT
n-1. tier MT
n-1. tier TD
n-1. tier SPG
n-1. tier LT
n-2. tier HT
n-2. tier MT
n-2. tier TD
n-2. tier SPG
n-2. tier LT
...Azonos tieru es osztalyu tankok meg tank neve alapjan vannak ABC rendben.
Pl. WZ-111 mindig a legalso T8 heavy lesz a listaban, 110 meg az elso. -
nyunyu
félisten
válasz
zolika15 #38053 üzenetére
Megprobalok okosan haladni koszonom!!!
Arra gondol, hogy ha a Type 58-bol kifejleszted az IS-2-ot, akkor a T-34-1 automatikusan megkapja a legnagyobb 100mm-es agyujat ingyen, neked csak a lanctalpat, meg a tornyot kell kifejlesztened alaja.
Meg a motorok, radiok is csereszabatosak a med es heavy agak kozott.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #38015 üzenetére
Az a baj, hogy ehhez a küldetéshez több dolognak kell teljesülnie:
- megfelelő pálya, ez leginkább Malinovka vagy Prokhorovka (Fiery Salient) lehet, ahol tudsz úgy spotolni, hogy a csapat tudja lőni a spototPalya modositasok ennek nem igazan kedveznek:
- El Hallufon egyre kevesbe lehet kempelni, mert fokozatosan eltuntettek a bokrokat, meg most mar kifele emelkedik a sziklak pereme, gun dep nelkul nem tudsz rendesen lefele loni. Meg a nagy lavorba odatettek kozepre a dombot, tetejen a hazikokkal, igy mar nem lehet kacsavadaszatot tartani a tuloldalrol lejott lightokra/medekre.
- Regen sik volt a Murovanka erdo, igy ha a deli csapat felsorakozott H8-9 kornyeken a dombra, es alulrol berongyolt egy tokos scout az erdobe, akkor vilagitott az egesz erdo, es siman ra lehetett gyujtani az eszakiakra, scout meg 3-4-5k spotot bezsebelve ment a garazsba. De ugyanez mukodott forditva is, ha a deliek scoutja nem mert bemenni az erdobe.
- Ensk erdo is sik volt, igy a scoutnak nem kellett sokat mennie elore, hogy ellasson a palya ellenkezo vegeig.
- Ruinberg ket oldala is sikban volt, atlosan at lehetett loni egyik bazisrol a masikra. Azota viszont megemeltek az E0-nal levo hazakhoz vezeto utat, igy mar minimum kozepig be kell menni, hogy el tudj loni az ellen iranyaba.Tenyleg, van egyaltalan olyan palya, mint nem faragtak valami lenyegeset?
Kb. a Mines remlik, hogy azon csak a hegy oldalabol kilogo sziklat vagtak at D7-nel, hogy ne torlodjanak fel az egymastol felo heavyk a ket oldalan. -
nyunyu
félisten
válasz
bigobert #37935 üzenetére
Arty mentes meccsen tamadni is jo vele Sand Riveren.
Bevonulsz vele kozepre F5 kornyekere, aztan lehet apritani a hatso buckakon kempeloket.Max arra kell figyelni, hogy annyira menj ki a szikla peremere, hogy csak a tornyod teteje latszodjon ki, a loves idejere, ahhoz 210+ pen kell, hogy stabilan at tudjak loni, 200 pennel legtobbszor lepattanak.
Most nezem a T28 Prot statomat, anno egyszer mentem vele egy 9 fragos 4700 sebzeses kort, de akkor premmel 2019XP-re csak elso osztalyt kaptam.
Mostanaban mondjuk nem nagyon vettem elo, talan a WZ-111 grind idejen szorzozgattam utoljara. -
nyunyu
félisten
T28 Protonak az a trukkje, hogy elotte ki kell huzni a kozepso agyujat a T25AT-n, azzal mar nem akkora szivas, mint a stock csuzlija a T25/2-en sem mindig eleg 170 pennel.
Steppes szerintem kifejezetten jatszhato a T28 Protoval, ha a szokasos heavy birkozas iranyaba indulsz, mivel eleg hamar allohaboruba szokott torkollani az adok-kapok, igy siman utolered oket, es loni is tudsz.
Sajat tierbeli heavyk meg altalaban nem szoktak tudni szembol atloni a Protot, ha kicsit forgatva van a teste.Highway viszont tenyleg szivas, mert vagy a medek radiroznak le mindenkit a mezon, mire odaersz, vagy oket radirozzak le.
Varosi sarok is tul messze van, hogy utolerd a heavyket.Sand River assaultot kifejezetten szeretni szoktam Protoval, felteve, ha nincs sok arty.
De az igaz, hogy nagyon szituaciofuggo, nyilt palya sok meddel/artyval kb. eselytelen vele.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
Szepi1979 #37600 üzenetére
Mindig az kapja a gyorsitott kepzes miatti dupla crew XPt, aki a legjobban le van maradva, igy hosszu tavon kiegyenlitodnek a kulonbsegek.
Inkabb az lehet a problema, hogy csak nem kilott tag kaphat a meccs vegen crew XPt.
Igy olyan tankokon, ahol folyamatosan ellovik mondjuk a parancsnokot, ott az a tag lassabban fog fejlodni.Ha a tankot magat lovik ki, attol meg kapnak XPt a legenyek.
-
nyunyu
félisten
válasz
#84221696 #37589 üzenetére
Meg nem szoktad meg, hogy Prokhorovkan a TDk spotolnak a mogottuk kempelo heavyknek, medeknek?
En mondjuk E0 vagy B0-ra szoktam menni heavyvel vagy meddel, onnan legalabb lehet spotolni a domb tuloldalan levo tankokat az artyknak, meg lodozni a kozepso vasuti atjaronal levoket.
TD kemp zonaba elvbol nem megyek, ha nem encounter a meccs. -
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #37571 üzenetére
Altalaban ha cserelnek tankot vagy modult, akkor a korabban kifejlesztett cuccaidnak megfelelo uj modulok kifejlesztett allapotuak lesznek.
Pl. igy lett nagy motorom az E50-re, mivel 8.8 patch elott kimaxoltam az E75-ot, es akkor meg kozos volt az 1200 loeros motorja az E50-nel, meg az E50M-mel.
Patch utan megkaptam mindket tankra kulon-kulon az azt valto uj motort.De altalaban a change notesben le szoktak irni, melyik modul helyett mit kapsz.
-
nyunyu
félisten
Szerk helyett dupla
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Érdemes prém tankba kinevelni ugyanazon országbeli más kategóriás tank legénységét?
Azonos tankosztalyra atkepzesnel 90%-ra esik vissza a base skill szinje, buksz ~39k XPt.
Masik tankosztalyra atkepzesnel 75% lesz, 72k XP bukta.Annak mondjuk lehet ertelme, hogy valamilyen prem tankban kinevelsz egy legenyseget legalabb masfel skillel, de nem osztod ki a skilleket.
Igy masik tankba atkepzeskor a ki nem osztott skillek XPjebol feltolti 100%-ra az alap skilledet, es meg mindig marad annyi, hogymeglegyen a 6th sense a parancsnoknak. -
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #37368 üzenetére
Melyik hulye kapcsolta ki by default ZoomX-ben a gorgore zoomot?
Hogy lehet anelkul jatszani. -
nyunyu
félisten
De jol alltok.
Nekem meg 30k XP a Cent 7/1, aztan ~220k XP az AX (+80k free).
Viszont nincs kedvem napi 15-20k XPket grindelni, plane, hogy prem nelkul a legtobb meccs mar veszteseges, igy be kell iktatni egy rakat IS-6 kort is.
Plusz lassan neki kene allni allamvizsgara tanulni.
-
nyunyu
félisten
válasz
kchryss #37300 üzenetére
Aztán januárban jött a 8 bites játékmód ami elképesztő mértékben ontotta a legénységi xp-t.
Ujratoltottek az elozo aprilis elsejet?
-
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #37187 üzenetére
kapunk egy Isten módos tankot
Most komolyan, mire jo egy premium T3 light?
Statot paddolni, ahogy fokabebikre vadaszol?Creditet ugye nem fog sokat termelni.
BT8+-hoz keves lesz a BT3-4 kornyeken szerzett "tudas", mivel ott mar nem csak fogatlan bebik vannak, hanem kifejlett harapos vaddisznok is. -
nyunyu
félisten
válasz
galervin93 #37178 üzenetére
T29 kifejlesztve. :-) Egyelőre marad a Jumbo, fel akarom húzni a legényeket legalább 1 skillig a heavyhez (most 75%).
T29 nem lesz egy egyszeru menet a Sherman meggymag kopkodojevel, osszes szembejovo tank korbe fog rohogni, mire egyaltalan ki birod fejleszteni a 90mm-et, amit az M6-rol hoztal volna, ha a heavy agrol jossz.
Elso skill 75-rol 100%-hoz meg 145k XP kell, ugyhogy meg lesz jo par korod a Jumboval.
-
nyunyu
félisten
válasz
zolika15 #37176 üzenetére
Oldalankenti artyk szamat lassan 2 eve limitaltak 5-re, meg tavaly mintha lett volna egy nagyobb arty nerf is, azota nem lonek olyan sebeszi pontossaggal.
Elotte BT12-ben 15 perc sziklahoz lapulas ment mindket oldalon, kulonben ha fel mm-et kilogott a lanctalpad valamerre, egybol kaptad fentrol az aldast.
Igy egy csomo kempfeszt dontetlennel zarult, mert a felek nem mertek tamadni. -
nyunyu
félisten
Jesssz, ezert a f*sz lengyelert kaptam 1 nap bant.
Legalabb lesz idom kiprobalni a Starcraftot.
-
nyunyu
félisten
válasz
grizlisandor #37057 üzenetére
8. Ha nem megy, ne eroltesd.
Alt-F4 sokat tud segiteni az ember idegallapotan.
-
nyunyu
félisten
válasz
Kakumix #36982 üzenetére
T8-10 TDk azonos sullyal szerepelnek MMben, mint a medek vagy heavyk, szoval darab-darab, nem nezi, hogy egyik oldalon 4 heavy, masikon 3 med+1 TD.
Egyebkent meg erosen palyafuggo, hogy melyik setup a nyero, zart palyakon a heavyk vannak elonyben, nyilt, atloheto terepen meg a med+TD.
-
nyunyu
félisten
Napi apritas:
ReplayBaromi magasan van vele az asz szint, tobbszor mentem vele ~1100XP-ket, de az csak a 2. osztalyhoz eleg!
Tenyleg, rammer+EGLD+vert stabbol melyiket cserelnetek optikara? Nem varosi palyakon totalisan hasznalhatatlan a 350m latotavolsag miatt, MM meg szereti betenni Sand Riverre...
-
nyunyu
félisten
Majd Szenteste megmutatjak, mirol maradtunk le elsejen
-
nyunyu
félisten
válasz
szbalogh #36719 üzenetére
T37-ekkel, amiken mellesleg nem táras ágyú volt
T37-re melyik agyu a jobb?
Ahogy neztem a nem tarasnak nagyobb a penje, illetve masfelszer annyi sebzest bir kiosztani egy perc alatt.
Taras viszont 2 masodpercenkent tud loni 3.3 helyett, de amint kiurul a tar, maris megszivta. -
nyunyu
félisten
válasz
kicsitrash #36651 üzenetére
Azért ez a sehova sem érsz el duma elég harmatos... HEAVY tank...
Amikor minden masodik meccs Karelia vagy Sand River assault, akkor tuti elatkozod azt a napot, amikor megvetted az O-I-t.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
válasz
fradi81 #36605 üzenetére
Eltelt 2.5 perc a meccsbol, ilyenkor mar ki szoktam osztani a bot reportot a hatso sarokban az ellent varo top tankoknak.
De elotte elmegyek a terkep masik oldalara meghalni a kettovel kisebb tankkal, hogy spotolhassanak nyugodtan maguknak, amig en mar masik tankkal jatszom.
-
nyunyu
félisten
-
nyunyu
félisten
Par napja lattam valakinel egy jopofa ingame screenshotot, amin a jatekosok nevei elott egy szines progressbar volt, rajta a hpLeft / hp feliratokkal.
Elkerhetnem a playersPanel.xc-jet?
Vagy melyik modpackban van ilyen?Visszalapoztam az elmult ~1000 hozzaszolast, de nem talalom a kepet.
-
nyunyu
félisten
1 Játékon belül a "Bővített kistérkép funkciók engedélyezése" "Mindig"-re állítva.
Nem szeretném hogy kétszer jelenítse meg a tankok neveit.Enable Expanded Minimap functions: never
XVM minimapja lefedi ezt a funkciot. (minimap*.xc)2 Feltelepítettem a damage-panel-Gambiter & Pyter (Hun) kiegészítőt és az ellenfél csapat lista feletti "Sebzés" és "Blokkolt" számlálót szeretném arrébb tenni.
Ez ket kulon kerdes.
Kiosztott sebzest az XVM irja ki, ennek helyet+formatumat a hitLog.xc-ben allitod.
Alul a benyelt talalatokat meg a DamagePanel Gambiter irja ki, \res_mods\configs\DamageLog\-ban van egy rakat cfg, ahol kulon-kulon tudod allitani a kulonbozo tipusu talalatokra, hogy mekkora betumerettel vagja az arcodba.
Kozben rajottem, hogy a jobb felso sarokban levo szamlalot szeretned odebbtenni, de azt egy harmadik mod csinalja, amit en nem hasznalok.
3 Középen fent, nem tudom mi a neve ami számolja mindkét oldal megsemmisített tankjait szeretném hogy fordítva azaz az életben lévőket számolja.
battle.xc/fragCorrelation/showAliveNotFrags=false
4. Bal fent lévő találati jelzőmből ki szeretném venni a sebzett játékos nevét.
Esetleg ha ide betehető (damage panel mintájára) egy "blokkolt" számláló akkor szinte felesleges lenne a 2. pont csak annyi hogy akkor azt el kellene tüntetni.hitLog.xc/formatHistory-bol kiveszed a {{name}} es {{clan}} tageket.
Blokkolt szamlalot nem tud az XVM.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #36521 üzenetére
XVMben tetszoleges kort tudsz rajzolni.
minimapCircles.xc, vagy miben:
"view": [
// Simple model (one dynamic circle for blindarea), for most players
// { "enabled": true, "distance": "blindarea", "scale": 1, "thickness": 0.75, "alpha": 80, "color": "0x3EB5F1" }// Extended model (5 circles), for experienced players
{ "enabled": true, "distance": 50, "scale": 1, "thickness": 1.0, "alpha": 100, "color": "0xFF0000" },
{ "enabled": true, "distance": 445, "scale": 1, "thickness": 0.75, "alpha": 75, "color": "0x8470FF" },
{ "enabled": true, "distance": 564, "scale": 1, "thickness": 1, "alpha": 75, "color": "0x8470FF" },
{ "enabled": true, "distance": "standing", "scale": 1, "thickness": 0.5, "alpha": 50, "color": "0xFFFF00" },
{ "enabled": true, "distance": "motion", "scale": 1, "thickness": 1.0, "alpha": 75, "color": "0xFFFF00" },
{ "enabled": true, "distance": "dynamic", "scale": 1, "thickness": 1.0, "alpha": 60, "color": "0x3EB5F1" }
],standing: periszkopos latotavolsag
motion: mozgas kozbeni (tank+optika)
dynamic: aktualis
Tobbi meg ertelemszeru
50m: innen mindenkeppen spotolnak
445m: spot felso hatara
564m: 9.12-ben bevezetett draw distance -
nyunyu
félisten
Valaki szolhatna a top szobanovenyunknek, hogy az eddigi TD zonabol mar nem lehet ellatni a zaszloig.
-
nyunyu
félisten
válasz
grizlisandor #36517 üzenetére
Nekem tegnap BT7-ben ~2.9k sebzes+4 fragra, ~1050XP-re I. osztalyt adott a Comet.
BT8-ban mar orulok, ha a sajat HPmat ki birom osztani.
BT9-ben a csapatok osszetetelenek szemrevetelezese utan valtok is kamikaze scout modra, hogy mielobb mehessek masik tankkal.Sok ertelmet nem latom, hogy hosszu percekig szenvedjek, HATHA ossze birok vakarni 200 helyett 300XP-t egy eleve vesztes meccsben.
-
nyunyu
félisten
Aha, 8.8-ban vettek el a korabbi 1200 loeros motort az E75-tol es az E50-tol. (E50M-n meghagytak)
Helyette kapta mindketto a sajat 900 loeroset, aztan az E75 kapott nemi talajellenallas es sebesseg buffot, igy nem lett sokkal lassabb, mint volt.
Ezek szerint a korabbi motor kifejlesztese mindketto utodot unlockolta a patch soran, annak ellenere, hogy csak E75-om volt akkoriban.
E50-et csak a patch utan fel evvel vettem meg. -
nyunyu
félisten
Masfel eve (8.8-8.9 kornyeken) vettem meg az E50-et, aztan tettem is ra egybol az akkori nagy motort, ugy allt a garazsomban legenyseg nelkul.
Gondolom, akkor meg kozos lehetett az E75-tel, mivel nem volt masik fullos kilences nemet tankom, stock Leo PTAt, meg JTt az E50-nel egyutt vettem.
Emlekszem, mekkora szopas volt az E75 motor nelkul
Ezek szerint azota varialtak valamelyik patchben, mivel most azt irja a kliens az E50 motorjara, hogy csak az E50-nel kompatibilis, E75-ere meg azt, hogy csak az E75-tel.
Nevukon kivul persze minden parameteruk megegyezik...
-
nyunyu
félisten
E50 eleg nyogvenyelos, amig nincs meg a nagy torony+nagy agyu kombo.
Onmagaban az E75-rol hozott nagy motor edeskeves a boldogulashoz, annyira papir az alap torony, meg ahogy irtak lehet szivni a Panther szivoszalaval, vagy ha elvertel 600k-t (akciosan 300k) a torzios izere, akkor a Panther II eggyel vastagabbjaval, de az csak az alphat noveli, pen ugyanugy ~200 marad, ami ezen a szinten sniperkedeshez edeskeves, flankhez meg nem mindig van meg a sebesseged, mert mire szembol mellemesz a szembejovo tanknak, addigra rohogve beledlo ketszer, aztan mire el tudod kezdeni sorozni az oldalat, addigra hianyzik a fele HPd.
Persze multkor pont megszivtam, mindenfele felszerelesre elvertem az osszes lovemat, majd a felaras akcio masnapjan kezdtem jatszani a mar 1.5 eve garazsban porosodo E50-nel, aztan akkor jottem ra, hogy a raktaron levo extra felfuggesztesem nem passzol az E50-re, 600k-m se maradt arra, hogy vegyek ujat, ugyhogy kezdhettem a 75 L/100-zal lanctalpra farmolni az XPt.
Miota osszeharacsoltam a nagy agyut, azota elvezem vele a jatekot.
Mondjuk max a napi duplazasok erejeig szoktam elovenni, mivel prem nelkul eleg koltseges a T9/10 tankokat uzemeltetni, meg amugy is a brit medekkel kene haladni.Cromwell utan a Comet kb. akkora visszalepes, mint anno a nerf elotti Hellcat utan a T25/2.
Kapsz +300HPt, ellenben kevesebb sebesseg, meg a pen "javul" 145-rol 148-ra, cserebe nyolcas helyett kilences tankokat kapsz az arcodba, mig a top heavyk mogotted kempelve elhalalaloznak <1000 sebzessel. -
nyunyu
félisten
Plane, hogy van valami mechanizmus arra, ha valaki egy kitiltott user IPjerol akar ujra regisztralni, akkor alapbol megy az uj reg is a levesbe.
-
nyunyu
félisten
válasz
jagada #36297 üzenetére
Frag+spot nagyobb sullyal szamolodik el az XP osztasnal, mint a sebzes.
Most nezem csak, hogy buktad a meccset, igy nem kaptal 1.5x szorzot az XPre.
Ha nyertel volna, akkor siman asz lett volna ~1500XP-vel.Vagy ha kaptal volna valami extra ermet a meccsre (top gun, high caliber, tank sniper, confederate, stb...), akkor is megkaptad volna a gyozelmi bonuszt.
-
nyunyu
félisten
Teszt szeró alá nem lehet módokat, xvm tenni?
-
nyunyu
félisten
Latott mar valaki olyat, akinek sikerult behuznia az 1000XPt a hetvegi kuldiert?
Mentem egy asz kort a Cromwellel, de csak nem kaptam ra semmit.
-
nyunyu
félisten
válasz
Atti777 #36081 üzenetére
Vajon mekkora fejlesztés lenne, hogy aki nem mozdult egy centit sem és nem is lőtt, az ne kapjon xp-t és creditet? 5 perc?
Ezt mar vagy 2 eve megcsinaltak.
Sot, ha Alt-F4-gyel lepsz ki meccs kozben, mielott kilottek, akkor kovetkezo belepeskor kapsz egy warning ablakot, hogy az utolso korodet nullaztak, legkozelebb komolyabb bunti varhato.
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #36072 üzenetére
Hazikok kornyeke eleg nehez terep, nem tudom, hogy gondoltad, hogy egy lomha heavyvel barmi eselyed van ott a gyors lightok/medek ellen.
Plane, hogy kivaloan artyzhato kornyek.Mig az AMX meg Tiger helyere nem nagyon tudnak beloni.
-
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #36070 üzenetére
Ennyi erovel egy "ide lojetek" feliratot is tetovaltathatnal a homlokodra.
Ne csodalkozz, hogy nem hasznaltak vazelint.
-
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #35948 üzenetére
Szóval én inkább a PrintScren gombot használnám
c:\Games\World_of_Tanks\screenshots\-ba menti, ha meg nem hasznaltad korabban ezt az opciot
-
nyunyu
félisten
válasz
kchryss #35837 üzenetére
Nem tudom, nekem megadta a HT-s verzióját pedig kilőtték az utolsó ellenséget és utána 3 mp-cel járt le a foglalás.
Ha eler 100%-ig a foglalas mutato, akkor meg 5 masodpercig tart a meccs, ezalatt meg ki lehet loni a tankokat, vagy ellenfel masik bazis befoglalassal menthet dontetlenre, de mar nem lehet resetelni.
Valoszinuleg elobb erted el a 100% foglalast, emiatt triggerelodott teljesitettnek a kuldetes feltetele, de a meccs csak a foglalas befejezte utan 5 masodperccel fejezodott volna be, mig az utolso tank kilovese azonnal leallitja a meccset, es az lesz a gyozelem indoka.
-
nyunyu
félisten
válasz
Kakumix #35836 üzenetére
szerk.: bocs, a heavy-vel sebezz x ezret és foglalj küldetés volt a szívatós
Encounter modban trivialis a HT-7: odamesz a zaszlohoz kempelni, aztan hagyod, hogy foglaljon a gyanutlan ellen, aztan lereseteled.
Utana mar csak arra kell figyelned, hogy meglegyen a sebzes.Mondjuk nekem mar csak az MT-15 van vissza a Stug kuldik kozul, kivancsi leszek ra, hogy a stock Cromwell 75% legenyseggel hany kor alatt fogja beadni.
Meg lassan a Chaffee parancsnokomnak is meglesz a 6th sense, es a heten le tudom cserelni T37-re, aztan allhatok neki megint az LT-15-nek, mert multkor meccs vege elott 10 masodperccel lottek ki, igy ugrott a kituntetes.
Kituntetes meg kene, mivel meg mindig nem vagyok hajlando artyzni. -
nyunyu
félisten
Encounter (utkozet?) modban ~3.5 perc, mire egy tank foglal.
Ha harman foglalnak, akkor meg mindig van egy perce a legkozelebbi tanknak, hogy odaerjen resetelni, aztan maris nyer annyi idot, hogy odaer a segitseg.
Nyilvan az sem art, ha az arty nem a palya tulso vegen levo heavy duhongore van fokuszalva.
Persze legtobbszor az a problema, hogy a top medek leszarjak a szirena felharsanasat, aztan tovabbra is a heavyket kergetik, mig egy szem low tier (plane, ha light), nem tud csodat tenni, ha nala kettovel nagyobb tankok allnak a foglalo korben.
-
nyunyu
félisten
Ez erosen MM fuggo.
Tegnap toltam a Crusadert, gyakorlatilag minden meccset sikerult megnyerni, ami BT5 volt.
BT6-ban is valami 70% korul produkaltam.
BT7-eket viszont vegig elbuktam, mivel ott ugye 2 loves vagyok az ellennek, raadasul az agyum sem mindig viszi a heavyk oldalat. Top tier tomatokra meg nem lehet epiteni... -
nyunyu
félisten
válasz
Because #35713 üzenetére
ez a szombat igazi sz*póág,
Sporttorteneti erteke miatt megorokitettem.
10 tankombol kb. harmat sikerult ugy letriplazni, hogy beleszamitson a hetvegi eventbe.
Plusz tegnap elkezdtem a brit med agat, de nem igazan akartam rajuk creditet pazarolni, mondvan par kor alatt atlephetoek.
A francokat, T2-T3 tartott valami 30 korig, mert egyszeruen eselytelen a meccs 50%-os legenyseggel.
T4 Coventanterre mar inkabb vettem 75%-os legenyeket, de meg igy sem tudok sok mindent tenni, ha +1/+2 BTbe tesz KVk ellen.Raadasul low tierben a palya ismeret inkabb hatraltatja az embert, mert ha arra megyek, amerre rendes legenyseggel+tankkal menne az ember, tuti szembejon az ellen valamelyik babyseal clubberje 1000% legenyseg+goldammo komboval, aztan egy perc utan mehetek vissza a garazsba.
-
nyunyu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest