- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
-
nyunyu
félisten
válasz
nyunyu #38611 üzenetére
Ma mentem egy aszt a Charioteerrel, siman meglett volna vele a T28HTC TD-13/14.
TD-15-hoz hianyzott 10 sebzes. (kb. 10 masodperc kellett volna az utolso arty levadaszasahoz, de meguszta.)Bezzeg a most aktiv TD-12-hoz (eggyel nagyobb heavy+2k sebzes) sosem ad megfelelo csapatokat az MM, vagy 1 T9 heavy van oldalankent, az is a palya masik oldalara megy, vagy BT10-ben szivhatok 3-4 tizes ellen.
-
jr1994
addikt
válasz
nyunyu #38081 üzenetére
Ja csak azok a medek szörnyen rosszak. Az egyetlen tank amit eddig elkaszáltam pedig már minden modul megvolt rajta és még 40000 xp az a T-34-2. Akkor azt mondtam hogy elég volt és vigyorogva adtam el
A light ág sokkal jobb, és igen, heavyknél már a 110 ágyújának a kifejlesztése is nagy segítség a WZ-120-hoz. Kösz a tippet diegho, megettem a WZ-1111111-et amikor top of the tree volt de még csak hármat mentem vele, nem figyeltem hogy a 120 a top ágyúját is megkapja a heavykről, jól fog jönni mikor odaérek
-
zodo
nagyúr
válasz
nyunyu #38083 üzenetére
Köszi a részletes listát.
(#38086) Chris0321
Nem figyeltem a kiírást sem a bekapott lövés végeredményét (amit utólag visszanéztem) mert akkor épp "idegállapotba" voltam.
Amúgy múltkor kérdeztem és kaptam választ hogy majd talán a nagyobb torony nem lesz ennyire sérülékeny.
Az állítás: Hamis vagy mindig én állok rossz szögbe.
Semmivel sem különb egyik torony a másiktól (leszámítva a lassabb forgást és + 10 m látótávot) mert ugyanúgy egy oldalszellő is kárt tesz a lövegbe, legénységbe. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
nyunyu #38017 üzenetére
Mindenhol vegyitámadás volt. Ma már nincs a WoT-ban olyan, hogy "erdő". Prokhorovkán is csak fasor van az út mellet és kész. Csak emléke az egykori sűrű növényzetnek. Nem véletlen, hogy át kellett írniuk a küldetéseket kombináltra. Így legalább matematikai esélye van a scout-oknak összehozni a 6-7k sebzést, de persze ahhoz is elég komoly csillagállás kell, hogy valaki ezt saját ágyúval lője meg.
Sajnos az állandó arti- és TD-mentesítésnek ez a rákfenéje, hogy a scout-ok értelmetlenné válnak. Ahogy irtják ki a campelést a pályákról, úgy válnak egyre lényegtelenebbé a spotterek, mert már nincs kinek villantani. Már TD-vel is bele kell mászni az ellenség szájába, ha sebezni akarsz, mert ha nem teszed, két lehetőséged marad:
1 - A csapatod ledarálja a fedezék mögötti ellenséget és te egyáltalán nem tudsz mire lőni.
2 - Az ellenség darálja le a csapatod, kijön a fedezék mögül és neked lehet 2-3 lövésed mielőtt ledarálnak 6v1-be. -
kchryss
veterán
válasz
nyunyu #38017 üzenetére
Ahhh régi Murovanka a mágikus erdővel, kedvencem volt. Mindig beírtam chatre, hogy "I spot the forest, are you ready?" és ha yes volt a válasz rongyoltam be. Olyan sűrű volt ott a növényzet, hogy ők is csak akkor láttak meg ha már mellettük mentem el. A dombról meg az egész erdőt szitává lehetett lőni.
-
Departed
őstag
válasz
nyunyu #37943 üzenetére
Pontosan, a DCA45 ég és föld a két tankon célzásidőt, pontosságot rof-ot tenkintve is. ARL-t leginkább F3-mal használtam ha jól emlékszem emiatt. Azzal egész jó is volt a cucc.
diegho: Ha sietsz az persze más kérdés, nekem is van kb 80ezer freexp-m most (volt több is) de szinte csak löveg-re szoktam költeni.
Lényeg ami lényeg én szerettem a T7es franciát de onnan T29 és Tiger amit megtartottam, előbbivel sokat játszom azóta is, utóbbi legényei viszont a Tiger2-ben ülnek.
-
Directors
senior tag
válasz
nyunyu #37690 üzenetére
Markers/Text Fields/ Itt csináltam egy újat. A neve "győzelmi érték az adott tankon". Color-hoz beírtam hogy "{{c:t-rating}}" a Text formathoz pedig "{{t-rating}}". Van egy olyan érzésem hogy ehhez az utolsóhoz kellene még pluszba beillesztenem valamit hogy ne ennyire részletesen jelezzen nekem.
-
törölt tag
válasz
nyunyu #37596 üzenetére
Nekem nem okozott problémát ez a szitu. Azon vigyorogtam, hogy basztatták egymást a csapattagok. Én visszamentem a vasúti sínekhez és onnan próbáltam meg védeni a bázist, ami kellett is, mert jött volna egy amx 50 100 meg egy is-6. Őket sikerült is ott tartanom a túl oldalt, mert nem mertek felkapaszkodni a töltésre a folyamatos spot miatt. Valamiért az artyjuk meg nem pazarolt rám egy lővedéket sem. A végén behúztuk a meccset, de ez valószínűleg azért történt, mert az ellenfél minálunk is beszaribb volt.
Azt viszont megfigyeltem, hogy prokhorovkán a heavyk és medek is elkerülik a hegyet. Azért sem mentem én sem arra, mert a panther nem arra lett kitalálva, hogy egymagában küzdjön meg a hegyért. Ha lett volna 3-4 pajtás, akkor lehet, hogy oda megyek én is.
-
Enzolord
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
nyunyu #37179 üzenetére
A 90 mm meg van a T20-ról, de tárgytalan, mert freeből megy majd fel a nagy ágyú.
Az az igazság, hogy megtetszett a Jumbo, szóval szerintem bele is tolom azt az xp-t. Pláne ha esetleg lesz 3-5x-ös legénységi xp vagy ilyesmi, tavaly is volt. (amúgy sem sietős, mert nem az ágat húzom, csak a T29 kell, akkor meg ráér) -
zodo
nagyúr
válasz
nyunyu #36602 üzenetére
Ha az eredeti Xvm-6.1.6 fájljait nézem a notepad+ -al akkor szépen megjeleníti a szöveget és nem ? -ket tesz a helyükre. Nyilván nálam van valami gikszer.
Különben most hogy cirka egy napig csesződtem/tűnk a minimap/spot jelzés kalibrálással kiderült a 6.1.5.változás listájából (amit korábbi patch alatt nem frissítettem 6.1.4-ről) hogy teljesen átszabták a minimap részleget így érthető hogy ha a fejem tetejére állok sem fog semmi történni az egyes módosításokra mivel hivatkozik olyan fájlokra amik nekem nincsenek meg a config mappában.
pl a fontosabbak: minimapLabelsData.xc , minimapLabelsTemplates.xc , -
emre
veterán
válasz
nyunyu #36556 üzenetére
Jut eszembe, lehet van az Aslain-ba is de aztat én nem használom.
Amikor először nekiálltam mókolni.
Második mókolás, sokadik mókolás. -
PitLee
őstag
válasz
nyunyu #35496 üzenetére
A rövid Tigrincs 88-as a rövid 10,5 és a Konisch és azt hiszem a 75/L70 volt a készlet régen, a Konisch az csak goldal működött igazán akkoriban valódi pénzen, a /L70 meg már néha kevés volt, a 10,5-el ellehetett szórakozni, de legtöbben a rövid 88-al használták 220 sebzés átlaga volt és 19x valahány átlag átütése azt hiszem ? Lianna Silvwewind volt vele a best, goldal és Konisch-al tolta. Akkoriban kemény med volt 58% a wr-em vele.
-
zodo
nagyúr
válasz
nyunyu #35490 üzenetére
Általánosságban olvastam és kb mindenki lesajnálta vagy eladta a váltás után.
Közben rájöttem a további videók alapján hogy korábban, főként kb az ágyúja végett volt egyesek kedvence.
Páncél adatok csak nekem tűntek kevésnek és ezért emeltem ki a kérdés kapcsán.(#35492) kchryss
Nem te voltál, egy másik zöld avatarral rendelkező tag.
Most már mindegy, kiszenvedtem és inkább ez mint a közepes tesója de persze egy ideig megtartom a Pz IV H-t hátha mégis ki kell fejlesztenem az utóbbit.(#35493) fradi81
Nem olcsó jószág és még mindig tanuló ágon, stock tankkal, félek nem lesz akkor öröm mint várnám.
-
Kakumix
senior tag
válasz
nyunyu #35240 üzenetére
Én arra tippelek, hogy az új tankokkal vagy régiek átvariálásával kapcsolatban át kellett konvertálni a legénységet, statisztikát vagy valamit és ez nem lett megfelelően tesztelve (illetve most a teszt nem sikerült).
Mert hát k...be a wg, hogy megint nem sikerült jól megcsinálnia, de azt ne feledjük el, hogy ez még csak nem is a 10.0 tesztje, hanem egy még azt megelőző teszt, ezért csak két napig lesz elérhető.
-
jr1994
addikt
válasz
nyunyu #35072 üzenetére
Te is már csak rutinból játszol, ha már nem élvezed, uninstall! Vagy keresni kell új motivációt a játékban. Nekem ez most a T49, E5, BC stb (nem STB
) Van pár tankom amivel nincs rossz meccs, keress te is ilyeneket. Meg hajtom a személyes küldiket is, közel a vége de nagyon nehéz kihívások vannak hátra.
-
lacibacsi
addikt
válasz
nyunyu #34880 üzenetére
Köszi a választ.
Igazából mindkét német med vonalon még csak TV-ben járok. E50M - Leopard1 kettősből a Leo (volt) a szimpatikusabb, ezért mondtam, hogy oda kellene legénységfejlesztésre, de a plusz rádiós miatt valóban megfontolandó, hogy az E50M felé induljak nagyobb elánnal. Így legalább nem kell szegénynek mindig utolérni a többieket, mint mondjuk a JT88-Jpanther, vagy a SU-100Y-ISu 152 esetében teszik ezt a plusz legénységi tagok...
A kereditet meg nyilván nem hozza úgy, mint a TVIII prémek, de nem is kerül annyiba. Az arany és a garázshely árát kivéve a képletből csak 6500 jó magyar forint az ára, ami talán még elviselhető TVII-ben.
Azt hiszem, hogy a német ágon a garázsomban álló STUGIV - Dicker Max - JT88 TD trió mellé beújítom ezt a mediumot...
-
Diarmand
senior tag
válasz
nyunyu #34732 üzenetére
Ja tényleg, a KV4, el is felejtettem. Nos igen, tőle nem sajnálom a HEAT-et ha szemből akar nekem ugrani
Amúgy meg nem száz méterekről harcolászok a WZ-vel hanem megyek előre mint a barom, ha top vagyok. Közelre meg teljesen jó az ágyú a nyolcasokhoz. Ha meg mégis messzire lövöldöznék, akkor úgy választok célpontot, hogy vigye a normál ammo.(#34734) Tomi0703
Senki nem fog megkövezni érte, mivel kb amióta van WN8 meg XVM mindenkinek a sebzés az első
Nekem a win. Persze ha lehet lövök én is amit csak tudok, de mint írtam, nekem nem mániám becsicskulni valahol a többiek mögött, majd miután meglett a lila WN8 sebzésből, kb leszarom a csapatot, mert van ilyen ember, nem is egy. Egy csicskusz DOGS-ostól hallottam ts-en, hogy ő aztán nem fog meghalni a csapatért, mert ő meglőtte a maga kis lila WN8-át T67-ben, innentől meg megdögölhet a csapat, ő nem fog visszamenni védeni. Szánalom...
Az meg evidens, hogy ha sokat sebzel könnyebb nyerni is, csak jó helyre kell lőniVesztes játéknál meg persze, hogy jóleső dolog magunkat látni az első helyen.
(#34736) h1mpi
No igen, a gyenge ágyút valamennyire tudja kompenzálni az armor. Ha tetszik neki, akkor hajrá, én sajnos már meguntam, de amíg tetszett és élveztem vele menni, addig állat volt.
Btw én sose heavyként használtam, hanem a med útvonalakon mentem mindig, mert a többi nyolcas medet lenyomja, mint a bélyeget középtávolból. Aztán meg sniperkedés halálig vagy áttörni valahol, meccse válogatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest