-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
-
MinionFlasH
senior tag
-
galervin93
addikt
válasz
mrszitya #30317 üzenetére
Na ez nagyon érdekes. Azt hittem csak én vagyok ilyen rossz vele, de többen is írjátok, hogy gyenge a wr, nekem is az, korábban 40% körül mozgott, most 50.
Nem vagyok nagy spíler, de ez nem csak kredittermelő, hanem még élvezetes is a vele való játék. Ami kötelező: biztonságos elhelyezés. -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
mrszitya #16978 üzenetére
Így van. Én közelebb voltam a 30-hoz, mikor keztem a játékot, mégis visszagondolva rengeteg butasogát csináltam az első pár hónapban. Manapság is előfordul, hogy elkerülhető hibákat vétek, de tudok tartani egy általam elfogadó szintet, amivel jobbára a csapatom hasznára vagyok.
Ahogy haladsz előre a játékban és gyújtöd a tapasztalatot, folyamatosan változni fog a látásmódod a pályák, tankok, helyezkedés, taktikák tekintetében.
Ez egy elég egyszerű játék, amit a rengeteg apró részlet, változó nagyon élvezetessé tehet. Egy kis odafigyeléssel pedig jönni fognak asz erdmények is. -
Mardel
őstag
válasz
mrszitya #16978 üzenetére
KV-1 tetszik, ma hajnali fél 1-re sikerült összekaparni rá a pénzt.
Első csatát vele én vitte el a hátamon, 5 tankot kilőttem meg még párat sebeztem.
De nem egyedül kezdtem a wotnak, pár haver unszolására, akik már 2-3 éve játszanak.
Szerencsére a wot beta alatt kreált fiókom még élt, így nem teljesen 0-ról kezdtem.
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz
mrszitya #16966 üzenetére
Sajnos a játékosok egy komoly hányada nem hajlandó előremenni az adott esetben, hiába lenne indokolt. Sőt előszerettel tanyáznak a leghátső pályrészeken, ahonnan néha még a spotolt ellenséget sem látják
A gyenge túlélési arányom is részbe annak tudható be, hogy megyek inkább inkább előre, ahelyett hogy csendben megvárjam, hogy utolsóként intézzenek el -
dfsz34
őstag
válasz
mrszitya #16301 üzenetére
Annyit simán megtehetne az mm, hogy addig a pontig nem változtatna semmit, ameddig a jelenlegi logikával kiválasztja a 30 játékost. Maradna ugyanaz a program. Utána egy viszonylag egyszerű program annyit megtehetne, hogy ezt a 30 játékost megpróbálni a lehetőségek szerint legoptimálisabban szétosztani a két csapatba.Ha nem tud jobbat javasolni, akkor meg marad ahogy volt.
Itt tényleg néhány alap dolgot kéne nézni, nem is bonyolultakat. Ha xwm nem okés, nézze az effet, végül is a súlyozás miatt érdekes csak amúgy is. Az eff mellett meg nézhetné, hogy a tank típusok nincsenek-e nagyon egyenlőtlenül elosztva és javasolhatna egy másik 15-15 elosztást ugyanabból a 30 játékosból.
Csak tényleg pár apróság, mondjuk ha van 5-6 azonos típusú tank mindkét oldalon, akkor miért kell az egyik oldalra tenni a top klánok szakaszait a másikra meg nevenincs gyenge játékosokat? Láttam már ilyent. Meddig tartana az egyik erős szakaszt átrakni? Semeddig, és máris kiegyensúlyozottabb lenne a csata, érdekesebb, színvonalasabb, szórakoztatóbb mindenkinek, beleértve szerintem az érintett szakaszokat is, mert mi nekik ebben az élvezet? Ők négyen pillanatok alatt bedarálták az ellenfelet, nagyszerű.
A másik a tank típusok. Hányszor van olyan, hogy egyik oldal kapja a nehéz tankokat, a másik meg a batchatet meg medeket? Attól függ milyen pálya, nagyjából már sejteni is lehet a végkifejletet. Mennyiből állna kicsit megkereverni? Semmibe nem kerülne nekik.
Igazából mindenki az ilyen totál aránytalanságokra emlékszik. Az igaz, hogy nem minden csata ilyen, de ha tényleg szinte hót egyszerűen megoldható lenne, még talán én is leprogramoznám ezt nekik c++-ban, ha felfrissíteném az emlékeimet (értsd egyáltalán nem bonyolult programról van szó), akkor miért nem csinálják meg legalább ezt?
Érthetetlen tényleg. Addig rendben van, hogy egy tiszta, TÉNYLEGES véletlen számsorozat mellett, ha elég sokat játszol, akkor elvileg kiegyenlítődik a dolog, hogy melyik végén állsz
, de ez szimpla lustaság, nemtörődömség, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem tesznek még hozzá az MM-hez.
-
Patrick76496
őstag
válasz
mrszitya #15484 üzenetére
A SU-5 mocskos nagy troll gép volt 8.6 előtt, imádtam. Bár mint az FV, ez sem lőtt el messzire, viszont ez is nagyon pontos volt, plusz gyorsan töltött és célzott. HEAT-tel szarrá lehetett szopatni az embereket, a 225-ös (?) pen majdnem mindent átvitt. Volt is vele 2 sniper medálom, a találati arány meg 67% volt vele. Egy arty-val.
Szerintem inkább az arty-k miatt van camp, főleg nagy tierben. Imádom, amikor tele van a T10-es csata TD-kkel meg arty-kkal (márpedig általában az szokott lenni).
Nem bánnám, ha a játék csak T8-ig tartana. -
-
válasz
mrszitya #15327 üzenetére
"A rendszer csak a legerősebb 5-5 tank pontos egyensúlyát biztosítja" na az itt közel sem volt meg.....
"összességében legfeljebb 10%-kal lehet jobb egyik vagy másik csapat" hát ez sem.....
..."de eszembe nem jutott az MM-et hibáztatni, ha meghaltam" hol olvatad, hogy azért hibáztatom?"léci olvass vissza.... hol írtam ilyent? Még azt sem írtam, hogy meghaltam. Pusztán leírtam, hogy még a saját szabályai szerint is szar az MM.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mrszitya #14911 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Megtettem, amit nem akartam, de tanulságos kis történet. Rákattintottam a "Minimum" feliratra. A GPU most már fagyos, néha fel se akarja kapcsolni az órajelet, de sajnos nem lett sokkal több FPS-em. A Patch óta fullon 25-35, 40-es csúccsal és 19-es minimummal, így letakarékolva kapok egy 10-est pluszba...
-
Patrick76496
őstag
válasz
mrszitya #14327 üzenetére
A lövegeik jók, de a sebességet nem kompenzálja a páncél, mivel tele vannak weakspotokkal. Én nem tartom vissza a szubjektív véleményemet, megmondom, ha egy gép vagy pálya nem tetszik (ezért is van az off topic), aztán esetleg akad valaki, aki megvédi/az állításom ellen szól. Máskor más szid valamit, és ha nekem bejön az a valami, akkor én védem meg. Szeretek ilyen témában érvelgetni.
Én is szívesen "lehordanám a sárga földig"
Ki tart vissza?pl. a B1-et, hiszen valami brutálisan rosszak az egyes mutatói (DW2-vel együtt), de biztos van olyan, aki szeret velük kínlódni.
Asszem Cucuskának volt nagy kedvence a B1.(#14369) Enzolord: Nekem sem megy, még ha kiveszek minden modot, akkor sem. Viszont mák, hogy orosz szerveren ki tudtam próbálni, vicces volt.
- - - - - - - - - - - - - -
A csodacsapat: -
Bingisz
addikt
válasz
mrszitya #14386 üzenetére
Még egyszer mondom, hogy jobbnak tartom a WN8-at, mint a WN7-et, mert szűri a statpaddereket (nagyjából), de el van benne cseszve a skálázás. Nem az, hogy melyik szín honnan indul, hanem az, hogy amíg egy WN7/effi szerint jó játékos 1500 pontot kap, addig itt kap 2000 pontot, ami teljesen átláthatatlanná teszi a dolgot.
Azt akarom, hogy a Wn8-nál is 0 és ~2400 közötti skálán legyenek elhelyezve a játékosok.
-
dfsz34
őstag
válasz
mrszitya #14381 üzenetére
Az első csata szerintem dupla xp-s volt, de csak tipp, egyébként nincs a wn7-ben ekkora súlya a frag-nek, de mintha valahol olvastam volna, hogy bizonyos számoló progik megbolondulnak a napi dupla xp-től és nem kezelik helyesen.
Egyetértek Bingisszel, a skálázással van nagyon nagy baj. Egy zöld, kék wn8 játékos nagyon zsákbamacska, nem tudhatod, hogy tényleg számíthatsz rá vagy egy olyan valaki, aki éppen jól megy a wn8 húzó tankokkal.
Bármennyire is ríttak azon, hogy de hát bizonyos tankokkal lehet a wn7-t húzni, valahogy nekem sokkal megbízhatóbbnak tűnik és ha egy wn7 zöldet, kéket látok, akkor tudom, hogy ügyes játékos, nagy valószínűséggel tartani tudja azt az oldalt. Ha egy wn8 zöld vagy kék, akkor meg csak vakarom a fejem, hogy menjek oda erősítésnek, aztán több tank csak győz alapon vagy mehetek máshova, mert ők tartani fogják azt az oldalt.
Nekem ez a nagy bajom és ha hülye wn8 zöldet, kéket látok, akkor az gyakran a wn7 eggyel lejjebbi kategória alján van, sőt láttam már két kategóriával lejjebb levőt is, bár az így tényleg ritka. Sok játékosnál több száz pont különbség van a wn8 javára, de érdekes módon a teljesítmény mégsem azt tükrözi, hanem a wn7-t. Vannak kellemes meglepetések, de nagyon ritkán.
A táblázatodban is az látszik, azt fantasztikusan megoldották, hogy a lila, kék wn7 még nagyobb számot lát a neve mellett. Illetve nagyon nehézzé tették a stat húzást a népszerű tankokkal, ezt megoldották, de pont a közép részét meg összekutyulták és én személy szerint nem bízom a wn8-ban, mert teljesen félrevisz, ha ez alapján próbálok egy játékos erejére következtetni. A wn7 teljesen jól működött szerintem, ha jött egy zöld vagy kék szembe, akkor tudtam, hogy most össze kell kapnom magam, de a wn8 esetében szánalom mit művelnek. Főleg egyébként a zöld és kék kategóriát tették tönkre, legalábbis azokra jobban figyelek, de lehet, hogy a sárga és narancs is fel van borítva a wn8-al. A lila eddig is erős volt, most is az, de ha lehetett nem őket választottam ellenfélnek.
Nekem csak azért van fent az xwm, hogy információt adjon egy játékos várható erejéről, de ha fals és használhatatlan az infó, akkor menjenek a búsba a wn8-al együtt, maradok a sokkal jobban bevált wn7-nél. Nem érdekel mivel lehet húzni, de nagyon megbízhatóan megmondja, hogy kik az erős játékosok, ennyi kell nekem.
-
Bingisz
addikt
válasz
mrszitya #14381 üzenetére
Ha a WN8 kitalálói eszükben tartották volna azt, hogy a végeredménynek egy ugyan abban a tartományban mozgó értéket, mint az effi és a WN7, akkor nem lenne velem semmi bajom. De csakazért is elqrták, hogy a liláknak és a kékeknek nagyobb számot mutasson.
Az lenne jó, ha olyan számok jönnének ki, mint a WN7/effinél. Aki 1800 fölött van az lila, aki 1500 fölött az kék stb....Szóval nem a számítási módszerrel van bajom, mert bünteti a statpaddereket, hanem ezzel az elcseszett skálázással.
-
Tomi0703
addikt
válasz
mrszitya #14350 üzenetére
A Tigrisre előírt átlagsebzést én sem értem, kíváncsi lennék az okára. Amúgy jelen pillanatban az átlagsebzés 6-900 között mozog a t7-es nehéz tankoknál (vbaddict statja alapján), így aki 800 körül van, az már sárga, esetleg zöld...
Az mondjuk elég szánalmas, hogy annyi átlaggal zöldnek lehet lenni... A foshalmaz M4 45-tel is összehoztam 1485 átlagsebzést, úgy hogy utáltam a tankot és szarul is ment vele.
-
Flayer
senior tag
válasz
mrszitya #14340 üzenetére
Ja értem!
Nálam nincs túl nagy eltérés a wn7 és wn8 között pontosan 36 pont a wn8 javára!
Kb. hány pontnál kezd ez az érték bezöldülni?!
A wotinfo.hu oldalán már zöldnek kéne lenni de a játékban még nem vagyok az!
A noobmeter értéke megegyezik a játékkal tehát elvileg frissült az xvm! -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest