- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
-
lacibacsi
addikt
válasz
Cucuska2 #38995 üzenetére
Nem láncolgatni kel, hanem egy méreteset a motorjára, vagy az ammorack-re lőni. Vagy megáll néhány másodpercre és ott tudod hagyni, vagy rögtön távozik az örök vadászmezőkre. Ha háromszor belelősz (még ha csak láncolod is) az auto bann. Fellebbezésnek helye nincs. Ha meg szakaszban vagy, akkor a szakasz beoszthatja egymás között az ilyenek kilövését. Mindenkinek 1-2 lövés és a probléma megoldva, miközben nem fogsz kékülni.
Egyszer volt egy ilyen hazánkfia pár hónapja, aki a valami VK. akármi közepes tankkal akarta blokkolni a SU-100Y-om. A csata indulásakor konkrétan elém állt és bármerre próbáltam fordulni, nem engedett. Lőttem egyet a levegőbe (szándékosan fölé célozva), de nem ijesztette meg, továbbra is akadályozott. A második lövésem nem ment fölé... Miután távozott az élők sorából, végig anyázta a csetet, azonban akik látták az esetet mind leoltották a kis nyomorultat, nekem adva igazat.
-
rlazol
veterán
válasz
Cucuska2 #38999 üzenetére
az ilyennek permabant kéne adni.
nekem is volt hasonló, a Tiger (P)-met tartotta fel egy stuart(?). Kitoltam a frontvonalba...
máskor egyszerűen megálltam, beírtam a csapatnak, h mi van, és jeleztem, h NEM fogok belé lőni. egy idő után elkotródott.
Azt a szívességet nem teszem meg nekik, h beléjük lövök, mert arra mennek. -
Departed
őstag
válasz
Cucuska2 #38601 üzenetére
Nekem 50100 és 50120 van meg egyelőre.
Mindkettővel brutálisan nagy sebzéses meccseket szoktam sokszor menni. Csak emlékezni kell mindig hogy support+damagedealer tankok, akkor jó ha kemény heavy-vel megyek. Ő fölfog sebzést én meg osztom. Így használva szuper járgányok. -
diegho
nagyúr
válasz
Cucuska2 #38047 üzenetére
Én sosem tartottam az IS-8-at szar olyan szar tanknak, a páncélzata szemből fos, de oldalról ott a spaced armor, a sebessége király, a löveg szintén elég jó, összességében én szinttől függetlenül is jobb tanknak tartom, mint az IS-7, amit az a löveg teljesen szétcsesz, feltéve, hogy nem spammeled a goldot.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
Cucuska2 #35193 üzenetére
Látom de legalább a statod jobb mellé.
Annyira ugyan nem izgat de mégis szeretnék ügyelni a WN8 -am min. 700 körül tartani és mellette a továbbiakat is egálban tartani. Előző október havi küldi előtt (nem nagy szám csak nekem) 600 is volt a wn8 értékem, mára 540 -re süllyedt.
Sajnos sebzésben nem remekelek így többször halok meg mintsem kapjak egy jó csatát ahol meglövőm a saját hp-m ill. 3-4 killt is begyűjtők.Íme a mai 3x10 arany stat:
Nagy többségben hajnal három, négy óra magasságában játszom mikor az Eu1 szerveren max 9k játékos van fent. Mivel ma később megyek melózni így a mai adagot, nemrég mentem.
Hét csatából egy Pz IV H -al mentem mert húznom kellene.
Nemrég vettem meg és anno az első csatámban 3 kill, egész sikeres csatában, győzelemmel zárult.
Azóta szinte minden vele zajlott csatában vesztek és elsőként halok kb 148 wn8-al.Más:
WN8 -hoz miket számol?
Itt van két csatám adatai.
KV-1 és KV-1S bár nem hinném hogy ezen múlik.
Vesztes csatában, több sebzéssel, kevesebb egyéb történéssel, nagyobb értéket kapok míg a győztes csatában, több melóval szinte a felét.Más:
Új pályát senki nem vette észre az egyik korábbi linken?
Poland (first name – “Studyanki”)
-
törölt tag
válasz
Cucuska2 #34994 üzenetére
Gondolom a tanácstalanság nálad se abból áll, hogy leghátul kuksolsz, valahol a TD-k és az arty vonala között, hanem valami olyan helyen, hogy ha másra nem, de némi passzív spotra, vagy egy vakfolt figyelésére jó legyél.
Nekem csak attól szokott eldurranni az agyam, amikor valaki szándékosan barom.
Tehát nem tanácstalanságból, vagy rutintalanságból, vagy egyszerűen csak azért, mert gyenge játékos. -
szbalogh
addikt
válasz
Cucuska2 #34778 üzenetére
Engem szábolog-nak vagy sábi-nak ejtenek
Érdekes, hogy a mindenféle brit tájszólást megértek, de a franciák angolja valami förtelem. Van egy francia volt-munkatársam, aki ide házasodott Magyarországra. Na neki se a magyarját se az angolját nem értem néha... csak ha leírja facebook-on
-
nyunyu
félisten
válasz
Cucuska2 #34694 üzenetére
Miert pont a Dragon Ridgeet?
Masodik reinkarnacioja sem volt sokkal nepszerubb, mint az elso, tul meredek dombok miatt szivas volt lassabb tankokkal rajta menni.
Akcio 90%-a kb. a palya negyedet vette igenybe, palya bal oldalat meg egy-ket light/meden/bevallalosabb Hellcaton kivul senki sem hasznalta.Akkor mar inkabb a Severogorskot tegyek vissza, vagy a Pearl Rivert.
Vagy a Port is jo volt.Meg amugy is unom a Karelia, Siegfried Line, Sand River, Erlenberg assaultokat, kernem vissza a kerektavas Malinovkat, a balrol jobbra tamados, nem visszaepitett hidas Westfieldet, meg szivesen kempelnek ujra Prokhorovka dombteton is.
Gyokketto fps-sel biro uj mapokat meg hanyagoljuk (Kharkov, Stalingrad, Overlord...)
Na jo, Overlord az meg ugy-ahogy tetszik. -
PitLee
őstag
válasz
Cucuska2 #34576 üzenetére
Nem tanács csak találgatok az adott szitura.
Állsz vagy mész az észlelhetőséged ugyanaz így könnyeben tudsz pozíciót váltani
Ha ismered az észlehetőséged határait akkor a már mások által fel spotolt ellenfeleken kívül is világíthatsz, kereshetsz újakat a csapatod jobban tud tervezni ha látja az ellenség mocorgását és azok sem olyan bátrak ha ég a fejük felett a lámpa.
Ha más nincs akkor egy másik szögből piszkálod az ellent ha lehet 90° vagy afölötti szögben nem kellemes védekezni ha azt eléred, hogy a tornyát rád fordítsa már kedvezel a baráti tankoknak vagy a fedezék mögül kigurul és leláncolod és ott marad a prédának, ennek a top változata az amikor ellenfelet akkor láncolod mikor ép előjönne vagy vissza megy és a tornya a fedezék mögött van és nem tud vissza lőni az orra meg kint marad.
Van még a hátrább vagy, mint a heavy-k egy kicsivel de mégis tied a spot sebzés, mert neked van távcsöveid így te "közvetíted" a mecset. (legalábbis régen működött néha) -
rlazol
veterán
válasz
rohadtul csata függő.
Nem írtad, melyik oldalon voltál, Live oakson meg lehet próbálni elkanyarodni a TD domb alatt az arty felé vagy a heavyk hátába, ha minden kötél szakad.De ha egyszer már mindenhonnan jönnek, akkor mindegy, h milyen tankkal vagy. Lighttal amúgy spottolok amíg hagynak (és Live Okason még valamennyire lehet is), aztán megpróbálom a sebességemet kihasználva valakinek a hátába kerülni. Magányos célpontok, főleg, ha le is vannak harcolva és mással foglalkoznak finomak lehetnek.
Persze nem egyszerű, de lighttal +3Tben semmi se az. -
Because
őstag
válasz
lightként elvárt dolog állítólag, hogy menj spotolni ha kapsz támogatást ha nem. ha hátul maradsz szar vagy ha meghalsz hamar szar vagy, ha menet közben kérnek meg, hogy menj ide-oda és kilőnek szar vagy... az nem baj ha közben ők egyetlen találatot se tudnak bevinni vagy éppen bujkálnak mert gyenge a páncél stb.
-
törölt tag
válasz
Cucuska2 #34521 üzenetére
Szoktam lighttal menni, ha nem is vagyok túl jó vele.
Ismerem a lehetőségeit és a korlátait, egy adott szituhoz viszonyítva.
Amikor viszont azt látom, hogy a scoutunk td-t játszik a frontvonal mögött 200 méterrel, miközben a felspottolnatlan ellen épp a csapatunkat aprítja, akkor nem szokott érdekelni hogy lila az illető, gond nélkül kiszedem. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Cucuska2 #33918 üzenetére
Szép de sajnos a fórum ura szerint te csak egy átlag alatti játékos vagy , mert 2500 WN8 alatt nincs élet
Viccet és iróniát félretéve ha első ha nem akkor is szép eredmény.
Csape .:Az ilyenekkel nem éri meg leállni , mert nem vagytok egy szinten így ő nem is érteheti mire gondolsz.
-
woryz
senior tag
válasz
Cucuska2 #33780 üzenetére
Cucuska2 (#33780): Jacktor Mod Pack v1.5 - 0.9.10 van fönn. Este leszedem, és megpróbálom nélküle. Gyorsan rápillantottam, nincsen benne ilyen mod...
kchryss(#33781) : Nem fogok ennyire szuttyogni vele, leszedem a mod packet és felteszem azt a pár modot külön amire "szükségem" van.
Persze először kipróbálom csak az alapjátékkal.
Bingisz (#33782): És ez hogy hiányozhat? Vissza lehet tenni valahogy? És az én célkeresztem akkor mit mutat?
Végül kiszedtem a pipát a szerver oldali célkereszt elöl, hátha segít, nem (vagy nem látványos) volt a javulás...
kchryss (#33783) : Kicsit iszok már össze-vissza beszélek...
Kb 5 secig toltam felvelé az egeret, utána próbáltam finoman visszafelé közelíteni a tankra. Csak mondom, amikor ezt csináltam, még nem fogyasztottam...
Viszont hasonlót csinál(t?) sniper modban is, ott aztán végképp nem tudtam mit kezdeni vele... Bújik az ellen Karelián a dobok között, és nem tudok ráközelíteni, hát kicsit frusztrált a szitu...
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Cucuska2 #33593 üzenetére
Szia szívesen látunk ! A Fransziám nem a legjobb ,de a csigát szeretem
Egyenlőre jó lenne ha összejönne pár ember aztán ezekkel lehetne menni egy teszt kört , hogy mégis van e reális esély bármire is és akkor lehet beszélni Tierről . Persze nyitott vagyok minden más lehetőségre !
-
-
KisApám
addikt
válasz
Cucuska2 #33259 üzenetére
Akkor másképp játszunk de nagyon.
Én a térképet nézem, hova helyezkedjek, milyen tank van arra (saját ill. ellenség), és kb. 8000 csatával már tudom nagyjából, hol lőhető be az a tank. Nem kell erre a tank ikonon jelezni a páncélvastagságot, miegybet. A HP érték meg megint nem érdekel engemet, azt lövöm, akit meg tudok lőni.
Ahány játékos, majdnem annyi féle.
És azok közül is sokan nem nagyon tudják használni a tankjukat. Mint pl.:
legutóbb 1 Churchill és 1 Matilda csapattársnak hiába mondom, hogy menjenek foglalni, mert az ellenséges tank mindjárt a bázisunkon van és befoglal, nem, ezek - ügye 2 "gyors" tank - elindulnak az ellen bázisától foglalás helyett vissza a bázisunkra elkapni a maradék ellenséges tankot... talán a harmadútig eljutottak, ki is kaptunk... Pedig krva egyszerű volt a megoldás a nyesésre. -
KisApám
addikt
válasz
Cucuska2 #33178 üzenetére
Szoktad nézni meccs közben azokat a HP kijelzőket a minimapon illetve a fent a neveknél?
Szoktad nézni a tankikonokon azokat a számokat (péncélzat vastagtság, miegyéb)?Nekem volt fent hasonló, de leszedtem, soha nem néztem rá. Inkább zavaró volt.
A minimapot bámulom sokat, hogy hova helyezkedjek, merre menjek.Pl. nem szaladok el messzire egy olyan tankra, aminek kevés a HP-ja, ezért nincs is fent olyan MOD.
Úgy is az a lényeg, hogy be tudom-e lőni, ha előttem is van 2 tank, és az egyik alacsony HP-n.Olyan MODokat használok, mint amiket pl. JaquelineX (EU) vagy sela (NA).
Pl. mutatja a felspotolt ellen irányát, illetve színkóddal, hogy rám tud-e lőni (vagy másképp mondva én rá).---------
De látom, hogy közben változott a helyzet
-
jozefgucci1
addikt
-
emre
veterán
válasz
Cucuska2 #33178 üzenetére
A tank ikonok rondák, és nem is lehet látni őket rendesen, szerintem keress másikat fajtát.
Ja meg a minimap is szar.
És a videó végére meg tegyél be a csata eredmény képeket, szépen sorban, de ne csak épp felvillanjon, nem reakció teszt ez, hogy meg tudom-e az adott pillanatban állítani, hogy megnézzem az adatokat.
mod: a hitzone skin nekem tetszik, maradhat.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest