- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
válasz
Veatta #52728 üzenetére
Az elején ki kellett választani, hogy melyik tankra szeretnél álcát. E3, az obj705 vagy a...121? Utolsót nem tudom.
Amelyiket kiválasztottad, annak a tanknak menj az külső, optikai tuning változtató menüjébe - tank alatt a jobb oldali menüpont - és ott keresd meg az álca stílust. Ha nincs ilyen tankod, akkor szerezd meg :)
-
ooloo
őstag
válasz
Veatta #52728 üzenetére
Majd a fejezet végén kapod meg egyben ..... azaz , ha teljesíted az 50 szakaszt . Ez a stílus 4 darabra van szedve , és mind a négyet meg kell szerezned , hogy megkaphasd magát az álcastílust . Most a harmadik darabnál tartasz , ha jobban megfigyeled a jutalomra vitt egérnél felugrik az információ .
-
emre
veterán
-
-
szbalogh
addikt
válasz
Veatta #36955 üzenetére
Ha sikerül a másodlagos is, akkor igen. De a nőcik miatt van még kettő nehéztankos. Bár épp azt néztem, hogy az eddigi háromnak megfelel a képzettsége az 10-es orosz medekhez. A 430-ba gondoltam tenni a 4 nőt és akkor nem kell tovább hajkurászni az ötödiket
Meg akkor az eredeti 430-ba való 4 skilles med legénység maradhat a T-34-85-ben. Jó lesz későbbi küldetésekre meg SH-ra de főleg örömjátékra.
-
Kakumix
senior tag
-
-
-
Because
őstag
-
emre
veterán
-
jagada
addikt
válasz
Veatta #34187 üzenetére
Persze, mert vannak olyan mazochisták akik 5 fps-el játszák a játékot és csodálkoznak, hogy a diafilm szerű képkockák közben nem találnak el semmit még a közvetlen közelükben sem, mert mire klikkelnek egyet az ellenfél már háromszor megkerülte őket.
Találkoztam nem egy ilyennel, amikor meg rákérdeztem ,hogy egyedüli top tankként, hogyan sikerült 0-t sebezni és öletni meg magát 2 tierrel kisebb papír tankoktól azt válaszolta, hogy szar a netje. Csak tudnám, hogy akkor minek erölteti ezt az egészet és, hogy egyáltalán mit élvez benne?? -
galervin93
addikt
válasz
Veatta #29411 üzenetére
El sem merem képzelni. :-) Picit még szoknom kell a sebességet, túl sokszor trackelem még magam. :-D Meg az ia idegesítő, hogy elakad a dombokon sok helyek. Persze ez a fizika.miatt van, de idegesítő tud néha lenni.
Mindenesetre nagyon várom már a hölgyeket bele. Igaz úgy tervezem hogy amint meglesz a negyedik hölgy megy is a T37-be. De hogy a garázsban marad, az tuti.
Picit lassú a lövedék, de meg lehet szokni, Pláne hogy közelharcos. Nagyon tetszik a tank és a stílus is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest