- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
Stigma.HC #52108 üzenetére
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad .. "Ha elég bátrak a társak és hajlandóak jönni akkor igen szépen lehet pusztítani" . Egységben az erő !
Elég jól megy ma is ? Igeeennnn ? Majd válogat melléd olyan csapattársakat akik más úton járnak .
Ami azt illeti nekem sincs okom panaszra a tegnapi napra vonatkozólag.
-
ooloo
őstag
válasz
Stigma.HC #51738 üzenetére
Azzal , hogy hátul a dűnék között maradtak , még a lehetőséget is elvesztették , hogy szépítsenek a csata végeredményén . Azt nem mondom , hogy megnyerik a csapatnak a csatát de azt lehetne mondani , hogy megpróbálták . Ez egy játék ... itt nincs hősiesség , önfeláldozás és az , hogy nem hagyunk senkit hátra .
-
e-newsee
addikt
válasz
Stigma.HC #51373 üzenetére
Ez igaz. Tegnap egyedül tartottam fel pár tankot Karelián. Volt egy T-10, T26E4, és egy T95. Persze kellett a háttérből messziről egy Mauschen és egy Skorpi, de ha lett volna vér az ellenfél pucájában, akkor rámesnek, és lazán meglesznek reggelire.
Csata után rámírt a Mauschen, hogy szép volt, szépen tartottam őket, amíg ők csipegettek.
Azt nem firtattam, hogy mit keresett majd 400 méterre az akciótól a TD bokorban egy top heavy. -
-
lacibacsi
addikt
válasz
Stigma.HC #47814 üzenetére
Huhh! Ez a videó mellbe vágott! Még soha nem használtam ilyen csalást (sem) és nem is nagyon foglalkoztam azzal, hogy mire képes. De így nézve a dolgot... hát komoly előnyt ad az, hogy nem zavarnak a bokrok. De azt hiszem, hogy hülye gyerekek kezében ez sem gyógyszer a sz@r wn8 kezelésére, mert azért azt tudni kell nagyon, hogy hol vannak eredetileg azok a bokrok, amik engem elrejthetnek. Amúgy a célkereszt is érdekesen ugrik néha... Egy pici aimbot-tal van netán spékelve a játék?
-
KisApám
addikt
válasz
Stigma.HC #47814 üzenetére
HA felraknék én is egy hasonló REPLAY videót összehasonlítva pl. a (1) reload timer-rel és a (2) gun direction moddal egy ezek nélküli csatát, hogy a nép megnézze, mennyi segítséget ad(hat), akkor én is csaló volnék? NEM. Oda is van írva, hogy REPLAY videó, az illető úgy érti, hogy meg van a rendes, MOD nélküli csata "felvétele" és visszajátszás előtt felrakta a tundra modot, hogy megnézze mindenki, milyen, hogy, merre.
Ennyi.
Honnan szűrted le, hogy rendszeresen használja, csal vele?"Mindkét kép replay fájlból lett felvéve!"
-
-
infectedmann
őstag
válasz
Stigma.HC #46919 üzenetére
Én megsebeztem, amit meg tudtam minden csatában, de gondolom nem tőlem várja el a matchmaking meg a Wargaming, hogy lehozzam a csatát nyolcass tankkal tízes tier magasságban, amikor nem csak két-három tízes tank van. A többi csatában meg egyszerűen szépen megpusztultak a csapattársak, ott hagytak 3-4 tankkal szemben. Teljesen rosszul pozicináltak. Egy oldalt rusholtak, de azt is elbukták.
Sorolhatnám14 vesztes csatából talán négy csatában nem tudtam meglőni adott tankkal az átlag sebzésemet, de legtöbsször még annak a dupláját is megsebeztem. 7 killes csatát is butkunk el. Annál többet már tényleg nem tudtam hozzá tenni
Talán a két órás XP boost áldása lehetett ez a remek széria.
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
Stigma.HC #44405 üzenetére
Jól megy az neki. Ez a kép elég hiányos! Nem ennyi tankja van. T10-zel is nyomja (vagy nyomta?), nem is rosszul.
[lBigPrankL] -
Enzolord
addikt
válasz
Stigma.HC #41994 üzenetére
Visszaküldtem legózni, azután bátran letiltottam a rákba..
Nehogy én is írjak WGnek fenyegetésért és becsületsértésért.. Én csalni?(#41995) emre na szép.. Te csak dobd el a Clint Eastwood..
És a klánvezírséghez Zilla kihűlt elhamvasztott megrágott kikakált elásott testén át vezet az út -
Szepi1979
senior tag
válasz
Stigma.HC #41990 üzenetére
Megy az fullHD-ban is, 20-35 fps durván megvan vele, élmény így a játék!
Mondjuk bokor mögé csak óvatosan állj be!Jozef Esett is abból az amúgy sem sok véjenyolcból. Bebizonyítottam hogy a gyenge gép komolyan rányomja a bélyegét a teljesítményre. Lehet hogy nincs is annyi tomato, csiszolatlan gyémánt mind csak rossz gépen játszik!
-
emre
veterán
válasz
Stigma.HC #41392 üzenetére
Pedig épp írni akartam mert azért van aki részére szívesen megosztom a tapasztalataimat.
Én nem mondom hogy nem írok, de kétszer is meggondolom, hogy kinek és mit.
De a véleményem továbbra is fenntartom, az on topikban vak vezet világtalant.Van mentése valakinek a bukott gazda törölt hszéről?
Küldje el külön kérés nélkül pls. -
emre
veterán
válasz
Stigma.HC #40750 üzenetére
Hát dehogynem. Én most épp azt csinálom.
(#40753) Enzolord
höhöhö, álmodik a nyomor?
Figyelem ex cvakkosok, mindenki lépjen be a kh-ba, és utálja ki a régieket.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Stigma.HC #39915 üzenetére
NA megnéztem én is ezt az e100 meccset. Így pártatlanul mondom: Nekem csak az AX blokk szúrt szemet, de szerintem nem direkt volt, csak biztos úgy volt vele, hogy kikerüli tolatáskor.
Amúgy a medeken ment el a meccs, meg az, hogy mindenki baloldalra ment, így nem volt nehéz bekeríteni őket. Az ilyen csaták szoktak 0:15 el végződni. Itt még aránylag a 2 e100 nyomult is előre, csak nem volt support.
-
h1mpi
félisten
válasz
Stigma.HC #39932 üzenetére
De most komolyan 1200-as WN8-as playerről beszélünk, mit várt el a "mester"? Még ha szintén unicum lett volna, de nem, egy sima átlag vagy azalatti player ennyit tud, főleg lightal t10-ben. Gondolom Te, mint jó player egyetértesz, hogy nem a RU-n ment el e meccs, hanem a bot teamen, akik balra mentek.
-
kchryss
veterán
válasz
Emlékezve mennyire szerették egymást itt a fórumon, azon csodálkoztam, hogy nem lőtték ki egymást.
Taktikai elemzésre nem vállalkozom, nem is vagyok olyan szinten hogy megtehessem és lehet én sem csináltam volna jobban. De ez a komment a meccs végén nem tudom mire fel volt, mert finoman szólva nem az E100-akon ment el a meccs: -
h1mpi
félisten
válasz
Miért mit várt a RU-tól, hogy megnyeri Nekik a csatát? Onnan azt csinálta amit kell vesztett csatában, csipegetett még.. Saját magát nézze meg, hogy nem engedte vissza az AX-et, akit kilőttek miatta és jogosan botozta, illetve spammolta a HEAT-et és pattogott vele mindenről... Nem egy diegho szint az biztos...
-
emre
veterán
válasz
Stigma.HC #39267 üzenetére
Lassan el is lehetne kezdeni szervezni hogy hol és kb. mikor legyen.
Én nyáron egy alföldi túrát tervezek, lehet ezt is meg fogom nézni. -
TESCO-Zsömle
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Egy óra, két rendszer
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest