-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MinionFlasH #39222 üzenetére
Tesztszerveren mindig meglepődök, hogy a grafikát meddig fel tudom csavarni, és milyen jól megy, aztán pedig a sima klienst teliszórom modokkal, és döglassú visszavett grafikával is.
-
A válasz...
Hello Tank Commander,
Thank you for contacting our Support Team.
Since our introduction of the auto-ban tool for Team Killers our department does not deal with these issues manually any more, the auto ban works adding up how much team damage a player does to his own team-mates and where he hits. This sum goes from game to game and once a certain threshold is reached… The player is banned.
We consider team damage to be any hits on a friendly target. This brings me to the other side of the issue, your retaliation; if you shoot back you will get the same treatment from the automatic tool, as it does not discern between aggression and self-defense.
You can find more information about this automated system here: http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/32543-team-kill-autosystem/
We have put in place an in-game report system in order for you report unfair behavior or insults directly to us. To use this system simply press ctrl right click on the person's name and select complain and then "insult and provocation" for example. Here is an article about this system that you can read in order to inform youreself further: https://eu.wargaming.net/support/Knowledgebase/Article/View/66/18/how-do-i-report-an-in-game-rule-violation Rest assured that the system always takes the appropriate measures against them so that they don't do it again. Also, this tool takes into account if somebody is doing this all the time and the measures taken will become more and more severe.
There is no appeal possible for a Teamkill sanction. Keep in mind that the penalties increase exponentially, so if you don’t repeat the infraction you should be safe, but if you do, you might find yourself banned for longer periods of time
I hope we have you back in the game soon enough.
Kind Regards,
-
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
válasz
Enzolord #38997 üzenetére
Úgy tudom, hogy szigorítottak, meg egy fél éve is volt hasonló esetem. Volt olyan napom, hogy 50 csatából legalább háromszor lőttek meg, és én ezt szívesen viszonoztam. Azért is akarok nekik írni, hogy legközelebb ne három naposat vagy egy hetest kapjak.
És nem, a T-10-re nem áll rá a kezem. -
Blokkolt a csata első pillanatától kezdve egy CDC. Hiába akartam valamilyen irányba menni, nem engedett. Láncot lőttem neki, hogy elférjek, csak 0 dmg-est, a harmadik ilyen után bekékültem. Elkezdett rám lőni, én visszalőttem, és kaptam 1 nap bant. Ilyenkor van valami, amit lehet tenni, support, valami? Van a szakasztársamnak replaye, ha számít. IS-8-cal voltam.
Gondolom a statom/top tank létem nem tetszett neki, természetesen vérvörös volt. -
válasz
csapee #38971 üzenetére
A helyezkedés a legeslegfontosabb. Ha tudod, milyen tankkal milyen csapatban hova érdemes menni, akkor már jó vagy, mert az ellenséget csak eltalálod, a játékmechanika meg nem valami bonyolult. A többi pedig legtöbbször magától alakul ki, próbálkozással tanulsz a legjobban. Pont ezért értelmetlen legjobb csaták replayeket nézegetni, mert azokból nem sokat tanul az ember. Legtöbbször bemegy a közismert jó helyre mondjuk meddel, és pumpálja ki magából a lövéseket.
-
válasz
szbalogh #38561 üzenetére
Miután kimosod, utána hagyod jó sokáig száradni, mert sokkal többször teszik úgy tönkre az emberek az elázott dolgokat, hogy a zárlat akkor keletkezik, amikor még egy kis folyadék van az eszközben. Várd meg, amíg tutira kiszárad, és akkor jó eséllyel nem lesz baja, amikor bekapcsolod.
-
Emre mindig is szimpatikus pali volt, de most mi történt?
Nem mintha bajom lenne vele, csak kicsit lemaradtam. Egy Loltrakiban ülve legyőzte az ontopik trolljait?
-
Az AMX 12t-nek viszonylag magas a penje, de inkább az a lényeg, hogy valamilyen szinten irreális, hogy egy mozgó scout szemből belő engem 300 méterről. Tény, hogy nem viszi szemből a tankokat, de egy percig nem az a feladata, hogy átüsse szemből. Hülyeség volt a kredites gold ammo.
A kérdésedre válaszolva - én igen, azzal lőttem, és most is azzal lőném őket. (és a profilomat megnézheted, ha azt hiszed, hogy úgy nem lehet játszani...)
-
Hihetetlen ez az IS-8. Eddig utáltam, sosem tudtam vele játszani, és kb. 1 éve láttam egy videót, hogy az IS-3 fenekével milyen jól lehet sidescrape-elni. Ahhoz a tankhoz hülyeségnek tartom, mert elég erős az orra, és túl lomha, hogy lehessen vele normálisan forogni. Viszont tegnap jutott eszembe, hogy az IS-8-cal is meg lehetne csinálnom, és azóta zsinórban jönnek az acélfalak, a 3k+ sebzéses körök lassan átlagosak, és nagyon élvezem vele a játékot.
-
Azt ugye tudod, hogy én azt akkor vettem meg, amikor behozták, 2 hónapig játszottam vele, az eredeti, nem nerfelt állapotában, és azután, amikor nerfelték, akkor vissza lehetett adni goldért. Na akkor adtam el. Szemből az alján lévő spaced armor belőhetetlen volt, most pedig az alsó lemez alját 220 körül simán át lehet lőni.
-
Ez a T-22 elég OP szörnyeteg lesz, a WG bevallása szerint is. Hogy minek ilyen tank a játékba...
-
válasz
szallasi007 #35925 üzenetére
Hogy én hogy' szoktam őket utálni, amikor éppen az AMX 30-cal osztom az áldást.
Raktam az AMX 30-ra ישראל zászlót, csak azért, hogyha zsidóznak, akkor magamra tudjam venni. Bár tízből tíz embernek nem tűnik fel. Ja, meg +5% RNG.
-
válasz
lacibacsi #35753 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy (hatodik érzék + álca), (álca + vegyes), harmadiknak ami értelmes még maradt, ha nincs más, akkor a repair, és ahogy a harmadik skill a végéhez közeledik, és jön újraosztásos akció, akkor egyet tolok a skillsoron, bia + álca + vegyes, és negyediknek olyannak kéne fejlődnie, ami nem csak 100%-on ad bónuszt.
-
válasz
galervin93 #35545 üzenetére
Szerintem valami prémes inv kód biztos van elérhető valahol.
-
válasz
diegho #35466 üzenetére
Én eddig nem voltam valami nagy unicum, de az AMX30-nál kezdem azt érezni, hogy 2800-at simán tudok vele hozni átlagban. Nem voltam sosem nagy medes, a T-54-et szeretem, csak játszani nem tudok vele, de az AMX 30 hihetetlenül jó tank!
Viszont a PT A ágyú buff miatt lehet, hogy már annak jobb az ágyúja.
-
válasz
SoulReaver #34896 üzenetére
Nekem elő szokott fordulni, hogy nem tudok sebezni a csapat 10 tagjával együtt.
-
válasz
szallasi007 #34745 üzenetére
Uninstallálom a klienst, hogy a 300 wn8-as fő accomon kilőjön az arty. Noob fag stupid.
-
Én a kékkel jelölt pöttynél álltam. (Igazából a domb másik, déli oldalán, de nagyjából jó, abban a krumpliban.)
Ott állt még rajtam kívül 3 (?4) csapattárs TD, visszajött az ominózus 10-es ruszki med játékos, a heavyk meg bent a városban ácsorogtak. Az ellenséges TD azt hiszem JPE100 volt, már csak méretéből adódóan is, ha nem a városban van, akkor vagy ő is elindult taktikmanként hosszún, vagy a bepöttyözött helyen állt. Délről 3 tizes med jött. Én lőttem a déli töltésen lévő medeket és RU 251-et, és ekkor volt az, hogy a T62A belém lőtt, hogy miért nem spotolok.Szerk.: Tök szép ábra lett!
-
Live Oakson volt olyan, hogy ülök az AMX 13 90-ben, oldalanként 3 scout, BT11. Ellenségnél tier 10-ben med túlsúly van, így a híd felől a 3v2 helyzetet lehozták, nálunk a heavyk a városban vannak. Na, én ilyen helyzetben nem tudom, hogy mit kéne csinálni scouttal, lévén bármerről célpont vagyok, mert a pályát lefedték. Ezért leültem hátul lövöldözni az ellenséges medekre a TD-k mellé. Erre jön a 300 hp-s, éppen hogy túlélte az ellenséges medekkel való összetűzés, belém lő, nekem jön, majd beírja, hogy mekkora sz@r szemét sz@r alak vagyok, statpadder, meg barom, hogy hátul állok. Meguntam, mivel nem hagyott célozni, ezért kilőttem. Erre a csapattárs Obj 704 kilőtt, és már 10 csata óta kék vagyok.
-
-
Hú gyerekek, ez a Chaffee mennyire hihetetlenül sz@r lett, mióta nerfelték! Valami leírhatatlan!
-
Az AMX 30 az eddigi WoT-os pályafutásom legjobb tankja. Jó ágyú, jó alfa, eszméletlen gyors, a végsebessége több az AMX 13 90-nél, síkon 65-66-nal megy, és van -8 fokos gun depression. A pancél hülye alakja miatt néha pattint. Hátránynak mondjuk azt tudom felhozni, hogy könnyen gyullad, így automata tűzoltókészletet használok, és a modul/legénységi sérülésekre is hajlamos. De amíg nem találják el, addig fantasztikus. Legtöbb csatában a damagelogom úgy szokott kinézni, hogy -1000 egy artytól, és annyi sebzés bekapott találat a körre.
-
-
válasz
jozefgucci1 #34379 üzenetére
Lehet csak megunta a légkört.
-
-
válasz
MinionFlasH #34257 üzenetére
9,3 GB, 2,5 óra alatt lent lenne, de nem kell a csíkot bámulni, hanem tudsz közben mást csinálni, de te tudod... "
"
-
válasz
MinionFlasH #34254 üzenetére
Tölts le egy 0.9.8-as klienst, és meg tudod nézni.
-
-
Szerintem az amerikai heavyk jók nagyon tanulóágnak. Mély taktikai megfontolás nem kell, oda mész, ahol domb van.
-
-
válasz
virkir #33761 üzenetére
Szerintem elég jó az ágyúja, gyorsan szűkül, nem ugrik nagyon szét a célkereszt, gyors is, gyorsan betáraz, a 3,33 megszokható. Nekem nagyon tetszett, egyszerűen imádtam!
De akkor ezek szerint bennem van a baj, és valójában egy pocsék tank?
Szerk: a végén már azért nem játszottam vele, mert sajnáltam eladni.
-
válasz
jozefgucci1 #33594 üzenetére
A franciák sem szeretik többségben a csigát. Mert van más 7v7 a 7/42-n kívül?
-
válasz
jozefgucci1 #33591 üzenetére
Én is szívesen beszállok. Mi kell hozzá T8-ban? Vagy T1-et hozzak? Van remek T1 Cunningham legénységem!
-
A végét nagyon elszúrtam, és ez volt az egyik utolsó csatám ezzel a tankkal. Nagyon szerettem, remek tank. Emlékszem, hogy a második csatámban kaptam meg vele az ászt, Lakeville-en.
Youtube videó formában itt van.
Ja, és egy ettől független kiakadás:
Mi az Istenért kell minimum átlagXP-t megadni a klánoknak? Nekem 586, mert nagyon ritkán van prémem, erre van egy klán, ahol 750 a minimum. Az elég nehéz, ahhoz minimum super unicumnak kéne lennem...
-
Na, kellet már ez a patch, most például kidobott csata közben.
-
Háhá!
Mines-on letolta a 13 90-emet a szövetséges 121. -
Köszönöm az észrevételeket!
Amúgy már ritkítottam a modokon, de akkor ki is törlöm az összeset. És rakok fel wotreplayre csata végit.
Még ma megcsinálom!Szerk: remélem nem hiszitek azt, hogy a mod játszik helyettem.
Szerk2: ja, itt valaki panaszkodott a sebzés miatt - ez nem olyan kör volt pont, egyrészt, másrészt pedig nem jött össze.
-
válasz
jozefgucci1 #33174 üzenetére
Ez itt milyen? Az a baj, hogy a kommentározáshoz nem tudok eleget, nem akarok butaságot mondani.
Szerk: 1080p 60 fps lesz, ha befejezi a feldolgozást.
-
válasz
jozefgucci1 #33167 üzenetére
Ha csinálok ilyen videót, bekerülhetek?
Szerk: jól nézünk ki, most jött patch, én meg már lefrissítettem.
Szerk2: Erről az oldalról tudtunk? Fantasztikus, ez kellett nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest