- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
Lehet hogy a majad rakoncatlankodik , registry hack-el az us-t nem lehetne valahogy kikapcsolni ? Xda-n nincs info rola?
Mas az outlook postaban mi az oka hogy a csatolmanyt nem tudom letolteni , nem is jelzi hogy az is tartozik az emailhez? Ja asztali kliensen detto ... de ott a thunderbird legalabb megoldas az ilyen gondokra ...
Nem ismersz/tek patentul mukodo email klienst w10m-re ?[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ZavaBalazs
őstag
-
Aethelstone
addikt
Én pont most gondolkodom egy 950-es vásárláson, mivel egész jó áron lehet már kapni
Miért? Telefonálni lehet vele, SMS-t lehet küldeni, emailt lehet kezelni, böngészni lehet vele...kb
Korábban 640-em volt, tény, hogy bagóért (18K) szórtam el nyár végén. (Címem a szerkesztőségben, jöhet a sör )
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Sjkolrd
aktív tag
Az igazság az, hogy K4jusz-nak igaza van, válaszaid ...., és a legnagyobb rinyalas te csinálod, meg meg par ide benéző,vissza járó vendég..minden frissítésnél van egy hülye megjegyzés stb, az általatok tapasztalt hibák töredékével nem találkoztam, és a w10-t sokáig 930-on teszteltem,majd 950-re váltottam..Amik voltak is hibák inkább az insider ring miatt voltak..Az általad kreált telepítési útmutató is egy lehetőség volt semmi más, de úgy hirdetted mint egy szent igét.(nem kötekedés kepp említettem meg) Vannak hibák mint minden rendszeren, aki Win-re vált az tudja,hogy MS későn lepett( v. túlságosan is hamar akart vmi-t mutatni amire meg nem all készen a világ.) Lehet szidni a wp8/8.1 majd w10,de tisztan látszik miben gondolkdik az MS, es az nem okosmobil!, mert ezek mar rég nem mobilok. Érdekes, hogy a samu is egy a Continuumhoz hasonlító rendszeren dolgozik..Az meg hogy a Continuum nem megy vagy gyenge próbálkozás, az uwp app miatt van, semmi mas, mert arra hogy leülj egy monitor elé a telefonoddal, s netet,olvas,videokat nézzél rajta tökéletes, meg az office-t is használtam rajta. A többi meg értendően az appok lehetőségen múlik. Nem fenyezem az MS-t, de tegyünk mar rendet a fejekbe..
-
K4jusz
tag
Arról kellene írni, hogy van xy bug, más is tapasztalja-e, van-e trükk, megoldás, kijavult-e valami az új buildben, érdekes jövőbeli lehetőségek etc... Helyette a rinyálásod megy oldalakon keresztül. Mindenki, aki ebbe a topicba bejön, már rég tudja, hogy az MS elszúrta. Tény. Pont. Lépj túl rajta.
-
-
Partyface007
őstag
az tény hogy sokára javítanak ki bizonyos dolgokat és lassú a fejlesztés üteme, nem tagadom hogy van sok hiba / hiányosság sőt még egy csomó tervezési hülyeség is. Messze nem tökéletes ez tény
én tavasszal használtam utoljára w10m-et az akkori állapothoz képest van fejlődés, elég jelentős
most élesben pár napja használom és lehet én is ideges leszek ha a következő frissítéssel nemhogy javítanak hanem elrontanak valamit de jelenleg használhatónak érzem a telefont arra amire nekem kell. ezzel a chipsettel sokkal gördülékenyebb a telefon mint vártam a beszédminőség pedig tökéletes (szerintem jobb mint a z5 compactom-on)
és unalmas (ezt most ne vedd magadra) már állandóan azt olvasni hogy minden szar, android se tökéletes (aláírom az jóval fejletebb de egyben pl sokkal sérülékenyebb is) sőt ahogy hallom iOS is egyre több hibát tartalmaz (tudom ott legalább általában hamar kész a javítás is)
el kell egyelőre fogadni a gyengeségeket / hiányosságokat vagy aki erre nem képes az váltson platformot, nem kötelező használni (szintén ne vedd magadra tudom hogy neked tetszik a wm)
mióta x86-os kódot lehet futtatni ARM-en azóta elég bizakodó vagyok a Surface phone jövőjét illetően, meglepne ha nem használnák ki a lehetőséget
[ Szerkesztve ]
-
-
Partyface007
őstag
kinek mi
ha ennyire app fan vagy akkor tényleg váltani kell platformot..
amit én használok napi szinten minden van (e-mail, whatsapp,viber, wake on lan, ssh, remote desktop)
Facebook, twitter,....stb. nem érdekel kinőttem már ebből
kamera 650-ben nem a legjobb de olyan még nem volt hogy nem készített volna el egy képet (komoly fényképre ott a tükörreflexes gépem, ahoz képest még a lumia 1020 is csak egy gagyi valami :-) )
szóval vagy a 950-ek szériahibásak vagy nem értem ezt a kamera dolgot se, gondolom kipróbáltad már memóriakártya nélkül is...
-
Értem es maximalisan igazat adok neked.
Tudod en is imádtam a winfont...
De ami nem megy, nem szabad erőltetni.
Nálam azóta egy Honor 8 hasít, a p8 lite után es tényleg hasítAz E kérlek alasan, az ELAC házimozi hangfalam márka neve...
Lelkes rajongója vagyok az ELACnak
Es igen, annyira rajongok érte hogy a nevemre vettem őket[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mtm800
senior tag
Ezzel én is így vagyok kb....nem fogom eladni a 950 xl-t akármilyen esetlen is a rendszer. Egyszerűen jó ránézni a készülékre is a csempékre is....szal marad.Nálam is mellette ott sz s7 e és a mate 9 ....és igen ott pöcc, röff minden....na de akkor is...tudom hülye vagyok, de jó kézbe fogni. .
-
-
simsala
csendes tag
Ha a OneDrive tárhely a lényeg én az 1 TB előfizetést úgy oldottam meg, hogy előfizetem a PCworld re egy évig most decemberben kemény 21 ezer Ft ért , kapom az újságot egy évig + 1 év Office 365 előfizetést!
Ha így nézzük ingyen van! Szerintem ennél jobb ajánlat nincs a piacon! Azon Kívül az MS - nek, idén márciussal volt egy akciója 1 hónapon keresztül ingyen adta az Office 365 előfizetést 1 évre éltem is vele
[ Szerkesztve ]
======>>>> XCOM For Ever <<<======
-
őstag
Én is egyre inkább hajlok a droid felé, talán a legújabb S8-as formájában, jövőre. Anyámnak vettem egy 950-et, ő jól el van vele, nem zavarják az appok okozta szűk lehetőségek. Néha fényképez, de alapvetően csak telefonál, böngészik. Arra tökéletes. Mindezek ellenére még elvagyok a WM10-zel, de már jó ideje többre vágyom.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
-
lacib
tag
Rezzen egyet és nem csinál semmi mást. Teljesen összetört a kijelző, full fekete. Kiszedtem a sim kártyát, számgép nem látja, valszeg wifi megy mert csippant mintha emailt kaptam volna.
Nokia1611- Nokia3330- Sie Me45- Sie M65- SE C702- ZTE Blade- ZTE GrandXIn-Huawei G620s-Lumia 735-Xiaomi RN4
-
Syl
nagyúr
Ez egy gyári beépített funkció (mint minden mobil OS-ben): youtube
Windows Device Recovery Tools nem ismeri fel a telefont, akármilyen varázslatot nyomok rá. Kikapcsolva, power+vol.down stb.
Ennek reszeltek.(#88306) Sjkolrd
Köszi!
Sajnos a szoftver nem segít.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
this is life
Ármester
3 havonta bejatszik egy wdrt ☺ a kérdésem lényege inkább az lett volna ,hogy ha felrakja a wdrt-t ,az rak e fel olyan drivert ami a telefon mtp kapcsolatához kell,illetve eszköz specifikus driver telepul e ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
dlaj
őstag
Hát igen... Winfos nem csatlakozik a winfoshoz ezt elk....ták, nem kicsit. Nagyon.
Egyébként az én notebookom portjait szerintem már megbolondította a sok android okosítás.Egy nap alatt egész jól összebarátkoztam a rendszerrel. Vannak érdekességek, hagy ne soroljam, nálam itt mindenki jobban tudja. Viszont a telefon és a wp összességében tetszik.
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy a gyári ébresztő hangerejét hogyan vehetném feljebb. Eléggé halkan ébresztett.
-
Dalai Láma
őstag
Ha az fb app is tudná ezt, szinte elégedett lennék. Mondjuk azt böngészőből használom.
Csak múltkor láttam ájfónon, kb azonnal megnyílik. Csak az ios ronda, mint a szar, a win meg szép.Múltkor elővettem az lg e900-am wp7.8, na az volt az atomstabil, mai napig ugyanaz a gyorsaság, mint dobozból kivéve
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
pprod94
aktív tag
-
ZavaBalazs
őstag
-
this is life
Ármester
Amit varok, hogy az elozo hibait javitsa, alkalmazas inditasnal eloszor egy pillanatra bevillan a feher hatter ,pedig feketet hasznalok, a kamera bugja is szunjon meg , illetve az edge osszetettebb weblapoknal ne csak fel kepernyon jelenitse meg az oldalt, hivas varakoztatas jelzese... ha ezeket javitjak johetnek az uj bugok amiket még nem ismerunk 😊
Zavabalazs
A nem mukodo appot ha engedi rakd sd-re majd vissza a keszulekre , ettol regebben megjavultak a buggrade utan osszeomlo appok .
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
én azt, hogy hátha megjavítja azt, amit a legutóbbi elkúrt azután a frissítés után az appok fele nem indult el, csak reinstallal. nagy részénél csak kis bosszúság volt, de van egy játék, amiben volt már progress, de szerintem nem volt beállítva a biztonsági mentés. na arra vagyok kíváncsi, hogy a mai frissítéstől visszatér-e az élők sorába, ha nem, akkor ígyjárás.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Egyenlőre továbblépek a platformról az android irányába.
Érdeklődnék hogy milyen programokkal és hogyan tudom magam átköltöztetni az új telefonomba.
Remélem tudtok segíteni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
turbulencia8
őstag
Szerintem csak azert szoktam reflexbol emlegetni, mert en 950-est hasznalok, de a 650-est is szoktam tesztelni (a nemet cegemben tulajdonostarsam is, majd legkozelebb ugy hivatkozok ra). Amugy a terkepekkel szerencsere nekem nincs gondom (es a 650-esen is jo), nagyon tetszik, hogy szinte barmelyik orszag terkepet leszedhetem utazas elott.
-
Petester
senior tag
Velem beszélget a térképek, nem mókoltam vele semmit, de azt nem tudom neki se megbocsájtani, hogy minden áron a kihangosítón dumál. Mind a Waze, mind a Sygic tudja a készülék hangszóróját használni. És ez még a Here maps alatt is így volt. Ez miért jó? Megoldást nem találtam rá. Nem mellesleg a Sygicben van sávinfó is...
(ó\_!_/ó)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
pojzon
tag
Köszönöm a választ, akkor ha jól értelmezem, ha van lejátszó, akkor indulni fog a zenélés amikor a fejegység küldi a play parancsot. Nem kell előszedni a telót a zsebből.
Az mondjuk szomorú, hogy nem megy át a beállított EQ, mert ez androidon ez működik, legalább is azzal a lejátszóval biztosan, amit most használok.
-
Partyface007
őstag
már múltkor is akartam írni hogy ez a gondolat azért logikátlan mert egy idő múlva bármilyen jó telefont is fognak esetleg kiadni ha f@.talicska lesz a rendszer akkor senki nem fogja használni ergo miért venné meg bárki is?
Semmit nem ér a jó hardver ha nincs alatta egy jó szoftver...
aki hajlandó sok pénzt kiadni vagy hosszú időre elkötelezni magát egy szolgáltatóhoz az megy almára aki nem az meg androidra
ilyen egyszerű ez a képlet .... szerintem
már így is kevés az aki hajlandó várni az RS2-re, ha addig se tesznek le egy alapvetően jól működő / smooth rendszert (amiben pl. a minimum elvárás hogy jelezzen már mondjuk a hívásvárakoztatást ...még sorolhatnánk ugye)
akkor biztosan vége a dalnak
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Lassúnak lassú volt ez is, most sem szélvész, de engem nem idegesített, mert eleve nem használom sűrűn, ahogy a Facebook oldalt sem. De ha pötyögni kell valakivel, akkor elvárnám, hogy működjön...
Mondjuk működik, csak épp nem látom, hogy ki van fent... 2 napja frissült a Messenger (Beta), előtte jó volt. A sima Messengert azért nem használom (le is töröltem), mert nem képes fekvő módba elfordulni
Na mindegy, majd telefonr restartolom, hátha akkor észhez tér a Messenger, amire kell, így is megfele, csak nah....[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
Tényleg nem olyan a LCB jpeg képe, mint a DNG kép, de sokkal vállalhatóbb, mint amit a gyár színez el. Ennek ellenére én is maradok a DNG-nél, aztán majd amit szükséges, átalakítom JPG-re
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
duo
addikt
ígyígy. perpillanat nem érint a lehetőségek szűkülése. skypeot vibert nem használok fb operaminiből megy. appokat szedtem le amiket használok azok okék. de ha pl a telegramot elkaszálják. (kikerül az áruházból) vagy a tucan reader is megy a levesbe akkor elrakom a fiókba és migrálok droidra.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Boonen007
őstag
-
-
Boonen007
őstag
Van racio az elmeletben csak mire eljutunk oda addigra a jelenlegi felhasznalok donto tobbsege mas platfrormot valaszt elveszti a bizlmat az MS-el szemben. Akinek meg lesz annyi penze vesz majd iPhone-t mert azt ismerjuk bevalt stb. Ha nem most vettem volna nehany honapja a 640-et paros labbal rugnam ki a toketlenkedo MS-t. A kovetkezo keszulekem 95%, hogy iPhone lesz.
Az, hogy a penz halomban all egy dolog, annyit fektetnek a keszulekekbe amennyi varhatoan visszajon, ha oyan arban lesz mint a konkurensek csucskeszulekei nem hiszem, hogy nem elhanyagolhato szamu keszulek kerul majd eladasra, akkor meg minek raknanak bele halom penzt? -
ZavaBalazs
őstag
-
Ricardo
titán
"Azért nincs, mert ez a része eddig csak (ismét) veszteséges volt, a másik irány az ELIT, amitől (már egy idő után) nyereséget várnak, és ahova biztosan meglesznek csinálva az applikációk is, vagy már előrehaladott állapotban vannak, amire csak szükség lesz."
Ez nagyon optimista meglátás.
Majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Pénz most is van, ahogy tudom eddig is fizettek a programokért, valahogy mégsem készülnek azok az alkalmazások.
Úgy kell vadászni az olyan kiegészítőket (karkötők, órák) amik együttműködnek a rendszerrel.
Nézz meg bármilyen más okos kütyüt. Telefonnal irányítható modell repülő, autó, kávéfőző, Mind ios, vagy droid rendszerre leszedhető appal irányíthatóak, kezelhetőek, és ezek csak a kütyük.
Mindegy, majd kiderül.macilaci
"Olvasom, megjelent egy telefonos applikáció, amivel a használt autók előéletét lehet egyszerűen lekérdezni. Nézem, természetesen Windows-ra ez sincs."
Ez is jó példa[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
-
-
titán
En is pont ott tartok. Meg 28 van neki hatra.
szerk: Jo hogy segitetek az embernek ilyenekben, magamtol nem tudtam volna mit kell csinalni. Igy legalabb tudom, ha gond van, nem kell megijedni, rendbe lehet rakni a telefont.
szerk: Hat igen, nem veletlen az a csucs.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
Igen, ezt a hozzaszolasodat talaltam meg, igy jutottam el ehhez a progihoz. Mikor vettem a telot pont ez volt rajt, irtam is a topikba anno: 10.0.10586.107 volt rajt, most frissit 10.0.14393.321-re.
Kar volt elcsesznem a telot, pedig tok jo volt, remelem vissza tudom allitani olyanra mint volt.
Koszonom szepen a segitseget!
-------------------------------------------------
Addig oke, hogy frissitek a legfrissebb rendszerre, az 5-os pontot hogy csinaljam? Azt is a recovery fogja felajanlani? Tehat ezt:
5. Utána az első és legfontosabb teendőd, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk! Ami tetemes applikáció frissítés lesz, vagy 35-40 db biztosan frissülni fog.
Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele![ Szerkesztve ]
-
titán
Olvastam a hozzaszolasod a 650 topikban. Talaltam egy videot a visszallitasrol:
How To: Recover Windows Phone with Recovery Tool
Ha esetleg szannal ra idot, legyszi nezzel ra. Itt mintha telefon nelkul frissitene eloszor valamit es utana dugja ra a 950-et. Erdekes, ezt miert csinalja?
Nekem erre semmit sem csinal, csak teker es varja a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
ezek a sima 950 dimenziói, az XL: 151.9 x 78.4 x 8.1 mm
persze rövidebbnek még mindig rövidebb.ps: a note 7 (153.5 x 73.9 x 7.9 mm) mennyire beteg volt már ilyen téren, 5.7 létére olyan keskeny volt kb, mint az 5.2-es 950...
amúgy ha nem jön európába, akkor nehéz lesz lecserélni erre a 950-est, persze megoldható.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem tudom, hogy valaki használ-e a másik két rendszeren paypal-t?
Az egy dolog, hogy teljesen áttekinthető és nagyon profin megtervezett applikációk, de ha elérhető a készüléknél olyan funkció, mint pl az s7 edge, vagy az szifon6s+, amiket használok a win mellett az ujjlenyomat olvasás, akkor azzal egyszerűen és biztonságosan belépek, mint a legtöbb banki alkalmazásnál, ami WM-on nem is létezik, dehogy a PP is megdöglött, hát ez már tényleg nonszensz. Egy ilyen fő és szinte ALAP meghatározó programot veszni hagyni!?? Paypal, valaki érzi ennek a súlyát?
Ezek tényleg nem normálisak, ott el van gurulva több idiótának is a gyógyszere.cöhhh
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Steam Deck
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gran Turismo
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...