Új hozzászólás Aktív témák
-
MarQs
senior tag
válasz
Melack #30916 üzenetére
Defense Zone 2
Stratégiai, sok pályával, de vigyázni kell vele, mert elég addiktív!
Grafikája ahhoz képest egész szép, mégsem kíván erős vasat, a zenéje - igaz szubjektív - de nekem csak tovább emeli a játék értékét. -
MarQs
senior tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
Melack #28869 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó, csak néha jó lenne a Google navi is. Volt már 1-2 apró malőr, ami miatt ki
kiidegelt a here Drive. Csak egy példa: nyaralás tervezésnél beütöttem a pontos utcanevet, de nem ismerte fel. Pedig a térképen megnézve szerepelt az utcanév. Szóval a Drive nem értem, miért nem tud oda tervezni. Akkor volt, hogy házszámot az istenért nem tudta elfogadni (ipon-ba mentem).
Na de akkor mindegy, együtt élek ezekkel az apró hiányosságokkal. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Melack #26232 üzenetére
Azért Alaszkában vagy Hawaii-n laknak itt a legtöbben, mert ezekben az államokban egyáltalán nincs vásárlást terhelő adó. Erre a címre vásárlok Amazonon is, meg minden ilyen netes boltban, ahonnan nem rendelek fizikai dolgokat, csak appot, zenét, játékot, ebookot, stb.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Melack #23792 üzenetére
Éreztem, hogy ez a válasz kihagyhatatlan lesz
Haveromnak droidon van olyan appja, ami eléggé sokat tud, olajcsere esedékességét előre jelzi, lehet szűrni kopó alkatrészekre, egyéb javításokra, plusz statisztikát is csinál... Valami hasonlóra gondoltam. Excelben sem kivitelezhetetlen, de lusta vagyok megírni
-
bibalint
csendes tag
válasz
Melack #20923 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Mármint, hogy ha a Traffi Huntert nem indítom el, hanem csak engedélyezve van a háttérben futása, akkor jelez-e. Sejtésem szerint erre sok esély nincsen, mert ehhez folyamatosan kellene a GPS pozíciót frissítgetni, ami hiphop leszívná az akksit. Tehát ha jól gondolom akkor ha elindítom akkor tud jelezni, viszont nincs navigáció...
Ha így van akkor max. arra jó, hogy a traffi adatbázisra ránézzek indulás előtt, menet közben akkor már inkább Waze...
-
válasz
Melack #20923 üzenetére
A szabványos, alkalmazások számára elérhető Maps komponenst használja. Ez ugyebár alapvetően online, de ha az ember letölti a térképeket előre, akkor az appokon belül is működik offline.
A navigációnak semmi köze hozzá; és hacsak nem írtak a programba háttérben helykövetést, nem fog működni más programmal együtt. De meg lehetne oldani.
Silverlight 8.1-gyel már nem.
-
Szólista
senior tag
válasz
Melack #20799 üzenetére
Furcsa volt,mert a következő megállónál(Tihamér utca) már mutatta a menetrendet.
Nem ez volt az első eset és valószinüleg nem is az utolsó.Félév alatt jópár ilyen volt.
A 168E buszjárat első ajtó felszállós,nincs jelezve a 161busz igen.Mind a kettő egyidöben lett első ajtós,lassan 9hónapja.Ennyi idő alatt nem lett kijavitva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült a Hell is Us
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest