- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
az be van, fent is vannak a képeim, de most csináltam a ptrscn-t és meg akartam mutatni ismerősnek, szerintem van egy átfutása az automata feltöltésnek, hogy ami kép rosszul sikerült és kitörölnél még se töltse fel. /így logikus lenne/
sebaj megoldódott átszokok erre a metódusra
na akkor már itt a kép amivel nyűglődtemköszönet a tegnapi csempe átlátszóvá tévő appért (nem tudom ki linkelte)
-
Pietro 22
aktív tag
Nem tudom miert mondod ezt. Nem Gran Turismot, meg F1-es jatekot keresek elethu megszolalo grafikaval, telemetriaval, 1001 beallitasi lehetoseggel, hanem pl. a Real Racinghez hasonlot, ahol nem az van, hogy full arcade, meg faltol falig utkozos es mindenfele bombakat meg raketakat kell loni futam kozben. Lehet, hogy felre erthetoen, meg nem pontosan irtam le, de ezekre gondoltam.
-
Воланд
titán
pc-n bejelentkezel a store-ba az ms fiokoddal, raboksz arra, hogy telepktes es ota-n telepulni fog az alkalmazas. ha nem, akkor elkuldi mail-ben a linket. a store adatbazisanak meg kell egy par ora, hogy frissuljon es a keresovel megtalalhato legyen az alkalmazas.
ez jo hosszu hsz lett, a hetre eleg is lesz.
-
pedig annyira nem bonyi. a normál verziószáma legyen X, a bétáé pedig x+1., amikor as normál frissül x+1-re, akkor megegyezhet a két verzió, de hamarosan a béta frissülni fog x+2-re, így mindig előrébb fog járni.
ugyanez megy a firefoxnál is, ha a nightly/beta/akármilyen buildet használod, akkor az mindig előrébb fog járni
-
A Zéé
addikt
épületek közt jellemzően gyengébb, bizonytalanabb a jel a visszaverődő hullámok miatt. Ilyenkor kell a szoftver, ami autós navinál pl "rácsalja" az útra a jelet. Bár ezek a nagy cikkcakkok attól még furák. Én egyszer próbáltam távolságokat mérni a Jack of tools-al, az is kb 5 métereket ugrált néha úgy is, hogy meg se mozdultam. Kb-ra jó, többre nem nagyon
-
Kube
senior tag
Nekem egy Lumia 820-nál nem volt vele gond. De amíg pozicionál addig vigyázni kell vele. Érdemes előtte elindítani egy here mapsot aztán akkor tutira jó helyről indul már az elején az app is szerintem. Még Endomondot is kiakarom próbálni, sajnos Caledost még csak egyszer néztem meg, pontosnak pontos volt nem volt vele gond.
-
-
geeri3
csendes tag
Kösz a tippeket.
Azonosított eszközöket találtam, nem volt ott egy sem.Ha offlinera rakom magam, fb chat ki, takarékos üzemmódban a speciális beállításoknál alolról felfelé kivalasztom a pontokat, majd takarékos üzemmód ki, fb chat be, állapot Online. Működik.
Az tűnt fel, hogy a battery alkalmazás értesítése a gyors merülésről teszi tönkre a rendes működést, pedig eddig nem volt ezzel probléma. Most kipróbálom nélkule mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest