- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
confuser #30822 üzenetére
Ez ingyenes, Ez meg ez fizetős.
-
ferrari1
őstag
Ha ezt leellenőrizné nekem valaki, azt nagyon megköszönném!
-
ferrari1
őstag
Működik már bármelyik budapesti menetrend program a futáron kívül? Nem is olyan rég mindegyiknek az volt a válasza mikor kiválasztottam egy járatot, hogy " a mai napon nem közlekedik". Változott ez bármit is?
-
ferrari1
őstag
Nem is olyan rossz ez
A menetrend programokat a futáron kívül kukáztam. Mindent megtaláltam amire jelenleg szükségem van, kivéve egyet. Mivel a mi régiónkban nem használható a Quiet Hours ( vagy van megoldás rá magyar nyelv megtartása mellett? ), csak egy normálisan használható White list program kellene ami működik 8.1-en. Azt eddig nem találtam sajnos.
-
ferrari1
őstag
A menetrendek továbbra sem működnek sehogyan sem. Valakinek sikerült munkára bírni őket?
lugosi: Semmi baj, kipróbálom, ha nem megy nem megy. Nem esek bele a kétségbe
Van mellette két jól működő rendszerem, de még semmit sem mondok a WP-ről! Valószínűleg az alkalmazás és az adatbázis közti kommunikáció a hibás, nem a rendszer.
-
ferrari1
őstag
Megvan. 830 lett a választott és már bele is futottam az első "hibába?" Akármelyik BP menetrendet használom a járatok indulási idejére azt írja, hogy "a mai napon nem közlekedik" . Érdekes, nincs tömegközlekedés ma?
Valami megoldás erre esetleg létezik?
-
ferrari1
őstag
válasz
lugosi #30527 üzenetére
Semmi. Meglévő másik kettő telefonom mellé venném kipróbálni a mostani WP rendszert. Ebben az árkategóriában gondolkodok csak, és ehhez képest a jobbikat szeretném megvenni.
Zsolt_72: Igen a méret. Majdnem akkora mint a Nexus 6 és az meg van. Kicsit nagy. Szerintem 830 lesz!
chipesz: Ez is az lenne, fehérben
-
ferrari1
őstag
Köszi az eddigi válaszokat! Lenne még kérdésem. Budapesti BKV menetrend láttam van több is. Jól működnek? Frissül az adatbázis rendesen? Nem itt kellene feltennem a kérdést, de hátha: érdemes még 830-at venni?
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Viber felhasználókat kérdezném, mert sok ellentétes infót hallok. Működik rendesen? Értesítések megjönnek azonnal?
-
ferrari1
őstag
Próbálta már valaki a Poweramp zenelejátszót? Droidon a kedvencem volt. WP-n is hozza vajon azt a szintet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest