Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
Tomy Yayo #32636 üzenetére
szép ez a Moliplayer, köszi
esetemben azonba sajnos pont annyit tud, mint a (nagy nehezen talált) ingyenes MyMediaHub
látja, lejátssza, de nem veszi figyelembe az MP számok tagjában található sorszámot
egyszerűen ábécé rendbe rakja, és változtatási lehetőség nincs benne
és mondjuk egy musical esetében nagyon nem mindegy a sorrend...arról már nem is beszélve, hogy a fájlok nevére sem tud rendezni, egyik se
ehh, vénségemre úgy kell csinálnom, amit már a '90-es években sem szerettem: mp3-tagokat kell szerkeszteni...
azért köszi!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Tomy Yayo #32404 üzenetére
Van amiben jobb, van amiben nem. Sebességben kritikán aluli, a webes felület borzalmasan lassú stb. Eddig használtam, de áttértem droidra a fő telefonnal, viszont fényképezni (munka) továbbra is 930-al fogok a minősége miatt és oda kell a gdrive. Sajátnak marad az OD.
-
mtomi95
senior tag
válasz
Tomy Yayo #32158 üzenetére
Nem 8.1-ről van szó. PC-n TH van, .494. Mobilon meg a legfrissebb RS. Most mobil nettel teljesen oké, de otthon WiFi-vel teljesen használhatatlan. Ja és gépen kábelről is rossz volt az este. Nálam lehet valami? Esetleg a routerrel? Még jó volt egy darabig, este kezdte el gépen és telefonon is. A jelenség az, hogy nem mutatja ki van fent és amit küldök, illetve küldenék azt nem küldi el, csak tölt. Ugyanez PC-n és mobilon is.
Ami még talán számíthat, nem az Outlook-os címen használom hanem még a régről megmaradt Hotmail-es fiókommal jelentkezek be Skype névvel. Bár tegnapig semmi gond nem volt vele. -
mtomi95
senior tag
válasz
Tomy Yayo #31634 üzenetére
Apple Watch szintű. Nem vagyok annyira otthon az almas dolgokban, de akkora level lenne az apple óra?
Csak mert én úgy tudom, hogy maga a kapcsolat megvalósítása telefon és óra között, miatt lassabb és gyorsabban is merül mint az androidra elérhető tárásai. Vagy azóta kiadtak egy watch kettőt?
-
zojjektum
őstag
válasz
Tomy Yayo #30076 üzenetére
Moli-nál szoftveres kódolásnál nincs alul egy csíkban blurosodás(elmosódás nem tudom hogyan fogalmazzam meg)? Nálam mp4nél ritkán mkvnál szinte mindig előjön. Hardveres kódolásnál amikor sorozatokat nézek ritkán megáll a kép, ha beletekerek akkor jön helyre.Pro verzió, már írtam a készítőnek is, de semmi újratelepítés is megvolt. Sokkal jobb alternatíva meg nem nagyon van, mert a ccplayernél át kell konvertálni a feliratokat, mert nem jeleníti meg helyesen az ékezeteket. Flv-n meg a feliratok elfoglalják a fél kijelzőt nem lehet állítani.
-
-
geris197
tag
válasz
Tomy Yayo #29900 üzenetére
Nem az,hogy nem jó,hanem nem azt mutatja amire nekem szükségem van. Tehát mikor valamit töltök le,vagy csak egy lap töltődik be akkor mutatja a le-fel töltési sebességet és ezt a statusbaron,hogy mindég látható legyen. Ilyen progi van androidon,de wp-re még nem találtam.
ToniSoprano köszi szépen az infót,ezt nem is tudtam.Ja,és a topikokat.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
Tomy Yayo #29800 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Azért kérdezem, mert ugye hívás közben elsötétül a képernyő, ha a fényszenzort eltakarom (tehát a fülemhez emelem a telefont).
Ez tök jó, de jártam úgy, hogy sötétben telefonáltam és amikor le akartam tenni, nem éledt fel a képernyő. Megnyomtam a lock gombot, akkor egy pillanatra felvillant, de csak annyira, hogy észrevegye, hopp sötét van és újra elsötétült a kép. Elég kényelmetlen jelenség. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Tomy Yayo #29288 üzenetére
a mapst használom, nem a drive+-t, abban meg nem találtam sehol sem ilyen beállítást.
de már múltkor is jeleztem, hogy ezzel gondom volt, akkor is megkaptam ezt a tippet, ki is kapcsoltam a drive+-ban, hátha ilyen hülyén van megoldva, hogy csak ott állítható, és áthat mapsre, de így is lehúzott további 50 megát az, hogy kispesten néztem busz - haver új kecója közt gyalogos útvonalat. -
törölt tag
válasz
Tomy Yayo #23389 üzenetére
Series Fan, 6tag, Pock8.
Esetleg ModernMusic, Muzik Player, OneMusic, Music Pro közül amelyik legjobban tetszik ha a gyári zenelejátszó nem jön be. Chronos Calendart szokták azt hiszem dicsérni, az is fizetős. Ha van valami ingyenes app amit használsz és létezik pro verzió akkor támogathatod a fejlesztőt a vásárlással. -
Bogyi007
veterán
válasz
Tomy Yayo #23389 üzenetére
Nincs Xboxra hozzáférésed? Ott is elverhető az összeg.
Akár úgy is, hogy valamely haverod gépére ráteszed a profilod, majd ott megveszed a kiszemelt játékokat s így innentől te is használhatod a játékot akárhol ahol a profilod van valamint a gépen is BÁRMILYEN profillal mivel a játék arra a gépre is licenszelődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest