- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem ezért.... és továbbra is rendesen működik nálam az újra dizájnolt formában is.
Az egy kicsit zavar, hogy az újban oldaltöltést egy halvány zöld csík mutatja fenn, így nem mindig látom, hogy most éppen csinál-e valamit vagy sem. De nálam stabil és a szokott oldalakat jól hozza. 80-90%-ban azt használom.
További infó még itt. -
Zoli133
addikt
Szertek szenvedni, végül is WP-t is használok
Amúgy meg érdekel ,hogy merre tart PC-n is operát használok, a jelnelegi mini WP-n monjuk nem túl használható, de reménykedem.
Jut eszembe, valaki tud arról valamit, hogy W10 alatt lehet IE-n kívül más böngészőmotort használni?
-
-
-
-
-
Clemi
veterán
De most attól, hogy az AC-ban egy jobbra söpréssel megnézettnek tekinted az értesítést adott dologról, attól még valójában nem nézted meg az üzenetet! Ha ott ráböksz az értesítésre, akkor meg úgyis megnyitja az adott alkalmazást, amiben az értesítést kaptad és akkor már nullázódik a csempe is, de ha egyből a csempén nyitod meg, akkor meg eltűnik az adott értesítés az AC-ből.
Bárhogy forgatom, nekem ez így logikus. Persze az is járható út lenne, hogy az AC-ban működne a hosszú nyomás, aminek a menüjében lennének műveletek, pl olvasottnak jelölni, vagy törölni egy adott értesítést/üzenetet. Na ez most nincs és lehet hogy te ezt hiányolod? -
Lall
veterán
Winmagazin-bol töltöttem, aztan frissitette magát. Gond nélkül felment.
-
-
Ez nem vilagos nekem, hogy itt wp-n miert nem megy.
Erre válaszoltam, mert az utat-m-utat problémájából indult a dolog. Azon kívül, hogy ő azt használja droidon, ~semmi~ köze sincs a jelenlegi problémához(#20343) Karma
Az MVK például képként pakolta ki az oldalára a menetrendet -
catroot
veterán
Opi szokott linkelgetni egy appot, amin mutatja, hogy mitől merül a telója. Valami grafikon is van benne.
Szóval nem, nem vicceltem. Azt hittem, hogy van másik monitoring alkalmazás.
Erre gondoltam.
@woland
és abból sem nagyon lehet kihámozni? vagyis nem könnyebb valamennyivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged