- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Érdekes, hogy fenn van nekem jó régóta ugyanaz a 15 cd kb a telefonon, öthöz nem talált borítót soha az MPAtool, minden frissítése után lefuttattam, egy-egy néha meglett, de az utolsó pár alkalommal a maradék öthöz nem talált. Talán az utolsó MPAtool frissítés után vettem észre, nem is próbáltam kerestetni már vele, hogy pár napra rá megtalált megint 3 cd borítót, de mint írtam, anélkül, hogy kerestettem volna vele. (Ákos cd-k egyébként, és mindben megvan a borító is az elejétől fogva az id3-ban
-
StLui
veterán
válasz
SpongyaBob #17853 üzenetére
Én megint találtam egy appot ami persze nincs wp-ra, duolingo
-
StLui
veterán
"Az okoseszközökre fejlesztett applikációt Android és iOS rendszerekre ingyenesen lehet letölteni a Google Play és AppStore áruházakból."
10-ből 9-szer ez a felállás
szerk: kimaradt, ez most épp TIGÁZ app
-
StLui
veterán
válasz
SpongyaBob #17190 üzenetére
Én azt használom egy éve, van vele gond azért de egyre kevesebb, volt, hogy sokat anyáztam miatta
Kube: ki lehet, pontosabban a runkeepert kell úgy beállítani, bár azt hiszem már a Caledos maga is képes lenne rá, de én a runkeeperen keresztül postolok, így ha van Caledoson keresztüli postolási lehetőség akkor az nálam ki van kapcsolva
-
StLui
veterán
válasz
tisti1965 #16727 üzenetére
Binget használom én is, de ezek a síterep infók egy ruppót nem érnek. Wildkogel-re mennénk, azt írja 5cm hó, bergfex szerint 70 a hegyen, 0 a völgyben, ráadásul bing szerint 18/18 lift üzemel, de csak 2/24 pálya, ami eleve hülyeség, mert akkor minek menne 18 felvonó. Persze a saját weboldaluk szerint, és a kamerák szerint is üzemel minden pálya és felvonó.
-
StLui
veterán
válasz
geeri3 #16393 üzenetére
Most FB beta már jó egy jó ideje, én voltam az egyik főfő bosszúskodó ez ügyben.
Egy valamit még próbálj ki, kapcsold is le a csevegést a beépítettről, illetve asztali gépen a FB-ba belépve meg kell keresni a sok eszközt ami megkapta a "felhatalmazást" vagy mit, és törölni, ez sokaknál segített.fiókbeállítások-biztonság-felismert eszközök
-
StLui
veterán
Nem nagyon tetszik a csempék feletti túl sok üres rész ha lehúzom a csempéket "ütközésig", elkezdtem keresni, hogy a "fuga" színét lehet e állítani, de csak a csempét lehet, viszont így réáádöbbentem ha sötétkékről átállítom sárgára, akkor utána a telefonszámok meg sok felirat is átvált sötétkékről sárgára, én meg szénné szívattam magam 1 éven át, mert alig tudtam elolvasni a telefonszámokat meg ilyeneket.
nem igazán tudom, hogy sírjak vagy nevessek -
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Na most akkor mi frissült? mert én nem jöttem rá,
szerk: már látom a FB beta, de nekem nem akarja beadni, sysapp se itt meg nem találom a QR kódot, bénázok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest