- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
miklosdomi #29867 üzenetére
Van egy pár videólejátszódó az áruházban, például a vlc.
-
Giovan!
addikt
Ha vettem valamit a Store-ba, vagy 2 órája, de szeretném inkább visszakérni az árát, akkor egész pontosan hogy is kell ezt csinálni?
Tudom hogy volt már, de keresőbe nem találtam. -
Giovan!
addikt
válasz
gyurkikrisz #29555 üzenetére
Néha csakugyan jól jönne,de ez most pont nem az a helyzet. A manuális telepités nekem például hasznos volt mikor még class 4-es memóriakártyám volt. De az MS ilyen apró hülyeségein már meg sem lepődök...
-
Giovan!
addikt
Na ezzel a csudijó új webes WP store felülettel ha jól vettem észre kikerült a manuális telepités a választható opciók közül.
-
Giovan!
addikt
Melyik a legjobb 9GAG alkalmazás szerintetek.A 9gager-t próbáltam,de néha a sima képet is gif-ként kezeli,ami kicsit idegesítő.
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
válasz
bluemirage #27766 üzenetére
Majd a Win10 ezt is orvosolja,ott már valami komolyabb Office van beépitve.
-
Giovan!
addikt
válasz
gyurkikrisz #27748 üzenetére
Köszönöm szépen,sikeresen beállitottam.
-
Giovan!
addikt
Lockmix érdemes már a használatra,van olyan gyors a feloldás mint a sima lockscreené,illetve nem zabálja a RAMot?
-
Giovan!
addikt
válasz
bluemirage #27647 üzenetére
Szerintem is egy remek kis böngésző adatspórolásra.Nem értem a sok lehúzó kommentet a storeban,nekem remekül fut...
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
Nem tudjátok, a Telekom nem tervez bevezetni valami Telenorhoz hasonló,az "egyenlegből appot lehet vásárolni" dolgot?
-
Giovan!
addikt
Order & Chaos Online Google Playes leirásában([link]) megtalálható a következő részlet: The minimum recommended configuration to play Order & Chaos Online is
- 1 GHz CPU
- 500 MB RAM
- 1.7 GB of free space /Akkor WP-n miért nem elég neki az 512 mb RAM? Érthetetlen... -
Giovan!
addikt
[link] Dream League Soccer:512 mb Rammal megelégedő,FIFAszerű játék.Nekem eddig tökéletesen fut,nincs lagg
Beelőztek -
Giovan!
addikt
[link] Halo: Spartan Strike coming December 2014 to Windows, Windows Phone, and Steam
-
Giovan!
addikt
válasz
viewdetails #23678 üzenetére
Az a szomorú,hogy több ezren elégedetten használják,és még ki is kommentelik lelki szegénységüket...
-
Giovan!
addikt
Valaki próbálta ezt a fost még?
Soulcraft 2[link] Folyton kilép,meg kifagyassza a telótMásnak is?
-
Giovan!
addikt
válasz
Oppenheimer #20214 üzenetére
az a lumai 930 mondjuk biztos valami szar utánzat,szerintem ilyen névvel kínai lehet,azok meg akadnak...
-
Giovan!
addikt
Viszont a rendszer grafikus teljesítménye kicsit visszaesett,a dungeon hunter 4 8asssal meg se röccent,most viszont laggol néha...Ezt jó lenne ha javítanák valami bugfixel
-
Giovan!
addikt
Spirit of Hero:az ázsiai MMO WP-re,ingyen!
Works with:
Windows Phone 8.1
Windows Phone 8
[link] -
Giovan!
addikt
Azt hiszem megvan a tökéletes akkumulátor töltöttségi szintet mérő és kijelző applikáció:[link]
Nem tapasztaltam eddig hirtelen merülést(a többi általam próbált hasonló appnál igen),és teszi a dolgát -
Giovan!
addikt
STAR WARFARE:ALIEN INVASION-t próbálta már valaki? Eléggé jóféle,van multi is meg minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest