Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
drfedayn #29488 üzenetére
Ja, pont szifonra. Nem vagyunk egyformák. Nekem nem a 10-zel van bajom, hanem a cég hozzáállásával a dolgokhoz. Kezdem úgy érezni, hogy jó nagyot tévedtem a wp vétellel. Pedig volt figyelmeztető jel, lásd wp 7-ről 8-ra váltás idején. Kezd olyan érzésem lenni, hogy light-osabb formában ugyanúgy meglépik a régi játékot. Hoppáhoppá, most ez szűnik meg, most az nem fog működni. Lassan dobbanthatnékom van már.
-
Narakh
senior tag
válasz
drfedayn #29188 üzenetére
Köszönöm. Dinamikus tömegközlekedés-követés alatt azt értem, amikor Google Maps-be bepötyögve egy úti célt meglesem, hova is kell mennem, majd rányomok az útvonaltervre, és kiadja nekem a lehetséges tömegközlekedős opciókat az aktuális járatindulásokat is figyelembe véve, jelezve, ha mondjuk valami felújítás épp érinti a járatot. Ilyet tud a HERE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged