- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
#56816198 #32900 üzenetére
Persze, csak a frusztráció ihlette a költői kérdésemet.
Azért vettem meg az Amazingot is, mert nem felelt meg a gyári. Mindenképpen olyan alkalmazás kellett, ami a Weather Underground adait jeleníti meg.
-
-
-
-
-
jksx
senior tag
válasz
#56816198 #31171 üzenetére
Mostanában nem olvastam a telefonon, de amíg használtam a Bookvisert nem volt vele semmilyen problémám. Szerintem a fizetős valamilyen többletszolgáltatást nyújthat, nem hinném, hogy stabilabb.
Amikor problémád volt vele, próbáltad más könyvet megnyitva is? Wp8.1 vagy wp10 insideres rendszer van a telódon? Nekem 640 XL DS telefonom van wp8.1-el.
Androidon is jártam úgy, hogy némelyik könyv használhatatlan formátumban jelent meg a legjobb olvasón is. A cool reader pedig magától omlott össze és elfelejtette az oldalszámokat. Sajnos az FBreader app csak árnyéka az androidosnak, pedig az az egyik legjobb e-könyv olvasó app. -
szekzol
tag
válasz
#56816198 #31167 üzenetére
Nekem a Tucan-al az volt a bajom, hogy mikor elindítottam nem mindíg pontosan ott folytatta a könyvet ahol abbahagytam, hanem mondjuk 1 oldallal arrébb. A Bookwiser-t használtam én is. Ez meg nem jól számolta az oldalakat, ha lapoztam néha kettőt ugrott az oldalszámozás. Azért tűnt fel mert ugyanaz a könyv mindíg több oldalas volt mint a Tucan-ban hasonló betűméret/formázás mellett.
-
Clemi
veterán
válasz
#56816198 #29689 üzenetére
Hosszú és néha bonyolult autózásokhoz motorozásokhoz szerintem még a mai napig is okosabb lehet beszerezni egy 5"-os célhardvert. Egy wayteq 950BT-t már elég olcsón be lehet szerezni, azon pedig vidáman elfutkos bármelyik IGO program, az alá pedig azt a térkép készletet tölti be a használója, amelyiket akarja poi-val és traffipax adatbázissal. Időnként én a mai napig használom, a térképeket pedig naprakészen tartom amennyire csak lehet. Igaz, már csak táppal működik, úgyhogy csak a kocsiban a szélvédőre tűzve, de ott hibátlanul teszi a dolgát, és se a Sygic se a Here+ nem lép még a nyomába sem.
Persze ez csak az én véleményem, és én is használom a telón a navit, de csak rövidebb egyszerűbb útvonalra és gyalogos navigációra. -
-
gilfoyle
őstag
válasz
#56816198 #29112 üzenetére
Ez volt fent, egy bajom volt vele, hogy nem lehetett emlékeztetőt hozzáadni a listákhoz.
Viszont ma találtam az OneDo nevű appot, ez pont azt tudja amit szeretnék és ingyenes.(#29095) cattus: Köszi, ha nem lelek rá a fent említettre, akkor letöltöttem volna. Hatalmas előnye, h multiplatformos.
-
Des1gnR
őstag
válasz
#56816198 #28938 üzenetére
Én ezt használom és mindent tud amit szeretnél, illetve van kipróbálási lehetőség: Amazing Weather HD
-
duo
addikt
válasz
#56816198 #28931 üzenetére
Szia! Én a dark weathert használom, nekem eddig ez jött be legjobban. Gyors volt 520-on is. Annyi baja van higy fehér háttérnél nem jól olvsható mert a prpgram mem állítja át a betűszínét magának. Zárképernyős dologról nem tudok nyilatkozni azt nem használom. Összességében fasza.😊
-
Integrale
veterán
válasz
#56816198 #24987 üzenetére
En atalltam az ujra, szerintem nagyon keves a kulonbozo stilusu csempe, viszont oromteli, hogy megjelenese ota 2x frissitettek mar, es kapott egy-egy uj csempet is a magyar nyelv melle.
Irtam a fejlesztonek, hogy hianyzik az elocsempe es meg egy par dizajn, azt irta, hogy igyekszik potolni a hianyossgokat, de egyelore az uj api ismeretlen terulet szamara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged