Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ferrari1 #30542 üzenetére
"Valakinek sikerült munkára bírni őket?"
Nekem elegem lett belőle, és azt hiszem, végérvényesen letöröltem! Már egyszer letöröltem, nagyon szükségem lett volna rá, de mindig minden járatra azt írta ki, hogy ma nem közlekednek.
A BKK futárt elég jól belőttem magamnak - ez mindig működik.
-
-
válasz
ferrari1 #30493 üzenetére
Nem mindig, nagyon sok baj van a viberrel. Nézd meg az áruházban, amiket írnak róla az kb reprezentatív.
Sokszor akkor kapok meg üzenetet, amikor elindítom a klienst. Lezárt képernyőnél, ha bejövő hívásom van a viberen, akkor nem csörög ki, csak kapok róla egy értesítést hogy volt egy nem fogadott hívásom.
Ha görgeted a listát, akkor sokszor véletlenül elkezd tárcsázni, a kijelző túlérzékenysége miatt (a Beállítások alatt az érintő érzékenysége normálra van véve).Szóval nem ez a platform legjobban sikerült alkalmazása. Sőt, talán a Blackberryt leszámítva mindenhol máshol jobb a viber, mint wpn. Van passportod, kb tudod.
-
törölt tag
válasz
ferrari1 #22456 üzenetére
Szerintem ezt nem azok csinálták akik a droid verziót. A képernyőképek rossz minőségűek és nincs kipróbálási lehetőség.
Te pénzed, te döntésed, de szerintem hanyagold. Fele ennyiért a MuzikPlayer vagy a OneMusic sokkal jobb döntés és azokat ki is próbálhatod vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest