- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
A Tiles for Outlookot használja valaki itt? Ha igen, működik az utolsó frissítés óta másnál? Nekem azóta nem nyílik meg az app illetve rajta keresztül a naptár sem. Nem tudom, hogy egyedi hiba vagy általánosan barmolták el. Ha általánosan nem megy sehol, akkor nem telepíteném újra mert úgysem segít. Majd egy köv. update megoldja akkor.
-
tibike8
őstag
válasz
pubwart #32910 üzenetére
Annyira nem értem, hogy az app miért ír ilyet. Magától nem is fog kapni. A frissítési tanácsadót felrakod és az majd megkeresi a 10-et.
-
tibike8
őstag
válasz
NoNick #32362 üzenetére
Tudom, hogy be lehet, de mi köze van az időtávnak a megjelenéshez? Van olyan fiókom ami 15, van 30 perces és van 2 óránkénti szinkronos. Mint frissítés előtt is voltak. Vagy újabb fícsör, hogy most már csak akkor jó a felirat, ha azt állítom be amit a MS akar? Amúgy a 1520-on ismerősnek rendben maradt a felirat a frissítés után is.
-
tibike8
őstag
Na azért kíváncsiságból kipróbáltam a nyelv állítást. Még a régiót is a biztonság kedvéért angolra állítottam, de néztem magyar régió+angol nyelv kombóban, de továbbra sincs több esemény a csempén. Gondolom most értünk oda, hogy nem mindenkinek ugyanaz a verziójú naptárja van ahogy fentebb írtuk így aki volt olyan szerencsés, hogy frissíteni tudta, van több esemény angol nyelven, aki meg nem az nem. Amúgy frissítést nem találtam a naptárra angol régióval+angol nyelven sem.
-
tibike8
őstag
Használja valaki a Hangout klienst? A múlt hónapban vettem észre, hogy nagyon megugrott az adatforgalom igénye. Idáig Olyan jó 100Mb-et evett havonta, most meg 3-400-at is ami eléggé gáz a 300-as csomagomnál. És csak szövegelésre használom a klienst.
-
tibike8
őstag
Na engem ma ért utol az időkép para. Mára meghalt az élő csempe. Pár hétig azért jó volt... De legálabb újra tudtam telepíteni - bár nem segített.
-
tibike8
őstag
Az időképen is javítottak végre.
-
tibike8
őstag
Én a mycart használom pár éve. Biztos van szebb meg jobb, de már nem váltok. Pár 100ft volt a fizetős verziója. Az utolsó frissítéssel a napokban teljesen átalakult küllemre. PC-re is telepíthető és a telóról exportált adatokat oda lehet importálni, de a mostani verzióban van már login rész is. Bár még nem működik, de írja hogy hamarosan.
-
tibike8
őstag
válasz
MrZidi #31800 üzenetére
A 10 alatt a térképek appnál nem lehet azt valahogy elérni, hogy cél beállítása nélkül csak menjen az app mint pl a Here-nél és mutassa hol vagyok meg szóljon a gyorshajtásnál? Most ha cél nélkül elindítom, nem mutat sebességet sem, csak megy a képernyő elsötétüléséig.
-
tibike8
őstag
válasz
ugronandras #31680 üzenetére
A játékok egy része nem W10P kész így nekem is eltűntek. Ez van. Az érintés érzékenység romlása nem tudom mitől van. Nem olvastam ilyen gondról. De lehet, hogy az okosabbak erre is HR-t fognak mondani.
-
tibike8
őstag
Nekem meg semmi nem változott a tegnapi frissítéssel. A csempe off (nem beragadt értéket mutat, hanem csak a logót), ha belépek működik, és az a hiba, hogy a térképek nézése után ha az előrejelzős kezdőoldalra visszalépek, üres a képernyő, szintén megmaradt ergo nálam semmi javulás nem történt.
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani használható pdf olvasót? Amivel normálisan lehet nagyítani is és nem akad,,, -
tibike8
őstag
válasz
Kin Tan Te #31571 üzenetére
-
tibike8
őstag
válasz
Kin Tan Te #31567 üzenetére
A gyári kliens használhatatlan - nem szinkronizál, nem értesít.... Az áruházból leszedettek mennek nálam.
-
tibike8
őstag
válasz
Mr. Nimbus #31549 üzenetére
A core kinek épp hogy. Nekem bt-n nem áll le, de s borító képeket nem váltja a trackekkel ahogy megy a lejátszás, csak akkor ha csoportban mappába van rendezve a csempe. Vezetékes fülessel meg megáll a lejátszás. Nem volt frissítés w10p-es óta .
-
tibike8
őstag
válasz
zsoltzsolt #31518 üzenetére
Vagy 8 effekt van sima sötétülés mellett a freeben és a premiumban még vagy 10. Sajnos random nem lehet állítani, pedig tetszene.
-
tibike8
őstag
válasz
zsoltzsolt #31515 üzenetére
Na majd akkor kipróbálom, hogy a nice-nál mivel másabb vagy gyorsabb.
A nice-ban tetszik, hogy effektezni lehet a screen offot. Bár lehet, hogy emennél is
-
tibike8
őstag
válasz
szakalistvan #31511 üzenetére
Én meg a nice lockot használom, de gondolom van belőle pár.
-
tibike8
őstag
válasz
bluemirage #31276 üzenetére
Én szintúgy nem tudtam belépni így kukáztam.
-
tibike8
őstag
Sziasztok!
Próbálkozok a MPC-HC távirányítóval, de sehogy sem akar működni. Az IP címet és az alap portot beállítottam és a PC-n a beállításoknál a portfigyelésnél van pipa meg a tömörítési engedélynél. Az alatta levő többinél nincs. Mi lehet a gond?
Természetesen ugyanazon a wifin van a teló mint a PC. -
-
tibike8
őstag
Sziasztok!A Metromail-nél az élő csempe megy másnál aki ezt használja? Pár napja behalt. Időnként a beállításoknál kiakad valami és nem lehet az értesítéseket beállítani, de pár nap után rb lett mindig. Most is rb lett a beállítás, de ennek ellenére nem jön továbbra sem értesítés új mélnél.
-
tibike8
őstag
Én is azok közt vagyok akinek a gyári app rendben van. Mindig ébresztett idáig offline is. Kipróbáltam a Realarmot is, de levettem aztán mert fölösleges nálam. Az mondjuk nekem is fura, hogy ha a win rendszert használja, akkor miért nem lehet egyedi hangot beállítani ahogy a gyári appnál
-
tibike8
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest