Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Des1gnR #29596 üzenetére
Ez nem fizetős? Mert azzal nem vagyok előrébb, meg ilyen téren a Weather Flow-al megjártam én is...
Én most a Weather View alkalmazással teszek egy próbát. Kinézetre okés, a működés meg majd kiderül.
-
-
-
fesii
aktív tag
válasz
Des1gnR #17855 üzenetére
Doulingo forumán:
Nem tudunk róla hogy belátható időn belül készülne app erre a platformra. Annyi biztos, nem mi fogjuk fejleszteni.Luis von Ahn, a Duolingo becses igazgatója erre a napokban egyre gyakrabban felmerülő kérdésre nem adott különösebben kielégítő választ amikor a nyelvi inkubátor projektről beszélt .
-
-
válasz
Des1gnR #8379 üzenetére
ha nem kell órákat/napokat várni arra, hogy frissüljenek a számok, már jó és le is van mosva a konkurencia
Ez pl csütörtök délelőtt 10kor még nem mutatta a skandináv lottó számait, ha nem frissül, amint felkerülnek a számok a szerencsejatek.hu-ra, akkor nem sok értelme van
-
Zoli-206
senior tag
válasz
Des1gnR #8279 üzenetére
A Viber-en belül a névjegynél milyen verziót ír nektek?
Nekem jelenleg 2.2.2.1819 (és most telepítettem a store-ból)
A store-ban pedig a következő verzió szerepel: 2.24.0.0
Ilyenkor mi van?
Más verziót nézek? Vagy elírták a store-ban?
Ezt telepítettem:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/viber/3d051f9b-9e03-456f-b647-bea34fe7031c
(Lumia 620)
Köszi
-
morpheuss12
tag
válasz
Des1gnR #7595 üzenetére
Szerintem próbáld meg ezt http://www.windowsphone.com/s?appid=2789ac81-c4fe-42a0-9631-fa5be8ed3f43 bocs hogy csak így de telóról vagyok és nem engedett linkelni. Én ezt használom igaz 235ft de meg éri . Százalékosan mutatja a csempén és pontos is . 100% ot is ki tudja jelezni.
-
Milan24
aktív tag
válasz
Des1gnR #7004 üzenetére
Ez így nálam nem működik, csak képet vagy videót tudok csatolni, vagy veszek fel hangfájlt.
Igazából egy olyan link amit ha megnyit a nokia drive odavezeti hozzám, mind ahogy symbianon is.
legiaap:Így csak küld egy linket ami a netre vezet, és megmutatja a helyet, de mondjuk nem jelzi kis pöttyel hogy pontosan hol. Csak az a térképrészletet mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest