- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
wp10 alatt van élőcsempés adatforgalmi számláló?
-
tutis
őstag
válasz
zsoltzsolt #31283 üzenetére
válasz-továbbítás?
-
tutis
őstag
Sziasztok!
HA a core playert akkor "vettem" meg amikor ingyenes volt, win10 frissítés alkalmával esetleg ha resetelni kell a telót, és újra belakni, akkor megmarad a core player ingyenesség számomra?
-
tutis
őstag
olyan appot keresek ami a dual simes telón, egyszerűen tudok váltani (csempéből pl) 3g netkapcsolatot a két sim között..van ilyen?
-
tutis
őstag
Kapja be az MSN, az egészség és fitness appjuk mától használhatatlan, holott 11.01-re mondták hogy megszűnik..
-
tutis
őstag
youtube mp3 és videó letöltésre melyik a legjobb app?
-
tutis
őstag
msn egészség és fitness: kiírja hogy 2015.11.01 után nem lezs elérhető az alkalmazás, ezt hogy kell érteni? Nem fog elindulni a telón? Illetve ez nem helyi adatbázisba ment? Mert azt írja hogy töltsem le az adatokat ha akarom használni, de az Ok-ra lépve a weboldalra lép fel..
-
tutis
őstag
ehhez hasonló étkezés nyilvántartó progit keresek, ingyeneset.
Jó lenne ez is, de sajnos nincsenek benne ételek, kalóriák, stb előre felvéve.
LÉnyegében amire kellene: nyomon kövessem a napi kajámat, lássam hogy miből mennyi tápanyagot tolok be, de ne nekem kelljen egyesével felvinni az ételeket, hanem adatbázisból válasszam ki, ahol már fel van paraméterezve mi mennyi kalória+fehérje, stb
Ráadásul jó lenne ha be lehetne tenni hogy pl edzettem, és ott mennyi kalóriát égettem..
Létezik ilyen app? -
tutis
őstag
Facebookon hogy lehet megosztani állapotot?
-
tutis
őstag
valahol olvastam (csak nem találom a linket) hogy a routert hogy kell beállítani hogy az appok reklámmentesek legyenek, tudtok segíteni?
-
tutis
őstag
Facebook videó hd lejátszási lehetőség létezik?
-
tutis
őstag
melyik a legjobb ingyenes mp3 letöltő progi aminek nagy az adatbázisa?
-
tutis
őstag
köszönöm, kipróbálom.
Másik: Zárolási képernyőre lehet még kitenni plusz infókat?
Mert csak 1 féle infót lehet kiválasztani (mail, face, sim, stb) Ráadásul dual simes telóm van, jó lenne mindkét simről infót kitenni plusz az emailt.
Kinézet testreszabó program van külön a telóhoz? -
tutis
őstag
applock alkalmazást keresek, ami nem engedi pl a fényképeket megnézni, vagy pl vibert megnyitni. Melyik a legjobb erre?
-
tutis
őstag
Sziasztok!
Általános felhasználásra a full alapokon (viber, face, stb) kívül miket érdemes letölteni windows phonera? Most próbálom belakni a telót..
-
tutis
őstag
olyan alkalmazást keresek ami teendőket listáz, de ezt a live title-be is jelzi.
Azaz sorban fel lehet venni a teendők listáját, és mondjuk az első pár teendő látszik a live title-ben. Létezik ilyen? -
tutis
őstag
bár online, de ingyenes [közlekedési helyzetjelentő]
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest