- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vegha
senior tag
válasz
ZavaBalazs #32805 üzenetére
Giroszkop+GPS/Internet ?
-
kasaz
csendes újonc
válasz
ZavaBalazs #32716 üzenetére
Így már fogós kérdés 😀
-
kasaz
csendes újonc
válasz
ZavaBalazs #32714 üzenetére
Géphez-Adatvédelem-kamera ott engedélyezve van hogy hozzá férjen a kamerához (meg a mikrofonnál)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #32588 üzenetére
ja nem szóltam, laptopon is leszedtem, ott rányomtam egy reklámra, és feldobta, hogy 980-ért megszabadulhatok tőle. vajon számít-e, hogy melyik eszközön veszem meg?
-
alratar
addikt
válasz
ZavaBalazs #32579 üzenetére
Igen, Pc only.
Nekem mobilon storre ne is mutatja, csak a simát, ami még mindig 655 pénz.
Pedig már úgy megörültem. -
alratar
addikt
válasz
ZavaBalazs #32462 üzenetére
Aham
Azt hittem valami funkció beli különbség van, de így nem eri meg a cirka 1000 pénzt. 😐
Köszi -
válasz
ZavaBalazs #32450 üzenetére
Azért is sírok, mert nekem és a legtöbb(!!!)
Windows-nak még így sem elérhető... csak a 0,66%-nak.
Ezt hajlamosak egyesek elfelejteni... -
k-adi
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #32435 üzenetére
Aha és 8.1-en hol kell beállítani azt hogy ne az IE legyen az alapértelmezett browser hanem a mókusos?
-
lck
senior tag
válasz
ZavaBalazs #32435 üzenetére
Igen, Coc meg a Monument ez van nekem is
-
tisti1965
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #32381 üzenetére
Igen,keress rá,bár engem most kidobál
-
Ryoo
senior tag
válasz
ZavaBalazs #32082 üzenetére
Mert nehogy már ne tudja az ember beállítani, hogy mikor nem elérhető, és pont ilyenkor jön be az, amit brownus fórumtárs is írt, ha hétvégén meló van, vagy estig bent lenni, elfelejti az ember a nagy automatizálások közepette és máris elmulasztod a fontos hívásokat. Én személy szerint nem vagyok ezeknek a híve, egyedül az ébresztés az, amit merek így hagyni, de azzal is voltak érdekes dolgok. Már mindent automatizálni akarunk és semmit sem csinálunk magunktól.
A vakus értesítőben látok fantáziát egyébként, azt én is tudnám használni. -
Imilenni
addikt
válasz
ZavaBalazs #31925 üzenetére
De ez most komolyan WIN 10 only??
Mert nézem és sehol sincs írva hogy win 10 only lenne..Hát azért reménykedtem legalább egy voice chat lehetőségben az új frissítés után, akár egy chat buboréknak is örültem volna..de ahogy olvastam van akinek még rosszabb lett mint volt..
Tudom, nem a Microsoft fejleszti, de mégis...
-
Imilenni
addikt
válasz
ZavaBalazs #31923 üzenetére
Ahha. Akkor mond meg kérlek hogy frissítsem 520-amon azt a sz@rt?
Ha már te így, akkor énis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg honna na fenéből kéne nekem tudnom hogy magasról tesznek a 8.1-re? Ahhoz képest hogy azért nem évek óta van kint a 10.Szerintem jobb lett volna ha normálisan válaszolsz...nem így......
-
Lacics25
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #31886 üzenetére
-
Lacics25
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #31883 üzenetére
-
Lacics25
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #31876 üzenetére
Szia!
Beállítás menüben van rá opció. Ha nagyon nem találod este tudok képet feltenni róla -
kezman
őstag
válasz
ZavaBalazs #31779 üzenetére
Nem rossz valóban de a Chronos ezerszer jobb és testre szabhatóbb
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ZavaBalazs #31779 üzenetére
Köszi!! Ez nagyon jó! Fájna az Ms-nek a gyári naptár alkalmazás csempéjét így megcsinálnia?? Ilyennek kéne az alap kinézetnek lennie. Szerintem megveszem, még a 2day alkalmazáson gondolkodom.
-
lbence
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #31774 üzenetére
Jól kiszúrtad az elírásomat.
Arra gondoltam, hogy az instagram megkapta az új kinézetet.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #31589 üzenetére
na, akkor vissza a store-ral kapcsolatos kérdésekre (
), erre valakinek ötlete?
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #31583 üzenetére
Nem is fogod. Csak úgy lehet adott apphoz egyedi csempét csinálni, ha a csempegyártó app tudja az app ID-ját, amit ha jól sejtem a rendszer zártsága miatt nem tudnak lekérni, ergo csak előre definiált appokhoz tudnak csempét gyártani, "akármelyikhez" nem. Keresd meg a legaktívabb csempegyártó fejlesztőjét, aztán levelezz vele párat, hátha berakja a következő frissítésbe.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #31564 üzenetére
ezt a csoda csempe editor appot még mindig nem találtam meg, tippeket várok.
tlac: annyira nem szoktam figyelni az értesítéseket, úghogy passz.
-
tlac
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #31564 üzenetére
nálad nincs olyan probléma, hogy késnek az üzenetek jelzései?
nekem néha perceket vagy akár fél órát is -
tlac
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #31559 üzenetére
írj a fejlesztőknek
-
tlac
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #31557 üzenetére
nekem a 640-en nincs ilyen gond
kattints a kis x-re a reklámon
-
szakalistvan
senior tag
válasz
ZavaBalazs #31509 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
ZavaBalazs #31330 üzenetére
Ki van kapcsolva a szinkronizalas meg nem is muholdkepet nezel es 50 megat eszik? o.O
Elhiszem, hogy megtortenik, csak ezzel meg tenyleg nem talalkoztam. Extraknal nincs bejelolve, hogy forgalmi infokat toltson vagy hasonlo? Kiakpcsolt adatforgalom mellett mivel mutat kevesebbet?
-
válasz
ZavaBalazs #31327 üzenetére
A sim maps tudtommal nem offline terkepek alapjan megy, muholdkeppel meg egyenesen nem is csodalkoznek
[felteve, hogy nem a here mapsre, hanem a sima mapsre gondoltal]
-
egykori
őstag
válasz
ZavaBalazs #31133 üzenetére
Szia, azt írtad, hogy meg vagy a Tucannal. Egy-két napja ezt használom én is, és már két esetben arra lettem figyelmes, hogy egy-egy részletet kihagy. Konkrétan két levelet, ami feltehetően dőlt betűvel volt írva az eredetiben. Ezt igazolja a Bookviser, mert abból nem hiányzik a két részlet és dőlt betűsként mutatja.
Te még nem találkoztál ezzel a problémával, vagy esetleg más, aki szintén a Tucant használja? -
egykori
őstag
válasz
ZavaBalazs #31134 üzenetére
Köszönöm, a Tucan jobban tetszik, de a Bookviser mindkettőnél. A Freda után ismét visszatelepítettem a Bookvisert, és működött, csak kissé elment a bizalmam...
Akkor most kitartok a Tucan mellett és kíváncsi leszek megállja-e - tartósan - a helyét.(Vehetnék igazi eBook olvasót, de elég egy kütyü.)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #31133 üzenetére
ja, ma épp myappfree akcióban van egy ebook app, freda+, lehet érdemes kipróbálni azt is.
-
Imi1981
veterán
válasz
ZavaBalazs #31118 üzenetére
Kösz a választ! Közben már más is megerősítette ezt .
-
MarQs
senior tag
válasz
ZavaBalazs #30920 üzenetére
...én meg épp ez is akartam most ajánlani!
Nálam már szalad a csík a "Telepítés..." fölött...
-
TCSZ
senior tag
válasz
ZavaBalazs #30449 üzenetére
Laptopim ki van kapcsolva és így csak teliról voltam. Nem volt gond. De sok minden miatt gondolkodom hogy víssza álok androidra hiába csak egy éves a telefonom.
-
TCSZ
senior tag
válasz
ZavaBalazs #30446 üzenetére
Köszi!
-
busman
veterán
válasz
ZavaBalazs #30400 üzenetére
Jah,bocsesz...ebbe bele sem gondoltam.
-
Syl
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #30396 üzenetére
-
zolnagy
őstag
válasz
ZavaBalazs #30323 üzenetére
Hát én a feleségem Nokia 520-n próbáltam IE-t, ott pl nem tördelte.
Mivel az op. rendszer már azon is 8,1 így próbára úgy gondolom jó.Index fórumot próbáltad amúgy?
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #30306 üzenetére
A 950-es modellek már win 10-el jönnek ki, ha jól olvastam a hírekben, ezek szerint elképzelhető, hogy azon már lesz beintegrálva?
-
MarQs
senior tag
válasz
ZavaBalazs #29874 üzenetére
Ez az FLV kiterjesztés annyira gyakori lett, hogy érdemes külön ennek dedikálni, fejleszteni miatta egy alkalmazást?
(#29873) confuser
Thx az infót! Végre kipróbálom!
Érdekes, hogy több, mint egy évvel korábbi visszajelzések is vannak az Áruházban. Gondolom nem publikus formában is lehetett küldeni... -
tom570
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #29831 üzenetére
Köszi, a core player ki is próbálható, a kyms calc-nál pedig van free verzió is. Kipróbálom őket.
-
Imi1981
veterán
válasz
ZavaBalazs #29717 üzenetére
Kösz mindent! Most más nem jut eszembe amit kérdezzek. Igazából volt wp-s telóm nem is olyan rég (az 520)úgyhogy nagyjából tudok mindent. Haveromnak van 735 és hihetetlen milyen gyors és gördülékeny, nagyon megtetszett és ráadásul amoled kijelzős amit szeretek,ezért vennék azt. A win 10 mobil ha jól tudom október körül jön ugye? Remélem nem ront a sebességén.
-
szita.erno
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #29605 üzenetére
Van olyan alkalmazás amivel teljes filmet fel lehet tölteni a Yutubira??
-
válasz
ZavaBalazs #29414 üzenetére
akkor legközelebb ne 2 napig gondolkodj azon megnyitott üzenetpanellel,
Hagyjuk már ezt a nagy dumát... Amúgy meg én kérek elnézést, hogy a géptől elszakadtam mert dolgom volt...
Látom belerongyoltam a lelki világodba, de semmi gond. Majd legközelebb elsőre összeszeded magad, hogy mi a problémád és sikerül leírni elsőre és nem fogod szerekezteni, hogy neked legyen igazad. ...
Na csáó!
-
chipesz
őstag
válasz
ZavaBalazs #29414 üzenetére
Ha csinálsz egy HR-t (Beállítások-Névjegy-Telefon alaphelyzetbe állítása), akkor megmarad az Update2 és a Word Flow-nak is meg kell maradnia. Mivel nem a dobozból kivett állapotra állítja vissza, hanem a jelenlegi rendszerről gyalul le mindent.
-
válasz
ZavaBalazs #29410 üzenetére
Tényleg? Csak mikor írtam a telefon típusa meg a zárójeles mondat a vége felé sem volt ott...
Amúgy meg hard reset neki, ha gps-ed besz@rt és próba. Ha nem jó, akkor meg szervíz vagy új telefon.
-
válasz
ZavaBalazs #29396 üzenetére
Az offline navi is csak akkor megy, ha a térképet előtte letöltöd. Ha nincs letöltve térkép, ergo offline vagy, internet nélkül, hova helyezze a helyzeted?! Na ugye, user error... Szed le azokat a térképeket, ahol tartózkodsz és offline megy a navi...
Én is így csináltam mikor szlovákiába utaztam a kocsival. Magyar + szlovák térkép letölt és érdekes, ment a navi az 520-on. Offline!!!
És igen, utána kellene olvasni, hogy a here+ is csak akkor tud navigálni, ha előtte a térképeket leszeded...
Dupla user error... -
boxfan
tag
válasz
Nálad van gond,rendszeresen használom külföldön,megy szépen,flottul
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Eddig 3 alkalommal is tökéletesen navigált engem, Angliában és Írországban is. Valami ott nagyon nem jó szerintem.
Wifin keresztül megy? Vagy erre nincs lehetőséged?
-
cattus
addikt
válasz
2000 km-t navigáltam végig az USA-ban az 520-ra letöltött térképekkel, szóval nálad lehetett valami gond.
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #29391 üzenetére
Beállítások->értesítések+műveletek->viber
-
btudos
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #29327 üzenetére
Atallitod a telefon regiojat magyarra, az viszi a Store-t is, letoltod, aztan vissza.
-
Des1gnR
őstag
válasz
ZavaBalazs #29327 üzenetére
Egyelőre úgy is csak az adatforgalmad tudja mutatni, reméljük hamarosan bővítik.
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
ZavaBalazs #29287 üzenetére
Nezelodtel mar a beallitasokban? Talan ki kene kapcsolni a nethasznalatot. A terkep valoban offline, de ha nem tiltod le, akkor forgalmi adatokat folyamatosan tolt.
-
válasz
ZavaBalazs #29103 üzenetére
Nekem rossz tapasztalatom van vele... kezdetek óta megvan... néha frissítgetem, de néhány perc után mindig kilép.... hiába az újabb és újabb verzió. Valóban nem saját motrot használ. Egyetértek egy net-es idézettel, hogy Opera Mini, ha kell a szerveroldali tömörítés. Amit pedig az Opera Mini nem jól jelenít meg... oda ott van az IE... felesleges Skin-eket letölteni hozzá... pláne ha nálad is instabil lesz, mint nálam.
Én inkább a Surfy-vel teszek majd egy próbát... de ma letéglázta magát működés közben az L925-m... Ha megjavul... egyszer..."I dont like uc browser. I like internet explorer, surfy and operamini. When I browse to html5test.com in uc browser it says you are using internet explorer 10 on a nokia Lumia XXX,
It means uc browser not using its own rendering engine.its just a new skin to internet explorer. Where as opera uses its own server rendering engine." -
SOAD19
addikt
válasz
ZavaBalazs #29054 üzenetére
Nem értem, hogy többeknek mégis hogy lehet megfelelő, tökéletes.
Lehet leszedem, és újrarakom, hátha.
Van ajánlott alternatívája?Megtörtént... Most sikerült normális, nem szétcsúszott lépett csinálni, de továbbra is mm-kkel szabad forgatni.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
ZavaBalazs #28909 üzenetére
A baj az, hogy ezt a kis halvány derengést nem veszem észre csak ha már amúgy is ránéztek a telefonra. Remélem a W10-ig valahogy csak kibírja a droidom.
-
Bogyi007
veterán
válasz
ZavaBalazs #28898 üzenetére
Pedig de! Ez az én saját képernyőfotóm.... - ha jól megnézed a legutolsó hozzászóláshoz éppen be is linkeltem ugyanezt a képet.
Éppen beléptem a facebookba és ezt kaptam eredményül....
Egy facebook és action center mixet. -
hroberto
veterán
válasz
ZavaBalazs #28783 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
ZavaBalazs #28738 üzenetére
Babakocsival utazóknak is hasznos.
-
foxymaci
senior tag
válasz
ZavaBalazs #28685 üzenetére
Köszi
-
kolosanyi
veterán
válasz
Lol, WP-re is van torrent kliens?
-
kutga
félisten
válasz
Már jön is lefelé.
-
Bibby
addikt
válasz
ZavaBalazs #28585 üzenetére
Nem a görög miatt kérdeztem. Azért nem rossz ez, nekem is megteszi ha csak angolra fordítja le és nem magyarra.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #28533 üzenetére
ha valakit érdekel a dzsunka megoldás erre a problémára, következőképp oldottam meg:
-PC-re csatlakoztatva minden fájlt kikerestem, amiben szerepel, hogy "rich" (bár ez gondolom megoldható a files-szal is, de így kényelmesebb volt, meg úgyis kéznél volt, épp laptopról töltöm),
-átraktam őket külön mappába a pictures mappán belül,
-gyári galéria albumok résznél megjelenik a mappa, itt az összes ilyen képetkönyen kijelöltem, kedvencekhez adtam,
-lumia storyteller mappákat nem, de kedvenceket tud külön kezelni a camera rolltól, így most látja külön, egy kupacban ezeket a képeket,
-storytellerből lehet szerkeszteni rich capture segítségével a képeket.azért ez eléggé mókolós, nem automatikus, meg nem árt hozzá PC (de ez lehet csak kényelmi szempont), meg ha valaki amúgy is használja a kedvencek funkciót, annak problémás lehet.
azért valami normálisabb, automatikusabb, hivatalos megoldást nem bánnék. -
Mister_X
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28388 üzenetére
Hát. Mit mondjak erre? Fizetős app volt
Weather Premium keszedve, megkapja az esélyt. De nem tetszik az ikonkészlete.
-
poero
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #28384 üzenetére
Szomorúan hallom...
-
Flind
senior tag
válasz
ZavaBalazs #28270 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni. Android alkalmazások topicban is jól ismeri már mindenki az "elragadó" stílusát. Pont így szokott hisztizni ott is, ha valaki esetleg segíteni próbál.
-
air
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28270 üzenetére
OK. Legközelebb ha valaki kérdez valamit, akkor erőteljesen mellébeszélek, és megsértődök ha az illető nem köszöni meg.
-
air
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28267 üzenetére
Ragozd még tovább, ha ez megnyugtat!
Én tudom, hogy mit kértem, és tudom, hogy amit ajánlottak, az Makó és Jeruzsálem.
Értem, hogy segítő szándékkal javasoltak valami egészen mást, de ezzel több okból sem tudok semmit kezdeni.
Miért baj, ha ezt szóvá teszem? Itt már ezt sem szabad?
Egyébként roppant nehéz visszaemlékezni arra, hogy milyen telefonom van, hiszen ott van az aláírásomban. -
air
nagyúr
válasz
ZavaBalazs #28251 üzenetére
Akkor lássuk szépen sorban!
Egy hívás kezelő appra kérdeztem rá, de nem arra kaptam választ, hanem helyette egy olyan alkalmazást javasoltak, ami egyáltalán nem azt csinálja, mint amit én leírtam, ráadásul az én készülékemen nem is működik.
Szerinted ebben mi volt a hasznos információ.
De inkább hagyjuk, mert úgy tűnik, hogy az Androidosok és a WP-sek pont fordítva vannak bekötve. -
Bogyi007
veterán
válasz
ZavaBalazs #28259 üzenetére
Köszönöm!!!!
Szuper alkalmazás!!!!
-
Bogyi007
veterán
válasz
ZavaBalazs #28259 üzenetére
LoL tényleg, csak még előtte az a qrva mérges madár updatenek még le kell frissűlnie a Tubecast és Onedrive update-val együtt....
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #27974 üzenetére
A legközelebbi zenelejátszó appot komolyan megírom magamnak :"D engem is kidob és van zene amit nem hajlandó lejátszani. Bugzik
attól még mondjuk a legszebb lejátszó ami megfordult a telefonomon.
-
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #27970 üzenetére
Amúgy már nagyon sokat javult a gyári zene app, néha azért nézz rá, nehogy lemaradj róla. Nekem már szinte tetszik, de mindenképpen használható.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #27970 üzenetére
Huhh, köszönöm szépen a gyors választ !!! Ez a zbox egy hihetetlen jó cucc és nagyon szép is.
-
Zol01
tag
válasz
ZavaBalazs #27915 üzenetére
Köszi, lehet még hasznát veszem valamikor talán... mikor nem az lesz a legizgalmasabb egy futamon hogy feltudnak egy rakni egy kereket vagy sem.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #27915 üzenetére
Ezt nem ismertem, köszi!
Mondjuk én nem használok LT-t mert amikor próbáltam folyton azt néztem a futam helyett
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #27912 üzenetére
Pedig igazad van. Egy másik F1 app fejlesztővel leveleztem anno, állítólag az FIA sokakat csesztet meg fenyeget. Zseniális ami e körül a sport körül folyik manapság
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #27834 üzenetére
hát live timinggal nagyon nem találkoztam benne, de így, hogy ennyire lebutították az f1.com oldalt, lehet marad, ebben legalább meg tudom nézni azt a rohadt bonyolult infót, hogy az én helyi időm szerint mi mikor lesz.
-
MarQs
senior tag
válasz
ZavaBalazs #27784 üzenetére
Nem csak neked hiányzik belőle... másnak sincs.
Alapvetően ez egy folder playerszerű lejátszó, csak továbbgondolva, bár ettől függetlenül a funkció még benne lehetne... igaz, nekem ez így is frankó - nem akarok telhetetlennek tűnni. -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #27419 üzenetére
A tévés jogdíjakat meg a Török foci is veri. Előbb itt kellene szétnézni mielőtt a rajongókkal csesznek ki...
Bernie meg igazan nyugdíjba mehetne már. Aszondja nem fontosak a fiatal rajongók. Ja, a Red Bull is biztos az 50 feletti korosztályt célozza... -
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #27416 üzenetére
Volt régen app ami tudta ezt, nagyon menő volt. Futam alatt folyamatosan frissítette a csempét is, szóval ha elvoltál valahol, ránéztél a telefonra és láttad az első három sorrendjét. Valamiért a fejlesztő leszedte, valószínűleg FIA nyomásra (több F1 appnak lett így vége állítólag).
-
savoo
addikt
válasz
ZavaBalazs #27416 üzenetére
Van WP-re is ugyan az az app mint IOS-re és Droidra tudtommal. Legalábbis volt, már ha arra a 15 ezer forintosra gondolunk. (Valami ilyesmi vicces ára van minden platformon)
-
Dzsosy
senior tag
válasz
ZavaBalazs #27414 üzenetére
Szerintem olyan f1-live.hu-s szöveges kommentáros megoldás van köridőkkel és egyebekkel.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #27277 üzenetére
Az egy fake app ugye?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #27230 üzenetére
na ki a kirájj?
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #27121 üzenetére
Köszi, az van most fenn, bár ezt a SofaScore is tudja. Most egyenlőre marad a Onefootball, amíg valaki meg nem csinálja rendesen a csempét.
-
Воланд
titán
válasz
ZavaBalazs #27005 üzenetére
ez nem csinal semmi mast, csak titkositva tolt fel fajlokat onedrivera.
-
válasz
ZavaBalazs #27005 üzenetére
Minden nap van valami ingyenes a store-ban?
-
Integrale
veterán
válasz
ZavaBalazs #26996 üzenetére
-
válasz
ZavaBalazs #26989 üzenetére
Mi van veled?
-
kezman
őstag
válasz
ZavaBalazs #26646 üzenetére
Kösz, meg van, szóval ez a legjobb,
-
válasz
ZavaBalazs #26596 üzenetére
Igen. Ráadásul minden megnyitáskor a Messenger újratölt. Rohadt idegesítő. Gondolom azért mert valójában nem fut a háttérben. Remélem a normális Lumiákon (értsd 2 giga ram) valamit kitalálnak W10 alatt, hogy a hardver ki legyen használva. Az egy vicc amit a 1520 művel. Ugyan úgy megy mint bármelyik Lumia. Ugyan úgy van töltés idő, meg fekete képernyő csak rövidebb. Laggolva jönnek vissza a csempék amikor kilépek egy nagyobb alkalmazásból...
-
shunter
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #26362 üzenetére
Igen, ezen már én is agyaltam. 😊 Én sok filmet fogyasztok telón, főleg sorozatokat. (Pont ezért fontos számomra a dizájn, és főleg a kezelő felület)
Engem nem nagyon hat meg az egérmozis oltás. Mindenki arra hasznlja a telót amire akarja. -
Burt1793
veterán
válasz
ZavaBalazs #26362 üzenetére
Én a video explorer-t használom, egész jó. Videózni nem szoktam a telefonnal, filmet meg nem nézek rajta, így nekem a semmi is megfelelne.
-
törölt tag
válasz
ZavaBalazs #26354 üzenetére
Nem tudom miért kellett ezt véglegesként felrakniuk. Benn vagyok zárt betában, használhatatlan még.
-
MarQs
senior tag
válasz
ZavaBalazs #26340 üzenetére
Hu... hát én L630-on nézem/játszok vele, nem egy tűéles mintapélda, de a teló 217 ppi-jével sincs ilyen pixeles a játék képe! Gondolom L930-on egyből kiverte a szemedet a különbség...
Nem tom mi lehet, esetleg próbáld meg leszedni és újratelepíteni, ha ezzel nem veszíted el az eddigi eredményeidet. Ha nem ragaszkodsz hozzájuk, akkor egy próbát megér. -
MarQs
senior tag
válasz
ZavaBalazs #26338 üzenetére
Én nem tapasztalok hasonlót... bár nem is teszteltem agyon a szoftvert! Egy pályát nyomtam le, hogy kérdésedre megnézzem mi a gikszer...
Nem állítódtak el a grafikai beállítások? -
Lall
veterán
válasz
ZavaBalazs #26326 üzenetére
Music Import
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest