Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
norbert1998 #23454 üzenetére
Wav-ot még nem próbáltam, de a WMA lossless-t tudja. SACD ripben is.
-
RaZroX
addikt
válasz
norbert1998 #23322 üzenetére
Pont olyan mint a Play vagy az AppStore
-
Melack
veterán
válasz
norbert1998 #23327 üzenetére
Tudom, hogy SPd van, olvasom a topicot
A mókányolás nekem már nem. Jobb az életem így, hogy nem kell cleanerekkel meg ilyenekkel vacakolnom - ez az én nézőpontom.
-
SharpSA
veterán
válasz
Szerintem sincs benne semmi különös. Gyorsan meg lehet szokni.
-
Melack
veterán
válasz
Nézd, az SP után a Lumia maga a szögegyszerű élet alapja. Nem kell CWM, kernel csere, bagyusz, nincs lagos build. Csak használod, zen. Ami alapból rajta van, az nagyjából elég is. Foursquare kliens meg 6tag, Instagrambol is Rudy Huyin változata. És ennyi, örül.
-
Melack
veterán
válasz
Ismerve mindhárom storet elmondhatom, hogy a WPS semmivel sem kuszabb, mint az iTunes vagy a GP. Webes felületen szerintem jobb is, mobilon meg kevésb csicsa, mint a GP.
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Nincs benne semmi bonyolult, belépsz, rányomsz a keresésre, beírod milyen alkalmazást szeretnél letölteni. Így működik ez szerintem mindegyik platformon.
-
SharpSA
veterán
válasz
norbert1998 #23316 üzenetére
Mi az a monyakolas?
Egyébként meg mindenki azt használja, amire szüksége van... Azaz kinek mi az alapvető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest