- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
fb messengerből kapunk valami újabb verziót nem tudni ? Azt hittem 10re van már újabb de sehol semmi..
-
RaZroX
addikt
válasz
StarKiller89 #29542 üzenetére
Nálam is ezt csinálja. Majd megoldják.
-
RaZroX
addikt
Létezik valamilyen ingyenes SnapChat klíens wp-re ?
-
RaZroX
addikt
Most próbáltam ki, viszi a lejátszási listát magától, egymás után játsza le a benne lévő vidiket.
-
RaZroX
addikt
válasz
StarKiller89 #29423 üzenetére
Gyakorlatilag elég kevés appból kapunk teljes értékűt Android vagy iOS-hes képest...
-
RaZroX
addikt
Szerintetek mikor dolgozzák újra az appokat w10-esre ?
-
RaZroX
addikt
A legszebb időjárás app volt, bár tényleg használhatatlan volt az update után..
-
RaZroX
addikt
Melyik YouTube appot ajánljátok ? Fontos lenne, hogy a lejátszási listákat is le tudja játszani.
-
RaZroX
addikt
Hova tűnt a Weather Flow ? Pár hónapig droidon éltem, most újra wp van és nem találom Store-ban, pedig anno meg is vettem.
-
RaZroX
addikt
válasz
norbert1998 #23322 üzenetére
Pont olyan mint a Play vagy az AppStore
-
RaZroX
addikt
Nálam a zenelejátszó frissítése után semmi nem változott. Sem hátterek se semmi. A Live Tile meg még mindig hiányzik.
-
RaZroX
addikt
Tényleg amugy WP-re akkor nincs minecraft semmilyen béta állapotban ugye ?
-
RaZroX
addikt
Frissült a facebook app, új felületet kapott nagyon pofás lett!!
-
RaZroX
addikt
válasz
Polllen #21418 üzenetére
8-on nekem sem jelzett a skype rendesen, sőtt kb minden csuszva jelzett, de 8.1 óta csak a viber-rel van bajom asszem. Mondjuk a push értesítés tényleg bajos mert IM+ sem működik, mármint értesítési szempontból... ugyanis azt használom Hangouts (google talk) helyett... dehát így fos..
-
RaZroX
addikt
Viber-ről tudni valamit, hogy mikor lesz használható ? Konkrétan hívásokat nem tudok fogadni mert nem csöng ki, az üzeneteket órás vagy akár napos késésekkel jelzi sőt van hogy ugyan arról az üzenetről többször értesít illetve, hogy olyanról kapok értesítést amit már rég elolvastam... Konkrétan egy rakás sz@r..
-
RaZroX
addikt
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Lumia 625-re szeretnék valami guitar hero jellegű játékot, nem gond ha fizetős, tudtok valami jót ?
Új hozzászólás Aktív témák
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest