- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Microsoft releases a new ‘contacts+message backup’ app for Windows Phone 8.1 users
Csak SD kártyával bővíthető telefonokon van értelme.
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #27852 üzenetére
Egy teljes merülés feltöltés ciklus és rendbe jön.
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #27486 üzenetére
Nekem addig be sem záródik, amíg fel nem töltődött, kivéve ha kilépek vagy rázárom a kijelzőt.
-
Blyan
félisten
válasz
SpongyaBob #27109 üzenetére
Nekem fent van és tökéletesen működik mindkettő.
-
Blyan
félisten
válasz
Plazmacucci #25795 üzenetére
Nekem meg 30 perc alatt 10%-ra rakott egy 60%-kos akksit.
-
Blyan
félisten
Mindenki vágya teljesült, Candy Crush Saga a Store-ban!444!!
-
Blyan
félisten
válasz
gyurkikrisz #23155 üzenetére
My bad!
Este van már!
-
Blyan
félisten
Szerintem ez valami Google-lal kapcsolatos bibi lehet, ugyanis Hotmaillel ezt tökéletesen működik.
Küldtem magamnak a gmailről a hotmailes címemre, jelezte a telefon, de hozzá sem nyúltam. Megnéztem a weben és mire a telefonra néztem, már eltűnt a csempéről és az AC-ből is az értesítés. -
Blyan
félisten
válasz
viewdetails #23135 üzenetére
Az AC nem zavar, mert egy mozdulat és az jól is megy. A csempe, na az viszont nem akar lenullázódni. De várom, hogy mikortól igen.
-
Blyan
félisten
válasz
viewdetails #23132 üzenetére
A messengeren ez megy, amit viszont majd megcsinálhatnák, hogy a csempéről pl eltűnjön az értesítés, amikor kiüríted az Action centert. Mert ez a gyári alkalmazásokon (levelezés pl) kívül sehol sem megy.
-
Blyan
félisten
Az értesítési központban persze, hogy jelzi, az nem arra van, hogy szinkronban legyen a kliensek között, hanem arra, hogy tudj róla mi történik (csak mert válaszoltál rá máshol onnan még nem fog eltűnni). Töröld ki azokat, a gmail esetében eltűnik a csempéről is, a FB Messengert viszont nem készítették fel erre.
De ettől még az értesítések egy mozdulattal törölhetőek. -
Blyan
félisten
Jól van, jól van, fan boyokból nincs hiány itt sem...
-
Blyan
félisten
válasz
gyurkikrisz #22916 üzenetére
Vegulis ja... de ettől még szarabb lett.
-
Blyan
félisten
válasz
gyurkikrisz #22901 üzenetére
Jah, mokolok mint az androidon, naná.
-
Blyan
félisten
válasz
Rigormortiis #22090 üzenetére
Nekem is küldött aztán megunam és töröltem az egészet a francba.
Amúgy szvsz játékon belül kell beállítani, hogy ne küldjön, az értesítések között hiába kapcsolod ki. -
Blyan
félisten
válasz
SpongyaBob #22042 üzenetére
Pont ugyanez nekem is.
-
Blyan
félisten
válasz
SpongyaBob #21694 üzenetére
Johetne Win8.1-re is.
-
Blyan
félisten
Úgy látszik, hogy mindent sikerül elszarni egy "javítással", nekem most a FB Messenger lett egy kalap fos. Lehet kicsit kevésbé melegszik, de cserébe totál bizonytatalanul küldi el az üzeneteket, van amikor félpercet kell várnom, hogy a fogadó fél megkapja azt (sötétebb kék legyen amit írok).
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #20513 üzenetére
Az újdonság varázsa
-
Blyan
félisten
válasz
Melack #20502 üzenetére
Vannak ugyan alkalmazások, de ezek előre definiált appokhoz csinálnak csempéket.
Szóval mondjuk a weather flow-nak nem készítettek csempét, akkor így jártál.Transparency Tiles pl. Folyamatosan bővíti, de wf nincs közte.
Bár lehet a fizetős változatban van lehetőség egyedi csempékre, egyedi appokhoz.Ja és értelemszerűen a LiveTile-ról lemondhatsz.
-
Blyan
félisten
válasz
Pttypang #20378 üzenetére
F.szom., olvasod is amiről írsz?
catroot írta, hogy ezt használja. Erre válaszoltál is.
Hát szerinted hogy a p.csába jön ide a droid?
-
Blyan
félisten
válasz
catroot #20367 üzenetére
Nem, neki csak arra van grafikon, hogy merült, hogy mitől arra nem.
Ez pedig a rahedli akksi alkalmazás egyike, speciel az az Akkumulátor nevű csoda... -
Blyan
félisten
válasz
Ádám16 #20298 üzenetére
Mindkettő nagyon jól működik, ismeri a főbb bajnokságokat (értesítés a kezdésről, kezdőcsapatról, gólokról, lapokról, videóösszefoglal, stb), az első egyéb sportokat is kezel.
A Tile Livescore-on nem árt bekapcsolni a Settingsben a minimize the data usage részt, mert ellenkező esetben hajlandó 130 megát havonta. -
Blyan
félisten
válasz
SpongyaBob #20202 üzenetére
Elvileg poén volt, de gyakorlatilag akármi is lehet.
-
Blyan
félisten
válasz
SpongyaBob #20200 üzenetére
Csámcsung nem támogatot eszköz...
Új hozzászólás Aktív témák
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest