- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
Valószínűleg én is ennél maradok, mert számomra sokkal jobb, mint az eddigiek.
Szóval te is mindig akcióban veszed, hogy évi 20-30 dollárt fizetsz csak?
Tegnap éjfél előtt chateltem a Microsoft US support-tal, mert találtam az ebay-en Xbox Live Gold előfizetést, ami a leírás szerint a Music-ot is tartalmazza. A support sem tudta először megmondani, át is irányítottak máshová, s ott is azt írta az ember, hogy ez két különböző szolgáltatás (amit eddig is tudtam). De aztán mikor az Amazonon találtam egy ilyet, ami szintén úgy reklámozta, ráadásul egyenesen a Microsoft-tól, akkor az már elég félrevezető volt. A hölgyike azt írta, hogy valószínűleg a régi szöveg van bemásolva, de egyébként meg a hirdetés alján az apróbetűs részben ott van, hogy Music Pass is kell. Aláírta, hogy valóban félrevezető, de ajánlotta a UserVoice-t, hogy ott írjak a problémáról.
Na mindegy... -
MrCsiT
addikt
OK, akkor mutass linket olyan appra, amivel a Synology NAS-omra tudom szinkronizálni az adataimat a WP-ről, a felhős X ezer km-re lévő, 27 szolgáltatón keresztülmászó "biztonságos" mentés helyett, hm?
Mert ha már szégyen, akkor az az, hogy nincs alapból mentési lehetőség privát felhőbe!
tlac: a telót, az ébresztés megadása után, max. hangerőre állítva, a szobád előtti helyiségben lévő asztalra teszed. Rendben lesz az ébresztés, nem lesz gond a szundival sem, hidd el
-
ZavaBalazs
őstag
valamelyik cikk alatt olvastam kommentekben egy fejlődő országbeli tagtól, hogy mi el se tudjuk képzelni, hogy ez nekik mekkora dolog, mert náluk jó ha van 15 Kb/s mobilnet, és így könnyebb az élet. mondjuk lehet hogy csak álmodtam, mert se a WC-n, se a WMPU-n nem találom a kommetet...
valami módja van az xbox music (közepes méretű) élő csempéjének a lelövésére? laggol a home gombbal visszalépős animáció, ha az a csempe aktív.
javítom: nem minden esetben, pl facebookból, vagy magából a music appból kezdőképernyőre lépés smooth, de pl IE-ből laggos. -
-
Ádám16
addikt
Számomra ez óriási baki. Nem is értem egyébként, hogy egy MS méretű szoftveróriás hogy hagyhatta ki ezt.
(#26379) Plazmacucci: Szerintem a Music appot érdemes hanyagolni. Nekem random kilépegetett. WP7-nél pedig nekem megbízható, szép, és egyedi volt, de ez a Music app egy semmirevaló.
Én a QuickPlay Pro-t használom, eddig teljes megelégedéssel, de a ModernMusic is bevált.(#26381) woland_y2k: Az asztali OS-nél így is jók az eladásaik, WP fronton viszont gyötrelmes. Ekkora tőkével kezdhetnének többet is az egésszel.
-
-
törölt tag
Az egy dolog hogy kicsik mert itt WP-n amúgy is az a divat hogy jobbra-balra swipeolunk. Az a nagyobb baj hogy rondán vannak elrendezve. Ha meg ilyen kicsik akkor odaférne a nagyító bal oldalára és még jól is kinézhetne. Úgy látszik az MS is kezdi levetni a WP dizájn irányelveit, kiváncsi leszek mi lesz itt ha kijön a 10-es verzió.
-
ha van hozzá linked, ahogyan a béta opera mini-hez (amit egyébként nagy megelégedéssel használok), akkor kipróbálnám a TC-t is, mert:
A 8ZIP működik. A free változat nem reklámmentes, de jelszós zip-et tud OneDrive-ra és telefonra is létrehozni.
De a fájlok elérése, a mappák közti lépegetés nagyon körülményes. 5 percig küzdöttem vele mire rájöttem, hogy hogyan mozog a könyvtárakban. Volt aki nem volt ennyire türelmes... az jó magyar szokás szerint a Store-ban le is húzta és odaírta, hogy nem látja a fájlokatSzerk: látom, hogy már adtak linket is. Köszönöm.
-
-
Def26
félisten
Igen. Van egy tmobile -os 4g mobilinternet elosztó kütyüm. Ilyen. Van ilyen Vodafone -ban is. Mindhez tartozik egy gyári app telefonokra amivel "real time" tudod konfigurálni a wifi routert. Ezt a felületet eléred pl a tipikus címmel is a böngésződben (192.168.1.1).
Na most mivel wp -re nem adták ki a gyártók az app. -okat ezért gondoltam megkérdem hátha van valami amivel helyettesíthetem.
Egyébként igen, a teljes adatforgalmat látom az app. -al, mert maga a wifi router rögzíti ezt csak ugye én is szeretném látni mennyinél tartunk. -
-
-
zack
nagyúr
930-on én sem pörögnék ezen. De ha már van egy tepsim, amin a filmek, és játékok is a legélvezhetőbbek lennének mobilos berkeken belül, akkor elvárnám, hogy amiért pénzt adok, az fusson rendesen.
Mert így elvész a nagy méret adta előny. Itthon én sem játszom, de ha a fogorvosomnál várakozom, illetve bárhol máshol hivatalos ügyekben, esetleg melóhelyen, remek időtöltés, és ott nincs lehetőség XBox One-ra.Nem is ez a kérdés, ki használja ki, és ki nem, és ennek a miértje. Ez a része nagy csalódás eddig.
Mert aranyárban mérik a játékokat, és nincs minőség. Androidon olcsóbbak, és jobban optimalizáltak.
(#23560) Muffman01
Akkor ez a probléma csak a zászlóshajókat érinti. Remek.
Magyarán nincs frissítve a játék a hardverhez.
-
zack
nagyúr
-
Lall
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen routert?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest