Hirdetés
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Garmin topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
Véletlenszerűen történik az, hogy a kikapcsolás előtt használt fényerőszintet elfelejti egy másnapos bekapcsoláskor a win. Nem mindig fordul elő, csak néha. Ez miért lehet?
-
szabonagyur
félisten
-
coleen
aktív tag
Sziasztok,
Pár napja használok Win 8-at (nem 8.1) és azt vettem észre, hogy miközben böngészek (Firefox vagy Chrome) és közben megy a torrent kliens (uTorrent és qB is) akkor a torrent kliensben a le- és feltöltés leáll. Amennyiben a böngészőt bezárom, szépen folytatódik tovább a torrent adatforgalom!
Nagyon zavar, hogy nem multitask, mi lehet az oka?Coleen
[ Szerkesztve ]
-
válasz
BluEyes #57596 üzenetére
Am. Nem nehéz dolog, de ahány gyártó annyi féle megoldás (Win 8 vagy 8.1-el még nem csináltam)
Win7 Pro 64bit Lenovo Y580-al pl. Nagyon egyszerű volt
Gondolom HP notin le lehet menteni (recoveryként) a teljes rendszert BD-RW (50GB lemezre) nem? (tudom ez lehet nem ide való kérdés, de Win 8.1-el kapcsolatosL
-
BluEyes
őstag
válasz
MaxxDamage #57595 üzenetére
Supportot felejtsed, már többször kiderült, hogy itt kellene kérdezősködniük nekik is. Hamarabb megoldjuk itt a topicban
-
-
BluEyes
őstag
válasz
MaxxDamage #57593 üzenetére
-
-
BluEyes
őstag
válasz
MaxxDamage #57589 üzenetére
Persze, a telepítő ott van a hdd-n (remélhetőleg nem szüntetted meg azt a partíciót), a bootolás alatt a megfelelő billentyűt megnyomva elindul az újratelepítés. Hogy mit kell nyomni, azt a manualból nézheted ki, de a YouTube-n is lehet hogy találsz "howto" videot a konkrét vagy egy hasonló típusról, google is választ adhat a kérdésre. pl: asus(acer stb) recovery key aztán valamit dob a google. Keress rá a te gyártódra, típusodra. Mentésről előtte gondoskodj!
-
The.Bali
aktív tag
válasz
szabonagyur #57587 üzenetére
Szia!
Dell touchpad driverem van, de sajnos ilyen beállítást nem találtam benne.
Szerk: azt hiszem megtaláltam. Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Win 8.1 Pro 64bit HUN (gyári noti telepítés és partíció)
Ezt vissza lehet állítani alapbeáll. -ra valahogy ?
/gondolok arra, mikor jött a noti és kibontottam gyári csomagolásból, nekem kellett mindent állítani és belépni Microsoft fiókkal/L
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Nootebooknál tapasztaltam egy olyan kellemetlenséget, hogy amikor nincs külső egér csatlakoztatva a géphez, és valamit írok a billentyűzeten, majd szeretném használni az egérpadot, akkor az első mozdításra nem reagál. Csak a másodszori érintésre tudom odébb húzni az egeret. Ez nekem valami 'feature'-nek tűnik, de baromi idegesítő. Hol lehetne ezt kikapcsolni?
Köszi előre is!
-
pincehely
addikt
Sziasztok!
a következő problémával szembesültem. Keletkezett a rendszerparticiómon 15,75gb file, amit nem látok, így nem tudom megállapítani, h mi lehet az.
Biztosan nem hiberfil, és nem is pagefile.
TotalCommanderben minden filet láthatóvá téve, mindent összeadva pont ugyanennyi szabad helyem hiányzik.Ötlet?
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
genndy #57572 üzenetére
Nem hinném, a vga szép lassan kihűlt..játék 60 fokról asztal 47 fokra.
Pontosan ezért nem is értem a dolgot. Van egy win 8.1, rajta az alap driverek mint vga logitech ez+az...
3 játék (diablo3, bf3, bf4), egy aida64 meg egy q torrent. Még amit lehúzok az is más hdd-re megy, mert a win meg a 3 játék van a "C"-n, ami egy samu evo840 128gigás ssd, így maradt 12gb szabad hely. Ment a játék, semmi gond, egyszer csak hopp...nincs ram. Az egyik pc fórumon találtam egy fickót akinek ugyan ez volt a gondja, még képet is rakott fel, de ott a hsz 2013.07-ben volt. Azt írta, hogy valami valós adat nélküli ram foglalás vagy mi a szösze van.
Egy informatikus barátom szerint (csak tippeli) ezt valami vírus okozza...? Na de mi, és hogyan távolítsam el...???
A proci közben meg néha "bealszik" (0-4% terheltség), miközben a profilhoz tartozó elhasznált ram kb 80mb...de a rendelkezésre álló ram a 4gb-ból csak 127mb. Advanced system care nem talált semmit, viszont az is mutatja a 96-99% ram használatot.
Szóval tanácstalan vagyok...eddig a legjobb ötlet: rakd újra bammeg...Üdv: bypass
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy HP notit Win8-al.Easus Particion Masterrel le szerettem volna venni a 900 Gigából 800-at a rendszerből. Újra indult,és 0xc0000225 hibával le áll. -
Csabusman18
tag
Sziasztok! Ezt a Mystart Search nevű kacatot hogyan lehet kiírtani a Chrome-ból? Közben ki tudtam kapcsolni, de a Search Protect-től kellene megszabadulni, melyik prg. rakhatta fel? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz
bypass|HUN #57571 üzenetére
Rálesnék egy Process Explorer-rel. Én is ráfutottam pár napja egy notepades kódszerkesztés közben egy "elfogyott a memória" üzenetre úgy, hogy 8GB van abban a gépben.
-
Tiger.
nagyúr
Járt már valaki úgy hogy ott hagyta a gépet több mint 1 órára és mikor visszajött lefagyott sárgán világitott a monitor és nem akart feléledni.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
addikt
válasz
szokott ilyet csinálni nekem is időnként,franc se tudja mit mókol időnként a windows a háttérben,8gb ramom van tegnap egyszer csak azt írta a gép elfogyott a ram,én nem szoktam játszani.meg volt nyitva a chrome 8 lappal,semmi más nem ment.de alapból is megeszik 4-5 gb-ot mindíg.ez ilyen.minől több ram van annál többet kíván.
érdekes tabletemben (windows-os) van 2gb azt mégis elég. -
válasz
Tipp: bekaptál valami bitcoinminer progit. VGA-t nem tekeri ezerrel, főleg ha semmi más nem megy? Mert az tipikus jele.
Vagy valami elosztott számításos progit használsz (BOINC pl.), bár arról azért talán tudnál. -
bypass|HUN
aktív tag
Segítséget / tanácsot szeretnék kérni.
A gondom a következő, adott egy win 8.1 a gépemen amivel eddig semmi gond nem volt.
Gondolt egyet a win és egyszer csak a rendelkezésre álló ramot (4GB) mind elhasználta.
Eddig olyan 30% körül ment az alap használat, erre jött a játék. Ma egész nap csak a BF3 ment.
Játék közben kiírta a rendszer, hogy elfogyott a ram....? Kiléptem, látom 99%-on a ram használata.
Eszközkezelőben néztem, nincs semmi ami lyen mennyiséget fogyasztana. Gép restart, semmi, gép kikapcs - ram kiszed/vissza, semmi. A gép jelenleg is 98-99%-on pörgeti a ramot, miközben csak a win fut...
Valakinek valami hasonló tapasztalat?Üdv: bypass
-
szabonagyur
félisten
-
Bandi821
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy 8.1 OEM 64bit-es. Már fel is települt. Milyen ingyenesen használható víruskergetőt ajánlotok hozzá.
Válaszokat előre is köszönöm.
üdv.: Bandi
-
jeni
félisten
válasz
aftercooler #57567 üzenetére
érdemes a boltban bevizsgáltatni ahol vetted.
ha beveszik gariban hibásként,akkor nagy az esélye,hogy kapsz másikat helyette
akár DVI,akár HDMi kimeneten nézzed tök mindegy melyik is lesz ,nem is szabadna ilyen jellegű hibát produkálnia.
további lehetőség,hogy berakod a VGA-t egy másik gépbe.[ Szerkesztve ]
-
aftercooler
aktív tag
válasz
aftercooler #57566 üzenetére
Garanciális, de heaven benchmark alatt semmilyen hibát nem mutat, csak a bios olya.
Azt is próbáltam, hogy letiltom a vga-t a feladatkezelőben, és úgy is hibás.
Vga kábellel nem hibás csak Hdmi-vel. -
Zoli133
addikt
Hali,
Kaptam cégtől nemrég Win8.1-et, kezdésként nem mertem fő rendszernek használni így egy laptop hdd-re telepítettem, bő 1 hónap utn, már be mertem volna vállalni elsődleges rendszerként is, azonban adódott egy kis probléma.
SSD-re telepítettem és két hiba lépett fel. Az egyik, hogy időnként teljesen behal több percre. Folyamatosan világít a HDD led és nem reagál semmire, ez nem jelentkezett a HDD-n. Illetve a win update nem tudja leszedni a frissítéseket, megtalálja őket, de a letöltés elkezdésénél nem jut tovább, minth anem lenne net, pedig van, HDD-ről ez is ment teljesen jól.
Ötletek? -
jeni
félisten
válasz
aftercooler #57559 üzenetére
Töröld az összes feltakott VGA drivereket es azzal figyeld a jelenséget. Ha ez előjön akkor sanszos,hogy a VGA VRAM hibás ha jól gondolom. Garanciális a kártyád?
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Mi lehet a gond a Bios-al?
Vettem egy r9 280-as VGA-t, azóta ilyen a bios, a régi gtx 650-nel nem volt ilyen probléma.
A gép egy full hd led tv-re van kötve hdmi kábellel és windows 8.1 64bit van fent.
Újratelepítettem a win-t, de a probléma megmaradt.
UEFI-s a bios, ezért uefi módban van a win is kiírva, minden rendben a telepítéssel, nem ez a gond az biztos, de mi lehet?Szóval itt vannak a képek:
Ha belépek DEL gombal a biosb, ez a kép fogad:
[link]Ha mozgatom az egeret,akkor ez történik:
[link]
(mintha paint-ban rajzolgatnék, de kattintásra nem történik semmi)Tovább lépek az advanced mod-ba:
[link]Szétesik a kép, vagy egymáson van minden, vagy én nem is tudom:
[link]Próbáltam a biosrestet is, de semmi.
Ki lett próbálva egy sima monitoron is, ott VGA kábellel, és ott nem volt ilyen a bios.
A hdmi kábel jó, mert egyébként nincs semmi baj a képpel, csak a biosban ilyen.
A vga illesztőprogramja, nem tudom hogy az lehet -e a gond.
Én úgy tudom, hogy a gép indításakor, ha belépsz a biosba, akkor még a drivertek nem töltődnek be, ezért gondolom, hogy nem driverhiba, de lehet hogy rosszul tudom.
Egyébként a legfrissebb (nem beta) Ati CCC van fent.Hát esetleg ha van ötletetek, szívesen fogadnám.
Köszi!!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy folyamatosan generálja a thumbs.db fileokat?
A neten lévő leírások nem segítenek, mert nekem a currentversion alatt csak internet settings van.
-
F_Zolee
veterán
Arra van megoldás, hogy a beviteli nyelveknél ne legyen ott az angol? Sajnos valamelyik játék belekontárkodik. Plusz be van állítva, hogy a tálcán ne mutassa az ikonját de mégsem lehet eltüntetni onnan. -.- Ha meg belemegyek a nyelvi beállításokba ott meg nincs angol csak ha tálcán kattintok rá.
-
zoltan6
addikt
válasz
Borisz76 #57552 üzenetére
bocs nem válasz akart lenni.csak félre ment.
egy kis segítséget kérnék én is.munkahelyen proxyval használom a netet,müködik rendesen,de a csempés alkalmazások valamiért nem müködnek találtam itt egy leírást hozzá angolul,ez vajon müködne?
sajnos nem vágom az angolt annyira,valaki lefordítaná nekem?[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Csempét szeretnék megnyitni be is "forog" a kép majd rögtön vissza lép az alapképernyőre.
Mindegyik gyári winessel ezt csinálja (naptár,posta,....)
Van ennek ellenszere? -
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #57545 üzenetére
Ez alapján telepíthető, úgy is hogy minden benne legyen ami kell
Mondjuk én még nem próbáltam, de ha valakinek van hozzá licence, még mindig ezerszer jobban jár, mintha lewarezolná valahonnan. -
anorche1
őstag
válasz
szabonagyur #57545 üzenetére
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Az miért lehet ha a gépházban az új eszközök hozzáadásánál ill a keresésénél ,látom a szomszéd led tv-jét.
Azonos hálózaton lehetünk ? Vagy esetleg feltörte a ruterem?Nekem a windows media pláyerban be van állítva a lejátszó távvezérlésének engedélyezése ,ill a media filék automatikus lejátszása az eszközön.
-
cattus
addikt
válasz
gyurkikrisz #57538 üzenetére
Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság
-
gyurkikrisz
őstag
Üdv!
Hol lehet az állítgatni a felhasználói fiókok jogköreit? Illetve le lehet mondani a rendszergazdai jogról? Ha igen, hol? És egyszerre hány rendszergazdai jogkörrel rendelkező felhasználó lehet?
Köszönöm!
-
gery2123
őstag
Hali!
Miért van az, hogy a párom miix8 tabletjén nem tudunk letölteni a store-ból? Visszadob 0x80240438 hibaüzenettel, vagy azzal, hogy a letöltés nem sikerült mert túl lassú a netkapcsolat.
Előre is köszönöm -
Borisz76
nagyúr
válasz
rgeorge #57533 üzenetére
A HDMI-hez hasonlóan a DisplayPortot is a nagyfelbontású és többcsatornás videók hang- és képátviteléhez, illetve a Blu-ray formátumok mellett valamennyi 3D-s sztereó szabványt támogatja FullHD felbontás mellett is.
Audio signal Optional :
- 1–8 channels,
- 16 or 24-bit linear PCM
- 32 to 192 KHz sampling rate
- maximum bitrate 36,864 kbit/s (4.608 MB/s)[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Hello!
Displayport-hdmi adapterrel kötném rá a notebook-om a TV-mre, de a hang sajna nem megy át.
Van ötletetek, hogy mit kéne állítanom? -
prannk
őstag
Üdv!
Ma kicsit töltögettem chromeval,egyszer befagyott a letöltés egyszer leállt.(mega) Észre vettem,hogy kicsit megtelt a C meghajhtó. Letöröltem az egész chromet. Felszabadult egy 10 gb. De ez még mindig sok. Több helyem volt a C-én.
Megnéztem a Windows mappát és 26 gb ot foglal. Mitől lett ilyen nagy? Mit töröljek? Ismimnek csak 15 gb a windows mappa. Akkor valami még van. -
King Unique
titán
Írtam feljebb, ha olvastad.
De azt tényleg várjuk ki még, illetve az is kérdéses pl. számomra, h valóban annyival jobb lesz-e a 10-es, mert az eddigi 3 build, jó tudom Preview verziók, de eddig elég karcsúak...engem meg, mint mondtam Start menü, ablakban futó appok egyáltalán nem hoznak lázba...
Persze, van akit igen, az is igaz.
-
zzola
titán
válasz
King Unique #57528 üzenetére
Minap azt írták, 8-ról lehet majd ingyen frissíteni 10-re, mondjuk ezt azért várjuk ki még...
-
afrojack1
senior tag
válasz
King Unique #57526 üzenetére
Köszönöm!!
Azért akkartam váltani mert hogy elvileg jobban futnak a játékok, jobban kihasználja az erőket mint a 7!
-
King Unique
titán
válasz
afrojack1 #57522 üzenetére
Korábban volt egy 15/30 $ kedvezmény, de az szerintem már lejárt [link]..."időablakos" volt.
Tehát vsz meg kell venni külön, az eredeti áron. Viszont, mivel nemsokára (kb. fél év) itt a Windows 10, inkább azt lesz érdemes megvenned, mert annál is lesz az elején az előbbihez hasonló kedvezményes váltási lehetőség.
Ha nem probléma a Metro UI, Aero Glass, Start menü hiánya, utóbbit külön is lehet bele tenni, nem élsz Win7 burokban, akkor természetesen lehet akár most is váltani 8.1-re. Ha diák vagy, van kedvényes verzió [link], illetve fősuli/egyetem műszaki karokon ott az ingyenes MSDNAA lehetőség. Illetve azt beszélik, h vsz 8.1-ről is akár ingyen lehet majd a 10-esre váltani. -
Szakiii
addikt
Kérdésem a következő lenne, járt már valaki így? Van egy smart pc pro x700t-m eredeti win 8.1 pro van rajta. Reggel bekapcsoltam neteztem, megfagyott. Ujraindítottam és már nem tölt be a windows. Újra se tudom telepíteni pendriveról mert bebootol de a töltési animációnál nem jut tovább. Mit lehetne ilyenkor tenni? Sehogy se tudom lepucolni a vinyót pendrive nélkül? Mert az lehet megoldaná.
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok!
Van egy eredeti win 7 a gépemen! (Home professional)
Az lenne a kérdésem hogy mennyibe fájna a win 8.1? Vagy jár valami kedvezmény vagy mi?
Kicsit hülye kérdés! -
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm #57519 üzenetére
Rendben köszi
szrk.: javító reinstallnál semmit nem csinál , fut kicsit majd ok , újra indul és ugyan az , most teljes reinstall aztán frissités 8.1-re , remélem az i2 duo meg a geforce 8600gts-t támogatja a rendszer
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Micsurin #57516 üzenetére
Javító újratelepítésnél "elvileg" nem veszik adatod, XP-nél próbáltam eddig, ott fasza volt minden.
Ha meg olyan, ments mindent, integrált telepítővel fel a 8.1 legújabb, azt hadd szaladjon.
Ez már kínzás amit művelsz. Win8 telepítőről indítási javítást lehet még próbálni. -
Micsurin
nagyúr
Jó , hogy van ez a topik , csak épp nem válaszólnak semmire..... de azért megprobálóm újra: A win8 , hiába tettem a biosban 1.ső helyre a lemezről bootolást , feszt csak diagnosztizálja a wint.... mit tudok tenni ? Esetleg bármi ötlet az előzö hsz-emre ? Sürgöss lenne....
-
lionshamlet
senior tag
Üdv, az lenne a problémám hogy a Windows Movie makert nem sikerül feltelepítenem mivel azt írja hogy egy másik telepítés van folyamatban.
A sony Vegas pedig szintén nem akar feltelepülni.Mi a gond?
Próbáltam rendszergazdagaként futtatni de semmi. -
Micsurin
nagyúr
a 2. gépen ami itthon van össze szarta magét a win8 a frissitésektől , a frissítések telepítése sikertelen , visszvonás, megy ez egy órája , ha újra teszem , akkor csak a windows megy vagy megint kezdhetem előről telepiteni az összes programot ami a C-n volt ?
Visszaállytást én nem csináltam sajnos , 5letek ?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #57513 üzenetére
Akinek sima Core kulcsa van, miért is szedne le Pro-t? Tegnap próbáltam ki ezt a cikkben szereplő letöltőt, a letöltéshez nem kért semmilyen kulcsot, csak kijelöltem, amit le akartam tölteni, és már jött is.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #57511 üzenetére
Kipróbáltam, teljesen jól működik. Letöltéskor csak a folyamatjelző látszik, a letöltési sebesség nem, így csak "érzésre" lehet eldönteni, hogy mennyire gyors a letöltés. Nálam egész jó volt. Igaz, késő este.
-
törölt tag
Nem tudom, hogy volt-e már, de pár napja korlátozás nélkül lehet letölteni a Microsofttól a Windows 8.1 telepítőkészletet, akár ISO formátumban is, több nyelven, köztük magyarul is. Most már nem szükséges a szürkezónából letölteni.
A cikk végén van a link a letöltő szoftver oldalához.[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan esete, hogy a csempe felületen ragadt? Hiába nyomott az aszralra, semmit nem reagált. Nekem folyamatosan ezt csinálja, ilyenkor kb 10 feladatkezelő megnyitására bedob az asztalra, vagy ha felül megnyitom a beállításokat.
Ha valakinek volt már ilyen és meg tudta oldani, megosztaná velem? Mert baromi idegesítő tud lenni. :-/
Köszönöm! -
netpeti98
addikt
Máskor nem foglalkoztam vele újratelepítéskor, de most felmerült egy kérdés. Ha több partíció van és a C kivételével az összes többit meg akarom tartani akkor a 300 MB-s segédpartícióval mit érdemes csinálni? Törölni és újra elkészíti magának, vagy érzékeli, hogy ez eddig is a rendszer számára volt fenntartva és felülírja?
-
arminlok
senior tag
[link] Erre esetleg valaki? win 7et persze feltudtam rakni..
-
samgar
őstag
A 9879-es alfaval kivegeztek a gepemet. Az elozo ket verzio szinte tokeletes volt.
-
stop
aktív tag
Hello,
egy kis segítséget szeretnék kérni,
eddig win 7-et használtam, mostanában lett 8.1 telepítve a gépemre,
az intézőben eddig (win7) úgy nézett ki, hogy a modosítás/csökkenő sorrend volt a rendezés alapja,
mely szerint úgy jelent meg, hogy: MAPPÁK és alatta a legutóbb módosított file,
ezzel ellentétben, a win8.1-ben ugyanezen beállítások mellett, megjelenik a legutóbb modosított file, alatta atöbbi file, MAJD az oldal alján jelennek meg csak a mappák,
ez így egy szar, de nem tudom átállítani abba a formába, ahogy korábban (win7 alatt) használtam.
bármi segítséget, tanácsot előre is köszönök
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Több helyen is leépít az Ubisoft
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Tesla topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- További aktív témák...