- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
F_Zolee #67908 üzenetére
Köszi a tippet!
A Beállítások/Induláskor/Oldalak beállítása link alatt volt vagy 15 olyan oldal, amit az előzőekben állított be kezdő oldalnak. Ezt mind egy-egy vírus/féreg/kártevő beszippantásakor állította be magának. Ezeket azért kitöröltem, de a helyzet csak annyit változott, hogy most az avublo.ru oldalról átirányít a funday24.ru oldalra.
Erre mondják azt, hogy az oroszok már a spájzban, akarom mondani a gépemben vannak!
-
-
anonymus89
addikt
válasz
F_Zolee #64528 üzenetére
Van ccleaner is az előzőt úgy szedtem le, hogy előtte lementettem az appdata/roaming/utorrent mappát majd beállítások törlése uninstallkor. Igaz registryt nem pucoltam ki vagy kutakodtam maradványok után.
Tehát mikor rákattintok egy torrent file-ra akkor társítaná de hiába tallózom be neki az elérési utat nem csinál sajnos semmit sem.Az is lehet, hogy haverom már az elején nagyon elnyomogatott valamit.
-
pmheros
őstag
válasz
F_Zolee #64073 üzenetére
Igen ez a utorrent igazi ram zabáló és nem is win8 függő
Nálam win7 -en kb 1 hete fut folyamatosan és 6.63GB a ram fogyasztás. Kilövöm az egyetlen futó progit (utorrent) és visszaesik 2,04GB -ra. Természetesen a feladatkezelő csak 500-600MB -ot mutat ebből.
(#64074) Dilikutya 705 linux disztróval verzió 3.4.3
Valamelyik korábbi verziója meg a procimat pörgette.
Annyit hozzá kell tenni hogy gyári beállításokkal, a feltöltési sebességen kívül nincs semmi átparaméterezve.Bocsi az OFF -ért
-
Dilikutya
félisten
válasz
F_Zolee #64073 üzenetére
Igaz esténként hibernálva, de 4 nap telt el indítás óta, felment 5,3 Gb, és kíváncsiságból bezártam. Rögtön felszabadult 100 Mb RAM. Nem, nem írtam el a nullák számát.
3.4.1 build 30888, és 309 darab Linux iso fut, 10 évre visszamenőleg mindenféle disztribúciók, Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, x32 és x86, server, sőt még Mac verzió is. Nem tudom, hogy etetitek meg az utorrenttel azt a sok memóriát. -
Dilikutya
félisten
válasz
F_Zolee #64035 üzenetére
Én ilyet még sosem tapasztaltam, egyáltalán nem látványos a 3.x memóriahasználata. Mennyi idő alatt foglalna le ennyi memóriát mennyi torrentet futtatva? A frissen boot-olt rendszer nekem is megáll 1,6-1,7 Gb körül, másfél éve telepítettem, azóta volt alaplapcsere is, meg elég sok dolog indul alapból a Windows-al. 5 Gb fölé akkor megy, amikor fut a Firefox, meg 2-3 Visual Studio meg egy OracleXE+SQL Developer. De a uTorrentet észre sem lehet venni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Zolee #64033 üzenetére
Nem akarsz te erre fogadni...
RetepNyaraB - Ilyet csak extrém elvetemült átmeneti tár beállításokkal tudok elképzelni. Pl. ha be van állítva egy extra magas értékre és azt egyfolytában oda-vissza kell lapozni. 768MB DDR memória és egy 80-as IDE vinyó társaságában volt memóriazabálásos betegség utoljára nálam.
-
-
GAbre
veterán
válasz
F_Zolee #64005 üzenetére
Ha jól emlékszem 1 másik asrock alaplapban is volt ez a 12Gb.
De a 16Gb 8 használható már 100%,h volt!zoltan6:
Köszönöm ezt tudom.De a probléma miben léte érdekelne,h miért csinálja,mert ez a használható memóriát korlátozza(ha jól tudom),nem azt,h miért ír 12Gb-ot néha. -
szabonagyur
félisten
válasz
F_Zolee #63435 üzenetére
Adásvételit neked kell csinálnod vele, hogy te azt megvetted....
Gondolom olyan kulcsot árul ami tovább adható, mert akkor nem lenne értelme az egésznek. - Ez max egy tökéletes világban lenne igaz... ha tudod mennyi hulladékot árulnak. Tele van az apró laptophoz adott OEM kulccsal vagy MSDN hozzáférésből származó kulccsal. Csak egyik sem legális, mivel a laptophoz adott csak ahhoz tartozik, az MSDN kulcs meg az előfizetőhöz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
F_Zolee #63433 üzenetére
Vásárlást igazoló papírok, esetedben adásvételi is. Windows matrica már nincs, de a kulcsról a hivatalos papír mindenképp kell, a cetlire felírt az kevés. OEM és OEM között is van különbség, ami laptophoz adott azt nem lehet eladni sem.
Win8-8.1 le van írva a témában sokszor, rá tudsz keresni. Röviden Win8.1 MS által kiadott generic kulccsal települ, aktiváláskor Win8 kulcsot elfogadja.
-
kasa85
őstag
válasz
F_Zolee #62592 üzenetére
Nod?Az a gond nincs kiinduló pontom mi okozhatja.Érdekes most raktam újra a Winfost baja van,de azelőtt nem volt nem volt klaviatúrám,mert ketté törtem a képernyő billenytyűvel Facéztem.Erre pont az,és pont a nagyító szált el.Rohadjon le a töqe annak akinek köszönhetem ezt az inkompaitiblitást.Windows update,vagy Nod32 ez a kettő ami gyanus.A gép okés minden gyárin harmadik telepítés azóta ugyan az szóval nem velem van a baj valami van itt ami nem kóser
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
F_Zolee #60162 üzenetére
Akkor még egyszer, harmadszor utoljára:
Ha az illető online fiókkal van belépve, tehát email címmel akkor annak a jelszava bármikor, bárhonnan megváltoztatható. Belép egy asztali gépre és ott cseréli. Ha a tab wifi-n van akkor automatikusan az új jelszót fogja kérni. Ha a tab nincs wifin akkor nem fog módosulni az online jelszó, illetve ha nem online fiókkal van használva ez akkor sem működik. -
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
válasz
F_Zolee #59094 üzenetére
Ehhez nem értek már én sem
Mondjuk ami nekem van nem régi gépem (Dell) azt is lehet nem UEFI-ben telepíteni.
Bár ez a kontroller dolog is nekem hülyeségnek tűnik, kb olyan mint a Win7 telepítése USB porton keresztül, hogy ha van a telepítőben driver hozzá akkor megy, ha nincs benne nem megy.
-
szabonagyur
félisten
válasz
F_Zolee #57181 üzenetére
Te mit linkeltél be? Az 6 magos
Attól, hogy 12 szál az nem lényeg, van 16 szálas i7 de az 8 magos...
@(#57183) karak_22: mondta valaki hogy nem? Gondolom nem Xeon-t akar belerakni, ezért mondtam a 8 magos i7-et, de még az is ritka otthonra.
-
p87
senior tag
válasz
F_Zolee #57140 üzenetére
Szereztem egy másik egeret és tényleg egér baja lesz ami érdekes mert sehol máshol nem csinál ilyet csak a start gombon.
A másik egérrel ugyan úgy ugrik picit a mutató kattintás után de fennmarad a lista és nem villannak az ikonok.
Lehet túl gyors a kattintás sebessége vagy duplán kattint, nem tudom, de utána járok. -
skyline997
csendes tag
válasz
F_Zolee #56161 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott a probléma.
Mikor párnapja felraktam a 8.0-t és az összes drivert, utána frissitettem 8.1-re, viszont a 8.1-es driverek lemaradtak, most feltettem és elvileg jó, de majd kiderül.
Viszont még van egy hangal kapcsolatos problémám.
A laptopon combo audio jack van, viszont a headsetem 2 jack dugós változat, vettem hozzá egy delock átalakítot, de ha ugy használom akkor az egyik oldal hangosabban szól mint a másik.
Ha csak simán a zöldet csatlakoztatom a combo-ba akkor rendesen müködik, de akkor értelem szerüen nincs mikrofon.Van erre valami megoldás? Nem nagyon szeretnék új headsetet venni
-
skyline997
csendes tag
-
GrooveHero
addikt
válasz
F_Zolee #55115 üzenetére
Azt mondjuk nem nem
De vissza kellett kapcsolni, mert az oultook levelek szöveg szinte szétfolyt, és szabályosan bántotta a szemem.Másik kérdésben esetleg tudsz segíteni? Tehát hogy tudnám átállítani a hálózatot nyilvánosra otthoni helyett? Mert látnom kellene a céges hálózatot
-
szabonagyur
félisten
válasz
F_Zolee #54293 üzenetére
Dehogy rakom újra, ezt csinálja laptopnál is amit hétvégén raktam újra. Lehet a végleges törlés lesz a vége, mert ezt még elnézem neki, de hogy állandóan mindent OneDrivera akar menteni azt nem... hiába kapcsolom ki gépházban, hogy nem az az alapértelmezett (mindkét gépemen), erre egy darabig jó, pár nap múlva mentenék Dokumentumokba, automatikusan rányomok, hogy mentés aztán később meg keresem hova lett mentve... és jééé megint a felhőben van.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged