- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
-
janos666
nagyúr
válasz
Angel2014 #54261 üzenetére
Passz, de a Rufus-al nekem még csak gondom volt, mikor Windows XP telepítéshez próbáltam használni (megállt a telepítés, települt de nem működött rendesen, vagy úgy települt, hogy a pendrive-ra rakta a telepített rendszerhez tatozó bootloader-t a telepítő, mert első hdd-nek látta, szóval csak pendrive-al együtt működött, stb).
Ha >Vista lenne telepítve és:
1: BIOS-os alaplap és, akkor használd a Microsoft féle Windows 7 USB Download Tool-t.
2: (U)EFI-s lap, akkor csak bontsd ki az ISO-t egy FAT32 partícióra és indítsd EFI módban. -
Arpsoft
tag
válasz
Angel2014 #54235 üzenetére
Köszi!
"Arra még figyelj ha a bios támogatja uefibe telepítsd."
Ez mit jelent? A biosban láttam hogy lehet választani, hogy Win8 vagy Other OS. Itt gondolom a Win8-at kell választanom. Mik a további teendők?"Ha pendrivról csinálod fat32 re formázd."
Nekem DVD-n van meg a Win8, de a gépben nincs DVD meghajtó, amire fel akarom rakni. Ha a DVD-ről a fájlokat átmásolom a pendrive-ra akkor menni fog? -
Tournament
aktív tag
válasz
Angel2014 #54091 üzenetére
Meghaltt az app része a winnek én ilyenkor csak reinstallt nyomok lehet van valami parancs ami defaultra nyomja vagy helyre állitja azt még nem tudom .
elvbe itt a megoldás
Fixálja
Rendszergazda parancssor inditás :
powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\ImmersiveControlPanel\AppxManifest.xml
-
daimonion
senior tag
válasz
Angel2014 #52289 üzenetére
How to Use Non Certified Play To Devices in Windows 8.1
Ha minden igaz ez a megoldás a problémádra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest