- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #70151 üzenetére
Korábbi DX-k nem is hoztak annyira látványos újítást, illetve most már nem éri meg nekik szerintem.
Vista és Win7 nagyon közel vannak egymáshoz nem csoda a DX11 megjelenésre, de a 8.1 meg inkább Win7 még, 10 meg teljesen más. De tény üzleti döntés amit nem is bánok.
-
DS39
nagyúr
válasz
quailstorm #70148 üzenetére
igen ezért írtam úgy, hogy főverzióját tekintve, tehát mindegyik Windows 10.
más kérdés valóban hogy a legelső kiadott build és a mostani között elég sok a különbség van, simán lehetne 10.1-nek vagy akárminek hívni.na ez is egy szemét húzás, hogy a Kaby Lake-es gépre már hiába teszel 8.1-et, nem kap frissítéseket...
-
Micsurin
nagyúr
válasz
quailstorm #70086 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, meglepően gyors újra a gép!
-
rostiron
őstag
válasz
quailstorm #70035 üzenetére
Köszi, kicsit utánaolvasva már értem milyen verzió ez.
(Szerintem törlöm ) -
rostiron
őstag
válasz
quailstorm #70033 üzenetére
A media creation tool -nál melyik verziót kell választanom ? 8.1, vagy 8.1 N ?
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
quailstorm #69793 üzenetére
Azt akarom már egy ideje, de OBS-el felvéve, deinterlace-s tömörítéskor is olyan mintha interlaces maradna.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
quailstorm #69791 üzenetére
Jaja, egy trotty... Nem is csodát várok tőle. A saját szoftvere is trutyi. Az OBS-el viszont elértem azt, hogy úgy capture-lek, hogy közben crop-olom a széleit, ezt a sajátja nem tudja. Aztán utólag vágom, tömörítem. De nem tud normális minőséget, még olyat sem, mint amit hozzáadtak. A filterek is összesen csak 6 db van, görgetés, stb. Pedig a 17.0.2 fájlrendszerében ott vannak a szűrők. De ezt a beállításokban egyáltalán nem találom. Próbáltam OSB hardveres támogtás állítását is, az sem jobb.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
quailstorm #69774 üzenetére
Szia! Mivel OBS-t kened-vágod, légyszíves írd le, hogy VHS digitalizáláshoz milyen beállításokat ajánlanál. Amit próbáltam: 10000 kb, 50 fps, 720*576 PAL, (utána ezt tömörítem majd)
A szűrőkkel van a legnagyobb gondom. Zajcsökkentés, audio remek, de videonál nem tudom úgy beállítani, hogy ne legyen szőrös a széle. Van ebben egyáltalán deinterlace filter? (A classic OBS-ben van, de az directx hiány amiatt nem megy. A 17.02-ben nem találom.) -
_Atesz
addikt
válasz
quailstorm #69784 üzenetére
Ok, köszi. Szomorú azért, nem tetszik a W10.. Ez van.
-
mexel
veterán
válasz
quailstorm #69780 üzenetére
Ideiglenes megoldásnak kellene 1-2 napra kipróbálni amíg meglesz az új oprendszer. És nem vérpistike megoldás, létezne nem frissíthatő verziók sajnos. Éppen a linkelt megoldásnál is ki van emelve. Sajnso így kénytelen leszek így használni addig amíg nem lesz meg a 10-es, most a mentések elvisznek egy csomó energiát és időt, ami kevés jelenleg
Ezért lett volna jó ha fel tudok tenni egy drivert. Valószínűleg emmi különbség nincs egy 8-as és 8.1-es driver között csak mivel kimondták hogy nem támogatott, kivették az aláírásból.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
quailstorm #69772 üzenetére
Próbáltam a 17.02-t, de a yt tutoriálokon nekem a classic érthetőbbnek tűnt.
Frissen van tartva a 8.1, aztán még sincs. -
King Unique
titán
válasz
quailstorm #69612 üzenetére
Lehet valóban manuálisan is törölni a korábbi partíciókat, de én új telepítésnél - ha nincsen semmi fontos a lemezen - diskpart segítségével szoktam legyalulni a lemezt. Nem volt még emiatt probléma, illetve így mondhatni eleve tiszta lappal indulok.
-
choco01
addikt
válasz
quailstorm #69605 üzenetére
Jó akkor majd kísérletezek ha így sem bootol a FAT32-vel..
Nem találtam állítási lehetőséget UEFI/Legacy között..
A többit hagyom úgy ahogy akkor.
A Quiet Boot-ot kikapcsolom elsőre inkább.
Majd veszek most SSD-t a Dell Inpsiron 7520 lapimba(2012-es) is, akkor annál is maradni kell ennek az MBR-nek? Vagy mehet a GPT-s mód majd?
-
choco01
addikt
válasz
quailstorm #69601 üzenetére
Quiet Boot volt csak, az számít valamit?
Mi az hogy szargép szar UEFI?
Akkor ez Rufus MBR NTFS lesz nekem..
Meg akkor gyakorlatilag mindig lehetne ezt a MBR UEFI és BIOS-os gépekhez lehetőséget választani, nem?
szabonagyur:
Akkor így jó, ugye?
Ahogy láttam nem lehet UEFI-ra állítani.
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #69548 üzenetére
Nekem ott sem volt, a kolléga szerintem valamit nagyon elnézett.
-
adsl
aktív tag
válasz
quailstorm #69417 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
OutsideR
aktív tag
válasz
quailstorm #69399 üzenetére
annak nem sikerült megcsinálni
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69320 üzenetére
Az adtlapomon fel van tüntetve a szóban forgó laptop. Leszedtem a 8.1-hez tartozó drivert a hivatalos weboldalról. Reboot már megvolt, de nem változott semmi sem, tövábbra sincs olyan a beállításoknál, hogy Bluetooth. Atheros driverből meg nem tudom milyen kell, mert az Aidánál se látom a Bluetooth konkrét típusát...
A neten keresgélve találtam egy módszert, azt végigcsináltam, de nem működik így sem. Valamit nem tudtok javasolni? -
King Unique
titán
válasz
quailstorm #69300 üzenetére
Normál módon nem engedte, illetve azt a kapcsolót nem próbáltam. Viszont annak megint nincs értelme, hogy utána a CHKDSK-val orosz rulettezzen az ember. Egyszerűbb kivenni azt az egy pipát, illetve ha SSD-n van a rendszer, akkor úgysem olyan fontos.
-
csabi0911
csendes újonc
válasz
quailstorm #69296 üzenetére
Fent volt az NTFS-3g, és a boot menü is legacy módra volt állítva. :/
-
kory24
őstag
válasz
quailstorm #69291 üzenetére
Ez elég lehangoló....
De azért köszi
-
válasz
quailstorm #69288 üzenetére
Megpróbáltam újratelepíteni a VGA drivert, előtte DDU csökkentett módban, de sajnos ugyanez a helyzet, pedig régebbi drivert tettem fel. Rákérdezek a Toshiba topikban, remélem van megoldás, mert nagyon bosszantó.
-
válasz
quailstorm #69286 üzenetére
Nincsen fent, a Windows általi sémát használom, amit magam konfiguráltam számomra ideálisra. Csak pár napja kezdődött a probléma, nem értem mi lehet. Talán egy Windows frissítés? Egyébként ugyanez a probléma miatt váltottam vissza Windows 10-ről, mert ott sem tudtam orvosolni. Jogtiszta a mostani verzióm is, szóval ha nem lenne a venti pörgés, váltanék mindenképp. GPU-z:
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #69260 üzenetére
Hasonló Asus F5SL van itthon P8400-al arra sem megy fel... valami inkompatibilis.
-
válasz
quailstorm #69260 üzenetére
De azért nem 1 GB ram van benne?
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69200 üzenetére
Ezt mondom...
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69198 üzenetére
Semmit nem kellett lementeni, mert nem volt még rajta szinte semmi, a telepítés meg kb. fél óra lehetett, de jogos, könnyebben is meg lehetett volna csinálni, csak úgy vettem ki, közbe elég nagy valószínűséggel lehetett volna gebasz...
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69196 üzenetére
Mert? 80 csak elég a rendszernek (de gondolom nem emiatt írtad?).
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69188 üzenetére
Újraraktam inkább, 80 GB-ot hagytam a rendszernek.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
quailstorm #69186 üzenetére
Inkább hagyjuk...
... és úgy nem lenne könnyebb, ha összevonnám valahogy a kettőt? Vagy ugyan ez a menete?
-
jeni
félisten
válasz
quailstorm #69182 üzenetére
ha csak doku akkor meg külső USB 3.0 tárolóra is lehet menteni és onnan beolvasni
-
jeni
félisten
válasz
quailstorm #69180 üzenetére
alapból 128GB hagytam volna és a DVD helyére meg egy másik HDD ha laptopban van elhelyezve!
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #69149 üzenetére
Teljesen működőképes, csak minden particiót, beleértve a 100 megásokat is mentsd majd le
Nekem is így van megoldva, egyszerűen sírni tudnék a 10-től, de jó a lehetőség ha valami csoda történne
-
netpeti98
addikt
válasz
quailstorm #69149 üzenetére
Működőképes. A frissítés után már regisztrálva lesz a jogosultság a HW-id alpján, onnantól kezdve bármikor visszarakhatod a 10-et.
-
Tikakukac
titán
válasz
quailstorm #69026 üzenetére
Nekiestünk PowerShellben, van aki mókázott már ilyesmivel. Szórakozzunk vele vagy virtuális gépezni fogok?
-
zolee145
tag
válasz
quailstorm #69022 üzenetére
Na megvan. Beállítások, Speciális, Rendszer, és Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint. Na innen kellett kivenni a pipát.
Eddig is láttam, csak ezt én úgy értelmeztem, hogy ha lehetőség van rá mindig használja, ha meg nincs akkor úgysem tudja, vagyis az a helyes beállítás, hogy pipa bent van. Hát nem.
Azt azért halkan megkérdezném, hogy miért nem az az alap beállítás amivel helyesen, vagy várhatóan helyesen működik a böngésző?
Na mindegy, köszi a segítséget, legalább a GPU - teljesítmény figyelésével el lehetett indulni egy nyomon.
-
zolee145
tag
válasz
quailstorm #69020 üzenetére
Egy olyan dolgot figyeltem meg, hogyha IE-ben scrollozok egyből felugrik a GPU órajele, és gyors is. Ha Chrome-ban teszem ugyanezt akkor marad 100 MHz. A GPU memória órajelnél ugyanez a helyzet, Chrome alatt nem mozdul.
-
zolee145
tag
válasz
quailstorm #69018 üzenetére
Már majdnem biztos, hogy a Chrome nem úgy működik ahogy kellene. Ha vga driver lenne szerintem az IE is lassú lenne, de az nem lassú, csak simán rossz.
Nem tudom mi lehet a baj... -
zolee145
tag
válasz
quailstorm #69016 üzenetére
A legújabb van fent amit találtam az AMD honlapján. Most a CCC is azt írja, hogy nem talált ennél frissebbet.
szerk.: létezik, hogy ami alapból volt az valamit összekavart volna? Megmagyarázom: van egy Logi kormány a géphez csatlakoztatva. Felment a win, majd leszedtem a legújabb Logi drivert, telepít....és rossz. Valami nem is tudom milyen kormánynak ismerte fel, nem érzékelt dolgokat, meg nem is 900 fok, stb. Kérdezősködtem, és le kellett szedni minden Logi drivert (leginkább azt amit maga a win rakott fel alapból), majd újra felrakni a legfrissebbet, és így már minden okés.
Létezik, hogy a vga drivernél is összeakadt az alapból felrakott cuccal? Semmit nem töröltem, csak simán ráraktam az AMD honlapjáról a legújabbat.
-
height
aktív tag
válasz
quailstorm #68974 üzenetére
Igen, de hogy tudnám ezt törölni? Mert nem engedi újra telepíteni. A ccleaner az egyedüli program ami kijelzi, hogy programok közt van .
-
height
aktív tag
válasz
quailstorm #68971 üzenetére
Sziasztok!
DS39 quailstorm MaCS_70
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
De az a baj hogy az eltávolítandó paintnet program nem látható a revo programban, és többiben sem.
-
height
aktív tag
válasz
quailstorm #68968 üzenetére
És a Revo Uninstallert honnan tudom letölteni?
-
height
aktív tag
válasz
quailstorm #68961 üzenetére
Köszönöm a választ, a hiba lényegében meg oldódott. De a paint net alkalmazást még nem sikerült eltávolítani, ujra szeretném telepíten, de nem engedi.
-
Opa
tag
válasz
quailstorm #68963 üzenetére
Értem.
Köszi a választ! -
Opa
tag
válasz
quailstorm #68961 üzenetére
Pont nincsenek nálam a pendrive-jaim és lehet nem szerzek holnapig, azért kérdeztem ezt a verziót.
És nincs lehetőség célzottan helyreállítani a bootmgr-t?
Mintha úgy rémlene, hogy az indítási javításnál ki lehet választani, hogy melyik rendszert szeretném megjavítani. (vagy esetleg ha parancssorból csinálnám manuálisan?) -
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #68788 üzenetére
Azért ez így tudod, hogy nem releváns? Office 2013 mondjuk +SP1 meg egy halom frissítés szemben a 2016-al amihez se SP és frissítés is alig.
Ugyanennyi helyet nyertél volna ha az O2013-at egy integrált O2013-ra cserélted volna
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #68703 üzenetére
O2013 max a sok frissítés miatt foglal többet, amúgy kb ua. Nálam talán stabilabb a 2k16 és ennyi.
-
pigatt
őstag
válasz
quailstorm #68652 üzenetére
Valószínűleg igazad, de egyenlőre ez nekem csak egy idegesítő "újdonság". A Win + C-vel pl. semmi bajom nincs.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #68623 üzenetére
Èrtem èn,akkor elèg szarul van megcsinálva a windows,de mèg mindig nem tudom,hogyan lássam a meghajtót anèlkül,hogy ne inteles vezèrlő legyen felrakva ,hanem a windows kezelje az ssd t
-
intensa_man
tag
válasz
quailstorm #68570 üzenetére
Erre gondoltam én is,csak nem tudtam hol keressem.
Köszönöm! -
mefistofeles
veterán
válasz
quailstorm #68530 üzenetére
Oké megoldódott.....
Olyan kaotik rendszer van azon a lemezen, hogy ihaj! Nem mint ha érdekelne, a pc-mongolidióta haveromé aki azt akarta, hogy maradjon a linuxos lemezen minden. A win 8 egy frissítés után "meglátta" a lemezt. Elvileg van egy kitudja milyen fájlrendszer Linux partíció, meg a nagy része egy ntfs parti. Úgy is ott van ami kell neki, szóval viheti a rákba! -
Mr Dini
addikt
válasz
quailstorm #68074 üzenetére
Angol a windowsom, Amerikába vettem.
Köszi! De az sem jött be... Most viszont bebootoltam egy friss win7 liveot és onnan simán rendszergazda alól ment a törlés.
-
s3toraph
senior tag
válasz
quailstorm #67943 üzenetére
Köszönöm!
(#67946) Plazmacucci: Elnézést kérek mindenkitöl, ha ezek a kérdéseim már offtopicnak számítottak.
-
s3toraph
senior tag
válasz
quailstorm #67941 üzenetére
A laptopban a proci intel 5. generációs i3 vagy i5 lesz, mellette egy GF 940M lesz a dVGA.
Szóval, ha a geforce-t fogja használni, akkor nagy valószínűséggel nem lesz gond. Ez jó hír. Az nvidia tudtommal most is optimust használ. Mostani régi sandy bridge samsungja is már ilyen. A gép ugye automatán vált a VGA-k között (jó tudom az intel HD az IGP), de a mostani gépén lehet olyat, hogy a játék parancsikonján jobb gombot nyomva ki tudja kézzel választani, melyik VGA-val futtassa, szóval ha az optimus a mostani gépeken is így működik akkor mindet el tudja indítani a geforce-al. Meg tudod mondani, így fog most is működni a dolog? -
Gedeon31
addikt
válasz
quailstorm #67652 üzenetére
Köszönöm
,akkor ez gondolom jobb választás
-
nesh_019
senior tag
válasz
quailstorm #67481 üzenetére
Nem talált semmi virust egyik program se akkor mi lehet a gond mert ugyan ugy elindul ez a virus nekem állandoan
-
Anulu79
addikt
válasz
quailstorm #67490 üzenetére
Csak simán egy email fiókot akartam létrehozni. Vagy jobb az, hogy ha az oprendszer használója a storeban regel?
-
Anulu79
addikt
válasz
quailstorm #67488 üzenetére
Igaz én most itthon próbáltam meg win7-en de ugyan úgy kéri a tlefonszámot. Lehet megadok valami kamut aztán meglátom, hogy azzal mi lesz.
Nem jó. A regisztrációnál kódot akar küldeni a megadott telefonszámra.
-
Anulu79
addikt
válasz
quailstorm #67484 üzenetére
Ezt próbáltam de egyből a fiókos regisztrációs oldalra dobott. De akkor megpróbálkozom újra. Hátha most sikerrel járok.
-
malibu
tag
válasz
quailstorm #67474 üzenetére
Köszönöm!
Próbáltam a programmal, de kis töltöttséget írt ki pedig egész nap töltőn volt. Gondolom a fogaskerekek közben nem töltött, vagy a szerencsétlenkedése kb. ugyanannyit merített folyamatosan. Na mind1 lényeg, hogy most elindult a telefon és eddig minden oké.
Lehet, hogy nem ide tartozik, de létezik ingyenes egyszerű, szép, magyar nyelvű, jól testreszabható, beépített equalizerrel rendelkező mp3 lejátszó ami mappákat kezel? Keresgéltem az áruházban, de szinte csak netes zeneletöltőket, vagy online lejátszókat találtam. -
sanyek2
senior tag
válasz
quailstorm #67251 üzenetére
Remélem neked is meglesz rá a megoldás.
Akinek nem indul a géppel valamilyen program, amit nem szeretne, nem is tudja milyen rettentően bosszantó. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
quailstorm #67249 üzenetére
Akkor helyesbítek: mindenki másnak elérhető ez a megoldás - valószínűleg - Microsoft Vista operációs rendszertől fölfelé
-
sanyek2
senior tag
válasz
quailstorm #67237 üzenetére
Én viszont ATI-s vagyok.
WHQL-ben nem valószínű egy ekkora bug. -
sanyek2
senior tag
válasz
quailstorm #67237 üzenetére
Nemááááá'
genndy, mondd, hogy ennek nem kell így maradnia!
-
SP4C3
veterán
válasz
quailstorm #66956 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papLAN.
Tapasztalataim alapján a gyári drivereket rakom fel, mert azzal sosincs gond, mindíg a tuti biztos drivereket rakják rá. Csak akkor szoktam szerviz során is frissíteni, ha pl egy gyerkőc nagy játékos és a játék kéri a frissebbet. Egyébként ha egyik software sem figyelmeztet/szól, hogy jó lenne, vagy muszáj a frissebb drivert telepíteni, akkor felesleges.
Eddigiekben még nem tapasztaltam teljesítmény/stabilitás javulást a driverek frissítésével. -
szepsy
senior tag
válasz
quailstorm #66620 üzenetére
hozzá nem nyúltam ahhoz a meghajtóhoz, egyből írtam ide
mégegyszer köszi
-
szepsy
senior tag
válasz
quailstorm #66618 üzenetére
Köszi sikerült a minitoolal
Elvileg nem sérült fájl vagy ilyesmi ugye? főleg zenére gondolok...
-
sanyek2
senior tag
válasz
quailstorm #66237 üzenetére
Sajnos nem jó. Csak a profilképet lehet változtatni.
Viszont felé tapogatsz. Win 7-nél használtam is hasonlót. -
Gery1987
őstag
válasz
quailstorm #65216 üzenetére
Pedig a FIFA10 felmegy. igaz abba be van rakva a DX9.
Lehet ez után a 7-es is menni fog. de a 10-es is jó
-
zolee0307
őstag
válasz
quailstorm #64898 üzenetére
Köszi!
-
dlaj
őstag
válasz
quailstorm #64630 üzenetére
Köszönöm a segítséget. A kompatibilitási problémákat kellett kijavítani.
És neked is MaTMaN
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #64572 üzenetére
És a kolléga is ezt írta le csak a másik oldalról, hogy a rendszer memóriához hozzá kell adni a VGA memóriát is ami így több, mint 4GB.
-
Traxx
őstag
válasz
quailstorm #64496 üzenetére
Köszönöm, a kulcsot megleltem. Ahogy láttam, a Secure boot kilőhető, és az UEFI is átkapcsolható Legacy-ra, CSM-et nem találtam.
szabonagyur: egy Lenovo S210 Touch a jószág, ha a supportnak hinni lehet, akkor letölthetőek a win 7 driverek
Amúgy még nem álltam neki szétbombázni a laptopot, még gyűjtöm az erőt hozzá
-
szabonagyur
félisten
válasz
quailstorm #64498 üzenetére
Igen valahol (lehet pont tőled) már hallottam ilyet, hogy új BIOS-ból kivették a Win7 támogatást. Azért is írtam a kollégának, hogy várjon a dologgal, ilyenkor lenne jó megtudni, hogy milyen gépezetről van szó.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
quailstorm #64479 üzenetére
Nos újra húztam a kicsikét, meglepően gyorsan végzett. A billentyűzet olyan szinten szét hullott, hogy már a BIOS-ban sem tudtam vele lépkedni.
Szerencsémre azonban a gép is érzékelte, hogy valami nem kerek és a következő restartnál felajánlotta a gyári helyzetbe állítást.
Nos a kérdésem már csak annyi lenne, hogy akkor érdemes-e frissítenem a Win 8.1 ezek után vagy sem? Az automatikus frissítést azonnal le fogom tiltani az már biztos.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
quailstorm #64477 üzenetére
Nagyszerű. Akkor most már tuti újra húzom az egészet és az lesz az első dolgom, hogy kikapcsolom az automatikus updatet. Érdekes mód Win 7 alatt sosem volt negatív tapasztalatom a frissítésekkel.
Nagyon szépen köszi megégyszer a hasznos infokat.
-
Evil Snowman
őstag
válasz
quailstorm #64475 üzenetére
Hát igen erre mondják, hogy okos ember más kárán/hibáján, míg a hülye a sajátján tanulja meg. Nos ebben az esetben én az utóbbi halmazba tartozom.
Mindenesetre ha az általad javasolt megoldás jó is lesz (amit ezutón is köszönök
), attól függetlenül lehet újra húzom a gépet.
Itt ragadnám meg az alkalmat egy másik kérdéssel kapcsolatban is. Az elmúlt hetekben van egy olyan gondom, hogy egy adott online játék esetén (LOL) játék illetve betöltés közben apingem random ugrál másodpercenként 30 és 500 ms között össze vissza.
WiFi-n csatlakozom a routerhez, net sebesség 200/100 szóval az nem hinném, hogy gond lenne, ráadásul ugyanezen a routeren egy másik gép ugyanezzel a játékkal fix 30-as pinget produkál. Semmi más nem folytat adatforgalmat a háttérben.
Ezt okozhatja Win frissítés?
-
Liliom86
csendes tag
válasz
quailstorm #64233 üzenetére
Igen,figyeltem.Köszi.
És ami itt fent van AMD Chipset Driver azt nyugodtan szedhetem vagy netán azt is másutt érdemesebb? -
Liliom86
csendes tag
válasz
quailstorm #64231 üzenetére
Köszi és innét ez lenne a jó: High Definition Audio Codecs (Software) ? Csak mert láttom ilyen is van,hogy AC'97 Audio Codecs (Software)
Eddig innét szedtem le amúgy kiválasztva milyen rendszerre kell:
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4591#ov -
tom_tol
addikt
válasz
quailstorm #64041 üzenetére
Sokáig szerencsétlenkedtem uTorrentel, most qBittorent van, soha többet uTorrent
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
quailstorm #64041 üzenetére
Ez itt eléggé off kezd lenni.
Én is rühellem a reklámoktól sújtott Bittorrent verziókat; pont azért cseréltem utorrentre, hátha az kevésbé rendszerigényes. De ugyanannyi flash reklám van itt is
Tudott okozni az is már gondot, mikor beakadt valahogy egy reklám spot és elkezdte az egyik magot 100%-on terhelni; amire csak két nap után jöttem rá, mikor már meleg volt a szobában
Én a torrentek migrálását rühellem szívből, ha klienst váltok (Bizonyára van valami frappáns megoldás a kézzel áthúzogatom/seedre megnyitom/elindítom helyett). De ránézek az általad ajánlottra
-
törölt tag
válasz
quailstorm #63921 üzenetére
Kis trükkel még NT Authority\SYSTEM fiókba is be lehet lépni, az meg ugye a teljes hozzáférés, onnan is lehet fiókot létrehozni (csak kicsit hosszadalmasabb).
-
gabi81
tag
válasz
quailstorm #63921 üzenetére
Köszönöm szépen!!!!
A net user-es megoldás nem működött de leírom hogy milyen módon lett jó, hátha valaki más is ilyen rookie lesz mint én:
- újraindátás+shift egyidejű lenyomása
- csökkentett módban indítás (sima csökkentett mód 4-es gomb, mert a parancssorral a net user nem működött valamiért)
- előjön az asztal
- futtatásba lusrmgr.msc
- bal oldalon felhasználók
- jobb gomb a felhasználóra, majd tulajdonságok és ott az a bizonyos pipa visszavesz.Köszi még egyszer!
-
tom_tol
addikt
válasz
quailstorm #63857 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni.
-
havri1
félisten
válasz
quailstorm #63825 üzenetére
Az a helyzet, hogy ráeresztettem egy 64bites Enterpriset, viszont aktiválva ugye nincs, de gondoltam, kipróbálom.
Ugyan az a helyzet.
Csináltam 2 fiókot, netes fiók mind a kettő, és ha belépek távoli asztallal a másikba, bontja az éppen bent lévőt a gépen.
Tehát továbbra sem működik a multi belépés.
Valamit be kell állítani? Vagy a próbaverzió miatt nem működik? -
havri1
félisten
válasz
quailstorm #63825 üzenetére
Jogos, köszi.
Ezen infók alapján, már legalább tudom, mi a probléma. -
havri1
félisten
válasz
quailstorm #63822 üzenetére
Nekem Pro van. Leszedtem a patchert és a módosított termsrv.dll -t is, de sajnos a unsupported
Valahogy manuálisan kellene cserélni, meg registryt módosítani? -
tom_tol
addikt
válasz
quailstorm #63819 üzenetére
Ezek szerint ez Pro-val is működik ?
-
havri1
félisten
válasz
quailstorm #63819 üzenetére
Köszönöm az infót!
-
havri1
félisten
válasz
quailstorm #63816 üzenetére
Mármint Win 8.1 Enterprise tud párhuzamosan 2 usert használni?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #63801 üzenetére
Rosszul írtam. Csatolmányként működött eddig is, viszont ha a levélbe van ágyazva a kép, akkor ott nincs lehetőség a mentésre. Amúgy tableten megszoktam az appot, ezért váltottam asztalin is rá, nem rossz ez, de ez most éppen egy komoly hiányossága.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
quailstorm #63797 üzenetére
Ilyen hibát nem vétek több száz feltelepített gép után..
Win8-at eddig ritkán kellett telepítenem, azért nem ismerem a sajátosságait.Mindenesetre most újra feltettem ugyanazokat a drivereket és ugyanazokat a programokat + minden MS frissítést, reggel kíváncsi leszek mi fogad, most több restart után sem volt gond.
ui: Pff, ugyanúgy elszállt és nem lehet visszakapcsolni, mint tegnap. Itt a hibernálásban nem tetszik neki valami, amíg az nem történik meg, addig semmi baja..
-
törölt tag
válasz
quailstorm #63795 üzenetére
Próbáltam, de olyan nincs. Bejön a sáv alul, de az meg másra való. Kijelölve kimásoltam Word-be az egészet, de ez így elég gáz. Remélem a 10-ben lévő Mail már okosabb lesz, mert jelenleg drag&drop sincs az appokból kifelé.
-
Chesterfield
őstag
válasz
quailstorm #63710 üzenetére
köszi, ezt emésztgetem egy kicsit
-
Zotya84
őstag
válasz
quailstorm #63596 üzenetére
Tényleg? Én sohase láttam a Home-t, mióta kikapcsoltam, sőt a procizabálást sem vettem észre eddig, de majd meglesem.
-
Zotya84
őstag
válasz
quailstorm #63594 üzenetére
Vagy csak a Nézet menüben menjetek a Megosztott ablakos nézetre, és akkor a Skype Home külön ablakba kerül (a reklámjaival együtt), amit viszont simán be lehet zárni, és akkor nem marad más csak a parnterlista...
-
Gabesz87
veterán
válasz
quailstorm #63474 üzenetére
Találtam egy ugyanilyen problémával küzdő esetet, megoldás elvileg ITT olvasható, de nekem nem jött össze.
-
válasz
quailstorm #63316 üzenetére
Az a regi kek alapon feher betuk cucc.
-
válasz
quailstorm #63314 üzenetére
Szerintem nekem sima biosom van, a lapom Asus P6t Deluxe V2.
-
Oliverda
félisten
válasz
quailstorm #63037 üzenetére
Egyik sem tökéletes, így felesleges lenne erről vitázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Motoros topic
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest