Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Android telefonokra is elérhető lesz a Clicks
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
A WSUS Offline biztosan nem fogja telepíteni, ha nincs rá szükség. Ugyan Win7-tel, de most játszottam végig a dolgot (két nappal a kvázi SP2 előtt...
): a WSUS leszedte pl. az SP1-et is, de mivel az integrálva van a telepítő DVD-be, ezért azt meg sem próbálta telepíteni.
-
Beren
aktív tag
Üdv! A KB2919355 valami kumulatív frissítés, ami - ha jól olvasom - a 2014 márciusig kiadott frissítések egybegyúrva. Azt, hogy ezt neked fel kell-e tenni, te tudod. Elvileg a WSUS Offline csak azokat a frissítéseket teszi fel, amik még nincsenek a gépen, azaz ha már telepítetted, akkor nem teszi fel újra. Én azt mondanám, ne töröld, ha netán újra kell raknod a Wndows-t, kelleni fog ez a frissítés is.
[ Szerkesztve ]
-
Syz
senior tag
Jogilag.. Pont ez az a része ami sok embert nem érdekel.Ezért van még mindig annyi torrentezés meg warezolás. Ha másra nem, arra jó ez a g2a is hogy félúton van a jó és a rossz megoldás közt de akkor is arra ösztönöz hogy fizessél valamiért. Én személy szerint nem érzem magam pöcsnek azért mert innen vettem két játékot, de ugyanúgy megveszem Steamen vagy Uplay-en is ha úgy van. És ami 16-ért van Hardveraprón az jó lehet?Mármint Win 8.1.
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Akkor még egyszer utoljára: az MSDN (Microsoft Developer Network) egy előfizetés és az az adott userhez kötődik. Csak ő hozzá, nem máshoz, nem a kutyájához, szomszédjához.
Ez ugyanolyan mint anno amikor a tisztaszoftver ment nagyüzemben. Ott is mindenki használta az eredeti kulcsot, de a jogosult csak az aki igényelte és egyetemre jár, se az apja senki más nem az.
Annyival vagy előrébb, hogy nem crackeled a dolgokat, de ugyanott vagy mintha használod a különböző telefonos módszereket 'ingyé'.
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Nem, nem legális. Az MSDN account névhez és céghez kötött. Tovább sem adhatná a tulajdonos a kódokat. Biztos vagyok benne, hogy ez le van valahol írva a szerződésben.
#66109: Nem attól leszel "warez felhasználó", mert annak tartod magad. Te igenis illegálisan használod a kulcsot is, meg az aktivált Windows-t is. Persze lehet csűrni-csavarni a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az is egy taktika
Mondjuk én is csinálhatnám azt, hogy nem negedem települni, és hogy ne legyen nytott sebezhetQség, egy két napig csak a Nexus 7-et használnám, viszont addig nem bírom ki játék nélkül
(#61333) kengyel: Nos én nem vagyok túlságosan optimista e-tekintetben. Semmilyen indok nincs rá, hogy most ne mqködjön - a konteó rajongóknak írom, akik azt szokták mondani, hogy azért van, hogy válts újabb Windowsra-, fQleg Windows 8.1-nél mert még a 10 kint sincs. Korábban rendben voltak a frissítések.
(#61334) szabonagyur : Az egy dolog, nekem is felment mindegyik, csak nem elsQre. Ugyanúgy teljes értékq, azonban korábban is volt hibás frissítés amivel nem az volt a gond, hogy nem ment fel, hanem az, hogy BSOD-t okozott és mindenkinek uninstallálnia kellett. Nem is olyan régen.
A logitech beépülQjét meg letiltom, mert IE alatt Q-t ír öö helyett
-
szabonagyur
félisten
Amit beraktam képet annál a fajtánál lehet könnyen aktiválni telefonon, ott az opció is.
De a másik hibánál ami van nálad ott nincs ez a telefonos aktiválás lehetőség. Ott lehet nem is ugyanazt a számot kellene felhívni és lehet újra kell generáltatni velük. Ezt nem próbáltam még. Pedig jó lenne mivel az Pro kulcs. -
smallmer
őstag
-
King Unique
titán
Írtam feljebb, ha olvastad.
De azt tényleg várjuk ki még, illetve az is kérdéses pl. számomra, h valóban annyival jobb lesz-e a 10-es, mert az eddigi 3 build, jó tudom Preview verziók, de eddig elég karcsúak...engem meg, mint mondtam Start menü, ablakban futó appok egyáltalán nem hoznak lázba...
Persze, van akit igen, az is igaz.
-
micafighter
nagyúr
Ha van Windows 8 kulcsod, a legegyszerűbb, ha letöltöd ezt a Microsoft segédprogramot. Beírod a liszenszed, letölti a megfelelő verziót, - összesen kb 6 GB szabad hely kell a rendszerpartíción - aztán megkérdezi, hogy A) telepíteni szeretnéd -> ilyenkor a merevlemezről telepíti a gépedre a Windowst B) később szeretnéd telepíteni -> ilyenkor elmenti a dolgokat, és amikor kedved szottyan, akkor megcsinálhatod a telepítést a merevlemezről C) telepítőt készítesz DVD-re, vagy Pendrivera -> ebben az esetben a Microsoft segédprogramja elkészíti neked a telepítőt magától.
Felesleges innen-onnan beszerezni a telepítőt, amikor közvetlen a Microsoft-tól is le tudod tölteni. Ráadásul a segédprogram elkészíti neked a telepítőt. Igen, csinálhatsz telepítőt Windows 7 download tool-al, de az Win7-hez készült, csinálhatsz telepítőt más 3rd party programokkal, pl rufus, win to flash, meg még van pár ezer amit fel lehetne sorolni, de ezek meg 3rd party programok, tapasztalatból mondom, hogy a Microsoft saját megoldása stabilabb és megbízhatóbb, arról nem is beszélve, hogy sokkal egyszerűbb.
Aki nagyon szereti a parancssort, annak persze ott van a parancssoros mókázás is: [link], vagy [link].
-
-
Namath841
csendes tag
Nem teljesen. A kulcsodnak megfelelő windows verziót tölti le, esetemben a Windows 8 Pro 64bit ENG verziót, amit aztán ki lehet íratni cserélhető hordozóra. Olyan ez mint a Windows 7 USB/DVD tool, csak le is tölti a windowst. MSDN hozzáférésem nincs, torrentről nem töltök le isokat.
(#47028) Zolar: Többször készítettem már így pendriveot. Eddig semmi probléma nem volt vele.
micafighter:
Ezzel a géppel, ezzel a routerrel már többször letöltöttem és csináltam bootolható pendriveot, sosem volt semmiféle hiba. Azért a Kasperskyt leállítottam, de semmi, most sem tölti. Kasperskyben trusted a program, mindent enged neki, megbízhatónak is látja. Szóval nem ez a baj. A router már egy éve megvan, nem állítottam rajta semmit, eddig engedte. Nem hinném, hogy ez lenne a baj. Generic keyjel is próbáltam, semmi.Az is lehet, hogy a szolgáltatás nem működik. Nem tudom, ezért kérdeztem, másnak megy-e.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Gigabyte GA-C1037UN-EU alaplap, röviden ismertetném a telepítés lépéseit, hátha valaki belefut egy ilyen csodálatos alaplapba...
Windows 8.1 x64 telepítőből csináltam egy pendrive telepítőt Rufus nevű programmal.
-Partíció séma: GPT partíciós séma
-Fájlrendszer: FAT32Így lett egy UEFI telepítő pendrive-om.
Biosban:
-Ultra fast boot bekapcsolva
-OS Type: Windows 8 WHQL
-CSM Support: NeverCSM kikapcsolásával a Boot Mode Selection és a Storage Boot Option Control menüpontok eltűntek.
Így sikerült GPT partíciót létrehoznia a Windows telepítőnek.Sajnos Windows 8.1 alatt nem tudtam eltüntetni az alábbi feliratot (érdekes, hogy Windows 8 alatt meg nem jelenik meg a vízjel...):
Működésbe nem zavar be, a Frissítés Windows 8.1 for x64-based Systems rendszerhez (KB2902864) javítással el lehet tüntetni a vízjelet!
Fenti link elég hasznos!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sziasztok!
Ismételten Gigabyte GA-C1037UN-EU alaplap.
Windows 8.1-et telepítettem, de a Windows durrop a secure boot miatt. Kicsit értetlenül állok előtte, az asztali gépemben egy ASRock lap van, on telepítés előtt bekapcsolom a secure boot opciót és minden megy flottul, de itt nem.
Jelenleg ezt látom a biosban:System Mode status: Setup
Secure Boot status: DisabledSecure boot: Enabled
Secure Boot Mode: StandardHa be van kapcsolva a Secure Boot, akkor a status hogyan lehet disabled?
Visszáb olvastam eg javaslatot, hogy telepítés előtt ki kell kapcsolni a secure boot opciót, ha fent a win. akkor meg vissza....
Help me![ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Basszus, mennyit szívok én ezzel az alaplappal. Win 8-at próbálom telepíteni, de az istenért nem tudok bootolni sem lemezről, sem pendrive-ről. Gondoltam teszek egy próbát, megnézem mi a helyzet a 8.1-el. Hát azt simán fel tudom telepíteni. Most vagy a telepítő hibás-amit kétlek-vagy ez a Gigabyte alaplap egy rakás kaki és nem szereti a 8-at...
-
danee91
senior tag
Annyit látok, hogy GPT-t a 32 bites win8 tud írni olvasni, csak bootolni nem tud róla. Namost akkor 32 bitet telepíteni akkor ugyanannyi, mintha most tennék fel először? boot a telepítő lemezről, és visszaformázás MBR-re? Vagy nálam is majd elérhetetlen lesz egyáltalán az iso lemezről bootolás, mint más fórumokon olvasni?
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Ukrajnai háború
- AliExpress tapasztalatok
- Bitcoin topic
- Több helyen is leépít az Ubisoft
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap