- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
afrojack1 #57522 üzenetére
Korábban volt egy 15/30 $ kedvezmény, de az szerintem már lejárt [link]..."időablakos" volt.
Tehát vsz meg kell venni külön, az eredeti áron. Viszont, mivel nemsokára (kb. fél év) itt a Windows 10, inkább azt lesz érdemes megvenned, mert annál is lesz az elején az előbbihez hasonló kedvezményes váltási lehetőség.
Ha nem probléma a Metro UI, Aero Glass, Start menü hiánya, utóbbit külön is lehet bele tenni, nem élsz Win7 burokban, akkor természetesen lehet akár most is váltani 8.1-re. Ha diák vagy, van kedvényes verzió [link], illetve fősuli/egyetem műszaki karokon ott az ingyenes MSDNAA lehetőség. Illetve azt beszélik, h vsz 8.1-ről is akár ingyen lehet majd a 10-esre váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo Legion 5 15ACH6
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest