Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kbalazsa
üzenetére
Igen, tudok. Azt viszont nem tudom, hogy csak az én gépemnél van-e valami miatta, vagy másnál is, így kérek mindenkit, hogy aki megnézi, előtte mentsem mindent, az esetleges adatvesztés elkerülése érdekében!
Itt a google keresés és arra kellene kattintani, hogy "151–200 - Kereskedelmi Fórum – Napi hír archívum
50 hozzászólás - Legutóbbi hozzászólás: nov. 29.
Ezzel szemben a melegétkezési utalvány például az üdülési csekkhez hasonlóan .... amelyeket továbbértékesített egy másik magyar adóalanynak, ..."hackeee: már mind1, kénytelen voltam átállni a cs4-re, mert nem akartam a cs2-t sem használni csak xp módban. Az elején szokatlan volt ,de megszoktam időközben
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest