Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Koszonom, gyanitottam hogy router miatt lehet de nekem meg sosem volt routerem, ezert nem tudtam biztosan. Epp most kezdtem bele az Otthoni hálózat és internet megosztás topik olvasasaba. Csak az a baj hogy pl egy oldalon a kerdesek tobbsege routerrol szol, en pedig csak a wan kabeles osszekotesre lennek kivancsi. Ket halokari van a gepemben egy PCI-os es az alaplapi, de azt sokszor kikapcsolom csak mint elobb irtam ket gep eseten kapcsolom vissza.

A Gigabit a PCI-os es abba megy a digikabel vagyis arrol netezek. ez egy eleg jo minosegu 10/100/1000-es kari a Realtek az alaplapi. az is 10/10/1000-es. Szeretnek fix IP cimet adni a Giganak, az IPv4-re, lekerem az ipconfig /all parancsal a cimeket es hiaba irom be nem jegyzi meg.
Az IPV6-hoz pedig vegkepp nem ertek csak annyit tudok hogy a (nesh) lehet nem jol irtam de azzal kell operalni, na az nekem nagyon nem megy.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest