Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap delelott megkaptam a netbookot amin XP fut es az en gepemen W7 64, neki lattam a halozatot kiepiteni, ami vegul sikerult is. En a gepen a Home csoport tagjaken de Home Group nelkul hasznalom a gepet. az szivatott sokaig hogy valaki mar barmolt a gepen es az XP-s gepen a rendszergazdai jogu felhasznalonak nem volt jelszava, pedig amikor en azt telepitettem mindent lejelszavazok vagyi telepites kozben majd a vegen a felhasznalonak is adok jelszot, max ha keri megcsinalom hogy automatikusan belepjen ne kelljen jelszot beirnia. Koszonom Neked is es hunfatal -nak is a segitseget.
Viszont szeretnem megkerdezni hogy nalam miert szerepel ket kapcsolat, csak azert kerdem mert nem regen valaki mutatott egy kepet es Nala csak a felso szerepelt, a Nem azonositott halozat nem. Digi 20/10 PPPoE kapcsolatom van ha ez valamit is jelent
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest