- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap delelott megkaptam a netbookot amin XP fut es az en gepemen W7 64, neki lattam a halozatot kiepiteni, ami vegul sikerult is. En a gepen a Home csoport tagjaken de Home Group nelkul hasznalom a gepet. az szivatott sokaig hogy valaki mar barmolt a gepen es az XP-s gepen a rendszergazdai jogu felhasznalonak nem volt jelszava, pedig amikor en azt telepitettem mindent lejelszavazok vagyi telepites kozben majd a vegen a felhasznalonak is adok jelszot, max ha keri megcsinalom hogy automatikusan belepjen ne kelljen jelszot beirnia. Koszonom Neked is es hunfatal -nak is a segitseget.
Viszont szeretnem megkerdezni hogy nalam miert szerepel ket kapcsolat, csak azert kerdem mert nem regen valaki mutatott egy kepet es Nala csak a felso szerepelt, a Nem azonositott halozat nem. Digi 20/10 PPPoE kapcsolatom van ha ez valamit is jelent
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest