- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Macrodroid
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Sziasztok!
Egy kisebb, de annál zavaróbb problémával fordulok felétek, Windows 7 alatt gondjaim vannak a hanggal.
Integrált hangkártyám van (Realtek ALC880), ami a gyártó oldalán az XP-nél szerepel WHQL aláírással, Win 7-nél nem (érdekes, hogy csak ez az egyetlen típus nem). Nem vagyok teljesen tisztába ezzel a WHQL dologgal, de sejtem hogy a támogatással lesznek itt gondok.A hiba, hogy youtube-nál, még egy kis mp3 lejátszásánál is képes beszaggatni a hang, egér, tehát az egész rendszer lomhábbá válik. Valaki tapasztalt már ilyet, és van-e rá valami csaoda megoldás azonkívül, hogy más rendszert teszek fel? Gyanakodtam korábban hardverhibára, de Ubuntu alatt (Live CD-vel) kiválóan megy a youtube.
Próbálkoztam még azzal, hogy letöltöttem drivert az alaplapgyártó (gigabyte) oldaláról, de az ott lévő valamiért nem akart települni.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest