Hirdetés
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Elöször is köszönöm, legalább végig olvastad. Bár látom egyetlen tanács van hagyd a *****-ba telepítsd újra aztán amig megy megy utánna meg újra telepít.
Én ezt manuális üzemnek hívom így müködik, de hát izéé... azért ez minden csak nem elegáns. 
1, Lassan 20 éve AMDzek nekem nincs vele negatív tapasztalatom. Sajnos az nvidiáról már nem mondhatom el ezt, de ami ellen szól, hogy a konfig stabilan megy xp alatt. A win7 csak azért kell mert 4 giga ramot szeretnék használni.
Ami miatt nem hw gondra gyanakodok, hogy több vista forumon is előkerült a gond, hw függetlenül. Amit megerősít az is, hogy kifejezetten ip cím lekérési gondja van. (Csak rendszerinduláskor van és a Disable/enable megoldja, 30/20 net folyamatos IIS-es ftp/web, torrent gyilkolással megy napokig nincs dobás, nincs szakadás)
Ami nálam egyedibb, hogy a routertől kell ip-t fogadni (mac alapján osztok ip-t) és ez elvárás, tehát: a hagyd már miért nem bÍzod automatikusra stb. egyrészt nem áll szándékomban ilyen irányba "butulni", 2. probáltam az sem oldotta meg
.A win7 mindkét esetben a drivert hibátlannak, legfrissebnek és verzió helyesnek tekinti, nem is jelez hw problémát, nem is érzékeli problémának, CSAK nem tud csatlakozni/nincs hang.

A gyártói oldal bios frissítést, manuált és memory vendor listát hoz fel win7 64 bitre, valamint a hömérőszenzorok utilitiét. Tehát most már leszállhatnánk a frissíts driver témáról, mert csak a win7 összes varázslója próbálkozik ezzel első körben.
2, Nem érdekel az Intel vs Amd, ez nem az ő saruk per pill. Egyaránt használok Intelt (nekem ott tették be a kaput mikor a proci és a foglalat ugy változott, hogy abból a felhasználó mindig szarul jött ki) és AMD-t, Ati-t és nVidiat. Flamelhetünk, hogy melyik jobb de sztem az a 10 évesek szintje és a demagóg embereknek van.
A lan gigabites, nem gigabyte, a lap gyártója ASUS. A Realtek driver hangkarihoz van, a sok gyors válaszban már valószinüleg rosszul írtam. Amennyibe így volt ellnézést akkor ott rosszul írtam le. Bár lehet, hogy a hangkártyát összekeverték és azt gondolták, hogy az alaplapival van gond, a realtek chip gyártótól való driver beszerzés javaslatnál merült fel.
A megoldás valószínüleg a regedit egyre több helyen olvasom, sajnos olyat nem találtam ahol az MS egyértelműen win7-re adja a megoldást. Most neki állok szétverni a regisztrit, ha megoldja ez volt, ha nem akkor nem vesszük meg a win7et ennyi.
3, A hangkártya SB, mivel ez a gyártó van legrégebb óta a piacon és eddig úgy tünt, hogy az MS vele hajlandó együtt működni (Gravissel már futtottam egy kört az MS ugyan így végezte ki, oprendsz és driver kopp) , de tévedtem.
Az alaplapi hangkeltőket hagyjuk, a többi hangkártya gyártók mindegyike folyamatosan küzd hasonló gondokkal csak még van aki xp alatt is, tehát annyira nem hiszek abban, hogy ez így fair lenne. Tudom sértőnek vélitek, de az nekem nem válasz, hogy "hüle" vagy bammeg, nálam minden jól megy, nem is hiszem, hogy ilyen van. Ez a velem úgysem eshet meg hozzáállás.
Vegyek hardvert... hhmmm izéé... orvos szokta mondani ha nem tudja a választ: borogassa, vagy jó az iszappakolás, nem használ de legalább szokja a földet.

Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.