- Magisk
- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Protoss
üzenetére
NVIDIA nForce4 SLI MCP built-in, asus m2n4-sli, nforce4 mcp;
Oksa, mostmár tudjuk legalább milyen vassal van a gond.
Most perpillanat nem fogok mondani semmit, mert esetleg rossznéven vennéd, csak 2 dolgot megjegyeznék:
1.) Életem első konfigja (10 évvel ezelőtt) AMD-s volt. Kb 1 hónapig használtam, de mivel folyamatos kompatibilitás gonddal küszködtem már akkor is, lecseréltem Intel-re amihez azóta is ragaszkodom. Ez persze szigorúan privát, és szubjektív vélemény, de a családban senkinek nem javasoltam, azóta sem, és nincs is AMD-s konfigja.
Igen, az Intel drágább, de nem is volt soha semmilyen gond senkinek a környzetemben.2. Mikor megvettem a mostani alaplapom, hetekig bújtam a fórumokat, és erősen hezitáltam én is az nForceX chipset és az Intel chipset között. De miután begyűjtöttem temérdek információt, és tapasztalatot, döntöttem, és azt hiszem jól.
Lehet hogy egy kicsit drágább a konfigom, de a mostani alaplapom a harmadik procim, és a negyedik videokártyám szolgálja ki (generáció váltások miatt), de működik rajta minden, és hibátlanul működik. Igen, egy kicsit drága volt az alaplap, de nem 1 évre vettem.
A tanácsom pedig az, hogy a hálókártya gondoddal vagy fordulj a Gigabyte supporthoz, (ha már egyszer ilyen LAN van rajta: LAN: NVIDIA nForce4 SLI MCP built-in Gigabit MAC with external Attansic PHY; Support TCP/IP Acceleration) vagy vegyél olcsón egy PCI-os kártyát.
Amúgy azt írtad, hogy Realtek driver van a hálókártyádhoz. De az én olvasatomban, az általad megadott alaplapon Gigabyte LAN van! Az nem lehet, hogy a W7 rosszul ismerte fel a LAN chipsetet?
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest